For nu 3 dage siden, blev jeg 18. Gud hvor havde jeg glædet mig, og dagen blev som fuldt forventet. Da jeg fyldte 18, havde jeg tænkte at det skulle være en dag, som vil blive uforglemmelig, og det blev det. Om morgen holdte vi fødselsdag for familie. Da jeg er skilsmissebarn, plejer jeg at holde min fødselsdag over flere gang, men denne her gang, valgte jeg at jeg gerne ville holde det på én gang. Selvom jeg var tidligt oppe på dagen, da jeg havde valgt at min familie skulle inviteres til brunch, var jeg klar på, at blive fejret af familie.

Senere på aftene, kom alle mine tætteste veninder. Jeg havde aldrig før prøver at holde min egen fødselsdag for mine veninder, så jeg var vildt spændt på det. Min mor havde været så dejlig, at hun havde lavet mad til os. Der er altid noget ved at man spiser sammen til en fødselsdag. Synes altid at det bliver mega hyggeligt, at man kan sidde og snakke hen over maden.

Men hvor er jeg taknemmelig for, at mine veninder vil fejre dagen med mig. Jeg fik det mest fantastisk gaver, og kunne ikke være mere taknemmlig. Man ved bare, at når de mennesker som dukker op, er der for at fejre dig og gøre din dag god, er mennesker som holder utroligt meget af dig, og hvor holder jeg utroligt meget af dem.

Tak til jer <3

xoxo K


Likes

Comments

My Special Little Christmas

Endelig er juleferien kommet og det vil sige, at der nu er plads til at kunne få slappet af, og ikke mindst få brugt juledagene til at hygge om familien. Jeg selv fik juleferie i går, hvilket jeg virkelig kunne mærke, at jeg havde glædet mig til. Efter nu havde gået et halvt år på handelsskole, er det godt med et lille break fra diverse timer, afleveringer og emneopgaver som er blevet kastet i hovedet af en. Men nu er skolen lagt på hylden, og man kan nu glæde sig til, at juleaften nærmer sig. Men min jul ville jeg ikke siger er ligesom alle andres. Siden mine forældre har været skilt siden jeg var 3 år, har jeg altid haft fornøjelsen at kunne få lov til at holde jul hele 2 gange. I år ser julen således ud for mig, at jeg d. 24 skal være hos min far og papmor. Jeg holder jul ved dem hvert andet år, hvilket vil sige at de år jeg ikke er hos min dem, holder jeg jul med min mor. Men som en lille tradition har vi valgt at sige, at vi også fejre lille juleaften i min familie. I år holder jeg lille juleaften med min mor. Det vil sige, at de gaver som jeg har fået fra min mors side af familie, åbner jeg d. 23. Denne tradition har jeg altid synes har været så hyggelig, og man kan da heller ikke klage over at man kan få lov til at få nogle af sine julegaver lidt tidligere :).

Jeg håber I alle derude får en dejlig jul og en godt nytår!

xoxo K

Likes

Comments

Hey Bloggen

Så nåede jeg endelig til handelsskolen! Den 3 år lange uddannelse, som lige nu virker som en evighed, men 3 år som jeg ved kommer til at være de fedeste år. Men wow hvor er det hårdt! Allerede nu starter jeg mandag morgen med, at glæde mig til fredag... Men selvfølgelig går det (forhåbentlig) over. Jeg har glædet mig til, at komme igang med noget nyt, men det har også været en kæmpe omvæltning. Fagene på handelsskolen er meget anderledes en de er på en helt almindelig folkeskole/privatskole. Inden handelsskolen tog jeg en 10. klasse. Jeg valgte 10. klasse dengang, da jeg følte at jeg overhovedet ikke var klar til at komme videre efter 9. Den dag idag har jeg på ingen måde fortrudt at jeg tog 10. klasse, og jeg kan mærke en kæmpe forskel på, at jeg har en 10. klasse med mig på handelsskolen.

