TRAVEL

Det er altså mere end en uge siden jeg kom hjem fra ferie... Men, oh well, jeg har ekstremt meget lyst til at blive ved med at leve højt på feriebilleder, så her er billeder fra de dage jeg var i Rom. Enjoy! Eller lad være, det er op til dig.


Jeg ved ikke helt, om jeg synes, at det her er den fedeste slags indhold at blogge om. Det er jo i virkeligheden. bare mig der indirekte siger: "Se på mit liv!". Det jeg prøver at sige er, er der overhovedet nogen pointe i at blogge om det her, når jeg ikke ligefrem har mange læsere? Er det spændende for nogle? I don't know. Måske? Hvis du synes det er fedt at se på mine billeder, så speak up! Jeg vil gerne have at vide, om nogen egentlig får noget ud af mit indhold. Jeg startede en blog for at skrive, men jeg har på fornemmelsen at folk ikke gider læse lange tekster, selv hvis der er billeder blandet ind. Men hvis ingen gider læse lange tekster og ingen gider at se tilfældige billeder fra mit liv, hvad skal jeg så egentlig poste?

Det blev en lidt lang underlig tekst, men jeg håber at min 'frustration' giver mening.

Au revoir
Kathrine

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

OTF

Finally an update on the eyelashes! They are two weeks old now, and it has been quite the experience already. Overall I think they're pretty amazing. Being on vacation and basically having to do nothing to my face has been so great and I would defininetely consider getting them done before other vacations. That being said though, I do believe that a vacation is hard on the eyelashes. Or at least my vacation has been. Many of them have fallen out by now and they look like this, at this point:

By the way, I know that the bags under my eyes look great, travelling is hard ;)

The lashes have in no way all fallen out now, but I can tell a difference. I've also been in a pool a lot, around salt water, wind and a lot of heat/sweat. Had I just been at home, not travelling and not in conditions that might have affected them, I'm sure that fewer of them would have fallen out by now. They feel very strong and durable and I think it would be interesting to experiment with their durability under more "stable" conditions.

Still, I really do think they are worth the investment and I love the way they look on the eye. I might get a little addicted to having such nice eyelashes 24/7, even though it's quite an expensive addiction. I'll update more on them, when something else changes.

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments

TRAVEL

Hej igen! Bloggen har holdt lang ferie nu (ups?) sammen med mig, og det har været så skønt! Hele sidste uge brugte jeg i Sorrento, der er på Amalfikysten. Jeg har selvfølgelig (!) taget masser af billeder derfra.

Jeg kunne godt have boet her endnu længere!

Når jeg bliver voksen, vil jeg også bo i et lyserødt hus.

Helt okay solnedgang fra tagterassen ;)

Min sommerferielæsning består af bøgerne om Blekingegadebanden.

Jeg har ikke spist meget is, men det jeg har spist har været SÅ godt!

Ugens kulturelle peak var definitivt besøget til Pompeii.

Jeg leger lige blogger.. eller?

Ekstremt smuk bådtur til Capri. Ekstremt søsyg Kathrine...

Vinsmagningsturen var ikke helt det samme når man har pakket en kyssesyge med i kufferten...

Lige nu befinder jeg mig på mit hotel i Rom, hvor jeg vil nå at få mig en lur, inden vi skal ud og spise. Der kommer snart flere billeder her fra Rom!

Håber alle har en god ferie!

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments

OTF

Today I did something very exciting! I've been waiting for this day for a very long time and finally, it arrived. I've decided to do this right before I leave for vacation on Saturday, to be able to save a lot of time during my holiday. So what have I done? I got eyelash extensions! I'm totally in love with them (luckily) and I do really feel that it was worth investing some money in.

The lightning this late is pretty horrible so I'll make sure to update this post tomorrow with better pictures, but I think you get the gist of how they look.

If I look upwards they almost hit my eyebrows but since my own, natural eyelashes are apparently 11 mm., they are only 1 mm. longer. The thickness, curve, and color are definitely what makes them this obvious. I'm not into looking 100% natural and makeup-free so I don't mind the dramatic look at all, it is exactly what I wanted! I got them done at WINKCopenhagen which I highly recommend; the process was extremely pleasant and I even got to sneak in a little nap, since you lay down.

I really think extensions are a great way to save time on your lashes, albeit a little expensive. I'm excited to see if I at some point start to think they weren't worth the money.

Hopefully, no one minds the less than fortunate picture quality, I'll definitely update with better ones. I'll be back in two weeks to update on whether or not they're falling out and how they are keeping up!

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments

MANDAGSGLÆDER

I know, ordet 'glæde' står tre gange i overskriften, det er lidt overkill! Det er ikke fordi de her mandagsindlæg skal være sådan noget happy-go-lucky, nu-smiler-vi-og-lader-som-om-vi-er-pisseglade-gejl, men jeg kan altså godt lide at være glad! Det er rart og det føles godt i maven og hjertet og man får sådan en rar smag i munden af at være glad.

