Jag har alltid älskar måndagar tidigare men idag så högg det verkligen till i magen och bröstet när jag vaknade. Vet inte om det är sömnbristen eller allt snurr denna veckan som kommer ikapp.

För denna veckan är kaos men rolig. Barnen har utflykter med skolan/Förskola och sedan är det sommarfest osv så ja det är fullt upp med matsäckar och sedan så har Nora äntligen börjat vilja lära sig cykla så det skall hinnas med osv osv. Roligt men psykiskt påfrestande när nätterna är korta..

Vi planerar även in resa till Stavanger i sommar eller ah jag håller i planeringen så ka jag har mycket helt enkelt!

Vill ha sommar men samtidigt så kryper oron fram över att lämna lilla Saga på förskolan. Tänk om hon hatat det? Jag trodde att det skulle bli lättare med henne men det är lila hemskt som med E och N. Hoppas på att sommaren går långsamt hahaha.


Nej nu så skall jag ta tag i hemmet...


Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har vi börjat komma en bra bit i planeringen och inköpen till bröllopet och jag har nu börjat att fundera på det där med morgongåva till D. Jag funderar på ett fint skärp eller en weekendbag eller kanske en typ ölprovning? Det är väldigt svårt det där och eftersom att han fyller år dagen innan den 4/8 samt att vi har förlovningsdag med så känns det som om man kanske skall kombinera allt lite extra?

Kom gärna med förslag! Dock ingen klocka då han redan har!


Likes

Comments

Det där med att sommaren är påväg känns ganska så långt borta idag när man tittar ut! - grader, blåst och regn är vad som står på schemat idag.

Hoppas på att det blir bättre i eftermiddag/kväll för då nalkas det hoppträning igen. Bebis skall få ha Pappa mys här hemma och dom stora skall få röja hos mormor. Ikväll så har vi lite dejt night också. Jag skall köpa massa plock och gott sedan, det är ju vår fredag idag hihi.

Men nu så skall vi väcka barnen här hemma.

Puss

Likes

Comments

Det där med sovrutiner är ett stort och ibland svårt ämne måste jag ju säga. Med tidigare barn så har jag inte brytt mig allt för mycket men nu med Saga så känner jag att det är ett måste! Hon är beroende av struktur och ja, hon trivs med rutiner. I vanliga fall så sover hon ju gärna redan vid 9 tiden men då är hon ett monster när pappan i huset kommer hem och det är inte alls roligt för varken honom eller oss andra. Sedan så ät det ju förskolan efter sommaren och då vet jag att barnen sover efter lunch. Så nu försöker vi dra ut på det och ja idag gick det fint. Hon somnade vid 11 och sover fortfarande sött i vagnen.

Nu återstår det bara att få till kvällen också. Vill gärna ha henne i säng vid 19-19:30 så att man hinner med resten av barnen och varandra!

Puss

Likes

Comments

Varför är en fråga som jag ställer mig ofta nuförtiden. Hur kan man som pappa vara så oansvarig och hur vågar man utsätta sina barn för allt detta?

Det gör ont i mitt Mamma hjärta när jag ser att mina stora barn inte mår bra. Dom är duktiga och omtänksamma individer men ibland så slår ilskan och besvikelsen igenom.

Jag vill kunna berätta men det funkar inte. Jag vill kunna ge mina barn 100 % tygghet och en bra uppväxt. Men det är svårt när livet Alltid sparkas omkull av EN person. Jag vill inte göra mina val som jag tog DÅ ogjorda, aldrig! Och dom kan inte välja heller. Men HAN kan välja.... Orättvist och helt jävligt är vad det är!


För mig är mina barn mitt allt och jag lämnar dom aldrig !!

Likes

Comments

Måndag igen och dagen började redan strax innan 5. Då låg Saga och pratade och ville ha välling och efter det så klev vi upp. Älskar att vakna i tid och hinna med alla måsten för att sedan ta det lugnare på dagen.

Så disken är klar, golvet i vardagsrummet är tvättat och tvätten vikt!

Just nu sover bebis och när hon har vaknat så blir det att åka till affären. Tanken var promenad men det blåser massor så vi stundar i det!

Hoppas på lika fint väder som i helgen snart igen. Vi har fixat ute på altanen och Saga har även hunnit med ett bad. Underbart med värme, jag mår som bäst när man kan tillbringa hela dagen ute!


Men nu så skall jag tvätta resten av golven innan liten vaknar.


Puss och Kram

Likes

Comments

Contains affiliate links

Efter mycket letande och velande på om man skall köpa ett par skor som bara skall användas på själva bröllopet och aldrig igen eller ett par som man faktiskt kan ha till annat också så föll lotten på det sist nämnda. Så jag valde ett par pumps med färg för att ja som sagt kunna ha dem i vardagen eller haha ja till typ barnlediga tillfällen 😂

Dom har lagom klack på 9,5 cm och är gjorda i skinn. Sköna och snygga helt enkelt.

Likes

Comments

Hemsk natt med en bebis som ville vakna strax efter halv 4 på morgonen. Dock så somnade hon om vid 5 tiden så vi fick sova till 6 haha. Har varit på utvecklingssamtal med Elias och det värmer att höra hur duktig han är. Jag själv har alltid varit kass i skolan pga dyslexi osv. Dock så behöver jag inte ora mig över det med honom!

D behövde gå in och jobba idag så nu är bebis nattad och jag myser i soffan med Nora. Vädret är kasst så det är så skönt att bara få ta det lugnt! Helgen bjuder ju på kalas och sol så då har vi planerat in att fixa altanen och ja, vara ute!

Jag hoppas verkligen att sommaren är på gång nu så att man kan sitta ute länge och åka till stranden med kidsen. Älskar att vara ute fram tills kvällen så ja, sommaren är helt klart min årstid.

Hur ser era planer ut för helgen ?

Likes

Comments

Måndag igen och det är som alltid stress och tjat!

Jag hatar detta ständiga tjat varje dag och att tösen min har kommit in i världens hemskaste fas gör det då inte bättre! Allt är jobbigt, får hon inte det Hon vill så grinas det hela dagen. Det är väl "Lilla tonåren" så man får väl härda ut men jag har väldigt litet tålamod när det kommer till gnäll och när man slåss. För det gör E nämligen...


Någon som bra tips på hur man skall få vardagen att rulla utan massa gap och skrik?

Likes

Comments

Det är äntligen torsdag och idag har vi fredag! D är ju ledig på fredagar så vi har alltid långhelg tillsammans vilket är underbart!

Vi har som tidigare nämnt planerat in att åka till Sjölyckan där vi skall ha bröllopet och då smaka maten samt att kika runt och bestämma vart vigseln skall hållas osv. Men innan detta så skall jag faktiskt vara med på en hoppträning för fösta gången på lite drygt 2 år måste jag tro. Nervös är bara förnamnet men ack så roligt ska det bli! Hästen är mammas sambos snart 5 åring som knappt är hoppad så vi tar det lugnt!

Sedan så blir det att umgås! Elias behöver nya skor så det blir att leta efter det också.


Hur ser er helg ut ?Jag saknar min fina vän och värmen !!!

Likes

Comments