View tracker


Skrøbelige

sløjfer

bindes op.

Efterlader

sarte silkebånd

hængende

skødesløst

som nedfald

fra min sjæl.

Visnet tillid

lader

stærke bånd

brydes.


Likes

Comments


Nu bliver det muligvis meget spirituelt for nogen, så er i advaret,

og videre læsning er på eget ansvar 😊

Jeg har altid interesseret mig for efterlivet, og jeg tror på, at der er mere liv efter vores menneskeliv. Personligt har jeg oplevet en masse ting, som bekræfter mig i min tro, og jeg benytter mig også af de muligheder, som det giver mig. Jeg øver mig i at lære af mine spirituelle guider, men jeg er ikke selv helt i kontrol med den del endnu (håber det kommer), så derfor får jeg nogen gange hjælp fra andre. Blandt andet benytter jeg mig af clairvoyante, som enten via deres evner eller afdøde kontakt guider mig. Jeg har min egen fri vilje, og intet de siger står mere fast, end at jeg til hver en tid selv bestemmer. Men jeg synes det er en god mulighed for at få hjælp til retningslinjerne i livet, når jeg har brug for et venligt skub. Og så synes jeg det er virkelig fascinerende, at vi har de muligheder.

Jeg har oplevet flere forskellige clairvoyante, og nogen har ramt mere plet end andre i de ting de sagde, men jeg er et par gange blevet blæst lidt omkuld. Når de kan fortælle personlige ting, som ikke kan googles, så får de det jo et sted fra, og nogle af de ting som jeg har fået at vide, har virkelig overrasket. Det har været ting fra min fortid, ting fra min nutid og ting fra min fremtid (som man jo selvfølgelig først ved på et senere tidspunkt om er rigtigt).

Forleden dag besøgte jeg Bolette, som er clairvoyant, og hun er en af dem, som har ramt plet på flere ting. Vores møde startede med lidt information om forløbet den næste times tid, derefter stillede hun ind på mig, og begyndte at fortælle. Hun skulle lige finde den rigtige kanal (radiokanalen, som jeg nævner i min blog om intuition), og så fortalte hun en masse derfra ved hjælp fra hendes guider.

Jeg fik en præsentation af et par af mine egne guider, en hilsen fra en afdød, et kærligt spark på flere planer, noget at arbejde videre med og noget som fremtiden må vise, om er sandt. Igen er jeg jo selv herre over, om jeg vil bevæge mig i den retning eller ikke. Det vil jeg gerne i de her tilfælde, så det bliver spændende at se. Jeg blev klogere på blandt andet ting vedr. min jobsituation, min personlighed, min nuværende situation i livet, og så beskrev hun en person fra min omgangskreds med 99% præcision.

Udover det er Bolette en virkelig behagelig kvinde, og jeg følte mig fuldstændig tryg i hendes selskab. Hun optog hele sessionen for mig på en lydfil, og sendte den til mig bagefter, så jeg kan lytte til den igen.

Jeg forlod Bolette i en helt anden tilstand end jeg ankom i, og i dagene efter har jeg tænkt virkelig meget på det hele. Hendes budskaber har sat virkelig mange ting i gang hos mig, og det er præcis det, jeg godt kan lide ved clairvoyance. De kommer lige det stik dybere, end jeg selv kan komme ind – endnu. Jeg vil til hver en tid anbefale Bolette, hvis man overvejer at få lidt dybere indsigt i sig selv.

Nedenunder kan du læse mere om hvad Bolette tilbyder og hvordan hun kontaktes 😊

----------------------------------------------------------------------

UDVIKLENDE INDSIGT I DIT LIVGENNEM

Personlig clairvoyance

Nysgerrig på Dit kærlighedsliv, Relationer, Arbejde, Fremtiden?

Mulighed for at stille spørgsmål..

Kanalisering

Budskaber til dig fra engle/skytsenglei et smukt, historie fortællende sprog.

Kan modtages på et tema du selv vælgerf.eks.:

Livsformål, Livet mellem livene,Tidligere liv.

Kan også kanaliserer hvad der måtte komme til dig.

