Riktigt rolig jag hade förra jobbhelgen.

Likes

Comments

I Fredags gick vi till Svarttjärnern, så mysigt där. Bara en förjävligt dryg backe upp men det är bra träning. Sedan var det dags för jobb.

Likes

Comments

Två glada bilder från helgen. Vi var i Alidas nya lägenhet, super mysig. Älskar den!

Likes

Comments

Gjorde fransar härom veckan. Så jävla nöjd! Testade volymfransar. Skitsnyggt, men det är väldigt "party" vilket var snyggt när man ska ut osv men nästa gång blir det singelfransar, känns som att det är mer mig eftersom att jag sällan sminkar mig. Men vart verkligen nöjd!! Gå till magiska fransar om ni funderar på göra fransisar :)

Likes

Comments

Tänk att jag satt på ett flyg till Australien just nu för ett år sedan. Efter Valborgsfirande i Uppsala. Vilket kaosår det har varit för mig. Har inte mått bra, redan innan jag åkte iväg var det dåligt och jag har bara skjutit upp det. Och nu i början på det här året har det blivit ett problem mer och mer. Men det är väl så livet är mest dåligt, det är små glimtar man får leva på.

Likes

Comments

Älskar den hår serien, Springfloden! Ganska våldsam emellanåt men ändå jävligt bra!!

Likes

Comments

Gick till Ögeltjänrsberget idag. Så himla länge sedan jag var där. Vi trodde att det skulle regna men var ändå hyfsat när vi gick. Så mysigt att min älskling följde med också, bra jobbat Tovisock ❤️

Likes

Comments

Har blivit förkyld igen som vanligt. Ska dricka te nu & invänta biggest loser OH NO det är samtidigt som lyckliga gatan, mina två favvoprogram samtidigt. Eller är det samtidigt? Åh Gud vad bra dom hade redan släppt lyckliga gatan så nu ska jag se det.

Blek är man också men nått bra är iaf att jag får ta bort dom där stygnen om en vecka iaf. Är less på dom nu.
Puss å kram

Likes

Comments

Fick ett ryck förra veckan.. Hatar min virvel på mitt ena ögonbryn så jag rakade bort den :(((( nu saknar jag min virvel. Jag ser ut som en halv människa nu

Likes

Comments

Fick supergod mat hos Paulina häromveckan. Supertrevligt 💗

Likes

Comments