Idag så tog jag/vi beslutet att jag skall gå upp i arbetstid. Detta då jag fskoskt inte får dom pengarna dom vi hade räknat på, varför tänker man då? Jo för att man inte har hittat en fast plats för mig på Volvo. Därför så går jag upp i tid 1 december. Hoppas på att få en bra placering och att jag förr eller senare kan gå ner o tid. Det är inte direkt med glädje jag gör detta men men skall vi kunna flytta inom rimlig tid så är det ett måste .

Ja skall iag passa på att njuta av den sista tiden nu och be till högre makter att vi klara av livet sedan


Nu mys med barnen ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att har fått uppleva denna dagen med min älskade man och familj är verkligen SÅ stort. Jag kan inte tacka vår underbara fotograf Åsa Lännerström nog för det jobb som hon har gjort. Underbara bilder och hon hade överseende med vår lilla bortskämda bebis haha. Rekommenderar henne alla dagar i vecka! Tack återigen.

Likes

Comments

Idag blir vår fina lilla tjej 19 månader och Jesus denna tjejer är något extra haha. Hon pratar som en 2-3 åring och har humör som en tånåring. Det är så roligt att se en sådan liten tjejer utvecklas så mycket. Förskolan älskar hon! Så även om jag önskar att jag kunde vara hemma så känns det så skönt att hon faktiskt har ett till ställe som hon trivs med super mycket.

Vår fina lilla Saga ❤

Likes

Comments

Igår och idag så har jag verkligen saknat mitt stora intresse. Saknaden av att känna friheten på hästryggen och att känna sig fri och ja att bara få vara. Det är en känsla som man måste uppleva för att förstå!

Jag hoppas att jag en dag kan finna lugnet med hästarna igen. Men just nu så är det för tufft både känslomässigt men också med vardagen!

Jag är hur som haver väldigt glad över alla dagar som jag fick spendera med min fina M. Blod, Svett och Tårar var det men ack så mycket bra också!


Likes

Comments

Äntligen fredag och SOL! Så skönt att slippa regent för en dag eller två, dagen igår var ju magiskt skön så hoppas på en lika fin eftermiddag idag.

Barnen skall snart hämtas för att sedan gå och köpa glass. Det är något som vi alltid gör på fredagar. Mysigt och barnen älskar det! Sedan så blir det nog en sväng i sandlådan om jag känner Saga rätt iaf. Hon kan leva ute den ungen och tur är ju det, vet inget värre än att sitta inne hela dagarna. Helgen är iaf fullbokad med simskola, kalas och sedan så skall vi faktiskt ha lite egentid tillsammans jag och min man! Noah och hans flickvän kommer hit och har alla barnen medans vi får andas lite. Tror verklige att det kommer gå super bra. Nu är ju tösen på dagis hela tiden och där fälls det inga tårar så vi håller tummarna att det blir samma här.

Men nu skall jag sätta igång med mitt igen. Vi hörs under helgen

Likes

Comments

Contains affiliate links
/ / / /

Denna underbara regnjackan kom min älskling hem med bara sådär! Det gör ju verkligen så att kärleken blommar lite extra. Det är ju faktiskt inte jätte lätt att hinna med varandra så att köpa eller uppvakta varandra är super!

Likes

Comments

Snart är denna helgen också över och det känns både tråkigt men också lite bra, för denna helgen har varit rolig och rofylld!

Vi har firat min svärmor, somnat tidigt och även hunnit med att mysa massor idag med både barn och bonusbarn! Pratat massor om framtida projekt och så vidare.

Jag är äntligen fri ifrån kladdiga ögon och har nu bara luta snuva kvar men det är ju så när man har massor med ungar haha.

Så denna vecka som kommer bjuder på massor med jobb och åter jobb! Hoppas på att hålla oss friska så att vi hinner göra lite på eftermiddagarna också. Vill egentligen måla om hemma men med en man som är målare så är ju det bara att glömma haha, inte för att jag inte kan men han kan så mycket bättre. Så får invänta order ifrån honom. Längtar tills papper för tomt, bygglov och hus är klart för då mina läsare då blir Det husbygge! Mer om det när det är helt klart.

Nu så skall jag ta min lilla tjej och fixa inför morgondagens frukostar osv.

Vi två på Zakynthos i somras! Längtar så mycket efter värmen igen!

Likes

Comments

Nu har jag precis äntligen landat i soffan efter förmiddagens kaos. Att springa omkring i affärer med tre vilda, sockerproppade (mitt egna fel) söt barn är då inte att leka med! Bvc gick toppen och lillan fick väldigt mycket beröm för sitt tal. Hon pratar ju otroligt mycket och ja det känns mer som en 3-4 åring än en 18 månaders ibland haha. Därefter så hade jag lovat fika så ja det blev goo fika. Åt en himla god Budapest. . Ja och sedan kom kaoset men en bebis som inte skulle sitta i vagnen utan gå själv och härma Nora haha. Hon rev i leksakerna och allt hon kom åt så tillslut så fick jag faktiskt sätta fast henne i vagnen och det händer aldrig typ!

Så efter hela den grejen blev det att stressa hem och steka pannkakor samtidigt som jag skulle hänga tvätt och sedan rota i kylen efter mat till mig. Dock är jag en jäkel på att göra många saker samtidigt så det gick bra!

Mätt, hicka och lite flötig i håret ligger jag nu här då och känner mig som SPINDELMAMMA haha 😂

Likes

Comments

God morgon denna ledig dag! Ja barnen har studiedag så idag blir jag hemma med dem. Kanske lika bra få jag har åkt på typ ögoninflammation eller något. Röda ögon och klet är vad det är!

Tur att det är jag och inte barnen. Hatar när dom är sjuka och har ont. Men iaf så skall vi försöka ta oss till BVC idag med skruttan och sedan mysa i massor. Även om jag har gått ner i tid så hinner man inte rikigt med allt ändå så idag får bli en sådan dag.

Hoppas ni får en fin dag alla !


Likes

Comments