Nu lämnar jag Sverige för en stund. Snacka om välbehövlig borta-tid. Hade helst av allt lämnat allt utom kameran och Amanda hemma och bara tagit en detox från livet haha! Nu har jag med mig både mobil, dator och 20 kilo grejer i bagaget. Det ska nog gå att ha detox ändå, får göra mitt bästa!

Nu sitter vi på första planet som ska ta oss över Östersjön till mitt fina Polen och på onsdag åker vi vidare mot nya äventyr; nämligen Italien.Likes

Comments

AHHH ångrar att jag inte köpte ungefär allt på detta bord i Portobello Market i London i lördags.... Jag kunde knappast slita mig i första laget och mamma fick vänta en bra stund på att jag skulle få kolla klart. Ja menar VEM kan gå förbi ett bord fullproppat av kärlek utan att stanna en halv dag???? Inte jag iallafall ;-P

Någon gång ska jag ha min egna analog-hylla där hemma lika fullproppad som detta stånd var. Har ju två stycken än så länge iallafall!

Min mun vattnas seriöst av detta...

Likes

Comments

Finns verkligen inte mycket som toppar min lista över underbara saker att göra som detta. En långpromenad till Sofielund i vad som skulle kunna vara en sagoskog. Speciellt efter regnet... Tänk att få vara en liten hare och hoppa runt bland fuktiga ormbunksblad och gömma sig för regnet!!! Haha alltså vad är det med mig och mina jäkla djurfantasier. Undra vilket djur jag var i mitt tidigare liv, en ko, en sengångare eller en flodhäst.. En unicorn kanske ;-P

Likes

Comments

Gav kameran till mamma i helgen och bad henne fota mig i min insektsfyllda midsommarkrans (hahaha alltså fyfan vad mycket små miniinsekter det finns i alla blommor alltså....) och även om hon klagar bra mycket på att kameran är SÅ TUNG och SÅ SVÅR ATT FÖRSTÅ SIG PÅ så blev bilderna ändå väldigt bra. Duktig mamma, jag försöker lära henne allt jag kan haha! ;-P

Ångrar dock att jag gick ut i skogen barfota och lekte Ronja Rövardotter haha, det resulterade nämligen i en gigantisk och svullen fot pga så många insektsbett. Blev först biten av något konstigt för en vecka sen som fick min fot att svullna ordentligt. Svullnaden började lägga sig lagom till midsommar och så är jag dum nog att gå runt barfota och så var det med den läkningen haha.. Nu hoppas jag bara på att foten återgår till normal storlek lagom tills fredag för då ska jag och kära mamsen nämligen iväg till London i ett par dagar. Vi ska se en av mina absoluta favoritartister någonsin, Adele!!!

Likes

Comments

Lupiner för mig betyder sommar. Sol, värme, landet, kvittrande fåglar, smultron och stjärnklara nätter. Bambis i skogen, morgondagg, gröna gläntor och hästar. Havet, kärlek, och vajande björkar i vinden.

Likes

Comments

Gillar ni krispiga bilder, välputsade bilar, solnedgångar, guldigt ljus, Stockholm??? Då gillar ni förhoppningsvis dessa bilder som jag tog en guldig och allmänt underbar kväll för några veckor sedan. Jag och Amanda hade varit på utflykt runt Tyresö och när jag såg vilken fin solnedgång det var körde jag upp till Fjällgatan istället för hem direkt och tur var väl det för OJ vad fint det var.

Väl uppe hittade vi en Corvette Stingray från 1965, en Jaguar E-type 3.8 och en mustis som jag tyvärr inte hann fota innan den åkte iväg haha.. Jävlar vad den hade gjort sig fin mot solnedgången annars!

Likes

Comments

Instagram@katjagh