Jeg brugte de første år af mit teenageliv på at surmule og går i sort tøj og være sur på hele verden. Det var åbenbart det jeg havde brug for at gøre i den periode af mit liv, men jeg tror jeg fik opbrugt det meste af mit livsforbrug af surhed, på et par enkelte år. Selvfølgelig er jeg ikke bare glad 24/7, det er ingen, men jeg prøver virkelig aktivt at huske på de gode ting, og det bør alle gøre. Verden er ikke et forfærdeligt sted, alle er ikke imod dig og selv hvis det er en dårlig dag i dag, så står solen heldigvis også op i morgen, I promise.

En af livets små glæder, der er nem at huske, det er glæden ved at glæde sig! Sidste uge jokede jeg med at mit smykkeprojekt var lidt SFO-agtigt og nu vender vi igen tilbage til noget lidt børneagtigt. Dét der med at glæde sig og have sommerfugle overalt, ikke kun i maven, kan nemlig godt føles lidt barnligt, men det føles også godt!

Det føles næsten lidt ligesom at være nyforelsket. Det gad jeg altså også godt at være lige nu, så er alt nemlig bare super fedt. Anyways, at glæde sig kan jo være mange ting. Bevares, man skal også passe på at man ikke får for høje forventninger (det gør jeg lidt for ofte :/), men er man realistisk, så er det hyggeligt at gå og glæde sig til alverdens småting.

Lige nu glæder jeg mig til en masse ting, der sker i denne uge, bl.a.:

  • At jeg i morgen ser min bedste veninde efter at have været foruden hende i 2,5 uge. Det lyder ikke af meget, men det er det længste vi har gået uden at kunne se hinanden, siden jeg lærte hende at kende, for et år siden. I morgen skal jeg kramme hende så meget, at jeg måske kommer til at klemme en lille tåre frem, og det bliver fantastisk.
  • At jeg på onsdag skal noget spændende... Ikke for at lade som om, at jeg er en eller anden interessant blogger der har "spændende ting i skal glæde jer til", men jeg glæder mig! Det er lidt spændende og samtidig er jeg lidt nervøs. Ikke fordi at det er farligt på nogen måde, men nærmere fordi det er noget helt nyt for mig. Det falder tilfældigvis sammen med at der kommer et makeupindlæg på bloggen onsdag, og så siger jeg ikke mere.
  • At jeg på lørdag rejser mod varme, sol og blå himmel. Den kræver vidst ikke den store forklaring, jeg glæder mig bare til at kunne ligge i en bikini uden at fryse!

Forresten for lige at vende tilbage til smykkeprojektet fra sidste uge; Jeg har lavet en instagram HER. Der er ikke så meget endnu, men jeg smider noget op i takt med at jeg laver det. Hvis du er til armbånd er det måske værd at tage et lille kig?

Hvad glæder du dig til? Stort som småt, så er det vigtigt at man husker at glæde sig til noget! Smid endelig en kommentar hvis du glæder dig til et eller andet mega sejt, jeg burde være misundelig på!

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments

TRAVEL

Der er kun en uge til jeg rejser på ferie nu! Jeg glæder mig afsindigt meget til varme, god mad og brun hud. Jeg har her samlet lidt hyggelige billeder fra tidligere ferier, jeg har været på, for at komme i den rette feriestemning :D Jeg håber også de får dig i feriehumør, hvis du ikke allerede er det.

Berlin 2015

Berlin 2015

Berlin 2015

Berlin 2015. Det her billede er fra 2015 hvor jeg drømte og at være en cool type på instagram. Der er gået 2 år, og jeg vist ikke blevet helt cool endnu, men du kan stadigvæk følge min instagram her ;)

Berlin 2015

Mallorca 20?? (2014 maybe? jeg kan simpelthen ikke huske det?

Mallorca 20?? (2014 maybe? jeg kan simpelthen ikke huske det?

Mallorca 20?? (2014 maybe? jeg kan simpelthen ikke huske det?

Cannes 2016. det er lidt irriterende jeg ikke engang må få ét enkelt glas rosé, men.. c'est la vie ;)

God sommer!

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments

MANDAGSGLÆDER

Så blev det mandag igen, ligesom det gør i enhver anden uge! Det betyder et mandagsindlæg fra mig for at starte ugen positivt ud.

Og netop det der med at starte nyt ud på en mandag kender alle. "Min kur starter mandag!" "Jeg begynder at træne på mandag." "Fra mandag stopper jeg med at ryge." Ikke at jeg selv kan relatere til den sidste, men det er der helt sikkert andre der kan. Mandag er nemlig sådan en god dag at trykke reset på livet. Det er en ny uge, en frisk start, og det er som om man kan glemme hvad man lavede sidste uge, hvis man vil.

Istedet for at tænke på mandag som ugens værste dag og slutningen på en sjov weekend, til fordel for hverdagen, bør mandagen ses som den friske start. Universet tilbyder os muligheden for at rette op på, hvad end vi ikke er tilfredse med. Og så endda én gang hver uge! Mandag er ikke en irriterende ende på noget sjovt, men derimod starten på noget nyt. Hvad end det er små ting som at man nu virkelig skal i gang med at træne eller andre, større, mere spændende ting. Mandag er mulighedernes dag og det skal man huske at udnytte.

