Header

Nu har jag blivit ytterligare ett år älder, halloween har firats, höstlovet är förgånget och FÖRSTA SNÖN HAR KLÄTT MARKEN! Wohooo trots att den säkerligen kommer att försvinna...men men jag är glad ändå!

Slutspurten inför jullovet har börjat vilket gör allt lite stressigt att hinna med. Särskilt om jag vill få in skola, plugg, träning och vänner, kan jag få mer timmar på mitt dygn så skulle det vara bra. tack på förhand.

~Take your life serious but do never take yourself too serious.~


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår började bra men slutade under komplikationer... jag va i skolan och pluggade, som man brukar göra där. Efteråt skulle jag åka och spela badmimtom med min vän Viktor, badmimtom mästaren! Sorjligt nog lyckades jag under den timmen sträcka nacken. Jag fortsatte ju såklart spela vilket kanske inte var så smart men vad vet jag, bättre blev det inte i alla fall. Satt hela med en värmepåse runt nacken hela kvällen igår, så snart blir det bättre ska ni se.

Över till idag en bättre dag. Jag åkte till skolan, gjorde min presentation av friidrottens årliga träningsupplägg. Sedan gick jag reda på att de två ämnena efteråt skulle vi jobba på hemma. Då åkte jag hem och sätt mig och skrev på 1 av 6 uppgifter jag har i skolan just nu. Fantastiskt roligt! Sedan blev det dags för lunch och jag kände för att lyxa till det lite med en smoothieskål. Den var försvinnande god, med banan, jos, hallon och yoghurt med några skedar kakao och honung. Mums!

~Never take yourself for granted~

Likes

Comments

En liten tanke jag har gett utrymme för är dessa människor som ständigt skall lägga negativa kommentarer och klaga på allt. Detta är på grund av att jag inte riktigt förstår grejen med det. Varför inte bara vara positiv och göra det bästa av stunden istället?Jag säger inte att du skall vara glad och positiv varenda sekund av ditt liv, för det är okej att vara ledsen och ifrågasätta världen ibland. Det jag syftar på är den onödiga negativiteten som uppstår vart jag än går. Alltid hör jag hatiska utrop och klagomål som jag anser vara super onödiga.
Ingen blir glad av den mörka inställningen, människor som utsätts för negativitet påverkas psykologiskt och blir nedstämda och irriterade av det. Därför skall du om något inte går som du vill eller om det händer något som du inte planerat, omfamna det och ge det en varm och god kram som vänder det till något positivt. Det kommer göra allas tillvaro mycket trevligare. då ingen negativ inställning kommer inte att hjälpa din situation med det minsta.

~positivity is key~

Likes

Comments

Jag har nog inte uppskattat hösten så mycket som jag gjort i år. Det är så vackert, alla löv som ändrar färg, alla mysiga mornar och stickade tröjor. Jag blir så glad av och när solen lyser upp jorden och bringar oss ljus in i det sista. Även dem regniga dagarna är fantastiska; jag älskar regn. Det får mig att slappna av och det är en bra ursäkt att vara inne och se på fil eller serier (eller i mitt fall försöka plugga).

~Ta till vara på nuet för att du kommer aldrig få uppleva det igen.~

Likes

Comments