View tracker

My Special Little Christmas

Endelig er juleferien kommet og det vil sige, at der nu er plads til at kunne få slappet af, og ikke mindst få brugt juledagene til at hygge om familien. Jeg selv fik juleferie i går, hvilket jeg virkelig kunne mærke, at jeg havde glædet mig til. Efter nu havde gået et halvt år på handelsskole, er det godt med et lille break fra diverse timer, afleveringer og emneopgaver som er blevet kastet i hovedet af en. Men nu er skolen lagt på hylden, og man kan nu glæde sig til, at juleaften nærmer sig. Men min jul ville jeg ikke siger er ligesom alle andres. Siden mine forældre har været skilt siden jeg var 3 år, har jeg altid haft fornøjelsen at kunne få lov til at holde jul hele 2 gange. I år ser julen således ud for mig, at jeg d. 24 skal være hos min far og papmor. Jeg holder jul ved dem hvert andet år, hvilket vil sige at de år jeg ikke er hos min dem, holder jeg jul med min mor. Men som en lille tradition har vi valgt at sige, at vi også fejre lille juleaften i min familie. I år holder jeg lille juleaften med min mor. Det vil sige, at de gaver som jeg har fået fra min mors side af familie, åbner jeg d. 23. Denne tradition har jeg altid synes har været så hyggelig, og man kan da heller ikke klage over at man kan få lov til at få nogle af sine julegaver lidt tidligere :).

Jeg håber I alle derude får en dejlig jul og en godt nytår!

xoxo K

Likes

Comments

Lyst til at følge mere med i hvad jeg går og laver i min hverdag? Så har jeg her linket til nogle af de sociale medier, som jeg bruger utroligt meget af min tid på, og du er velkomme til at kigge med!

xoxo K

Instagram: https://www.instagram.com/kathrinerimmenjensen/

Snapchat: https://www.snapchat.com/add/ kathrinerjensen

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXB0YqmtAAre1DgdcBZXxXA

Blogkeen: http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?nsuser=kathrinerimmenjensen


Og I kan også vælge at følge mig her inde på Nouw

http://nouw.com/kathrinerimmenjensen/profileLikes

Comments

Hey Bloggen

Så nåede jeg endelig til handelsskolen! Den 3 år lange uddannelse, som lige nu virker som en evighed, men 3 år som jeg ved kommer til at være de fedeste år. Men wow hvor er det hårdt! Allerede nu starter jeg mandag morgen med, at glæde mig til fredag... Men selvfølgelig går det (forhåbentlig) over. Jeg har glædet mig til, at komme igang med noget nyt, men det har også været en kæmpe omvæltning. Fagene på handelsskolen er meget anderledes en de er på en helt almindelig folkeskole/privatskole. Inden handelsskolen tog jeg en 10. klasse. Jeg valgte 10. klasse dengang, da jeg følte at jeg overhovedet ikke var klar til at komme videre efter 9. Den dag idag har jeg på ingen måde fortrudt at jeg tog 10. klasse, og jeg kan mærke en kæmpe forskel på, at jeg har en 10. klasse med mig på handelsskolen.

Da jeg har prøvet at flytte klasse et par gange før, har jeg det ikke særligt svært med, at møde nye mennesker. Dog var jeg nervøs for at skulle møde alle de nye mennesker på skolen. Jeg er en person som tit kan komme til at tænke over, hvad folk mon tænker om mig. Men på samme måde, er jeg overhovedet ikke bange for at være mig selv, og vise hvem jeg er! Men selvfølgelig kommer tanken om "hvad mon de andre tænker om mig..." 

Men i min nye klasse på handelsskolen føler jeg, at jeg kan være mig selv. Vi alle er gode til at forstå at vi alle er meget forskellige, og sådan skal det også være. I klassen er vi flere piger end drenge, hvilket faktisk er fint nok. Jeg har før, i folkeskolen, gået i en klasse hvor der var flest piger end drenge, og jeg synes faktisk ikke det gør så meget. 

Men det er nogle fantastisk piger som er i min klasse, men der er jo altid nogle som man falder mere i snak med end andre. Der er specielt to piger, som jeg allerede nu holder utroligt meget af. Disse søde piger hedder Kamilla & Mille. Allerede nu kan vi grine sammen, men også have nogle seriøse samtaler. Med disse to piger føler jeg, at jeg kan være mig selv. Vi er meget ens alle sammen, men da vi heller ikke kendte hinanden da vi startede på skolen, synes jeg at det er endnu federe. Men kan bygge et nyt venskab op, og vi kan alle giver noget hver især. Jeg håber og ber at jeg vil have disse to piger i mit liv fremover, og at vi kan få en masse oplevelser sammen. I læse sikkert dette så, LOVE U GIRLS💋

GYMNASIEFESTER!!! De sjoveste og fedeste fester der findes! 

Efter vi havde været i skolen, i lidt over 2 uger, havde skolen planlagt en Introfest. Introfesten var for hele skolen, så det vil sige 1.G, 2.G & 3.G. Min første gymnasiefest, er ikke en aften jeg glemmer. Vi alle havde det skide sjovt. Men da jeg ikke er en person som drikker, kunne jeg stadig have det mega sjovt. DJ'en spillede fedt musik, vi dansede hele aften og mandag blev en rigtig hård dag... Men hvor havde vi det skide sjovt.

