Header

Contains affiliate links

Här kommer en liten outfit från Dean Village. Snacka om att jag kände mig som en färgklick och gissa om jag trivdes bra. Älskar att gå runt som en livs levande regnbåge haha ;-P Vad gillar ni väskan föresten?? JÄVLAR vad jag har kämpat för att få tag i den... om ni bara visste haha! Såg den första gången på Claudia Galli's instagram och sen dess var jag 100% bestämd på att jag skulle ha den. Den sålde slut samma sekund som den kom in på deras hemsida, varenda dag i ett par veckor. Tillslut fick jag tag i den (och en likadan i en annan färg bara för att vara säker på att den skulle komma....shopaholic much....) när vi var i Schladming så jag passade på att inviga den i Skottland. För att inte tala om mitt stora köp under resan, ska visa den här nån gång i dagarna :-)

Tröja - Vintage Edinburgh / Jeans - Zara / Jacka - Zara / Skor - HÄR / Solglasögon - HÄR / Väska - Mango

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sa någon pittoresk by???? Dean Village är allt man någonsin önskat i en liten by haha! Det är en stadsdel i Edinburgh med en rinnande bäck/flod rakt igenom som delar den lilla stadsdelen i två. Det är väl ungefär två gator kors och tvärs men forsätter man längst vattnet på en liten grusväg och ännu längre förbi ett stängsel där det tydligt står "passera ej denna skylt" så kommer man till ett litet typ djungelliknande område. Fantastiskt verkligen! Jag vill minnas att jag nån gång sa att det kändes som att vara på akvariet på Skansen haha! Vi var dessutom nästan helt ensamma så det vart nästan lite läskigt. Helt klart värt ett besök om du planerar en resa till Burran! <--- Vårt fantastiska smeknamn på Edinburgh, välanvänt vill jag lova.

Likes

Comments

Mat

Contains affiliate links

Hej och god kväll på er! Sitter i soffan och försöker låta bli att röra ett kliande öga... Har förmodligen (för typ tionde gången) fått någon bakterie från de jäkla sminksvamparna... Min hud är SÅ förbannat känslig. Imorgon ska jag köpa en silicone sponge som de kallas - om jag hittar en dvs, hoppas på det bästa! Jag är så dålig på att tvätta mina sminkborstar/svampar och då sitter jag tillslut här med ett svullet ansikte haha.

Hur som helst så har jag utöver ögat, haft en underbar dag! Kickstartade dagen med bokfrukost på Ackis i City, vi var ett gäng bokhandlare som lyssnade på två kokboks-författare som nyligen släppt sina nya böcker. Den ena bara måste ni kolla in om ni är i en bokhandel, den heter Azur: Mat från SydEuropa, Mellanöstern och Nordafrika och är skriven av Joel Åhlin. DEN ÄR SÅ VACKER för det första eftersom den är designad att efterlikna blå mosaik men innehåller även massor med spännande och mumsiga recept som passar alla!

Efter frukosten gick jag och Evelyn förbi Rodebjers utförsäljning, sen passade jag på att gymma 1,5h och avslutade med en solig promenad hemåt medans jag hade huvudet nere i Lily Collins självbiografi, damn var jag inspireras av den kvinnan alltså! Väl hemma så passade jag på att tvätta, städa och rensa lite kläder (känns som att det är det enda jag gör men blir aldrig av med något??). Mamma har nämligen bokat plats för oss på Karlaplans loppis den 27 maj haha! Då jäkla ska jag allt bli av med några plagg...

Okej nog med pladder, avslutar med några bilder från kvällen när vi firade mig i efterskott med mini-tårta, fantastiska siffer-tomtebloss, rosa cava och bildvisning från Skottland/Irland. En alldeles perfekt avrundning på en fin dag. Hoppas att du som läser detta också hade en underbar dag! <3

Likes

Comments

I torsdags var det dags för mig att fylla 22 och vilken fantastisk födelsedag jag hade. Vi började dagen med en god frukost på Urban Angel som är ett veganskt café och där kickade vi igång dagen med mimosas och andra goda grejer! Vi fortsatte sen att promenera runt i Edinburgh, tog en kopp te på The Elephant house, åt en Unicorn smoothie bowl på Pumpkin Brown och drack afternoon tea på Waldorf Astoria.

Jag hade även planerat att köpa ballonger och hitta något fint ställe att fota på... så sagt och gjort, vi köpte ballonger, fyllde de med helium och styrde kosan mot Arthur's Seat som är ett berg i Edinburgh. Jäklar vad jobbigt det var och vilken tid det tog men tillslut kom vi upp en bit och hittade ett bra ställe att fota på. Jag vill bara tillägga att det blåste typ 30 m/s, ballongerna ville INTE vara still en sekund haha! Bilderna blev fantastiska hur som helst, vill skriva ut de och sätta upp alla på väggen.

Efter en lång vandring nerför berget och tillbaka in till centrum hamnade vi på Jamie Oliver's för ett sista mål för dagen (seriöst vi åt typ 23 timmar av 24 det dygnet). Snacka om SÅ BRA DAG!!!!! Kommer minnas den föralltid :-)

Likes

Comments

Instagram@katjagh