Nu är jag nog helt klar med kläder till bröllopet! Igår så beställde jag hem underkläder och ja jag får ju be till gudarna att dom passar och att inget lyser igenom.

Eftersom att brösten är som två tepåsar så får jag fylla ut med en självhäftande bh och sedan så behöver jag ha ett par trosor som formar lite över höfterna också. Hittade fina på HM och till bra pris!

Sista som behövs nu är väl smycken 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi har ett vikit beslut att fatta kring vår bröllopsnatt. Vi har aldrig lämnat bort vår lilla tjej och då menar jag inte ens för en timme. Varför? Vi har inte känt att vi behöver och sedan så är det inte så lätt att bara lämna bort en lite sådär. Ja eller jag tycker det är jobbigt och D med haha.

Men nu så har vi blivit erbjuda hjälp av bästa Nathalie och jag överväger att ta den hjälpen. För vet ni? Jag saknar att kunna sova, kramas och vakna utan min lilla bebis haha. Hon är super goo nästa jämnt men ja det är ju bröllopsnatt hihi..

Vi får se hur vi gör men just nu så lutar det åt att spendera natten själva!


Hur hade ni gjort ?

Likes

Comments

Solen lyser även idag och tur är det skall jag säga mina vänner. För denna mamma är trött och ser trött ut haha. Saga gjorde åter morgon vid 04:00 tiden. Jag förstår inte varför alls. Ungen borde vara SÅ trött i och med att hon faktiskt bara sover drygt 1,5 h på dagen.

Jaja idag kommer min farmor på morgon fika och sedan packar vi iväg för bad. Orkar inte sitta hemma och barnen har verkligen sett framemot att få bada så bara att hinka kaffe i mängder


Nu så skall jag steka krabbelurer med banan i. Perfekt strandmat


Puss

Likes

Comments

I och med att barnen är på sommarlov så betyder det att jag snart skall tillbaka ut i arbetslivet. Jag har så blandade känslor till allt för jag vet inte hur man gör eller jag kommer rättaresagt inte ihåg. Sedan så har jag redan jobbat en del när E och N var små men nu när jag har Saga också så har jag bara varit hemma.

Jag är livrädd för det som komma skall. Upp tidigt, lämna på skola och förskola, jobba, hämta, laga middag ect ect. Hur f*n får ni ihop det? Ni som jobbar 100 % båda, har egna intressen, barnen har aktiviteter and so on. . Jag får panik bara av att tänka på att en liten bebis skall gå på förskolan 10 h eller mer. Dock så förstår jag om mam MÅSTE.

Jag har bestämt att gå ner i tid, dock så kommer det att bli tidiga månar för barnen men dom är nog mer till freds med det än ar ha sena dagar på fritids/Förskolan. Jag hoppas att det som jag vill funkar för annars så vette tusan hur jag skall klara det. Jag vet att vi är två vuxna men iaf.


I den bästa av världar så hade man kunnat vara hemma längre. Men det är bara drömmar i vårt fall tyvärr!

Likes

Comments

Yes nu hörde rätt. Hon sover knappt något alls! I natt/morse så vaknade hon redan vid 4 och började prata. Sedan vid 04:45 så gav jag upp. D gav oss välling och sedan så gick vi upp.

Så nu sitter vi här och jag hoppas att denna dagen kommer funka. Vill inte att hon sover för tidigt nu för eftermiddagem/kvällen blir verkligen kaos. Inte roligt för D eller oss andra.

Men idag så lyser solen och jag tänkte ta barnen till aspen. Lek och bad är alltid uppskattat. Så snart skall jag göra lite lunch att ta med samt frukost för min mage kurrar haha.


Ha en toppen dag alla

Likes

Comments

Häng med denna gobiten på morgonen är det bästa. Hon kan faktiskt sitta still ibland haha!

Idag så är det sommarlov för barnen så jag laddar lite extra nu för att orka hihi, natten har varit KAOS. Bytte ut spjälsängen mot Noras växasäng så har varit nervig och orolig. Kl 3 så vaknade liten och ville komma mamma och då drog spark och slå huvudet i väggen igång igen. Jaja jag överlever nog!

Vad som händer idag vet jag inte. Sugen på att bara åka någonstans men N är på rikigt tonårshumör så det är frågan om man orkar alla hennes uutbrott...

