heey, jeg tænkte jeg ville dele noget med jer idag, som betyder rigtig meget for mig. Det er nemlig gymnastikken.
Jeg har gået til rytmisk gymnastik i 10 år, og er ikke blevet mindre glad for det.

Jeg har altid haft gymnastikken som en lille side sport, men her de sidste par år er jeg begyndt at gøre mere ved det, jeg er begyndt at arbejde med teknikker og er gået dybere ned i selve sporten. Jeg finder et frirum i gymnastikken, som jeg ikke har fundet et andet sted endnu, og det er det eneste sted hvor jeg virkelig finder ro.

HVAD ER GYMNASTIK?

Det her er et spørgsmål, som de færreste stiller. For de fleste går faktisk hurtigt udfra, at det bare er sådan en sport man dyrker som en lille pige, og at det ikke kan være noget seriøst ligesom fodbold eller dans. Men selvom man ikke vinder store guldtrofæer eller medaljer, så vinder man en helt masse andet ved det.
Det er jo feks. en holdsport, så hver gang du starter et nyt sted, så har du det her store fællesskab, som er så dejligt, det kan både være på store hold eller små, men man bliver altid en lille familie.
Man får jo også en helt masse kropsstyrke, og selvfølgelig bevidsthed over ens krop, hvilket jeg elsker.

Jeg har lige linket nogle små klip rundt omkring, fra forskellige træninger og opvisninger!

Jeg ved ikke om dette er noget i finder interessant overhovedet, men hvis det er, må i super godt skrive om i kunne tænke jer at høre om hvad jeg gør i fremtiden med gymnastik, hvilke hold jeg har gået på, mine store oplevelser osv.

- KATHRINE L. LORENTZEN

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Heey, så idag har jeg taget lørdags outfittet på, er bare smuttet i en super behagelig T-shirt fra H&M, og der til har jeg bare taget en lækker bomber fra Stradivarius på. Jeg er vild med fare blandingen mellem rød og army grøn, synes virkelig det står fint til hinanden årh!

- KATHRINE L. LORENTZEN

Likes

Comments

Jeg tænkte lidt at jeg ville lave en Q&A idag, så i måske kunne lære mig lidt bedre at kende!

Hvor går jeg i skole henne?

Jeg går på handelsgymnasiet i Horsens, hvor jeg lige er startet!


Hvad er dit yndlings tøjmærke?

Jeg er faktisk mest vild med at kunne købe en masse lækre udsalgsvarer eller billige, istedet for at købe dyre items. Faktisk så er jeg helt elendig til at bruge mange penge på et stykke tøj. Så istedet for at sige et eller andet super eksklusivt mærke, må jeg nok indrømme at det der hænger mest af i mit skab, er zara, men på en god top 3, finder vi altså også H&M, da jeg føler deres tøj er super fedt ofte, dog i knap så god kvalitet haha!


Dyrker du noget sport?

Ja! Jeg har gået til gymnastik hele mit liv, og elsker det rigtig meget, det er mit frirum når dagligdagens stress kommer. Dog skal jeg til udtagelse til et hold her om 1 måned, og håber selvfølgelig super meget at komme ind, men jeg kan jo aldrig være sikker, dsv.


Hvis du skulle sige du havde en rolle i klassen, hvilken ville du så mene?

Jeg hsr faktisk altid fået afvide at jeg er drengepigen, ikke fordi jeg går i drenget tøj eller spiller fodbold eller sådan, men jeg elsker at undgå tøsedrama engang imellem, også hoppe med drengene!!


Jeg håber i synes det var fint med et par enkle spørgsmål, hvis i kan lide det, vil jeg da begynde at lave lidt flere af de her indlæg!


- KATHRINE L. LORENTZENLikes

Comments

Jeg er hoppet i dette super behagelige outfit idag, for helt ærligt det er mine ynglings, dem som ser pæne ud, men egentlig bare er pisse behagelige haha! For årh den her hoodie, er simpelthen så dejlig, jeg har brugt den super meget i den korte måned jeg har ejet den. Sammen med den bløde hoodie har jeg valgt at tage et par lækre lavtaljede jeans på, fra cubus, de er så super elastiske, og så behagelige!!!

- KATHRINE L. LORENTZEN

Likes

Comments

Heey, dette indlæg bliver meget personligt for mig, da det er det der har fyldt og stadig fylder mest i mit liv. Jeg har virkelig overvejet om jeg skulle skrive dette, eller om jeg skulle lade være, da det hurtigt er noget folk dømmer ved, men nu synes jeg at jeg har samlet mod, og derfor vælger at dele det nu.

Altså hele mit liv har jeg haft forskellige sociale problemer, jeg har haft mange humørsvingninger, konflikter på i skolen og derhjemme, jeg har haft koncentrationsbesvær, haft svært ved at tænke før jeg taler, osv. Det er noget der har gjort at jeg dsv. Altid er kommet til at skubbe folk fra mig, hvilket kommer til at have En betydning for mig i rigtig mange år endnu.

