Contains affiliate links


Vi har som många andra valt att ha ett typ av "fotorum" med polaroidkameror på bröllopet, detta för det är SÅ mycket roligare än att fota med mobil och ja andra kameror. Vi är usla på att framkalla bilderna som vi tar så detta blir perfekt.

Vi kommer att köpa en bok där alla gäster får lov att sätta in sin bild och skriva något till om man vill. Jag skall givetvis köpa lite rolig rekvisita också hihi.

Denna plus en vit har jag beställt här


Inlägget innehåller Ad - länkar

Likes

Comments

God morgon eller god förmiddag kanske man skall säga. Kvällen, natten och morgonen idag har varit kaos!

Bebis hostar så hon spyr ner hela mattan i vardagsrummet inklusive mamma och pappa. Bökar och hostar hela natten och ja nu på morgonen så är det E tur att bli dålig. Hann inte ens iväg till skolan innan han spyr. Svårt att tro att det är magsjuka utan något annat men iaf. Sjuk är han och Saga nu så Nora är hemma hon med.

Är trött och lite halv grinig men får helt enkelt gilla läget.

Snart helg och då hoppas jag på friska barn!


Nu skall jag lämna upp en sovande bebis och fortsätta på mitt kaffe.


Puss så länge

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det där med att städa är något som man gör jämnt nu när man har så många barn och sedan så blir det oftare då man är hemma. Jag kan ibland önska att man kunde lägga all den tiden som städa, damma och torka golv tar till att umgås med familjen. När Elias och Nora var små så hade jag städning hemma ett par gånger och det var Så himla skönt och jag funderar starkt på att kontakta företaget hemmiljö som jag har skrivit denna texten med! Där kan man både boka in städning varje vecka, varannan eller det som jag är ute efter, Storstädning en gång i månaden. För hur mycket man än städar själv hemma så blir det aldrig så rent som när en firma gör det. Jag varken hinner eller orkar damma och hålla på varje vecka (tro mig, hos oss så behövs det) så en grovstädning där badrum, lister osv får sig en omgång skulle ju absolut göra vardags städningen lättare och kanske roligare haha!

Du kan på deras hemsidan enkelt klicka i hur stort du bor och redan där får du ett pris. Det gör det ju enkelt för en familj att räkna på vad man har råd med och inte. Dock så tycker jag att tiden med familjen är värt 805 kr som det faktiskt "bara" hade kostat oss i månaden.

Så på tal om det där med att städa, jag måste sätta igång att göra just det innan bebisen vaknar och börjar att stöka ner igen haha!


Likes

Comments

I helgen var vi ju på bröllopsmässan och jag måste nog tyvärr säga att den var sämre än vad jag hoppats på. Eller ja, den passar mer för de paren som kanske är i startgroparna i planeringen. Men vi var där och vi har nu hittat min vigselring!

Det blir återigen smycka som får göra ringen då min förlovningsring kommer därifrån och dom är också mycket proffsiga i sitt bemötande!

Hittade även inspiration till min brudbukett så visst gav det något!

Nu skall vi äntligen börja köpa dekorationer för lokalen och snart är det även dags för att provsmaka bröllopsmenyn, jippie! !

Likes

Comments

Torsdag och det menas med att denna veckan lider mot sitt slut. Alltså fatta mig rätt nu, jag älskar mina barn men jag måste vara ärlig och säga att jag tog mig lite vatten över huvudet när jag bestämde mig för att ha båda hemma haha

Det har varit en dragkamp här hemma och igår så fick jag en sådan huvudvärk såna låg utslagen som en sill under filten i soffan. Så tills idag bestämde jag mig för att Nora skulle få ha en mammadag. Elias har lek med kompis en stund och vi har kollat på film, funkar bättre att dela upp sig lite för att alltid ha spring med barn osv kan ibland bli för mycket.

Men iaf nu är D snart hemma och i helgen är det ju mässan och sedan VILA och en hus visning.

Mars månad kommer att bli proppad med kalas för Saga, Elias och mig så ja en helg med lite lugn kommer att sitta fint.Dessa fina blommor fick jag härom veckan. Älskar blommor 💐

Likes

Comments

På lördag så är det som sagt var dags att gå på den efterlängtade bröllopsmässan. Jag längtar väldigt att få börja planera själva festen, hitta dekorationer samt att hitta min vigselring!

Jag är kluven till om jag vill ha med en upphöjd sten eller inte. Tänker på det praktiska haha 😂

Eftersom att det var alla hjärtans dag igår med så har vi bestämt att fira u helgen så en middag ute är planen.


Mer info om mässan efter helgen

Puss

Likes

Comments

I perioder så mår jag inte bra, inte alls bra faktiskt. Jag känner att allt jag gör bara blir fel och att jag inte räcker till för mina barn, familj och vänner. Ibland så vill jag bara gräva ner mig och detta blev verkligen så mycket värre av att jag satte in hormonspiral.

Jag har alltid varit en kvinna med stark personlighet och jag backar sällan från en diskussion. Men när jag hade den i min kropp så blev det lixom svart i ögonen och man blev som ett monster. Nu lite drygt 2 veckor efter att jag tagit ut den så mår jag SÅ mycket bättre. Jag är fortfarande den jag är men på ett mer normalt sätt.

Så jag måste få lov att starkt INTE rekommendera mirena hormonspiral, nu är detta mina 7 månader och ja vissa mår toppen men ifall du har den och känner av att du mår dåligt så ta ut den! Bästa beslutet jag har gjort.


Likes

Comments

God morgon eller kanske man skall säga gid förmiddag. Vi har varit uppe med tuppen då Saga fick för sig att göra morgon. Men så blir det ibland.

I dag så blir det att åka ner och fika med barnen och bara ta det lugnt. Skönt då jag har SÅ ont i magen! Jag tog ut spiralen i torsdag och har nu bytt till minipiller igen och hoppas verkligen på att det skall funka bättre. Den där spiralen var ingen hitt för varken humör eller min mage. Antar dock att det kommer ta ett tag innan kroppen ställer om.

Längtar efter sommaren, jag mår alltid som bäst då! Men samtidigt så betyder sommaren att den "vanliga livet" börjar med jobb, dagis och skola. Kommer att sakna att vara hemma med barnen samtidigt som det skall bli roligt att komma utanför hemmet också och få känna sig lite egen igen.

Så denna sommaren så blir det att njuta och ja vi skall ju faktiskt gifta oss, längtar så mycket!!!!

Nu så ska jag passa på att vila lite.

Puss Puss

Likes

Comments

​Idag så var det ju dags för Sagas 10 mån kontroll och jag få säga Att jag har överskattat hennes goa bebislår. 

Hennes vikt landade på 9870 gram 

Längden på 73,5 cm 

Och som grädde på moset så pratade hon och klarade då 18 månaders orden hihi. Hon är verkligen fantastiskt duktig på att prata :) 


Likes

Comments

Eftersom att jag är som jag är när det kommer till planeringen så har vi redan bokat vår bröllopsresa och det blir en vecka på den fina ön Zakynthos. Vi har velat mellan ställen men tillslut så föll lotten på denna vackra ö.

Vi har valt att åka själva denna gången eller ja, Saga åker med. Det känns lite i hjärtat men samtidigt så har vi tillsammans bestämt att detta blir vår resa.


Jag längtar efter solen! Jag hoppas att man kan hyra en bil och åka omkring ön.

Tipsa gärna om äventyr om ni/du har varit där!

Likes

Comments