Min mage har gjort ont i en veckas tid och jag kände inte B1 & B2 lika mycket som jag brukar, då de annars är väldigt rörliga! Så jag ringde in och fick komma in och göra en CTG & ultraljud. Men allting såg jättebra ut och de kunde inte svara på varför jag hade ont. Men jag tror att jag har kommit på det själv, muskelbristningar över hela magen.. När jag sedan såg min första bristning på magen så är jag rätt säker på att det är anledningen. Det börjar bli tungt nu. Är lagom less. 1 månad kvar och de väger just nu ca 4kg tillsammans!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså har börjat få superont i magen när jag äter yoghurt. Har känt av lite förut men tycker att det har blivit värre. Ska testa att köra på laktosfritt och se vad som händer!

Va på daaajt igår med den bästa jag vet. Det va så himla mysigt, bästa på länge. ❤

Likes

Comments

Veckan hittills har varit lite tung. Vill mest sova och är väldigt oföretagsam. Måste verkligen dra ner på sockret ( vilket jag äter mycket utav för att jag är konstant trött & blir såklart ännu tröttare når jag äter socker.. Ond cirkel) sedan få in bättre rutiner, nu är mina rutiner sova äta sova äta osv.. Måste ha något att fokusera på!

Magen har växt så mycket på senaste veckorna!? Och kan inte fatta att jag är i V.30 redan!!! Helt sinnes sjukt. Vi beställde vagn idag med, dom får inte komma så mycket tidigare. Annars hinner vi inte få den. Jaja nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag imorgon.

Likes

Comments

Hello

Igår var vi som sagt och köpte lite saker till twinsen. Familjen vi köpte grejerna utav hade själv tvillingar.. Alltså nu längtar jag så mycket tills de kommer, fast jag vill såklart att dom ska stanna så länge som möjligt. Men dom var så söta dom där 1,5 åringarna!!

Idag städar jag lägenheten för femtioelfte gången på de senaste veckorna känns det som. Ska skura golvet och sedan köpa några snittblommor.

Likes

Comments

Ser ni? Ett välfyllt kylskåp är nog den bästa känslan. Ro i själen!

Idag har jag hängt en sväng med Mormor & Morfar. Ska få hjälp med ett babynest utav Mormor så va där för lite hjälp med mått. Nu ska vi alldeles strax åka iväg och titta på en spjälsäng och lite annat till twinsen.

Här har ni magen i V.29 (28+1). Den börjar bli stor nu!!

Likes

Comments

Snacka om att kroppen måste hålla på att ställa in sig på noll sömn och tidiga morgnar. Springer upp 5-6 ggr per natt och kissar & vaknar alltid vid 5:30 ca.

Imorgon har vi förövrigt visning på lägenheten, så vi har haft lite att göra de senaste veckorna. Så vi hoppas att några rackare är sugen. Vart vi ska flytta sedan får tiden utvisa, men det lutar åt en hyreslägenhet tills vi hittar ett hus. Men en sak i taget.

Likes

Comments

Hej på er!

Det var nog säkert närmare ett år sedan jag skrev sist. Mycket har hänt, kan man ju minst sagt säga. Jag har bland annat hunnit blivit kär, flyttat och fått två inneboende ❤
Förra gången jag var som mest aktiv och skrev här var jag ju i Australien men nu blir det en helt ny resa jag har framför mig.

Likes

Comments

Riktigt rolig jag hade förra jobbhelgen.

Likes

Comments

I Fredags gick vi till Svarttjärnern, så mysigt där. Bara en förjävligt dryg backe upp men det är bra träning. Sedan var det dags för jobb.

Likes

Comments

Två glada bilder från helgen. Vi var i Alidas nya lägenhet, super mysig. Älskar den!

Likes

Comments