Lige nu er jeg ikke startede helt rigtig op. Lige nu har vi det de kalder et grundforløb. Grundforløbet er det næste halve år, hvor skolen viser os, hvordan det er at gå på handelsskolen. Efter de halve år, starter vi så op med alle de fag vi skal have. For eksempel har vi ikke alle vores A-fag, men det får vi efter grundforløbet. Selvom jeg elsker den måde skolen forgår på lige nu, glæder jeg mig til at få alle mine fag. 

Handelsskolen bliver 3 fede, spændende, men ikke mindst hårde år. Men jeg er klar på alle de nye udfordringer, fester, men også er jeg klar på, at ikke alle dage bliver lige gode. But that´s life honey 💋 


xoxo K 💋 


Likes

Comments

Hey Bloggen 

Jeg vil elske at dele mine favorit make-up produkter med jer, så derfor har jeg samlet dette indlægtil jer. Jeg har lavet en collage med billeder af produkterne, hvor hver afprodukterne har et nr., for at gøre det lettere for os alle. Jeg har prøvet atlinke til alle produkterne, så hvis I bliver forelsket i en af produkterne, såer der en hjemmeside, hvor I kan købe produktet.

Jeg håber I kan lideindlægget 

Xoxo K


1: MarcJacobs Beauty – Perfection Powder – Featherweight Finish – Finish Line 100

Denne Marc Jacobs puder er alle pengene værd! På Sephoras hjemmeside er prisen $48 (svarer ca. 320 kr) Og ja nu siger jeg det bare men…jeg har aldrig i mit liv haft en mere fantastisk pudder. Den ligger så fint på huden, og man undgår at ens make-up kommer til at se ”caked” ud. Da jeg købtedenne pudder, tænkte jeg kun lidt på mærket. Jeg tænker meget over hvad det erfor nogle produkter jeg jeg bruger, så jeg undgår tit at købe alt for billigereprodukter.

Men videre til denne fantastisk pudder. Nogen ville måske synes at det ser lidt skræmmende ud, at selve pudderen er hvid, men det gør faktisk at alle slags hudfarver kan bruge den, og det er vildt smart.


Linket til Marc Jacobs Puderen:

http://www.sephora.com/perfection-powder-featherweight-finish-P384917


2: Benefit –The POREfessional face primer

Benefits POREfessional primer som var meget populær engang, erstadig den primer jeg bruger den dag i dag. Jeg elsker den måde den får minfoundation til at ligge. Den giver ens ansigt en meget flawless look, som jeg er utrolig stor tilhænger af. Prisen på denne primer er på benefits egenhjemmeside $31 (ca. 205 kr.)

Link til Benefit The POREfessional face primer:

https://www.benefitcosmetics.com/us/en/product/porefessional-face-primer


3: Chanel – Les Beiges – Healthy Glow Sheer Colour

Jeg var så heldig at jeg til min 17 års fødselsdag fik denne pudder af mine dejlige veninder, og jeg har elsket den lige siden. Jeg synes personligt at den giver et meget naturligt bronze look. Prisen på denne Chanelpudder er $58 (ca. 380 kr.), men den er bestemt pengene værd.

Link til Chanel Bronzer:

http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/makeup-les-beiges-les-beiges-137174


4: Mac Cosmetics – Lip Liner - Boldly Bare

Jeg har ikke altid været stor fan af lipliners fra Mac, men denne her har ændret min mening. Farver en meget naturlig farve, så man kan vel kalde det "my lips, just better" Prisen på denne lip liner er 140 kr., hvilket jeg synes er en okay pris for en god lip liner.

Link til Lipliner Boldly Bare:

http://www.maccosmetics.dk/product/shaded/167/340/Products/Lips/Lbeblyant/Lip-Pencil/index.tmpl


5: Benefit - Roller Lash Mascara

Denne Benefit mascara er nok en af de mascara som jeg elsker allermest. Jeg har tit syntes at det er svært at finde en mascara som jeg elsker, men denne her er min all time favorit. Som Benefit beskriver den, er mascara med til at give øjenvipperne en løft, så man faktisk ikke behøver at bruge en øjenvippebukker, men det bruger jeg dog alligevel, og det giver et endnu mere fantastisk look. Prisen er 210 kr., og det er helt klart pengene værd for denne mascara.

Link til Roller Lash Mascara: https://www.benefitcosmetics.com/us/en/product/roller-lash


6: Mac Cosmetics – Pro Longwear – Concealer

Som skrevet tidligere har jeg ikke altid været helt vild med produkter fra Mac, men da jeg stod og manglede en concealer, forslog en veninde mig Pro Longwear Concealer, og hvor har jeg ikke fortrudt det siden. Det enste negative ved den er dog, at jeg føler at den er meget svær at blende ud, men det positive er dog, at den dækker fantastisk godt. Prisen på concealer er 165kr.

