Header

Jag och Amanda är alltid sugna på lite äventyr och så även denna gång när vi var uppe i Åre. Vi kikade lite snabbt på kartan och insåg att Trondheim ju inte alls låg särskilt långt bort, 165 km för att vara exakt. Så vi packade ihop bilen för ett dagsäventyr och drog iväg! Det gick väl en aning trögare än vi hade hoppats då vi råkade ta fel väg som tog ungefär dubbla tiden. Kan tillägga att väglaget var bland det värsta jag kört på (det gick från blank-is i Sverige till lika halt slask i Norge). Att vi kört fel väg kom vi dock inte på förens vi var hemma igen och hade råkat ta samma dåliga väg hem igen haha..

När vi väl kom fram till Trondheim var vi väl inte sådär super-entusiastiska pga hunger, trötthet, gråare än gråast väder och lite sånt. Vi hittade ett mysigt lunchställe och kände oss lite bättre till mods, även solen tittade fram genom molntäcket :-) Vi vandrade runt ett par timmar tills vi kände oss ganska klara och stela i både kropp och sinne av kylan. Hemvägen gick smidigt men var desto läskigare pga helt ensamma i mörkret bland gigantiska berg (är det bara jag som börjar få för mig att det lurar massor med läskiga varelser bakom varje hörn?) Vi kom tillbaka och jag somnade nästan ståendes av trötthet. En fin men otroligt lång och påfrestande dag. Tur att vi fick lite fina bilder iallafall ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det var dags för en ny skidjacka och jäklar vad jag har letat och letat och letat. Tillslut hittade jag den!! På Junkyard och dessutom på rea, kap! Har en total besatthet av vinröda toner för tillfället så jag älskar den verkligen! Förhoppningsvis tröttnar jag inte på den fort som jag har en tendens att göra när det kommer till skidjackor. Förmodligen för att man använder de så få gånger per år... Vi får helt enkelt hoppas att denna förblir en vinterfavorit! Här hittar ni den :-)

Likes

Comments

Hemma från snöiga Åre och tillbaka till verkligheten. Hann jobba en liten stund idag men slängde bort resten av dagen på gud vet vad hehe. Imorgon tänkte jag dra en vända till gymmet och på kvällen är det dags för ridning. Beroende på väder så kanske jag drar ut och fotar under dagen. Om inte så har jag en hel del rensning att göra här hemma, har FÖR mycket skit i mitt rum som bara dammar, dags att göra något åt det!

Likes

Comments

Mat

Såhär fint hade vi det när vi firade Mias födelsedag i januari. ALLTSÅ varför har man inte ork till att göra en sånhär brunch varje dag? :-) BÄÄÄ vad sugen jag blev på pankisar och frukt istället för de parmesan-chips jag sitter och trycker i mig just nu.. Vi har föresten bara cirkus en timme kvar till Åre, HAPPY TIMES !!!

Likes

Comments

Nej, nu var det verkligen på tiden för mig att kika in här igen. Vet inte riktigt vad jag haft för mig eller varför jag inte uppdaterat denna sida. Har väl hamnat allt för mycket på latsidan antar jag.. och nu jäklar är det dags att kläcka sig ur det jäkla lathetsägget haha!

Kickstartar med lite bilder från min fina vinterpromenad på Djurgården igår. Hälsade på lite hästar i hagarna och fyllde skorna med snö när jag ramlade runt i skogen :-) Kan inflika att jag dessutom inte kunde gå riktigt normalt pga SJUK träningsvärk i varenda muskel. Det var väldigt skönt att komma ut en sväng i snön iallafall innan den smälter bort.

Nu är det dags för jobb i ett par timmar och ikväll är det packa väskan redo för Åre som gäller. Jag och Amanda drar upp på lördag morgon för en vecka fullspäckad av äventyr och fotografering.

Ha en fin dag!!

Likes

Comments

Instagram@katjagh