Hello

Igår var vi som sagt och köpte lite saker till twinsen. Familjen vi köpte grejerna utav hade själv tvillingar.. Alltså nu längtar jag så mycket tills de kommer, fast jag vill såklart att dom ska stanna så länge som möjligt. Men dom var så söta dom där 1,5 åringarna!!

Idag städar jag lägenheten för femtioelfte gången på de senaste veckorna känns det som. Ska skura golvet och sedan köpa några snittblommor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ser ni? Ett välfyllt kylskåp är nog den bästa känslan. Ro i själen!

Idag har jag hängt en sväng med Mormor & Morfar. Ska få hjälp med ett babynest utav Mormor så va där för lite hjälp med mått. Nu ska vi alldeles strax åka iväg och titta på en spjälsäng och lite annat till twinsen.

Här har ni magen i V.29 (28+1). Den börjar bli stor nu!!

Likes

Comments

Snacka om att kroppen måste hålla på att ställa in sig på noll sömn och tidiga morgnar. Springer upp 5-6 ggr per natt och kissar & vaknar alltid vid 5:30 ca.

Imorgon har vi förövrigt visning på lägenheten, så vi har haft lite att göra de senaste veckorna. Så vi hoppas att några rackare är sugen. Vart vi ska flytta sedan får tiden utvisa, men det lutar åt en hyreslägenhet tills vi hittar ett hus. Men en sak i taget.

Likes

Comments

Hej på er!

Det var nog säkert närmare ett år sedan jag skrev sist. Mycket har hänt, kan man ju minst sagt säga. Jag har bland annat hunnit blivit kär, flyttat och fått två inneboende ❤
Förra gången jag var som mest aktiv och skrev här var jag ju i Australien men nu blir det en helt ny resa jag har framför mig.

Likes

Comments

Riktigt rolig jag hade förra jobbhelgen.

Likes

Comments

I Fredags gick vi till Svarttjärnern, så mysigt där. Bara en förjävligt dryg backe upp men det är bra träning. Sedan var det dags för jobb.

Likes

Comments

Två glada bilder från helgen. Vi var i Alidas nya lägenhet, super mysig. Älskar den!

Likes

Comments

Gjorde fransar härom veckan. Så jävla nöjd! Testade volymfransar. Skitsnyggt, men det är väldigt "party" vilket var snyggt när man ska ut osv men nästa gång blir det singelfransar, känns som att det är mer mig eftersom att jag sällan sminkar mig. Men vart verkligen nöjd!! Gå till magiska fransar om ni funderar på göra fransisar :)

Likes

Comments

Tänk att jag satt på ett flyg till Australien just nu för ett år sedan. Efter Valborgsfirande i Uppsala. Vilket kaosår det har varit för mig. Har inte mått bra, redan innan jag åkte iväg var det dåligt och jag har bara skjutit upp det. Och nu i början på det här året har det blivit ett problem mer och mer. Men det är väl så livet är mest dåligt, det är små glimtar man får leva på.

Likes

Comments

Älskar den hår serien, Springfloden! Ganska våldsam emellanåt men ändå jävligt bra!!

Likes

Comments