Modtages enten skriftligt eller face to face hos mig.

Her er der ikke mulighed for at stille spørgsmål, da der tales til hjertet og fokus er på at mærke den kærlige/smukke energi.

Personlig meditation

Gennem kanalisering modtager jeg en personlig meditation til dig.

Sendes til dig både på mail og lydfil.

Afdødekontakt

Ønsker du kontakt til en afdød, for at opnå klarhed og få redskaber til at bearbejde din sorg?

Karma sitting

Ved at udforske i tidligere liv, kan du opnå en klarhed i forhold til udfordringer der fylder i dit nuværende liv.


Sessioner hos mig er af høj kvalitet og professionelle.

Du bliver mødt med nærvær samt indføling i trygge og rolige omgivelser.

Alle sessioner koster 500 kr og tager en time.

Sessioner face to face foregår hjemme hos mig i Valby.

Er du interesseret, så kontakt mig:

Ring eller send SMS til: 22409135

send en mail til: bolette.steenberg@mail.dk

HUSK AT SKRIVE HVILKEN TYPE SESSION DU ØNSKER!

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Varme hilsner Bolette

DEL GERNE

Likes

Comments


Kender du de dage, hvor der er lidt for meget negativitet? Du kom forkert ud af sengen, børnene var morgensure, bussen var forsinket, kollegaerne var irriterende, veninden snakkede kun om sig selv, træneren var alt for overgearet, køen i butikken gik alt for langsomt, manden derhjemme var egoistisk… Det hele var bare øv. Kender du det? Jeg gør, og det tror jeg vi er mange som gør.

Hvis man kigger på de eksempler jeg skrev her, så er der mange af dem, som vi kunne have undgået at blive påvirket af – og så er der mindst et af dem vi kan lære af. Lad os tage dem en efter en.

Jeg kom forkert ud af sengen: I bund og grund er det mit eget ansvar, hvordan jeg kommer ud af sengen om morgenen. Hvordan jeg vælger at starte min dag. Selvfølgelig kan der ske ting, som gør at man kommer lige hurtigt nok ud (grædende børn måske), men langt de fleste dage, kan jeg godt starte stille og roligt. Og det har stor betydning for resten af min dag. Her er ingen grædende børn, men hvis der var, så ville jeg hente dem, og tage dem med ind under min dyne i 10 minutter for at starte dagen godt. Så når mit vækkeur ringer, så går der lidt før det ringer igen, og ja… Den gentages et par gange, men når jeg faktisk er vågen, så ligger jeg i 5 minutter, og vågner helt mens jeg tænker positive tanker, om hvad jeg gerne vil have, min dag byder på af gode ting. Måske jeg gerne vil ringe til min veninde senere, gå en tur efter arbejde, læse en god bog med børnene eller hvad det nu kan være – men altid et par positive ting på min dag. Så er jeg klar til at starte dagen med godt humør og lidt ekstra glæde i sindet.

Børnene var morgensure: Ja.. Det kan ske for os alle, og det er jeg også nogen gange. Derfor min lille positive tanke øvelse inden jeg står op. Men det vigtige, når andre er morgensure, er jo, at jeg ikke lader mig påvirke. Måske har jeg overskud til at hjælpe dem lidt, så deres morgen glider lettere, eller vi kan sammen lave en hyggelig plan for senere. Hvis først det smitter, så er alle sure, og det gavner ingen. Hold fast i det positive, og bær over med dem. De er snart glade igen.

Bussen er forsinket: Her har jeg sikkert ingen indflydelse, for bussen er ude af mine hænder. Og netop derfor vil jeg heller ikke bruge energi på, at blive sur over det. Den kommer når den kommer, jeg kan ikke gøre andet end få det bedste ud af situationen, og sørge for at meddele folk, at jeg muligvis bliver forsinket. Det får simpelthen ikke lov til at ødelægge min dag.

