Den 5 december så firade jag och min fina man 3 år tillsammans. Det känns helt sjukt vad tiden går fort och tänk bara vad vi har hunnit med på den korta tiden haha. Men iaf så överraskade jag honom med ett par nya skor ifrån Canada Snow. Perfekt för snöiga och kalla dagar. Jag själv har haft mina i 4 år och nu börjar dom sjunga på sista refrängen. Han blev väldigt glad och det är något jag uppskattar. Jag ger hellre än att få presenter! 

Även min mamma fick sin tidiga julklapp som bestod av fina knivar och min gamla ponny fick ett nytt fint vintertäcke. 


Nej jag älskar att ge saker haha. 


Vad säger ki, ge eller få? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1 advent idag och det är alltid mysigt, dock så har jag minst sagt blandade känslor inför julen. Älskar att köpa julklappar men samtidigt så känns det ibland bara som att man köper för köpandets  skull. I år blir det julklappar tidigare i form av snowracer och sådant som barnen behöver/vill ha. Vi måste spara pengar inför hus och resor nästa år. Vi själva checkar in en natt på hotell i januari och myser.


Kan ibland känna att en resa (precis som mamma bjuder oss på) fyller mer än massa klappar. Kanske skall fundera på att resa varje jul istället


Likes

Comments


Sjukstugan fortsätter här hemma och liten är mammig delux. Bära, gosa och pussas gör vi hela dagarna och ibland så hinner jag fixa lite här hemma med. Toaletten är städas och disken diskad. Ja vi hade diskmaskin till i helgen då den bara dog, då nu är det handdisk som gäller..

Längtar efter helg då vi är två om denna lilla donnan så att jag hinner städa, just nu yr dammet och det är ofräscht överallt.

I helgen blir det även bak och simskola för sista gången i år. Skall bli rikigt roligt att titta på mina två sötnosar och se om dom lärt sig något!

Här sitter vi och kollar på pippi och myser !

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering men livet rullar på i 110 just nu och då är det inte lätt att hinna med allt!

Men just idag så är jag hemma med lillan som har hög feber och hosta.

Hade hoppats på att vår nybyggnadskarta hade kommit nu men icke. Ringde kommunen och han som ritar har häcken rull så blir ett evigt väntande. Segt och jobbigt då vi verkligen vill hinna skriva och skicka in bygglovet innan året är slut...

Det går väl ändå aldrig enkelt när man vill att det skall göra det. Men iaf så börjar det närma sig semester och det blir 1 vecka på futuventura med hela tjocka familjen. Min underbara mamma bjuder med oss och det är så tacksamt och välbehövt! Nu så skall jag bara hitta en rikigt bra present till henne, inte det enklaste om du frågar mig. Hon har det mesta...

Har ni några planer i jul?

Älskar min frisyr ifrån vår dag❤

Likes

Comments

God morgon alla fina, idag så skiner solen och egentligen så skulle jag vara på jobb nu men hade en tid hos doktorn så sitter just nu på vårdcentralen och väntar.

Återkommande urinvägsinfektion med blod osv så lika bra att kolla upp det!

Sedan back to Work och sedan en efterlängtad helg. Blir kalas hela helgen för Nora så det är en del att stå i men det är bara roligt! Känns som om det var igår hon föddes och ja, nu blir min "lilla, stora" tjej hela 6 år!


Jag och min fina tjej ❤

Likes

Comments

Det där med att äta regelbundet måltider har absolut inte varit en sjökvklarhet för mig genom åren. Jag minns ej hur jag hade det som barn men under ungdomen så åt man massa skit och brydde sig mindre om det, blev en del skräpmat och massor med sött. Sedan så fick man barn och då började Men ju givetvis att skapa sig rutiner och tänkte mer och mer på vad och när man skulle äta olika saker. Dock så blev det lätt att man såg till att barnen hade allt och själv så åt jag något på stående fot.

