Reise

Nå som jeg er ferdig med første hjemmeeksamen tenkte jeg begynne å øve med japansk.  Jeg har to ukers ''ferie'' før jeg har min aller siste eksamen, og da er det perfekt å ta opp igjen japansk.  Litt avbrekk fra studiet.

Det er litt deilig å begynne å studere japansk igjen på egenhånd. Jeg har ikke glemt hvordan man skal lese, men jeg har blitt tregere til å lese språket. Håper jeg lærer mye mer enn det jeg kan nå😄.  Gleder meg til å få brukt japansk igjen.

Jeg skal forresten begyne å planlegge hvilke steder vi skal besøke når vi er i Japan :)

Været er fortsatt utrolig fint og jeg håper at det fortsetter mye lengre. Ønsker dere en god dag :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Skole

Vi klarte målet vårt, å levere eksamen før fristen.

De siste ukene har vi jobbet intenst med den når vi kunne. Alle tre i gruppen har ulike aktiviteter før- og etter skolen. I går, ble den 100% ferdig. Jeg var så beskymret for at vi ikke kom til å klare det fordi jeg følte at det var fortsatt mye igjen.

I natt leverte vi den kl 01. Jeg var allerede sliten siden jeg hadde vært oppe siden 06:30! Fristen for å levere den var i dag kl 09. I morgen er det faktisk siste forelesning for dette semesteret :( Vi har to ukers ferie da før neste hjemmeeksamen :) Så det blir deilig med skolefri :)

Nå er det på tide å slutte å snakke om eksamen, for nå.

Håper dere får en fortsatt fin dag <>

Likes

Comments

Blogg

Hallo og god dag.

I dag begynner reisen min til en livsstilforandring. Jeg fikk nemlig min kostholds- og treningsplan i går fra min online coach. Planen varer i 4 uker der målet er å miste  kroppsfett og bygge muskler. Planen er skreddersydd etter mine behov og ønsker. Jeg har ikke ett ønske om å gå ned i vekt, men å redusere kroppsfett og det å bli mye sunnere enn det jeg er nå.

Kostholdsplanen min består av 4 måltider og en mellommåltid daglig. De jeg skal spise er heldigvis lett å lage og jeg kan kombinere ulike typer matvare ut i fra hva jeg foretrekker. I går kveld begynte jeg å lage det meste av hva jeg skal spise for i dag. De var de jeg hadde tilgjenglig hjemme fra før av og var enkelt å lage. Bildet nedenfor er viser noe av hva jeg skal spise i dag.

Gruer meg faktisk fordi jeg er ikke så flink til å følge kostholdsplaner. Det ender opp med at jeg sporer av hele tiden og går tilbake til min usunne livsstil. Jeg ønsket en forandring, men vil ikke at dette skal skje så da oppsøkte jeg en coach.

Gleder meg allikevel for å se om jeg får til en forandring og om jeg klarer å holde meg til planen. Jeg har heldigvis en coach som jeg skal gi tilbakemelding til hver uke for å se hvis ting forandrer seg eller ikke :D

Finværet er fortsatt her og det skal nytes til tross for at jeg er på jobb.  Ønsker dere en riktig god dag 💕

 

Likes

Comments

Blogg

Nå nærmer innleveringsdagen til PR eksamen! Jeg er helt tom for idéer og har egentlig bare lyst til å gi opp. Hasta la vista baby! Jeg kan desverre ikke gjøre det fordi jeg er avhengig av å få karakter i denne eksamenen her for å få avsluttende karakter i faget.

Jeg kjøpte Skyr kokos i dag fordi jeg ikke hadde med meg matpakke og fordi jeg ville prøve noe nytt. Det var faktisk overraskende god og faktisk mye bedre enn f.eks  skyr blåbær. Synes at skyr er så vanskelig å svelge fordi den pleier å være veldig mektig, men jeg fikk ikke den følelesen med kokos.

Jeg har forresten forandret litt på bloggen. Besøker ikke min blogg så ofte, men i dag gjorde jeg det. Jeg oppdaget at den laster såååå innmari treig. Jeg fjernet Google Translate, fordi den er så dårlig på å oversette. Jeg vet ikke helt hvorfor bloggen lastes så treig, Vurderer faktisk å bytte bloggdesign, men jeg har fortsatt ikke peiling på hva. Så all tips mottas ;)

håper dere får en fortsatt fin dag <>

  

Likes

Comments

Film

I går så jeg på en veldig bra film på Netflix. Digger Netflix! Filmen heter What Maisie Knew og handler om en liten jente på 6år og livet hennes som et skillsmisse barn. Jeg synes det er en litt  trist film fordi foreldre til Maisie ikke har tid til henne og hun blir på en måte kastet som en ball mellom foreldrene. Heldigvis har hun hennes steforeldre som bryr seg om henne. 

