View tracker

Skrevet i : Hverdagsliv

Hvor skal jeg begynne? Nei altså, som jeg har nevnt et par hundre ganger her tidligere, så har jeg hatt så stort fokus på jobb det siste halvåret. Sommeren var over på et blunk og jeg sitter faktisk ikke igjen med noen spesielle sommerminner. Jeg hadde ikke fritt mer enn kanskje fire dager sammenhengende. Ellers så var det en eller to dager i ny og ne. Men jeg vil si at det var verdt det, for nå har jeg fått muligheten til å jobbe 100%! Foreløpig i hvert fall. Og det er noe som betyr ganske så mye for meg. Økonomisk trygghet, mer ansvar og større arbeidsglede.

Nå er da den nye hverdagen vår i gang for fullt, hvor mor og far drar på jobb hver dag og pjokken blir levert i barnehagen. Theodor har blitt den barnehagegutten som elsker å få være masse ute og i aktivitet hele dagen. I starten var han naturligvis lei seg når vi dro fra han der, men nå kan han derimot bli lei seg hvis han leker ute og vi kommer for å hente han.. Haha.


Farfaren til Theodor har nylig kjøpt seg en koselig fjellhytte, så bildene er fra da vi var der for to helger siden. Høststemning på høyt nivå.💛 Overskriften måtte da være "Herbst", som ja, er etternavnet mitt og betyr nettopp "høst" på tysk.


Jeg har en veldig god følelse for tiden fremover. Jeg har allerede oppnådd et mål jeg hadde for dette året, så nå er det bare å fokusere på det neste. Vi kjenner oss klar til å søke om lån og kjøpe egen bolig om ikke så veldig lenge! Vi har til og med ordnet oss egen bil som kommer rett fra fabrikk om ca. 2 måneder. Det betyr også at vi ikke vil være avhengig av å bo så sentrumsnært, selv om at vi aller helst har lyst til å gjøre det i noen år til. 

Likes

Comments


Det er noen måneder siden jeg sist skrev om utviklingen til Theodor, og hadde egentlig ikke tenkt til å fortsette med det. I hvert fall ikke for hver eneste måned. Men den 10.august ble han 1,5 år, og han har utviklet seg merkbart mye siden forrige gang! Babyen min er ikke lenger noe baby, det må jeg bare innse. Han får foreldrene til å le flere ganger om dagen. Han våkner alltid med et stort glis, løper ut i stua og slår på Sonos-høytaleren for å så danse midt på gulvet. Han elsker å lage show og blir tydelig stolt av seg selv når han skaper latter og glede.


Skravla går i ett sett, og det dukker stadig opp nye ord. De vanlige ordene som "mamma", "pappa", "nei", "meira" (vil ha mer) osv, har han sagt i noen måneder. Nå sier han ofte "gojja" (måse) og "fly", siden han er veldig opptatt av det som flyr. Bare han hører at det er et fly over oss, så blir han helt vill. Det er jo en lyd som jeg aldri legger merke til, men som han aldri vil gå glipp av. Omgivelsene generelt og
slike detaljer er noe han legger merke til.

Han bruker å si "spis", "middag", "tutta" (smokke), "pupp", "takk", "bil", "vann", "brus", "ball" og ikke minst "iiiis!". Is må være noe av det beste han vet.. Han maser om å få det sikkert fem ganger om dagen, noe han selvsagt ikke kan få. Da blir det leven gitt. Når sinnet kommer holder han ikke igjen med å få uttrykt det, haha. Han er bra bestemt og takler dårlig å ikke få det akkurat som han vil.

Han bruker også å rope "e det nøye!", som er litt komisk da han umulig skjønner hva han sier. Men noen ganger sier han det i en setting hvor det passer veldig bra inn, haha. Ellers er "tutta e hænne?" en veldig ofte hørt setning. Og til min store fortvilelse har han plutselig sagt "fitte" noen ganger. Det er jo da ikke så rart når vi holdt på å le oss ihjel første gangen han sa det. Den reaksjonen var ikke helt gjennomtenkt, men det var jo så rart å uventet å høre han si noe sånt. Etter det har han sagt det samtidig som han har vært skikkelig fnisete og for å være morsom.. Pappa fikk høre det da han kom for å hente Theodor og løftet han opp for å gi han en klem. Da hvisket Theo "fitte" i øret hans, og da var det igjen umulig å ikke le, hahah. Men forhåpentligvis vil han glemme det snart i og med at det ikke er et ord han hører til vanlig.


Han er generelt god og trygg med folk rundt seg. Liker å være sammen med andre, og blir sjeldent usikker på fremmede.. Hvis de da ikke ser litt skumle ut, haha. Han har jo vært utrolig mye sammen med andre i familien, og er vant til at mamma og pappa er borte noen timer om dagen. Han vet godt hvem vi snakker om når vi sier "aajja" (morfar), "mormor", "mimmi" (oldemor), "bestemor", "Gabriel" (lillebroren min) osv. Det er fascinerende hvor mye han faktisk forstår nå i forhold til hva han gjorde for bare et halvt år siden.