Kollegaerne var irriterende: Det kan der være mange årsager til, og jeg vælger nok en af to muligheder. Hvis det er på grund af mig de er irriterende, så ville jeg tage en snak med dem, og få løst problemet. Hvis jeg ikke er årsagen, så ville jeg vælge at trække mig fra det, måske ikke rent fysisk, men jeg lader mig ikke rive med i det. Har de en dårlig dag, skal der være plads til det, men det behøver ikke ødelægge min dag. Så jeg ville trække mig, efter at have fortalt dem, at jeg var der hvis de havde brug for en snak. Kollegaer der brokker sig over alt, spreder dårlig stemning eller er negative, får heller ikke lov til at smitte mig. Jeg prøver at holde fast i min egen positive dag, og lader mig ikke påvirke af deres dårlige vibrationer. Ja det er let at sige, men jeg mener det faktisk. Kommunikation og det at fjerne mig fra stemningen/ ikke falde med ned i det, virker for mig.

Veninden snakkede kun om sig selv: Måske havde hun behov for det i dag. Måske var der noget som gik hende på, og hun havde brug for at jeg lyttede. Måske var hun rigtig glad. Jeg prøver at tro på det bedste i folk, og tænker, at det ikke var for at genere mig, hun gjorde det. Jeg kunne måske også sige, at jeg også gerne ville fortælle noget. Ingen drama men simpel kommunikation.

Træneren til sport var alt for overgearet: Måske jeg skal prøve at følge med, lade mig hive lidt op i sindstilstand, og lade mig smitte af andres gode humør og overskud. Det kan jeg i hvert fald vælge, hvis jeg vil, i stedet for at blive negativ over andres positivitet.

Køen i butikken gik alt for langsomt: Måske er kassedamen ny. Måske er hun ikke helt på toppen i dag, nervøs, ked af det eller bare ikke lige så hurtig, som jeg havde håbet. Og det er sådan det er – ude af mine hænder. Jeg får intet ud af at blive sur over det, så jeg vælger at trække vejret dybt, imens jeg venter tålmodigt. Måske min mulighed for at komme ned i tempo, inden jeg kommer hjem til familien.

Manden derhjemme var egoistisk: Det kan man jo være på mange måder, og selvfølgelig er der forskellige metoder og tidspunkter for den slags, men det er faktisk her, jeg mener, vi kan lære noget. At være egoistisk er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men kan være en rigtig god ting. Fuldstændig ligesom i fly, hvor du skal tage din egen ilt pose på, før du hjælper andre, skal du i det daglige liv, sørge for at redde dig selv. Det er okay at være egoistisk og fylde sig selv op med energi, glæde, overskud og andre gode ting, for så kan man meget lettere være noget for andre. Hvis man ikke sørger for sig selv, så bliver man drænet, og kan ikke være der for andre. Det er okay at gøre ting, som man har lyst til, hvis man bliver glad af det. Det er okay at pleje sig selv, så man kan blomstre i stedet for kun at dele ud til andre. Så måske manden var egoistisk lige nu, for at fylde sig selv op, så han kunne være der for familien resten af aftenen.

Det her er nok nogle lidt firkantede eksempler, men jeg håber at min pointe skinner lidt igennem alligevel. Det er så vigtigt for mig, at jeg gør hvad jeg selv kan, for at tage ansvar for mit humør og min sindsstemning. Det er ofte ikke de andres skyld, men min egen skyld, hvordan jeg har det. Jeg kan vælge hvad jeg vil acceptere, lade mig påvirke af eller flytte mig fra, og det har stor betydning. Jeg kan vælge at kommunikere mig ud af mange ting, snakke om problemer, dele glæder, være åben og ærlig – jeg er stor fan af kommunikation, som for mig er med til at skabe tillid.

Så igen handler det om at blomstre og folde mig ud, ikke lade mig påvirke af drama eller andres stemninger (man kan godt være der for hinanden uden at blive revet med), og tage ansvar for min egen tankevirksomhed. Jeg vælger, eller prøver i hvert fald, at der skal være fyldt med positivitet, for det smitter så meget af på dagen og livet omkring mig. Det er meget lettere at blomstre, når jeg er i godt humør og fyldt med positive tanker – og accepterer det jeg ikke kan ændre ved alligevel, for andet er jo i virkeligheden spild af energi.

Tænk positive tanker, accepter ting du ikke kan ændre, træk dig fra dem som ikke er gode for dig og giv dig selv lov til at være lidt egoistisk og blomstre. Forkæl dig selv, og gør ting som får dig til at blomstre.

Det er måske en lille øvelse vi sammen kan lege med i weekenden – og jeg håber du får en fantastisk en af slagsen ❤ ❤


Likes

Comments


Jeg er sikker på, at vi er mange som kender den situation, hvor vi skal tage en beslutning, og ikke ved hvad vi skal vælge. Skal jeg vælge den ene bolig eller den anden? Skal jeg skifte job eller blive i mit nuværende? Er han manden i mit liv?

Måske vælger vi at snakke med familie og venner, lytte til deres råd og træffe en beslutning udfra det, eller måske træffer vi en beslutning udfra nogle praktiske årsager. Nogle gange viser det sig at være godt for os, men andre gange ender vi med at have truffet en beslutning, som ikke er det bedste for os, måske fordi den er truffet udfra nogle forkerte grundlag.

Jeg tror på, at vi har alle svarene inde i os selv, vi er bare mange, som ikke er ret gode til at høre de svar vi får. Jeg besøgte en clairvoyant forleden dag, som jeg i øvrigt gerne vil anbefale – så der kommer oplysninger på hende i en ny blog en af dagene. Hun brugte et udtryk, og sagde noget i stil med: ”Det er lidt ligesom, jeg skal stille på en radio, for at finde den rigtige kanal”. Det synes jeg er meget sigende faktisk, og måske noget vi kan blive bedre til. Hvis vi skal tage en beslutning, og stiller et spørgsmål til vores intuition, så er det jo vigtigt, at vi er på den samme kanal, som svaret kommer på. 

Jeg tænker, at vi ofte ikke mærker de svar vi får, fordi vi befinder os på en anden kanal end vores intuition. Vi har måske mere fokus på at lytte efter gode råd, tænke praktisk eller handle professionelt, frem for at mærke efter hvad vores intuition fortæller os. Vi hører simpelthen ikke svaret, fordi vi har lukket ned, eller vi ikke er trænede i at bruge vores intuition nok i vores liv.

Så hvordan er det nu lige man kan åbne op og træne sin intuition..?

Det handler om, at mærke efter de signaler vi får fra vores krop og tanker. At lytte til det vi kalder ”mavefornemmelsen” og vores første indskydelse. Det er ofte vores intuition vi mærker her, og den vil gerne fortælle os noget. Mange gange lader vi ikke den fornemmelse være afgørende for vores beslutning – men det bør vi måske overveje at ændre på.

For at mærke hvad vores intuition fortæller os, skal vi starte med at have ro fra de praktiske tanker i hjernen. Vi skal blive bedre til at komme ned i kroppen, og lytte til de svar vi får derfra. Det kan vi blandt andet gøre ved at være med os selv i stilhed - meditere eller bare være i stilhed uden at tænke på alt muligt. Give hjernen ro et øjeblik. Intuitionen mærkes bedre, når de praktiske tanker ikke overdøver den. At komme ned i kroppen og mærke dens små signaler bedre er også en god ting – og det kan yoga være en hjælp til, eller en lang gåtur i skoven. Det handler om at få ro til at mærke efter, og personligt elsker jeg at sidde ved vandet og finde min ro – derfor dette billede taget ved Hornbæk strand.

Det er forskelligt hvordan vi kommunikerer med vores intuition, så derfor er der flere ting, som er gode at være opmærksomme på. Nogen vil mærke svaret i kroppen, mavefornemmelsen, eller glæden som spreder sig. Andre vil høre det i deres tanker – den indre dialog, og nogen vil få det som synlige billeder, måske i drømme. Så det er i bund og grund alle de små signaler, som vi skal være meget mere åbne overfor.

Og så er vi tilbage ved frygten og tilliden igen, for her er det afgørende om vi tør lytte til vores intuition, om vi har tillid til, at det er det rigtige at gøre. Præcis som med mange andre ting, så er det gældende, at jo mere du bruger din intuition, jo bedre bliver du til det. Øvelse gør mester. Og jo mere du tør lytte til den og handle efter den, jo flere succes oplevelser vil du få, og jo mere vil du skabe tillid til, at det er det rigtige at gøre.

Jeg er personligt blevet meget opmærksom på disse ting, og jeg øver mig hver dag. Nogen gange er jeg modig, andre gange ikke. Men når jeg tænker tilbage på spørgsmål i mit liv, så har jeg flere gange kendt svaret fra starten af, og alligevel handlet anderledes. Det har givet mig nogle ordentlige slag i livet, og jeg har lært af det på den hårde måde. Men tænk hvis jeg havde lyttet til min intuition fra starten af, så havde jeg måske opnået større succes i mine valg. Ganske vist var jeg så også gået glip af noget erfaring – men ærligt, så er der også noget af den erfaring, som jeg godt kunne have været foruden. 

For mig er det en stor del af min opblomstring, at lytte til min intuition og mig selv. Ikke lade mig påvirke af "skal", "burde" og andres meninger i samme grad som tidligere. Jeg tror på, at jeg selv ved, hvad der er bedste for mig i mit liv, og det har jeg tænkt mig at leve efter – i samarbejde med min intuition, som er min indre guide. Dermed ikke sagt at gode råd ikke er brugbare, for selvfølgelig er de det, men det er mig selv, som tager beslutningen i sidste ende. Ligesom det er mig selv, som skal leve med konsekvensen – og jeg er klar til at blomstre endnu mere <3

Helt praktisk:

En helt praktisk øvelse hvis man skal tage et valg mellem flere ting, kan være, at bruge lidt tid på at forestille sig de ting, og mærke efter hvad der sker i sindet og kroppen.
Hvis man fx skal vælge mellem to boliger, er det en idé at sætte sig ned et roligt sted, trække vejret dybt et par gange og forestille sig den ene bolig. Hvordan ser der ud, hvordan føles det at være der, hvordan vil jeg have det, hvis jeg bor der, virkelig forestille sig at man er der osv. Og bagefter gøre det samme med den anden bolig. Undervejs i de to små visualiseringer vil man mærke en masse små signaler fra sin intuition – og måske er de værd at lytte til.


Likes

Comments


Den sidste tid er der sket noget i mit liv, som har givet mig en ny vinkel at opleve fra. Jeg har mærket, at noget pludselig føltes overvældende – på den gode måde. Tit når jeg mærker ting overvældende, så er det på den negative måde, hvor tingene bliver for meget, men ikke denne gang. Nu er jeg overvældet af noget positivt, og har brugt meget energi på at mærke mig selv, og mærke hvad det gør ved mig. Mediteret en del, tænkt en masse, og en dag kom det til mig.. 

Ordet ”intenst”. Det er dét jeg oplever.

Fra at være én situation, har det ændret sig til at være meget mere intenst. Det er gået meget dybere ind i mig, end jeg før har oplevet, og det er nyt for mig med denne intense følelse. Et øjeblik fik jeg lyst til at flygte lidt, gemme mig, skubbe det lidt væk og få det til at blive mindre intenst igen. Men da jeg havde mærket lidt efter, så er det måske meget rart med intenst. Det føles dybt, sårbart, lidt farligt og meget modigt at mærke på denne måde. Det føles som om, nogle af mine lag er blevet pillet af, og der nu er rum til at lukke nye ting ind bagved, og mærke dem rigtigt. 

Ikke bare leve i det og opleve det – men mærke det rigtigt. Det er en fantastisk følelse..!

Jeg er blevet grådig efter at have mærket den følelse, og nu vil jeg have mere. Jeg vil have mere ”intenst” ind i mit liv, og det har jeg arbejdet med i noget tid. Jeg har på mange måder øvet mig i, at opleve ting med min nye intense fornemmelse. Mad jeg spiser, efterårs solen, kaffe, en tur i skoven, en tur langs vandet, en samtale med en god ven er alle bud på oplevelser, som for mig er blevet mere intense end nogensinde før. 

Frygten - den er der også. Frygten for at åbne op og suge så intenst til mig, og så enten miste eller mærke sårbarheden slå tilbage. Mærke hvordan den store pulserende, og nu også mere intense, hverdag pludselig kan slå igen. Men jeg er vild med følelsen af intenst, så jeg er villig til at tage chancen, og nyde det nu jeg befinder mig i. Mærke det tydeligere og mere intenst end jeg er vant til. Tro på at det bliver ved med at være godt, også selvom alle oplevelserne måske ikke er lige gode.

Hvis du tænker, at jeg har skrevet ordet ”intenst” lidt mange gange nu, så er det fordi, det er blevet mit ”lige for tiden yndlings ord”. Det beskriver så fint, hvordan jeg mærker ting for tiden. I den forbindelse har jeg lavet en lille rundspørge, på hvad andres yndlings ord er. Jeg fik svar som: Mad, fuck, fabelagtig, pyt, fantastisk, kærlighed, frihed, rummelighed, mening, præcis, som jo alle er fine ord. En enkelt havde mit navn som yndlings ord (hvilket jeg jo selv faldt pladask for)– men… Mit ord er bare lige lidt mere intenst end de andre ord, synes jeg. At jeg så også deler det med LOC, som jo er en af mine favorit personer, når det kommer til ord og musik, gør det jo bare lidt mere fantastisk.

Jeg er stor fan af mindfulness, og det er jo det, som er sket her. Jeg er blevet mere mindful, og mærker ting anderledes. Mit liv har ændret sig – eller måden jeg mærker mit liv på har i hvert fald – og nu føles det meget mere intenst. Det kommer meget dybere ind i mig. 

Jeg elsker det, og jeg vil blomstre både med det og i det ❤❤  

    

Likes

Comments


Det her bliver måske lidt en afsløring.. I hvert fald for nogen, som jeg ved læser med her. For andre er det fuldstændig ligegyldigt – og det er helt fair. Men her kommer den.. Og den handler om en udfordring jeg har fået. Eller.. Det er faktisk løgn.. Jeg har slet ikke fået nogen udfordring om det, jeg har nok nærmere selv påtaget mig den.. Lidt.. Måske.. Jeg overvejer i hvert fald..

Til sagen: Min skønne datter har taget en stor beslutning. Hun vil være vegetar..! 

Hun har i den sidste uge ikke spist kød overhovedet, og det går rigtig fint. Det bliver prøvet af, og man har et standpunkt til man tager et nyt, men lige nu er hun vegetar. Det handler om dyrevelfærd (nej, det vil jegikke gå i dybden med her), og efter at have grædt mange gange over hvordan vi behandler dyr i Danmark (her tænkes på dem som efterfølgende skal købes i butikker og spises), så blev det besluttet, at hun ikke vil støtte op om den slags. Jeg bakkede hende op i den beslutning: ”Det er fint, skat” – ”Dejligt du ved, hvad du vil stå inde for, og går op i dyrevelfærd” – ”Spændende om du kan holde det uden at savne kød” – ”Man kan lave virkelig meget lækker vegetarmad, også selvom der ikke er bacon i” var mine første tanker omkring det. 

Hvad hun ikke ved (før nu) er, at jeg har tænkt rigtig meget mere over det i den efterfølgende uge. Jeg synes virkelig det er en god idé. Umiddelbart har jeg ikke noget behov for kød (bortset fra når jeg skal have en god bøf eller stegt flæsk med persillesovs), så måske skulle jeg prøve at følge trop her. Måske skulle jeg prøve at blive vegetar også. Det lyder ikke spor tosset for mig, men jeg skal lige have sat mig ind i ”reglerne”. Jeg kan godt undvære kød, og hvordan er det så med æg og fisk? Hvor får man proteiner fra? Er der andet jeg bør vide?