Det er typisk i filmer der foreldrene skiller seg at man  fokuserer på foreldrene. Man ser ofte skillsmisse fra deres perspektiv og ikke fra barna Det som er faktisk bra med denne filmen er at man ser det på en måte fra en 6årings perspektiv og det er hun som er i fokus og ikke foreldrene.

Jeg vil ikke røpe ut for mye nå. Jeg anbefaler filmen og det finnes på Netflix :)

Likes

Comments

Blogg

Finværet er fortsatt her :D

I dag dro jeg til Geelmuyden Kiese i forbindelse med en bedriftsbesøk. Vi var ca 13 stykker som kom på fra klassen min. Ganske lite spør du meg, vi er jo tross alt mer enn 30 stykker. De som ikke kom gikk glipp av masse nyttige tips. 

Besøket der var ganske lærerikt. Jeg fikk i hvertfall litt læring om hvordan de tenker når de skal løse en case. Fikk også tips på hvordan man skal søke der evt. Det er veldig fristende å søke internship der, men jeg har ikke en så sterk tro på at jeg kommer til å klare det, så jeg setter det i bakhodet.  Vi som var der fikk også is, noe som er ganske koselig siden det er et must når det er så fint vær ute.

Etter bedriftsbesøket dro jeg og hun i gruppen min til Espresso House for å jobbe med eksamen. Oppgaven våres begynner å ta form nå. Vi pusser på litt og legger til flere setninger. Målet er å bli ferdig med den på onsdag :)

Siden det er så fint vær bestillte jeg en mocca frapino. En av de beste spør du meg :D Bagelen var litt tørr for meg, og det var litt synd. Jeg skal nå jobbe videre med eksamen før jeg drar for å trene :D

Ha en fin dag <> 

Likes

Comments

Blogg

Været i dag var virkelig fint med over 20grader og sol. Man skulle ha trodd at det var sommer nå!

Jeg var på en bursdagsfest i dag,  men har desverre ikke bilder fra feiringen.Det var en hagefest type bursdagsfeiring med masse god mat og kaker. Det var en kjempe koselig bursdagsfeiring med masse hyggelige folk.  Det at været var så bra som det var var jo bare helt perfekt til en hagefest.

Bildene nedenfor er fra slottsparken på vei hjem.  Synes slottsparken er så fint i våren og i sommeren.  Det er så fullt av liv der også er det så grønt og fargerikt :)

Håper dere har hatt en fin søndag 💕

Likes

Comments

Reise

London calling...

Neida. Jeg skal ikke til London,  men jeg har veldig lyst til å dra dit :(

Det er bare noe helt fantastisk med London.  Selv om jeg har vært der flere ganger, så blir jeg ikke lei. London har en viss charm som gjør at man vil komme tilbake.  Det er ikke som andre byer der en tur er nok,  her vil man dra tilbake.

Savner faktisk Shake Shack som ligger i Covent Garden.  Veldig god burger og veldig god pommes frites med smeltet ost på toppen. 

Frister dere litt med bilder som jeg har tatt :) Når jeg ser på bildene selv så blir jeg fristet til å ta en spontantur til London ;)

Likes

Comments

Mat

Typen har lenge hatt lyst til å spise TexBurger,  men jeg sier nei hver gang. Tror har ble glad da jeg sa at vi kunne spise der i dag :p
Siden jeg har med bilen i dag,  så bestemme vi for å dra til TexBurger ved E18. Vi pleier å spise på TexBurger ved siden av Universitetet på Nationaltheatre, men vi har hørt så mye bra om TexBurger ved E18.  Det å prøve den ved E18 var jo bare helt perfekt siden begge har aldri vært der.

Da vi ankom TexBurger var det en del folk der allerede. Jeg bestillte en Tex Hawaii burger som har ananasring,  mens typen bestillte Tex Burger meny.

Burgeren min var utrolig god.  For å være helt ærlig så smaker den mye bedre enn det fra sentrum.  Jeg klarer ikke helt å forklare hvilke forskjeller de har,  men smaksmessig er det mye bedre smak på burgeren herifra,  typen mener også det samme.  Det er litt rart siden begge er det samme burgerkjeden som har helt likt ingredienser på sine mat.  Anbefales å spise her :)

Nå er vi på vei tilbake til Oslo sentrum.  Bilen er parkert der hvor jeg slutter senere i kveld. Siden det er kjempe fint sommervær nå,  så tenkte vi å kjøpe softis. 

Håper dere fortsatt har en fin helg 💕

Likes

Comments

Mat

I dag klarte jeg ikke å la vær å spise ute. Så her ble det ikke mye penger spart som planlagt. Det ble nemlig sushi til middag,  og sushi er ikke akkurat billig.

Jeg og typen dro til Mr.  Fish i Torshov.  Vi bestillte en familie sushi og delte det mellom oss to. 

En familie sushi koster 350,- og består av 25 nigiri og 20 maki.  For to personer er det mer enn nok.  Hvis man tenker seg om,  så er det faktisk billig siden det blir 175,- per person.

Maten var ganske god og jeg er faktisk ganske mett nå :)

Likes

Comments