Hvis vi sier at vi skal dra ut, så løper han rett til kommoden for å finne et par sko og en jakke.
Hadde det vært opp til han så har vi vært ute dagen lang, så det blir alltid et rabalder og tårer når vi må dra inn igjen. Blir så godt for han når han begynner i barnehagen og får sin nødvendige dose med utetid.
Han klatrer opp i stolen sin for å vise at han er klar til å spise, og prøver alltid sitt beste for å gjøre seg forstått. Det at han stadig blir flinkere til å kommunisere er så gøy. Og han imponerer med motorikken og balansen sin. Flink til å sparke ball, kaster hardt (ikke alltid det som er greit å kaste), bruker å snurre rundt og rundt på gulvet mens han danser, prøver å hoppe opp i luften, og for noen dager siden gikk han plutselig rundt på tå. Noen ganger blir jeg bare et stort spørsmålstegn, for jeg skjønner ikke hvordan en så liten gutt klarer sånt uten å miste balansen.


Rampestreker er jo da ikke til å unngå, og vi har funnet ting i do, i søpla og utfor stuevinduet. En kveld klart vi ikke å finne fjernkontrollene, og hadde lett overalt før jeg kom på at vinduet hadde vært åpent tidligere på dagen. Så ja, fjernkontrollene og diverse småting hadde havnet i busken utfor stuevinduet. Mobilene våre og andre ting har også hatt sin runde med å bli kastet i gulvet.. Heldigvis blir dette oppveiet mot alle de gangene han ivrig prøver å støvsuge, vasker gulvet, og faktisk kaster søppel i søppelbøtta.


Ganske tydelig at jeg er en stolt mamma! Må jo skryte kjekkasen min opp i skyene. Selv om at det har vært noen hendelser med biting og sånt som ikke er greit. Håper virkelig at han ikke finner på å bite og slå i barnehagen.. Foreløpig har det bare skjedd når han har vært trøtt og sint når det nærmer seg leggetid på kvelden. Satser på at han vil være en godgutt og skape minst like mye glede og latter der som hjemme 💙

  • 3899 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Personlig

Jeg skjønte det fort denne gangen også. Jeg har hele tiden hatt en ganske regelmessig menstruasjon, og så kom den ikke den dagen den skulle, ikke dagen etterpå og heller ikke tredje dagen.. Det var gjort. Jeg var blitt gravid. Og det slo meg raskt at jeg var 8 måneder unna å få en til. En lillebror eller en lillesøster. Så rart og så uvirkelig.

Jeg tenkte ikke så mye på det de neste dagene. Etter en uke tok jeg to tester og begge bekreftet det jeg allerede visste. Da gikk det enda mer opp for meg. Det var ikke noe galt med syklusen min eller en innbilning. Det er noe som har begynt å vokse inni meg. Jeg skal få gå gjennom enda et svangerskap.. Og det gjør faktisk ikke noe. Det forrige var jo så og si problemfritt. Jeg elsket jo å være gravid! Men så kom tankene om at det vil bli mye å ha to, det vil bli dyrere, mer hektisk hverdag og vi har ikke den største plassen her hjemme. Vil vi klare oss bra med ikke bare én, men TO? Det sies jo at én er som å ha ingen, og to er som å ha ti. Men jeg elsker Theodor mer enn alt i verden, og jeg elsker virkelig å være mamma.

Men for en uke siden vart situasjonen noe annerledes og mer usikker. Jeg våknet på morgenen og oppdaget at jeg hadde blødd litt. Det første jeg tenker er åpenbart at noe er galt. Jeg blødde ikke i det hele tatt i svangerskapet med Theodor. Hva skjer nå? Jeg hadde akkurat begynt å glede meg.. Jeg hadde slått meg til ro med at vi faktisk skulle få en til, og jeg hadde regnet ut at terminen var 12.mars 2017. Det skulle jo ordne seg!

Jeg fortsatte å blø og etter tre dager tok jeg kontakt med lege. Jeg fikk komme inn å ta to blodprøver med en dag mellomrom, for å sjekke om HCG-nivået steg eller sank. Men svaret på prøvene får jeg ikke vite før på mandag. I mellomtiden har jeg lest på forum etter forum for å lese om andres erfaringer. For noen har det gått helt fint å blø, for andre har det vært starten på en spontanabort. Jeg hadde fortsatt håpet oppe.

Men i går kveld kom smertene og mer blod. Det var bare det som manglet for å fortelle meg at en spontanabort var i gang. Heldigvis gikk smertene bort etterhvert og jeg fikk sove resten av natten. Det var først i morges at det tok helt av. Jeg skal spare dere for detaljene. Men kan si at det var veldig smertefullt, og nå er jeg egentlig bare lettet for at det er over. Helt klart skuffende at det skjedde, for jeg hadde som sagt begynt å glede meg. Men det var vel bare ikke meningen at det skulle bli noe denne gangen. Er lettet over at det da skjedde nå når jeg var 9+3 uker, og ikke senere når det hadde blitt mer virkelig for meg. Det hadde jeg nok ikke taklet så bra..