Link til Pro Longwear Concealer:

http://www.maccosmetics.dk/product/shaded/157/10181/Products/Ansigt/Concealer/Pro-Longwear-Concealer/index.tmpl


7: Benefit - Goof Proof Brow Pencil

Denne øjenbrynspencil fra benefit (er ikke kun det trejde benefit produkt som jeg viser jer ;D) men en rigtig god investering. Selve produktet påfører meget godt, og giver et meget naturligt look til ens bryn. Selve produktet sidder også meget godt på brynet, men jeg vælger altid at smide en clear brow gel på efter. Prisen på denne øjenbrynspencil er 220 kr.

Link til Groof Proof Brow Pencil:

https://www.benefitcosmetics.com/dk/da/product/goof-proof?country_code=dk


8: Bobbi Brown – Skin Foundation SPF 15

Jeg fik denne foundation i julegave af min mor, og den har holdt lige siden. Selve foundation ligger meget naturligt på huden. Den er utrolig let at blende, hvilket gør det meget let at bruge om morgen inden man skal i skole. Prisen på foundation er 356 kr.

Link til Bobbi Brown Skin Foundation:

http://salling.dk/brands/bobbi-brown/makeup/foundation/bobbi-brown-skin-foundation-spf15-4-natural-30-ml-84316.html?gclid=Cj0KEQjw0rm-BRCn85bm8uS-zK0BEiQAHo4vrAOcUg-uWDJN6GKgE79CTdZFG-j2vhwZMRfbwjdjf6AaAuL78P8HAQ


9: Kat Von D – Shade + Light Eye Contour Palette

Jeg har aldrig haft en eye shadow palette som jeg virkelig godt kunne lide, men Kat Von D palette har på ingen måde skuffet mig. Øjenskyggerne er meget lette at blende ud og de holde en hel dag. Efter jeg har købt denne palette, har jeg brugt øjenskygge hver dag, og når jeg kommer hjem efter en lang dag, sidder øjenskygge stadig som den gjorde til at starte med. Det er præcis det som jeg elsker ved denne øjenskygge palette. Prisen for paltte er 365kr., men til de penge for man forskellige nuancer af naturlige farver, som er fantastiske!

Linket til Kat Von D Eye Contour Palette:

http://www.katvondbeauty.com/shop-all-products/eye/shade-light-eye-contour-palette/21712.html


Jeg håber I kunne bruge opslaget til noget

Likes

Comments

Hey Bloggen 💋

En rollemodel er en person , hvis opførelse, eksempel eller succes er eller kan emuleres af andre... En person som man ser op til. I weekenden mødte jeg så min rollemodel. Og ja... nogle ville måske tænke, at det er lidt for barnligt, men det synes jeg faktisk ikke.


Søndag middag, stillede jeg mig i kø, i Hjørring Metropol for at få min bog signeret af Julia Sofia. Hun har udgivet bogen "Smuk indeni, smuk udenpå" som handler om at sige PYT til kropsidealer, standarder, normer og andre urimelige krav. Om at behandle andre, som man selv vil behandles. Og om at turde at være sig selv.

Bogen har for mig, et fantastisk budskab. At måle sig selv med andre, og at mange af os unge piger, føler at vi skal leve op til en masse krav. Det skal vi på ingen måde, og det er det jeg synes er så fantastisk ved Julia Sofia. At hun ikke kun skriver om disse ting, men faktisk fortæller hvad man selv kan gøre for at elske sig selv, helt som man er!

Og netop derfor er Julia Sofia min rollemodel💋

Xoxo K💋

Likes

Comments

Søndag d. 7 august drog jeg et lille smut til København. Jeg blev inviteret derover, og så hvorfor ikke tage chancen? København er en af de byer, som jeg allerbedst kan lide at være i (næst efter Aalborg). Jeg elsker den fantastiske bykultur derover, var vejene er fuldt med biler og ikke mindst cykler. Jeg elsker at kunne tage en tur på Nyhavn, hvor der ligger en masse forskellige restauranter, som ligger langs den lille havn. 

Men ja, som sagt blev jeg inviteret derover, og mit lille ophold varede til tirsdag d. 9 august. Men hvor ville jeg ønske, at jeg bare lige kunne have blevet derover i et par dage mere, men surt nok så sluttede min sommerferie... :( Men skal man se på den positive side, så bliver det også godt, at komme igang igen. Nu kan handelsskolen bare komme an! 

Likes

Comments

Pigen bag bloggen, hvem er hun?

Mit navn er Kathrine, er 17 år gammel og bor i Aalborg. Jeg er lige her for ikke lang tid siden gået ud af 10. klasse, og er nu startet på handelsskolen. Når jeg ikke knokler i skolen, elsker jeg at bruge til på venner og familie. Jeg har en kæmpe passion indenfor styling, og derfor har jeg også valgt, at jeg ville starte min egen blog.

Da jeg gør meget op i styling, elsker jeg også at tage en masse billeder. Derfor bliver min blog, fyldt med en masse billeder som jeg selv tager, og som jeg håber I alle vil tage godt i mod.

Et lille indlæg, bare så I kan få et lille indblik i, hvem pigen bag bloggen er <3 

xoxo K


Likes

Comments