Jeg har gået til utallige psykologer og psykiatere, dog uden held. Men juni måned 2016, der fik jeg det konstateret, en meget voldsom grad af ADHD, hvilket jeg stadig, nu et år efter ikke er faldet helt ind med selv, jeg slår nærmest mig selv ihjel indeni, for at vide, at mit liv kunne have været så dejligt, hvis bare nogle havde opdaget dette, og medicineret mig, så jeg ikke behøvede at opleve sådan en skolegang, som jeg har gjort.

Jeg ville sådan ønske, at alle mennesker jeg igennem tiden har mødt, havde vidst noget omkring min tilstand, så de kunne tage hensyn til det, ikke fordi jeg vil særbehandles, overhovedet ikke, men jeg vil derimod rigtig gerne opleve, at folk forstår det til tider kan være svært at leve med en sygdom som ADHD, og derfor være lidt large engang imellem.

Jeg er stadig lidt på det punkt hvor jeg synes det er pinligt, jeg føler at folk binder ADHD meget op af drenge som er aggressive, men sådan er jeg jo slet ikke.. Jeg har en meget psykisk form for ADHD, jeg har nok haft flest problemer med at snakke uden at tænker over det, og rigtig dårligt selvværd.

Jeg føler faktisk folk er rigtig åbne for st høre omkring min sygdom, og ikke mindst prøve at forstå mig. Men efter jeg er kommet på medicin, som jeg hsr været i 7-8 mdr nu, så kan jeg mærke store forandringer, og jeg er simpelthen så glad for det.

Jeg ved ikke om dette opslag overhovedet var spændene at læse med på, men jeg synes det var noget som jeg skulle ud med efterhånden, så håber da nogle synes det var spændende!

- KATHRINE L. LORENTZEN

Likes

Comments

THE 100
Min ynglings serie er helt sikkert the 100, jeg er så helt vild med den. Min far og jeg så hver sæson på et par dage, fordi man bare ikke kan stoppe, når man først er igang med at se det. Den er så god med den her skiftende handling, for hver eneste gang et problem dukker op det ene sted, så lukker de andre problemer ligeså stille ned, men man kan også se mange forskellige handlinger på en gang, fordi de er rigtig dygtige til at klippe rundt, mellem hovedpersonernes placeringer.

3%
Dette er en original Netflix serie, og virkelig spændende, den viser os til fremtiden, hvor man kan komme til de her optagelsesprøver, for at 'komme til det bedre liv', den er simpelthen så spændende, og lige noget for mig.

13 REASONS WHY
Før den populære serie udkom, var denne bog, den eneste som jeg nogle sinde har læst færdig, fordi historien virkelig altid har fanget mig. Jeg har læst bogen så mange gange, og blev så over lykkelig da min far ringede og sagde at serien var udkommet, derefter løb jeg da selvfølgelig ind og så denne fantastiske serie.

VAMPIRE DIARIES
Da jeg var mindre var VD min absolutte ynglings, og jeg må indrømme det er længe siden jeg har set dramaet mellem Stefan, Damon og Elena, men det er og vil altid være en favorit. Dramaet er så tilpas, for nogle serier har det med at gøre det uoverskueligt, men der føler jeg VD har gjort det godt og overskueligt.

CARRIE DIARIES
Carrie bradshaw er jordens skønneste pige, og jeg elsker virkelig at følge med i hendes relativt normale teenager liv, som man til dels kan leve sig ind i. Synes serien er så dejlig, fordi den kan forblive god, trods der nærmest intet drama foregår, det skal de have en klapsalve for.

ORANGE IS THE NEW BLACK
Serien var jeg faktisk rigtig skuffet over til at starte med, men når man så ser lidt videre, så synes jeg det er helt vildt spændende at se med inde i fængslet. Jeg elsker personligt når man ser de små flashbacks, til de forskellige kvinders liv, og man finder ud af hvorfor de er i fængsel, for størstedelen af kvinderne, giver et helt chok, da de sidder inde for noget helt andet end man havde regnet med.

GOSSIP GIRL
Både modetips, drengetricks og en hel masse drama er hvad man får ud af at se gossip girl, jeg tænker største delen allerede har set serien, men følte alligevel den i hvert fald ligger på en top 10, og derfor stadig burde nævnes kort, så de små der ikke allerede er forelskede i de forkælede unger on the upper east side, kan nå at blive det.

