Tirsdag den 4 Juli holdte min familie og jeg en afskedsfest for min søster. Hun skal til Tasmanien i Australien og hun skal være der i et halvt år. Hun skal ned og studere på et universitet. " University of Tasmania" Så vi holdte en afskedsfest bare for familien. Vi grillede, spillede spil, spiste Danske jordbær, havde bål i haven og var bare sammen. Alt i alt var det mega hyggeligt!

For ca 2 år siden var hun au pair pige hos en Dansk familie på Sicilien, i 9 måneder. Heldigvis skal hun kun være væk i 195 dage....jeg tæller ned! Hun skal rejse torsdag den 6 Juli om morgen fra Københavns lufthavn. Den gang holdte vi også en afskedsfest, men der var det også sammen med min søster veninder.

Min lille søster og jeg havde lavet en afskedsgave til hende, det var en masse hjemme lavet tassel øreringe i forskelige former og farver. Det var nu mest min lille søster som lavede dem, fordi hun var bedst...

På billedet ser i to ud af de syv vi gav hende.


Tips til at holde en afskedfest: Nyd det, nyd det, nyd det!!!! Gør det man bedst kan lide, om det så er, at det bliver til brunch, kaffe eller kage eller noget helt tredje. Tag en MASSE billeder så man kan mindes den dag, det var noget jeg gjorde meget af.


go´ onsdag, fra Olivia <3Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg ELSKER, at starte dagen ud med en lækker sund, morgenmad. Det er sjældent jeg spiser morgenmad, men hvis jeg gør, skal det se lækkert og appetitligt ud og smage godt, selfølgelig. Det er ikke fordi, jeg ikke kan spise et brød eller en skål havergryn til morgenmad, men en lækker morgenmad aktivere mig mere til, at lave en masse hen af dagen.

Jeg har altid gået meget op i at pynte og dekorere min mad, så det bliver lækkert og ser appetitligt ud. Jeg elsker at experimentere med mad og hvis det fejler, ved man hvad man skal gøre næste gang. Det fantastiske er, at man kan få ideer fra andre og lave det om til noget helt andet.

En lækker morgenmad for mig i dette tilfælde, er en smoothie-bowl, som i ser nedenfor. Det er meget forskelligt hvordan den bliver. Det afhænger af hvad man lige har at gøre godt med. Det er hvad jeg nyder at starte dagen ud med, det er bare ikke altid det sker.

2 portioner

Den består af: 200 gram frosne blåbær, 150 gram frossen frugtmix (luxusgrønt), 120 gram frosne jordbær, 120 gram frosne himbær. I mit tilfælde er vores blænder gået i stykker, så jeg lagde dem i køleskabet, i en plastikpose dagen inden, så jeg kunne bruge stavblænderen. Når alt er blændet, kommer jeg en halv tsk stevia sukker i, 2 tsk fuld chia-frø, 3 tsk limon og 2,5 spsk mælk i og rør det sammen. Det kan være en god ide, at hæld mælken i når du skal til at blænde frugten, det kan være meget lettere.

Drys: chia-frø, havergryn, müssli med kerner, frugt og nødder på til sidst. 

Go mandag, fra Kathrine <3

Likes

Comments

Halløj og velkommen til vores blog. Lige nu læser du vores blog, som vi har lavet den 2-7-2017. Vi har i laaaang tid ville lave en blog, men vi har aldrig tænkt at gøre det sammen. Da vi en dag sad og snakkede om det, besluttede vi os for at lave en sammen.

And here we are.

Det her med at starte på et nyt social-medie, er en smule anderledes, men vi er positivt overrasket. Det er sådan at Kathrine skal starte på efterskole, her efter ferien. Vi ved ikke hvor problematisk det ville være når Kathrine Kun ville være hjemme i weekenderne... Men vi ville holde ud, og få skrevet så meget som mulig.

Vi skal starte i 9 klasse efter sommerferien. Kathrine på efterskole og jeg (Olivia) tager min 9 klasse på en Friskole. Vi ville nok komme til at skrive de fleste blogindlæg hver for sig, i den tid, når vi starter i skole igen. Fordi vi i og med er et godt stykke væk fra hinanden.

Det her med, at gerne ville starte på en blog, har fristete os rigtig længe. Vi har tit (rigtig tit) været inde at læse andres blog, for ligsom at have en start og se hvordan det er.

håber i vil følge med;))

go´søndag <3


Likes

Comments