Tiden står stilla här inne, förlåt men jag hinner inte mer så mycket som jag önskar. Vi är inne på vecka 2 med sjuka barn så all tid går åt att serva och ja ta hand om hemmet.

Saga och jag var på BVC igår och tog 1 års sprutor samt mässlingen och det resulterade i hög feber på kvällen och även nu så knappt någon sömn för vår del. Tur att det går över!

Hon växer fint och är nu 77,1 lång och 10,58 kg tung. Underbart tycker jag!

Annars så är vi inne i leta hus bubblan samtidigt som vi nu sagt börjar fixa mer med bröllopet, dock så är det mest dekorationer och mat/dryck kvar och det kan man inte förberedda för tidigt ;)

Nu så skall jag passa på att vila lite så att jag orkar dagen/kvällen. D är mega trött så skall skicka honom i säng efter jobbet så att han får vila!


Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hela veckan har jag suttit hemma med sjuka barn och nu ser det ut som om min kära man håller på att stryka med också. Barnen hostar ikapp här hemma medans jag och Saga håller ställningen och tur är väl det. Att jag och bebis är frisk alltså!

Igår hann vi med att röja i vår lilla trädgård. Klippa ner buskar och rensa ordentligt. Nu får gärna våren komma på rikigt. Hoppas på en varm vår och sommar.

Men nu tillbaka till hostandet. Huskurer för att underlätta hostan är välkomna för min tösabit vägrar medicin i alla dess former..

Nu så skall jag ta tag i mig själv och greja lite medans man och bebis sover.


Puss!

Likes

Comments

I går fyllde vår prinsessa 1 år och tro mig det var en känslosam dag. Att just hon kom till oss och att allt gick bra trots massor med oro, besök på sjukhus osv.


Älskade unge du förgyller vår vardag och jag älskar dig till månen och tillbaka ❤

Likes

Comments

Snart fyller skruttan 1 år och snart är det dags att börja jobba igen. Vi har sökt dagis till September och därefter så blir det jobb. Dock så pendlar jag i tankarna om hur mycket jag skall jobba. Jag får mardrömmar när jag tänker på att lämna en liten bebis på dagis i över 10 timmar om dagen. Även tufft för dom stora barnen men dom har "gjort" det innan. Sedan så är det en väldigt stor ekonomisk förlust att gå ner i tid men bättre för familjen alla gånger. Dock så vill man kunna resa osv.

Det är så svårt när vi inte har utrymme att pussla. Visst det blir aldrig senare än 16:30 men morgonen är HEMSK 06:00!

Hur skall/hade du gjort? Mer tid för familjen eller ja mer pengar i plånboken?

Likes

Comments

Det är inte som det skall vara längre. Jag vill men kan inte skriva varför men livet väder och det är fort. Allt är kaos just nu och jag hatar att aldrig få lite lugn i skallen.

Hela livet är fan kaos..

Likes

Comments

Contains affiliate links


Vi har som många andra valt att ha ett typ av "fotorum" med polaroidkameror på bröllopet, detta för det är SÅ mycket roligare än att fota med mobil och ja andra kameror. Vi är usla på att framkalla bilderna som vi tar så detta blir perfekt.

Vi kommer att köpa en bok där alla gäster får lov att sätta in sin bild och skriva något till om man vill. Jag skall givetvis köpa lite rolig rekvisita också hihi.

Denna plus en vit har jag beställt här


Inlägget innehåller Ad - länkar

Likes

Comments

God morgon eller god förmiddag kanske man skall säga. Kvällen, natten och morgonen idag har varit kaos!

Bebis hostar så hon spyr ner hela mattan i vardagsrummet inklusive mamma och pappa. Bökar och hostar hela natten och ja nu på morgonen så är det E tur att bli dålig. Hann inte ens iväg till skolan innan han spyr. Svårt att tro att det är magsjuka utan något annat men iaf. Sjuk är han och Saga nu så Nora är hemma hon med.

Är trött och lite halv grinig men får helt enkelt gilla läget.

Snart helg och då hoppas jag på friska barn!


Nu skall jag lämna upp en sovande bebis och fortsätta på mitt kaffe.


Puss så länge

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det där med att städa är något som man gör jämnt nu när man har så många barn och sedan så blir det oftare då man är hemma. Jag kan ibland önska att man kunde lägga all den tiden som städa, damma och torka golv tar till att umgås med familjen. När Elias och Nora var små så hade jag städning hemma ett par gånger och det var Så himla skönt och jag funderar starkt på att kontakta företaget hemmiljö som jag har skrivit denna texten med! Där kan man både boka in städning varje vecka, varannan eller det som jag är ute efter, Storstädning en gång i månaden. För hur mycket man än städar själv hemma så blir det aldrig så rent som när en firma gör det. Jag varken hinner eller orkar damma och hålla på varje vecka (tro mig, hos oss så behövs det) så en grovstädning där badrum, lister osv får sig en omgång skulle ju absolut göra vardags städningen lättare och kanske roligare haha!

Du kan på deras hemsidan enkelt klicka i hur stort du bor och redan där får du ett pris. Det gör det ju enkelt för en familj att räkna på vad man har råd med och inte. Dock så tycker jag att tiden med familjen är värt 805 kr som det faktiskt "bara" hade kostat oss i månaden.

Så på tal om det där med att städa, jag måste sätta igång att göra just det innan bebisen vaknar och börjar att stöka ner igen haha!


Likes

Comments

I helgen var vi ju på bröllopsmässan och jag måste nog tyvärr säga att den var sämre än vad jag hoppats på. Eller ja, den passar mer för de paren som kanske är i startgroparna i planeringen. Men vi var där och vi har nu hittat min vigselring!

Det blir återigen smycka som får göra ringen då min förlovningsring kommer därifrån och dom är också mycket proffsiga i sitt bemötande!

Hittade även inspiration till min brudbukett så visst gav det något!

Nu skall vi äntligen börja köpa dekorationer för lokalen och snart är det även dags för att provsmaka bröllopsmenyn, jippie! !

Likes

Comments

Torsdag och det menas med att denna veckan lider mot sitt slut. Alltså fatta mig rätt nu, jag älskar mina barn men jag måste vara ärlig och säga att jag tog mig lite vatten över huvudet när jag bestämde mig för att ha båda hemma haha

Det har varit en dragkamp här hemma och igår så fick jag en sådan huvudvärk såna låg utslagen som en sill under filten i soffan. Så tills idag bestämde jag mig för att Nora skulle få ha en mammadag. Elias har lek med kompis en stund och vi har kollat på film, funkar bättre att dela upp sig lite för att alltid ha spring med barn osv kan ibland bli för mycket.

Men iaf nu är D snart hemma och i helgen är det ju mässan och sedan VILA och en hus visning.

Mars månad kommer att bli proppad med kalas för Saga, Elias och mig så ja en helg med lite lugn kommer att sitta fint.Dessa fina blommor fick jag härom veckan. Älskar blommor 💐

Likes

Comments