Idag var det molnigt i Puerto Rico så vi passade på att åka in till Playa del Inglés för att gå i öknen. HAHA, alltså jag skrattade så mycket åt mamma där ute, så jäkla rolig. Imorgon i vloggen får ni se vår äventyr, men så länge bjuder jag på en härlig bild från toppen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen fortsätter renoveringen och jag blir sååå glad haha. Det har gått nästan en månad sedan dom var där och gjorde något (gjort småsaker, men inget stort) och i dagens vlogg verkar hantverkaren förstå att vi har bråttom, wiho! Kolla in så fint badrummet kommer bli. Jag älskar det redan!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är det fredag, igen. Denna veckan har gått så snabbt. I måndags lämnade vi Kalle och Nettan på flygplatsen. I tisdags åkte vi till en butik och valde golv till lägenheten och njöt av en god glass på Anfi. I onsdags åkte vi till notarien för att ordna med fullmakt till vår advokat. Igår tog vi en tur till bergen och skulle vandra, men kom helt fel haha, kolla in vloggen här nedan och du vill se hur vi fick ta oss ner med bilen från berget!!

Likes

Comments

Idag har vi hängt vid poolen hela förmiddagen, så underbart det är alltså. Tänk dig att kunna gå ner till poolen precis när du vill och att det är 99% chans att det är sol, det är inte illa! Efter skolningen åkte vi upp till Las Palmas för lite shopping, Wiho!! Har saknat att shoppa och idag fick jag med mig lite fint hem, om jag kommer ihåg ska jag fota till er. Och glömmer jag bort det får ni kolla vloggen som kommer ut i övermorgon haha, gillar att jag erkänner att jag typ kommer glömma.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har vi legat vid poolen hela dagen och det har varit galet varmt. 38 grader i solen visade temperaturen när vi på eftermiddagen skulle åka iväg på en utflykt. Vi åkte upp mot Las Palmas och skulle titta på ett blåshål (tror det heter så). Ett hål där vattnet åker djup ner och sedan sprutar upp. Det var dock inte så häftigt som det låter haha, men ändå helt okej. Nu har vi sett det i alla fall. Vill ni se hur det ser ut så kolla in vloggen imorgon. Än så länge bjuder jag på en bild därifrån.

Likes

Comments

Innan vi flyttade ner hit till Gran Canaria hade jag en vision om hur jag skulle ta en massa fina bilder och vilja skriva och dokumentera vår resa på bloggen och inte bara på youtube. Jag vet inte vad som hände, men av någon anledning är bloggen det sista jag tänker på. Det har hänt SÅ mycket sedan sist jag bloggade så istället för att skriva ett milslångt inlägg så får ni lite punkter på vad som hänt.

° Vi hittade en lägenhet som vi köpte och som nu håller på att renoveras.
° Vi valde att anlita hantverkare till badrum, tak och väggar, el och vatten.
° Chrille och Sörens bror ringde en morgon "jag kommer ikväll", så oväntat besök har vi haft.
° Chrille och Sören fyllde hela 29 år och..
° Några dagar tidigare lurade jag pågarna totalt. Jag åkte iväg och hämtade Frisse och Vevvan på flygplatsen utan att dom hade någon aning. Dom blev såå överraskade. Verkligen så roligt att se deras minder.
° Med lägenhetsköpet har vi lärt oss så mycket om vad som är viktigt att kolla upp innan. El och vatten trodde vi var okej, men det skulle fixas. 30 000kr försvann, poff! Men nu blir det ordentligt gjort.
° Chrille gick till tandläkaren för första gången på 10 år. Två hål och två bortopererade visdomständer blev resultatet.
° Åh, vi har ju haft mer besök. Chrille och Sörens kollega har varit på besök hos oss, en weekend till GC, inte illa.

Jag har säkert missat en massa roligt som hänt, men istället för att skriva mer tänkte jag bjuda på lite härliga bilder. Och glöm inte att titta in på kanalen om ni vill se allt roligt vi hittat på med och för att se vad som kommer att hända. jag lovar att bli bättre med bloggen.

Likes

Comments