Idag så äter jag väldigt regelbundna måltider. Annars så funkar inte min hjärna och sedan så tar min ork slut. Jag klarar som max av att vara utan man i 4 timmar under dagen sedan är energin slut haha!

Det finns ju givetvis dom som klarar sig bättre på färre måltider men jag vette sjutton om dry är så nyttigt för kroppen att inte äta regelbundet. Som en sa, det måste fyllas på med ved för att elden skall brinna.

Så min fråga är: Hur äter ni under vardagarna?

På tal om annat så är detta min lilla Nora som blir hela 6 år på lördag, tiden springer verkligen iväg ❤

Likes

Comments


Nu när vi förhoppningsvis kommer att bygga nytt hus så har också tankarna på en ny fräsch bil kommit upp i tankarna och jag har nu hittat en toyota hilux som är om du frågar mig en riktig pärla för ett liv på landet.

Den har rikigt bra med lastplats, snygg design och man ka själv välja hur komforten och hus baksätet skall se ut. Sedan gör ju 4 hjulsdriften mycket då vägarna kring huset är rikigt hala på vintern.

Hos holmlundsbil som jag nu har hittat bilen hos kan man få bra hjälp med att jämföra dom olika modellerna samt att finansiera bilen. Skulle man nu vilja köpa begagnat så finns där också rikigt fina begagnade bilar ifrån Toyota på deras hemsida.

Jag har alltid haft begagnade bilar tidigare men just denna gången så vill jag ha en ny bil. Måste få känna känslan av nytt bara en gång i mitt liv och varför inte passa på nu när det förhoppningsvis blir ett nytt hus med. Jag hoppas verkligen att allt kommer att flyta på så att vi kan få vårt hus och bil
Likes

Comments

Trött är bara förnamnet idag, Saga har verkligen hållt i gång hela natten så när klockan ringde så var det inte några glada miner men snart är väl denna natten glömd den med.

Helgen vr verkligen super med kidsen, middag med min man och trevlig farsdag middag för honom igår.

Gjorde en rikigt god pa lova som uppskattades av alla.

Nu till veckan så är det jobb och sedan så blir min lilla Nora hela 6 år gammal, tiden går FÖR fort. Det blir kalas för släkt på lördag och sedan så är det dags för barnkalas på söndag. Håll i gång helt enkelt !

Nu tillbaka till arbetet. puss !

Likes

Comments

Hej alla! Herre gud vad veckorna rullar på i rasande fart haha. Men iaf nu så är jag tillbaka och tänkte berätta lite roligheter. Jag har äntligen fått ett nytt jobb på ett helt super bra företag som heter somna. Dom gör ångestdämpande täcken, västar, filtar samt kragar. Så där är jag nu istället för på Volvo. Det är så bra och jag har faktiskt gått upp till heltid vilket känns kanon med mina arbetstider osv.

Sedan så har vi faktiskt renoverat och fixat klart vår hem. Min älskade man har slitit som ett djur i två veckor nu men gud så fint det är! Så nu kan vi äntligen slappna av igen. Det är jobbigt att inte kunna hjälpa till med annat än hushållet men men bra blev det och jag gör så gott jag kan!


Förövrigt så väntar vi på papper ifrån kommunen ang tomten så snart hoppas vi på husbygge!

Nej nu kaffe och skura klart golven.

Puss så länge

Likes

Comments

Hej denna ruskiganoch kalla dag. Idag är jag en minst sagt trött mamma. Lillfröken sover helt värdelöst om nätterna så ingen sömn har vi fått på flera dagar... Det är inte heller så att man vilar när tillfälle ges utan då så skall maten lagas, målar om gör vi och sedan resten av livet på det!

Dock så vägdes denna dagen upp av en samtal om ett ev nytt jobb. Så i morgon skall denna mamma på en intervju i närheten av hemmet. Håll tummarna!

Snart skall jag ställa mig och hänga tvätt samt laga mat. Krämig pasta med bacon bjuds det på idag! Puss så länge ❤

Likes

Comments