Liggdelen Pram Deluxe Grå använd i 4 månader.
Nypris ca 2700
Mitt pris 1200 ink fästen

Babysitter 100:-

bilder kommer!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ny har två veckor av våra 2 månader tillsammans gått och gud vad roligt och mysigt vi har haft det!

Vi har bott på Nääs, varit i Alingsås, Varberg och hunnit ha middagar och varit på middag hos våra nära och kära.
Vädret har verkligen inte varit bra men nu såhär i efterhand så är jag väldigt nöjd med våra dagar. Idag så kommer mina guldklimpar hem så nu blir det betydligt mer liv i luckan men det gör absolut inget.

Mer från mig när jag har lust och tid!

Puss!

Likes

Comments

Nu har jag hunnit använda mina nya produkter ifrån Yves Rocher och jag är verkligen kär i alla produkter. Torrolja luktar underbart och funkar lika bra i håret som på kroppen och scrubben är verkligen super för mitt ansikte som i vanliga fall kryllar har finnar.
Sedan så måste jag hissa deras balsam samt shampoo (fick med ett prov). Mitt hår blir så enkelt att borsta och det luktar SÅ gott. De andra proverna är rikigt bra så passa på att handla nu när det är rea på mängder av saker samt fri frakt!

Likes

Comments

Regnet är här för att stanna känns det som men det gör inget just nu för idag så jobbar D sin sista dag på 2 hela månader så det känns underbart. Jag har ju tidigare sagt att vi inte har planerat något alls mer än rhodos  men nu ville vi på hotell så vi bokade en natt på Nääs fabriker i nästa vecka. Nääs Fabriker är mitt absolut favorit hotell och där vill jag bo om vi någon gång gifter oss. Helt underbar natur och väldigt fina rum samt god mat. Ja jag skulle väl kunna skriva en novell om det hotellet men ja iallafall så rekommenderar jag det starkt.

Idag så skall jag och barnen besöka Noras nya Dagis/Förskola och sedan hyra film. Rikigt filmväder idag. Jag skall också försöka rensa lite kläder i barnen lådor, men det är ingen mega panik.
Nu så skall jag först avnjuta mitt kaffe! Älsklingen hade köpt nya filter i morse så ja skulle överleva dagen. Det är det lilla som gör mina dagar lätta.

Puss!

Likes

Comments

Yes nu är vi snart framme vid målsnöret för semester tillsammans i 2 månader. Jag längtar otroligt mycket efter att få ha min S hemma.
Vi har inga direkta planer utan tar dagarna som dom kommer och det är skönt!

Nästa vecka så åker barnen mina till sin pappa i två hela veckor och jag måste erkänna att det känns as jobbigt. Dock så är dom i närheten och jag vet att dom längtar så man får glädjas åt det. Jag och D har aldrig varit med varandra så länge utan stora barn. Ja vi har ju Saga hemma nu men hon hänger ju mer på diverse aktiviteter utan några som helst problem hihi.

Nu så skall jag avnjuta mitt kaffe och fortsätta planera lite för framtida saker... Mer om det längre fram !

Puss

Likes

Comments

Trött mamma här, inte pga barnen utan pga att jag vaknar om nätterna. Hatar att jag gör det men iaf så börjar jag undra om det beror på spiralen. Har inte slutat blöda sedan jag satte in den och jag har ont vissa dagar.
Det där med hormoner och jag går inte ihop alls!
Ska verkligen ta en ordentlig funderare om jag skall ta ut den och ja sterilisera mig i stället. Nog om det..
Idag så regnar det så vi håller oss inne och hoppas på att få uppehåll i eftermiddag istället. Vi ska baka chokladbollar och sedan så ska jag även försöka träna. Jag känner mig som en rikigt softpotatis numera så ja skärpning. Tur i oturen att det regnar så att man slipper visa sin valkropp på stranden hihi...

Kommer en uppdatering om produkterna jag köpte sedan också.

Puss så länge

Likes

Comments

Hua vi tog oss ut en stund, ja eller vi gick till affären för att handla vax, lax och lite annat gott. Barnen fick leka av sig lite på lekplatsen medans vi tjejer satt och kollade på. Lillknubbis älskar att sitta och kolla så det gjorde hon och sedan när vi skulle gå så ville hon absolut inte ligga i vagnen. Bära funkar en stund men är krångligt med vagnen i andra handen så la henne på mage vilket funkade sista biten.

Längtar tills vi byter till sittdel faktiskt. Ja eller då blir hon säkert mer nöjd men det får vänta tills efter sommaren typ.
När bytte ni till sittdel föresten?

Likes

Comments

God morgon säger jag! Ursäkta tystnaden men det har verkligen inte funnits tid för att blogga då barnen är hemma på sommarlov nu. Vädret visar regn/mulet så funderar på att åka och fika på Allum bara för att komma ut. Har väldigt svårt att hitta på saker när det inte är väder så nu får gärna solen komma fram igen.

Annars så har lillan blivit hela 3 månader och hon växer för fullt! Hon tränar också på att vända sig till mage och snart är hon där. Hon fick rejält med feber efter vaccinet vilket kändes i mitt Mamma hjärta men nu mår hon fint igen!
Nu är det för övrigt inte långt kvar tills Deniz får semester och vad jag längtar!! Vi har inte planerat något speciellt mer än resan i Augusti vilket är skönt, man måste inte alltid ha sommaren planerad så nu i år så tar vi det som det kommer.

Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Idag så har jag hämtat ut en paket från ett av mina favoritmärken Yves Rocher. Jag har haft deras ansiktskräm och bodys butter sedan tidigare och älskar båda så nu beställde jag hem en scrubb till ansiktet, ett balsam samt en dry oil till kropp och hår som skall ge ett skimrande resultat. Sedan så fick jag med lite olika prova på produkter så får väl se vad jag tycker om produkterna om ett tag.

Likes

Comments

Idag har det gått 6 månader sedan vi fick ta bort prinsen och det känns i hjärtat. Som tur är så skall jag idag om allt faller på plats med bebis få rida igen. Jag hoppas det kan fylla det tomrum jag har för en stund i alla fall.

Mer uppdatering om det sedan för nu är det att lämna på dagis för sista gången på 10 veckor.

Likes

Comments