1. BEYONCÉ - 1+1

2. KENT - musik non stop

3. LARS WINNERBÄCK - farväl jupiter

4. PANDA DA PANDA - spegelen


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 19 readers

Likes

Comments

​När jag körde hem från jobbet idag så kikade solen fram och då kan man ju inte låta bli att vara ute. Speciellt med de senaste veckorna då man knappt sett skymten av solen. Så jag passade på att ta med mig kameran och gå en långpromenad. Sen jag köpte min systemkamera någon gång i högstadiet så har jag bara använt mig av auto-läget, jag har liksom inte tagit mig tid att förstå de andra lägena. Men för någon månad sen så var jag och en kompis på fotokurs och fick lära oss vad man egentligen kan ställa in på systemkameran så som ISO, slutartid, bländaren mm. Det är verkligen kul att kunna använda lite mer av kamerans kompetens och välja själv hur man vill att bilden ska se ut.

Likes

Comments

I detta vädret kan det vara ganska aktuellt med en regnjacka. Denna modellen har dykt upp lite här och där i olika butiker och tycker själv den är väldigt snygg. Dock har jag stött på många som har varit lite dyrare så tänkte tipsa om denna från lager 157. Jag har själv en i grönt som jag är jättenöjd med! Jackan hittar ni här.

  • 47 readers

Likes

Comments

Gick en himla mysig promenad idag med Malin!

  • 49 readers

Likes

Comments

Vaknade upp till det här. Min mage mår fantastiskt! Ikväll väntar En skam för Sverige 2 och jag är så taggad. Har alltid velat gå och se en komiker live, och nu äntligen ska jag få göra det! Så jag sammanfattar denna dagen som en väldigt bra söndag.
Puss

  • 77 readers

Likes

Comments

Min lördag än så länge. Har även varit runt i ett gäng olika second hand-butiker för att fixa min halloween-outfit. Det kommer bli så bra!!

  • 82 readers

Likes

Comments

Drömmen är ju att käka kakor till frukost, och det gjorde jag faktiskt idag. Och ännu bättre, den är nyttig så det är något jag kan fortsätta med. Receptet hittar ni HÄR.

  • 108 readers

Likes

Comments

Det blir mycket fika nu på hösten, men inte mig emot. Idag mötte jag upp en av mina favoritpersoner, Amanda. Välbehövligt! Det är en väldigt stor omställning från att ha träffat en person nästan varje dag i skolan till att bara träffas någon gång ibland.

Varje gång jag fikar: Nu ska jag ta en bild på maten
Också varje gång: Börjar äta direkt och det får bli en bild på halväten mat

Puss på er

  • 126 readers

Likes

Comments

Idag har jag myst och fikat med min saknade Jullan.

  • 127 readers

Likes

Comments

En fredagskväll hos Becca.

Har precis varit ute och rastat mina ben i en timme. Trots blåsten så var det riktigt skönt, tycker verkligen om hösten!

  • 154 readers

Likes

Comments