Jeg har i dag brugt min mandag på noget nyt! Jeg har fundet mig en ny, hyggelig, hobby fordi jeg rent faktisk har kedet mig en del. I know, hvordan kan man være dårlig til at holde sommerferie, når der kun er gået en uge? Jeg ved det ikke, men jeg har altså allerede formået at kede mig en hel del.

Ligesom sidste uge, hvor jeg skrev at jeg tegnede, har jeg i dag kastet mig ud i endnu et projekt, der måske virker lidt SFO-agtigt, men det er altså hyggeligt. Jeg er nemlig begyndt at lave armbånd!

De er lidt (læs: meget) ANNI LU/Maanesten inspirerede og så ligner de alligevel ikke super meget. De er ihvertfald fede at lave. Jeg har allerede lavet 10 idag (jeg sagde jo, at jeg kedede mig), så nu overvejer jeg om jeg måske skulle sælge dem på instagram? Det kunne være hyggeligt og så kunne folk selv vælge de farver de kunne lide? Idk, der er måske i virkeligheden ikke nogle der gider købe dem, hvad siger i?

Din mandag er fyldt med muligheder, husk at gribe dem! God mandag (og uge in general), må den være fyldt med nye begyndelser og positive oplevelser!

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments

Contains affiliate links MODE


Hej igen! I dag har jeg shoppet lidt med min mor, som optakt på sommeren (hvornår kommer den til Danmark?) Tilfældigt gik jeg ind i Gina Tricot for at kigge lidt, imens jeg ventede på min mor. Jeg manglede egentlig ikke noget, men faldt så tilfældigt over den her jakke der endda var sat ned, og jeg måtte altså bare have den. Jeg kan ikke finde den på Gina Tricots hjemmeside men de har en anden super fed blå bomber jeg næsten også kunne være fristet til at købe. Det er jo desværre nødvendigt med en jakke til det danske sommervejr. Men... c'est la vie! ;) Jeg kan allerede nu mærke, at der kommer til at komme nogle ekstremt platte jokes ud af den her jakke! Jeg kunne også godt forestille mig at den ser fed ud til et par helt sorte jeans og nogle lækre hvide sneakers.

Au revoir

Kathrine

Likes

Comments

OTF

I'm totally obsessed with the glossy trend this year. It looks very beautiful and dewy, despite the fact that it is almost too editorial to wear as everdaywear. I've tried it and it gets messy very easily. There are a few products I've heard and read about, that are not sticky or messy but I've yet to actually prchase them. The glossy look can be a bit intense and I don't know if I'm willing to spend $40 on a product I'll wear 2-3 times. Anyways, I've gathered some inspiration, so if you do want to play around with the trend this summer, you have some ideas to work with. I prefer to be inspired by a makeup look and then creating my own spin on it, rather than following a tutorial step-by-step, is that just me?

I own none of these pictures, all rights go to the owners. Click a picture to go to the source.

Kallie Kaiser (with the blonde hair ^) is a great source of inspiration makeup- and clothingwise. If you click a picture of her, then make sure to take some time to scroll through her instagram, she really knows how to take a makeuptrend and make it her own look!

I hope you find some inspiration in this post, I'll definitely post more moodboards of specific looks/trends.

Au revoir
Kathrine


Likes

Comments

MANDAGSGLÆDER

Sådan en rigtig søndagssagtig følelse. Man er træt, det hele er noget møg, og så er det iøvrigt slet ikke sommervejr.

Sådan en søndag havde jeg i går, og det er vildt irriterende. Her går jeg og tænker "Mandag er den hårdeste dag på ugen, du burde hellere skrive noget, der gør folk i godt humør om mandagen", men søndag kan jo faktisk være lige så øv. I sidste uge skrev jeg sikkert at det skulle handle om meditation i dag, men det kommer det ikke til alligevel. Oh well.

Der skal også være plads til en dårlig dag hvor man ville ønske at alt var noget andet. I går tænkte jeg:

  • Jeg ville ønske mine veninder ikke var ude at rejse, når jeg er hjemme. Jeg vil gerne se dem 24/7.
  • Jeg ville ønske jeg ikke havde kyssesyge lige nu og, at jeg ikke sov konstant. (Jeg nævner den kyssesyge ofte, men jeg vil for pokker bare gerne kunne drikke et glas vin eller løbe en tur.)
  • Jeg ville ønske jeg kunne stoppe med at bruge min energi, på folk der har gjort mig ondt. Det er altså svært.

Mens jeg lå i min seng og var sur og træt aftalte jeg med min far at tage i Ikea, for at købe en ramme til en plakat jeg går og venter på at hænge op, og lige pludselig hjalp det på humøret. Der skal ikke så meget til. Det skal man huske på.

Denne uges mandagsglæder er de små hverdagsting, der gør dig gladere. Husk dem og prøv at se om du kan lade alt det negative fylde lidt mindre. Alle har en dårlig dag, men du overlever og i morgen er altid bedre.

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments