Tänkte ta och berätta lite om gårdagen. Först så åkte jag, mamma, Jenny och Cia in till min storebror som egentligen fyller år idag, men vi firade honom igår. Vi fikade lite, lekte med hans kattungar osv. Sen åkte vi vidare till min pappas kusin, hans fru och min syssling. Pratade, åt middag, kollade på Melodifestivalen osv. Hade riktigt mysigt!

Ska i alla fall snart ut och va med Ida, Eve, Krille och Viktor, kommer att bli sjukt kul. Sista dagen på lovet ju, måste ju njuta lite till. Men åhh, vill absolut inte till skolan imorgon..
Instagram bild från igår.

Likes

Comments

Känner att jag inte är så bra på att blogga just nu, men rätt mycket på gång ändå. Igår så var jag i alla fall med Paulina och Emma. Vi såg Ego på bio bland annat. Den filmen var jättebra, jag rekommenderar den verkligen! I vilket fall som helst så hade vi det supermysigt! Efter att jag kom hem från Paulina idag så har jag inte gjort ett skit, bara slappat och haft det skönt. 
Jag ska i alla fall försöka blogga lite mer dom kommande dagarna. :)

Likes

Comments

Vill bara säga grattis på födelsedagen till världens finaste, bästa, snyggaste och sötaste pojke. Ulrik Munther, 19 år idag. Helt sjukt hur fort tiden går. Det känns som om det inte alls var länge sen som du vann lilla melodifestivalen. 4 år sen ju.. sjukt. Men i alla fall, grattis!

Likes

Comments

Fick ett "kladdkaks hjärta" av älskade Ida imorse. Så sjukt gulligt och gott.

Likes

Comments

Tänkte bjuda på några bilder från skolan idag, från när jag och Kimberly filmade. Håller på att filma in en film om Sydafrika på engelskan. (Drivbilder så att ni vet asså..)Likes

Comments

Är sjuk idag, så är hemma från skolan. Orkar inte göra någonting, så satsar på Glee maraton!im gonna die. ç.ç 

[Brittany & Santana, Glee]Likes

Comments