Måske vi ender med at være mere end én vegetar i familien lige om lidt. Jeg er ikke helt færdig med at overveje, men det bliver jeg snart. Og jo mere lækker vegetar mad hun serverer for mig, jo lettere bliver det måske for mig at beslutte mig – mon hun forstår sådan en lille en? 😄 😍 

Likes

Comments


Da jeg sad i går og skrev bloggen om frygt/ tryghed, kom der en masse andre tanker i spil også. En vigtig faktor i det at have tryghed, er jo at have tillid – måske ikke mindst til sig selv.  Så det kommer der nogle tanker om her…

Når jeg har tillid til mig selv, og virkelig stoler på, at det jeg gør er det rigtige for mig, så er det fordi, jeg lytter til min intuition. For mig hører tillid og intuition meget sammen. Intuition er det mange i daglig tale kalder ”mavefornemmelse”, og vi er alle født med den. Børn er ofte bedre til at mærke den end voksne er, og det er simpelthen fordi de endnu ikke har lukket ned for den evne. Gennem livet lærer vi, om alle de ting vi skal og bør, og mange af os lever efter disse forventninger, og lukker mere og mere ned for vores egen intuition. Vi ignorerer simpelthen ofte, hvad vores intuition fortæller os, fordi vi lytter til det vi ”bør”.

Vi er lidt tilbage til det med at kende os selv, og leve det liv, som vi ønsker. Når vi bruger vores intuition, og mærker efter, så kommer vi ind til vores egen indre sandhed, og udenom alle de regler og forventninger samfundet har skabt. Når vi forstår at åbne op for vores intuition og lytte til den, så er vi i stand til i langt højere grad at mærke efter, elske os selv, skabe de ting vi ønsker – måske fordi vi nu mærker, hvad vi gerne vil, hvor vi før egentlig ikke rigtigt var klar over det på et lige så dybt plan. Når vi mærker inde i os selv, hvad vi ønsker, og handler på det, så er det også lettere at have tillid til, at de ting vi gør, er de rigtige for os.

Og så er vi tilbage ved trygheden. For det at lytte til sig selv, mærke efter, og handle udfra det kan godt være en lille smule grænseoverskridende. For så skal vi jo forholde os til samfundet på en anden måde. Nu skal vi måske til at sige fra, gøre ting udenfor normerne, måske give udtryk for vores mening og holdninger i højere grad end tidligere. Det kan være lidt skræmmende at møde sit indre jeg, sin indre sandhed, og så stå ved det overfor de udefrakommende styringer i livet. Men belønningen kommer hurtigt – for når vi gør det, så forbinder vi os med vores indre jeg, og det giver meget større balance og harmoni i både os som person og vores måde at leve på. Vi finder svarene inde i os selv via vores intuition, og jo mere vi lytter til svarene, jo større tillid skaber vi os selv – for vi mærker at det er det rigtige vi gør.

Så igen.. Det er tid til at blomstre. Træn din intuition, vær bedre til at mærke og lytte efter hvad din krop og dine følelser fortæller dig. Begynd at handle på det, og mærk hvordan tryghed, tillid og intuition hænger sammen. Mærk hvordan du finder hjem i dig selv, med accept og selvkærlighed på en helt anden måde. Du er din egen lykkes skaber, og med dyb indre ro, balance og evnen til at handle udfra dine egne behov, vil du blomstre som menneske – både inden i og udenpå. Du vil ganske simpelt i langt højere grad kunne leve et liv, som du ønsker, og ikke et liv samfundet har skabt. Og jo mere du gør, som du føler er det rigtige for dig, jo mindre vil alle de ydre styringer efterhånden betyde for dig.

Og hvordan begynder man at mærke/træne sin intuition, hvis man ikke er vant til det? Ja det er jo nok det næste jeg kommer til at skrive om.  

Kom.. Lad os blomstre sammen <3


Likes

Comments


Som nogen allerede ved, så har jeg skrevet en bog, som handler om en ung kvinde, der lider af angst. En sygdom som er skyld i, at mange mennesker laver store begrænsninger for sig selv gennem livet. I den forbindelse har jeg tænkt nogle tanker, ikke om decideret angst, men om frygt. Der er forskel på den frygt vi alle lever med, og at have en angst-sygdom. I dette indlæg skriver jeg kun om den almindelige frygt.