I morgon skiner solen så då åker vi till stranden och dagen där på är det kompis lek så det finns väl att göra.

Men nu mera kaffe


Puss

Likes

Comments

Yes nu har jag äntligen fått tummen ur och börjat att placera ut gästerna0 inför middagen. Syrran gav mig tips om att placera familjer med tex barnvagn lågt ut på borden för att de lättare skall kunna gå ifrån och ja byta blöja eller amma så det tipset använder jag då vi har en liten kotte med i bilden då!

Annars så försöker vi att blanda lite bland familjerna men då det är en del barn som behöver hjälp så är det ganska så sunt att placera dem med sina föräldrar haha. Just nu känns allt lite lättare när detta är klart och vi kan nu faktiskt försöka att njuta.

Florister prtade jag med igår och jag skall även ta tag i min frisör. Osäker om det inte är Lite tidigt att göra hår. Jag har fortfarande inte bestämt hur jag vill ha det heller så måste måste sätta mig och bläddra igenom olika tidningar och internet haha samma med florister. Men sådant är roligt!

Likes

Comments

Detta är ett av det hus som har tilltalat oss. Enplans hus från Eksjöhus som heter Prio2.
Att vi går i husdrömmar är väl ingen nyhet då jag har nämnt det tidigare. Det är också därför jag väljer att skriva denna text tillsammans med weber. Vi vill verkligen bygga eller hitta ett hus där vi kan ha plats för vår stora familj och alla runt omkring oss. Detta är inte helt enkelt men när övriga saker är klara så skall vi börja planera.

Jag vill gärna bygga ett enplans hus med högt i tak och ett stort fint kök och badrum. En altan runt om huset är ett måste och sedan gärna ett lusthus att sitta i på sena sommarkvällar hade varit helt magiskt! Mycket belysning runt huset och vem vet kanske även en pool? Nu skenar mina drömmar lätt men att bo större är verkligen en dröm för mig just nu. Ja har varit inne och kikat på webers hemsida och dom erbjuder riktigt bra lösningar. Älskar speciellt deras väggnära brunn till badrummet. Sådana saker är vad jag tänker på när jag vill bygga nytt!

På hemsidan så kan man även få hjälp med att lösa sina renoveringar själv vilket är väldigt bra för den som är händig och gillar utmaningar!

Jag hoppas verkligen att våra planer för att bygga hus går i mål snart !


Likes

Comments

Nu springer verkligen tiden iväg och nu är det mindre än 2 månader kvar tills vi står och blir man och fru. Det är fortfarnade overkligt för mig och för min kära D också.

I helgen så har vi planerat inköp av dryck samt försökt att boka in provfotografering men det är inte alltid lätt att få tag i en dag som passar med barnvakt osv. Men det löser sig !

I veckan som är kvar så skall jag ta mig till en florist här i lerum och höra om hon vill göra min bukett samt även köpa hem några olika sorter med vitt vin. Vi får köpa in drycken själva vilken både är bra för plånboken men också bra för att då kan man både välja efter egen smak samt att man faktiskt kan lämna tillbaka det som inte dricks upp.

Med handen på hjärtat så är jag SÅ nervös så jag vet inte vart jag skall ta vägen hahaha

Måste hitta fina underkläder också..


Men ge gärna tips på goda vita viner. Box eller flaska spelar ingen roll!

Likes

Comments

Liten uppdatering om vår lillan tjej som nu börjar bli stor haha. Hon växer så det knakar på alla håll och kanter. Hon är en stor tjej som väger dryga 11,5 kg och mäter säkert 80 cm nu och gud vad hon utvecklad hela tiden!

Hon har ju alltid har talet som sin starka sida och det är fortfarnade hennes "grej" hon kan nästa alla sina syskons namn och babblar på hela dagarna.

Men nu till en mycket rolig sak! I förrgår så satt vi här hemma på morgonen och från igenstans så säger hon kiss och pekar på toaletten. Jag frågar om hon vill kissa och visst ville hon det. Så nu kissar hon på toaletten ( inte alltid men när hon vill) detta är som sagt på hennes begär men det är bara roligt !

Hoppas det håller i sig så kanske kanske vi har en blöjfri bebis innan 2 års ålder. Men allt kan hända så vi är med på det :)


Likes

Comments