Da jeg har prøvet at flytte klasse et par gange før, har jeg det ikke særligt svært med, at møde nye mennesker. Dog var jeg nervøs for at skulle møde alle de nye mennesker på skolen. Jeg er en person som tit kan komme til at tænke over, hvad folk mon tænker om mig. Men på samme måde, er jeg overhovedet ikke bange for at være mig selv, og vise hvem jeg er! Men selvfølgelig kommer tanken om "hvad mon de andre tænker om mig..." 

Men i min nye klasse på handelsskolen føler jeg, at jeg kan være mig selv. Vi alle er gode til at forstå at vi alle er meget forskellige, og sådan skal det også være. I klassen er vi flere piger end drenge, hvilket faktisk er fint nok. Jeg har før, i folkeskolen, gået i en klasse hvor der var flest piger end drenge, og jeg synes faktisk ikke det gør så meget. 

Men det er nogle fantastisk piger som er i min klasse, men der er jo altid nogle som man falder mere i snak med end andre. Der er specielt to piger, som jeg allerede nu holder utroligt meget af. Disse søde piger hedder Kamilla & Mille. Allerede nu kan vi grine sammen, men også have nogle seriøse samtaler. Med disse to piger føler jeg, at jeg kan være mig selv. Vi er meget ens alle sammen, men da vi heller ikke kendte hinanden da vi startede på skolen, synes jeg at det er endnu federe. Men kan bygge et nyt venskab op, og vi kan alle giver noget hver især. Jeg håber og ber at jeg vil have disse to piger i mit liv fremover, og at vi kan få en masse oplevelser sammen. I læse sikkert dette så, LOVE U GIRLS💋

GYMNASIEFESTER!!! De sjoveste og fedeste fester der findes! 

Efter vi havde været i skolen, i lidt over 2 uger, havde skolen planlagt en Introfest. Introfesten var for hele skolen, så det vil sige 1.G, 2.G & 3.G. Min første gymnasiefest, er ikke en aften jeg glemmer. Vi alle havde det skide sjovt. Men da jeg ikke er en person som drikker, kunne jeg stadig have det mega sjovt. DJ'en spillede fedt musik, vi dansede hele aften og mandag blev en rigtig hård dag... Men hvor havde vi det skide sjovt.

Lige nu er jeg ikke startede helt rigtig op. Lige nu har vi det de kalder et grundforløb. Grundforløbet er det næste halve år, hvor skolen viser os, hvordan det er at gå på handelsskolen. Efter de halve år, starter vi så op med alle de fag vi skal have. For eksempel har vi ikke alle vores A-fag, men det får vi efter grundforløbet. Selvom jeg elsker den måde skolen forgår på lige nu, glæder jeg mig til at få alle mine fag. 

Handelsskolen bliver 3 fede, spændende, men ikke mindst hårde år. Men jeg er klar på alle de nye udfordringer, fester, men også er jeg klar på, at ikke alle dage bliver lige gode. But that´s life honey 💋 


xoxo K 💋 


Likes

Comments

Søndag d. 7 august drog jeg et lille smut til København. Jeg blev inviteret derover, og så hvorfor ikke tage chancen? København er en af de byer, som jeg allerbedst kan lide at være i (næst efter Aalborg). Jeg elsker den fantastiske bykultur derover, var vejene er fuldt med biler og ikke mindst cykler. Jeg elsker at kunne tage en tur på Nyhavn, hvor der ligger en masse forskellige restauranter, som ligger langs den lille havn. 

Men ja, som sagt blev jeg inviteret derover, og mit lille ophold varede til tirsdag d. 9 august. Men hvor ville jeg ønske, at jeg bare lige kunne have blevet derover i et par dage mere, men surt nok så sluttede min sommerferie... :( Men skal man se på den positive side, så bliver det også godt, at komme igang igen. Nu kan handelsskolen bare komme an! 

Likes

Comments