PRISON BREAK
Livet inde i fængslet er super spændende at følge med i, især fordi man kan se forskellene mellem kvindernes og mændenes fængsler. Men den store kærlighed mellem brødrene, er virkelig det som gjorde serien ekstra spændende, man fik lyst til at se om det lykkedes at befri Lincoln, hvilket i nok hellere selv må se om han gør;)

REIGN
I denne smukke serie, tager man tilbage i tiden, og ser hvordan livet som kongelig var i den tid. Det er simpelthen så mærkeligt at forestille sig, hvor meget drama der fandtes selv den gang, men ikke mindst fordi serien virker så virkelig, fordi deres både kulisser og kostumer er fantastisk lavet.

PRETTY LITTLE LIARS
Hvis du virkelig trænger til en tøseaften, enten med dig selv eller nogle veninder, så vil jeg klart anbefale pretty little liars, dog ikke altid for sarte sjæle, som jeg selv er. Jeg tør feks. ikke at se serien om natten, da jeg synes den kan gå hen og blive lidt uhyggelig.
Jeg håber i kunne få lyst til at se nogle af serierne!

- KATHRINE L. LORENTZEN

Likes

Comments

Heeey, så idag er jeg altså blevet officielt 'putte', altså førsteårs elev på hhx, det var faktisk super nervepirrende at starte, meget mere end jeg havde regnet med. Rystede simpelthen så meget og kunne bare ikke få mig selv til at gå derind, men jeg tog mig sammen og kom ind i klassen, 1B, som jeg nu går i. Så var det helt ærligt bare super akavet, ingen kendte hinanden sådan rigtig, men vi fik alle det bedste ud af det.

Vi er heldigvis rigtig mange efterskole elever, så det er super fedt med fælles interesser, og det gør folk lidt mere åbne og klar til at være sociale.

- KATHRINE L. LORENTZEN

Likes

Comments

Så er det blevet anden dagen her på Lyngsbo, og der har simpelthen været så hyggeligt, tidligere havde vi en fin cheerleading konkurrence, som nok kunne have gået bedre, hvis jeg selv skulle sige det hahah.

Men her til aften har vi tradition med at få taget fine billeder, fra 1. Generation og hele vejen ned til 4. Generation, som jeg så er en del af. Derefter får vi en lækker middag og trækker i det finere tøj.
Så her til aften, har vi både fået lært noget salsa og spist en lækker lækker brownie, elsker simpelthen den her familie tradition!

- KATHRINE L. LORENTZEN

Likes

Comments

Idag er vi smuttet til snoghøj, som ligger nær Fredericia, hvor vi hvert år tager på familietræf! Det er en super hyggelig tradition, hvor vi slægtninge mødes hvert år, så der ligger rigtig mange barndomsminder forbundet til dette sted, men idag er der ikke helt sket det store, så tænker jeg istedet vil opdatere imorhen, og håbe på der sker lidt mere!

- KATHRINE L. LORENTZEN

Likes

Comments

Idag smuttede jeg lige hurtigt forbi H&M, og fandt helt masse items, og tænkte at jeg ligeså godt kunne lave nogle hurtige outfits til jer derude. Så håber i kan bruge, bare noget af det ihvertfald

Støvlerne Her, Jakken Her, Blusen Her, Bukserne Her

Det første outfit her, er meget et dagligt outfit. Jeg elsker selv at bruge en skjorte til at få outfittet til at se lidt finere ud, men stadig være lidt chill med et par jeans, elsker sammensætningen.

Toppen Her, Nederdelen Her, Jakken Her, Støvlerne Her

Jeg har en kærlighed til bare ben og støvler, så derfor var jeg nødt til at sætte et par støvler til den her fine denim nederdel, iøvrigt er jeg også hel vild med den jakke, synes simpelthen den er så fin, og for at det bliver et fint sommerlook, er der selvfølgelig sat en fin halterneck til.

Frakken Her, Toppen Her, Sandalerne Her, Bukserne Her

Det her outfit er et jeg selv ville bruge, hvis jeg skulle trække i det lidt finere tøj, som til en rund fødselsdag, konfirmation, studentergilde osv. Synes bukserne er så feminine, og sammen med en farvet top, ser det simpelthen så lækkert ud. Så fandt jeg også de her fine sandaler med hæle, som virkelig er prikken over i'et, da jeg elsker den her nye trend, med pels på sandaler.

Trøjen Her, Støvlerne Her, Blazer Her, Overallkjole Her

Mit sidste outfit kan bruges på 2 måder vil jeg mene, uden blazeren kunne jeg sagtnes finde på at tage dette med på festival, især fordi overalls er skabt til festivaller i mit hovede, og de her støvler er simpelthen så fine og får hele looket til at se lidt mere eksklusivt ud. Blazeren tænkte jeg ville være super fin, hvis man nu ville have outfittet på til hverdag, for så er man ikke helt så afslappet, fordi den her blazer gør det sidste touch, hvilket jeg er vild med!!

Håber i kunne bruge mine ideer til noget!


- KATHRINE L. LORENTZEN

Likes

Comments