Måndag igen och det är som alltid stress och tjat!

Jag hatar detta ständiga tjat varje dag och att tösen min har kommit in i världens hemskaste fas gör det då inte bättre! Allt är jobbigt, får hon inte det Hon vill så grinas det hela dagen. Det är väl "Lilla tonåren" så man får väl härda ut men jag har väldigt litet tålamod när det kommer till gnäll och när man slåss. För det gör E nämligen...


Någon som bra tips på hur man skall få vardagen att rulla utan massa gap och skrik?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är äntligen torsdag och idag har vi fredag! D är ju ledig på fredagar så vi har alltid långhelg tillsammans vilket är underbart!

Vi har som tidigare nämnt planerat in att åka till Sjölyckan där vi skall ha bröllopet och då smaka maten samt att kika runt och bestämma vart vigseln skall hållas osv. Men innan detta så skall jag faktiskt vara med på en hoppträning för fösta gången på lite drygt 2 år måste jag tro. Nervös är bara förnamnet men ack så roligt ska det bli! Hästen är mammas sambos snart 5 åring som knappt är hoppad så vi tar det lugnt!

Sedan så blir det att umgås! Elias behöver nya skor så det blir att leta efter det också.


Hur ser er helg ut ?Jag saknar min fina vän och värmen !!!

Likes

Comments

Att jag skall få gifta mig med denna man är för mig fortfarnade overkligt! Men det börjar sakta men säkert att närma sig VÅR dag och jäklar vad jag längtar efter att få säga Ja till dig!


Vi har verkligen haft våra duster men också mängder med fina stunder och jag hoppas på massor med flera.

På lördag så skall vi pröva ut vår varmrätt till bröllopet och nästa vecka så är det till banken för vårt nästa projekt. Mer om det när allt är bestämt!

Likes

Comments

Snart är redan April månad över och det närmar sig sommar (även om det är väldigt svårt att tro med detta vädret) och ja om snart 3 månader så är det bröllops och jag kommer kunna kalla mig fru!

Jag har nu tagit upp planeringen så gått det går med tre vilda barn hängandes i benen. Vi skall till Sjölyckan om en vecka och då skall det planeras hus lokal skall smyckas samt även smaka av en tänkt meny.

Så nu måste jag "bara" leta rätt på en sminkös, skor samt kläder till barnen. Sedan är det träff med fotograf samt vigselförrättare för att planera igenom dagen men allt sådant är redan startat.

Hoppas att vädret blir bättre bara så att man få lite lust till allt haha man blir ju ganska trött på blåst och regn !

Denna buketten fick jag av D när jag fyllde år och föll pladask, så denna skall jag använda som mall till min brudbukett. Tulpaner, pioner och lite grönt känns helt rätt! Vet någon vad dessa tulpaner heter?


Puss

Likes

Comments

Jag vet att jag lovade er bild på ringen så fort jag hämtat den med det har återigen varit kaos i mitt liv. Men nu så tänker jag inte låta en jäkla människa påverka hela vårt liv så jag slänger honom åt skogen och ja nu så skall ni få er en bild på ringen. Det är modellen Elsa i helt vitguld ( man kan välja att ha båda delarna, rött guld eller som jag då helt i vitguld )

Vi valde att byta ut skenan så att ringen blir mer enhetlig med min förlovningsring och jag är SÅ nöjd!

Likes

Comments

Nu äntligen så är min ring klar för avhämtning bästa smycka. Jag hoppas verkligen att den blir som jag tänkt mig och kommer givetvis att visa bild på den så fort jag hämtat den!

Jag valde ring efter mig och min livsstil så den är både praktisk och vacker! Men som sagt bild på den kommer senare idag

Likes

Comments

Tiden står stilla här inne, förlåt men jag hinner inte mer så mycket som jag önskar. Vi är inne på vecka 2 med sjuka barn så all tid går åt att serva och ja ta hand om hemmet.

Saga och jag var på BVC igår och tog 1 års sprutor samt mässlingen och det resulterade i hög feber på kvällen och även nu så knappt någon sömn för vår del. Tur att det går över!

Hon växer fint och är nu 77,1 lång och 10,58 kg tung. Underbart tycker jag!

Annars så är vi inne i leta hus bubblan samtidigt som vi nu sagt börjar fixa mer med bröllopet, dock så är det mest dekorationer och mat/dryck kvar och det kan man inte förberedda för tidigt ;)

Nu så skall jag passa på att vila lite så att jag orkar dagen/kvällen. D är mega trött så skall skicka honom i säng efter jobbet så att han får vila!


Puss och kram

Likes

Comments

Hela veckan har jag suttit hemma med sjuka barn och nu ser det ut som om min kära man håller på att stryka med också. Barnen hostar ikapp här hemma medans jag och Saga håller ställningen och tur är väl det. Att jag och bebis är frisk alltså!

Igår hann vi med att röja i vår lilla trädgård. Klippa ner buskar och rensa ordentligt. Nu får gärna våren komma på rikigt. Hoppas på en varm vår och sommar.

Men nu tillbaka till hostandet. Huskurer för att underlätta hostan är välkomna för min tösabit vägrar medicin i alla dess former..

Nu så skall jag ta tag i mig själv och greja lite medans man och bebis sover.


Puss!

Likes

Comments

I går fyllde vår prinsessa 1 år och tro mig det var en känslosam dag. Att just hon kom till oss och att allt gick bra trots massor med oro, besök på sjukhus osv.


Älskade unge du förgyller vår vardag och jag älskar dig till månen och tillbaka ❤

Likes

Comments

Snart fyller skruttan 1 år och snart är det dags att börja jobba igen. Vi har sökt dagis till September och därefter så blir det jobb. Dock så pendlar jag i tankarna om hur mycket jag skall jobba. Jag får mardrömmar när jag tänker på att lämna en liten bebis på dagis i över 10 timmar om dagen. Även tufft för dom stora barnen men dom har "gjort" det innan. Sedan så är det en väldigt stor ekonomisk förlust att gå ner i tid men bättre för familjen alla gånger. Dock så vill man kunna resa osv.

Det är så svårt när vi inte har utrymme att pussla. Visst det blir aldrig senare än 16:30 men morgonen är HEMSK 06:00!

Hur skall/hade du gjort? Mer tid för familjen eller ja mer pengar i plånboken?

Likes

Comments