For ligesom med angst-sygdommen, så begrænser den almindelige frygt også rigtig mange mennesker i at leve det liv, som vi gerne vil. Vi har garanteret alle prøvet, at vi har forskellige tanker/idéer, som vi har opgivet, fordi frygten tog over. Vi har sikkert også alle oplevet at kaste håndklædet i ringen, flygte, gemme os fordi frygten fik overmandet os. Det kan være i forhold til at udleve nogle drømme, tage store beslutninger eller gøre noget som vi ønsker. Men hvad nu hvis? Hvad nu hvis andre ikke synes om det? Hvad nu hvis økonomien ikke holder? Hvad nu hvis der sker noget uventet? Frygt dukker op… Men skal frygten have lov til at styre os? Vi er ikke 100% os selv, og vi lever ikke, som vi ønsker, så længe vi lader frygten styre..

Frygt er en naturlig reaktion. Det er jo et instinkt i vores krop at frygte, og det skal vi også ide situationer, hvor vi har brug for det. Som når vi møder en sulten løve, eller bliver smidt ud fra en klippekant (overdrivelse fremmer forståelsen).Den er et vigtigt signal til os, og den hjælper os med at mærke, hvor vi ikke skal være, hvad vi ikke skal gøre og hvem vi ikke skal være sammen med. Vi skal bare ikke leve et liv, hvor frygten bestemmer for meget. Den skal ikke have lov at drive os. Vi vil være i stand til at være meget mere os selv, og leve det liv vi ønsker os, når frygten ikke er så stor en del af os.

Da vi blev født, var vi helt nye og rene i vores tanker og forestillinger. Vi var ikke påvirkede af lag, som andre har lagt på os, overbevisninger om hvem vi er/ bør være. Vi er blevet påvirket lige siden af vores familie, børnehaven, skolen osv. Der er rigtig mange forestillinger om hvordan vi skal være, se ud, opføre os, have af evner og materielle ting. Det stiller en masse forventninger til os, måske ikke mindst fra os selv. Vi får skabt en indre frygt for ikke at være gode nok, ikke at leve op til de andre forventninger, ikke at kunne finde ud af. Og i stedet for at være os selv, lever vi et liv i frygt..

Det skal da stoppes lige med det samme. Nu er det tid til at skabe et liv udfra os, og det vi ønsker inderst inde. Finde hjem i os selv igen, være os selv, lære os selv at kende. Hvem er du? Hvad vil du i livet? Hvad kan du godt lide? Hvor skal dit fokus være, når du fjerner det fra frygten? Vi skal skabe et liv i selvkærlighed. Vi skal være den største ressource i vores eget liv. Vi skal bruge os selv til at føle, at vi er noget værd, og vi kan meget mere end vi går og tror.

Vi kan starte med at finde modsætninger til frygten – for tit er det jo i virkeligheden dem vi egentlig søger. Eksempel: Det modsatte af at være bange for at blive svigtet, kunne være at have tillid. Bange for at miste – turde at give slip. Bange for hvad de andre tænker – ligeglad med hvad de andre tænker. Når vi har fundet modsætninger på vores frygt, så er det DEM vi skal give opmærksomhed og dyrke.Vi skal tage imod frygten, være konstruktive omkring den, men den skal ikke dominere vores liv. Vi kan acceptere den, og handle på den i stedet for. Omsætte den til modsætningerne – de ting vi ønsker.

Når vi dyrker det vi er gode til i stedet for det vi ikke er gode til, så blomster vi. Når vi dyrker det vi ønsker, i stedet for frygten, så blomstrer vi. Når vi dyrker den vi er inderst inde, i stedet for den vi er bag frygten, så blomstrer vi.

Kom… Lad os blomstre sammen.


Likes

Comments


Klædt i
hævede parader
lukkede facader
rejste jeg
gennem verden
livet
slæbende på
tung bagage
lukkede bøger
som du
respektfuldt
nysgerrigt
åbnede
bladrede i
før du
dit sind
og blik
vedholdende
intenst
stykke for stykke
afklædte mig
mit værn
lod mig spire
slå rod


Likes

Comments