Header

Normalt sett är jag så dålig på att ta vara på Stockholm och faktiskt göra utflykter runt om vår vackra stad, det finns så så SÅ mycket att se och uppskatta så det är inte klokt! Jag brukar allt som oftast vara väldigt bra att se det bästa i platser (människor också för den delen) och se positivt på min omgivning som jag ändå inte kan göra så mycket åt. Vem orkar liksom lägga energi på att klaga på vädret till exempel, klaga hellre på något som faktiskt går att ändra, eller byt land ;-P

Hur som helst, jag brukar kika in på sidan Trippa.se där det finns massor med utflykts-idéer, både med bil, till fots eller med båt. Så här om veckan tog jag tag i det och hämtade Amanda på hennes jobb där vi handlade med oss lite gott och drog iväg ut till Tyresö. Vi körde Brevikshalvön runt med start på Tyresö Slott. Verkligen ett tips om ni vill ta en dagsutflykt strax utanför stan! Några andra stopp på vägen var Trinntorpsbadet, Sandholmarnas naturreservat och mitt favoritstopp: Dyviks lövängars naturreservat, SÅ FINT OMG. Vi kom dit lagom till att solen fick ett mer mjukt sken och det är inte mycket man uppskattar lika mycket som fotograf än när ljuset är mjukt :') Bilder från Dyvik kommer i nästa inlägg!

Likes

Comments

Har varit med om den mest påfrestande veckan någonsin i mitt liv och just nu vill jag inget hellre än att konstant sitta omringad av naturens stillhet, helst på en liten öde ö omringad av djur i solnedgången. Förhoppningsvis repar jag mig fort och hoppar upp på benen igen, livet är ju trots allt för kort för att må dåligt!

Hoppas att ni alla har en fantastisk tid nu när sommaren äntligen är här ❤️

Likes

Comments

Contains affiliate links

Här kommer en liten outfit från Dean Village. Snacka om att jag kände mig som en färgklick och gissa om jag trivdes bra. Älskar att gå runt som en livs levande regnbåge haha ;-P Vad gillar ni väskan föresten?? JÄVLAR vad jag har kämpat för att få tag i den... om ni bara visste haha! Såg den första gången på Claudia Galli's instagram och sen dess var jag 100% bestämd på att jag skulle ha den. Den sålde slut samma sekund som den kom in på deras hemsida, varenda dag i ett par veckor. Tillslut fick jag tag i den (och en likadan i en annan färg bara för att vara säker på att den skulle komma....shopaholic much....) när vi var i Schladming så jag passade på att inviga den i Skottland. För att inte tala om mitt stora köp under resan, ska visa den här nån gång i dagarna :-)

Tröja - Vintage Edinburgh / Jeans - Zara / Jacka - Zara / Skor - HÄR / Solglasögon - HÄR / Väska - Mango

Likes

Comments

Sa någon pittoresk by???? Dean Village är allt man någonsin önskat i en liten by haha! Det är en stadsdel i Edinburgh med en rinnande bäck/flod rakt igenom som delar den lilla stadsdelen i två. Det är väl ungefär två gator kors och tvärs men forsätter man längst vattnet på en liten grusväg och ännu längre förbi ett stängsel där det tydligt står "passera ej denna skylt" så kommer man till ett litet typ djungelliknande område. Fantastiskt verkligen! Jag vill minnas att jag nån gång sa att det kändes som att vara på akvariet på Skansen haha! Vi var dessutom nästan helt ensamma så det vart nästan lite läskigt. Helt klart värt ett besök om du planerar en resa till Burran! <--- Vårt fantastiska smeknamn på Edinburgh, välanvänt vill jag lova.

Likes

Comments

Instagram@katjagh