Livet går videre, bare ikke som gravid lenger. Grunnen til at jeg skriver det her inne er fordi jeg føler for det, rett og slett. Dette er noe som er helt vanlig, og veldig mange har opplevd det eller kommer til å gjøre det, da burde vi egentlig kunne være åpen om det. Det går bra med meg nå. Jeg visste at risikoen var der, det er den alltid. Nå skal jeg bare gå tilbake til å fokusere på det jeg gjorde før jeg ble gravid. Også får vi se om det blir noe senere, men foreløpig er det ikke noe hastverk.

Likes

Comments

Skrevet i : Dubai 2016

Det er vel kanskje på tide at jeg skriver et mer detaljert innlegg om ferien vi var på i februar, haha. Jeg vil gjerne være til hjelp hvis noen av dere har tenkt å reise dit selv enten med eller uten barn. Selv dro vi dit da Theodor var akkurat over året i februar, og det gikk veldig fint! Det som er så utrolig bra med Dubai som reisedestinasjon er jo at det passer for alle. Der er det tilrettelagt for barnefamilier, de har verdens største (og beste) kjøpesenter, det er flotte strender og mer enn nok å se og oppleve. Her kan man helt enkelt kombinere storby- og badeferie!

- BOOKING & FLYREISEN -

Vi bestilte reisen via Apollo, både fly og hotell! Det var veldig greit å gjøre det med tanke på at vi da hadde en reiseguide å kontakte, og vi kunne enkelt bestille utflukter via dem.

Må skryte av Emirates og flyet vi reiste med. Altså, når du har en egen skjerm hvor du kan velge og vrake mellom de nyeste filmene, sport, tv-serier, diverse kanaler og spill, så blir flyreisen en smule bedre enn det du er vant til. Flybetjeningen var hyggelige og hjelpsomme og flymaten var god, så vi fikk flotte flyreiser begge veiene. Og det uansett om at vi hadde en veldig nysgjerrig og rastløs 1-åring sammen med oss!

- TRANSPORT -

Første og viktigste tips hvis du skal reise med et lite barn: ta med bilstol! Var så glad for at vi hadde den med, den ble mye brukt. I Dubai er man i grunn avhengig av transport med bil. Heldigvis er det veldig billig i forhold til Norge, men noen steder kan det være grusomt lang taxikø. Etterhvert fant vi ut at det var veldig greit å ringe og bestille maxitaxi. Da trengte vi ikke å vente så lenge, og det ble selvsagt billigere da alle fikk plass i én bil. Men treg trafikk og til og med trafikkork må man nesten regne med.. Det varierte veldig fra dag til dag hvor lang tid det tok å kjøre nøyaktig samme distanse. Noen dager var trafikken helt ekstrem, og da kjørte vi i slowmotion hele veien.

Noe jeg må tilføye er at dere ikke må la dere lure i taxikøen på Dubai Mall! Første dagen da vi skulle dra derfra ved stengetid, så kom det en fyr og sa at han kjørte "mall cab". Vi tenkte jo at det var supert at kjøpesenteret tilbydde maxitaxi til store familier, bilen var også litt finere. Når vi kom frem viste det seg at vi måtte betale TRE ganger så mye enn vanlig pris. Det var ikke verdt det. Vi fortalte dette til en taxisjåfør senere, og han sa at det faktisk var forbudt å kjøre taxi uten taximeter. Det skal alltid være på slik at kunden ser prisen hele veien.

Ellers kan jeg nevne at det går greit og er veldig billig å ta metro i Dubai. Særlig fra Bur Dubai og inn til Dubai Mall. Men det tar litt lengre tid, kan være trangt og få eller ingen sitteplasser ledig.

- HOTELLET -

Man trenger ikke å bo der så veldig dyrt for å ha et fantastisk opphold! Luksushoteller finnes det nok av der, men vi trengte ikke noe bedre enn et 3+ hotell! Vi lå på Savoy Central og var utrolig fornøyd med egentlig alt der. Har ingenting å klage på. Rommet vårt var elegant og moderne med 180-seng, kjøkkenkrok med alt nødvendig + kombimaskin og fint bad med badekar. På taket var det stort basseng med egen "barnedel", men minuset var at det var så få solsenger. Ikke at det gjorde noe for oss bortsett fra første dagen, for som regel drar de fleste til stranden. Vi var nok noen av få som faktisk foretrakk å være ved bassenget. I øverste etasje var det også et velutstyrt treningsrom.. For den som måtte trenge det.

Beliggenheten til hotellet var helt ok. Det lå i Bur Dubai, en gammel del av byen. Her er det ikke høye skyskrapere og andre spektakulere bygninger, men de ligger jo bare en billig taxitur unna. I nabolaget så det egentlig "jalla" ut, sånn typisk gate i Tyrkia. Men fant ikke noe dumt med det, for der hadde vi bl.a supermarked og apotek på hjørnet!

Sist men ikke minst; de ansatte var så snille og hjelpsomme! Ble så imponert over hvor serviceinnstilte de var. Man merker at de legger sjela si i å gjøre jobben sin best mulig. Merket stor forskjell fra hotell jeg har bodd på i andre land.


- STRENDER -

Vi foretrakk helt klart å holde oss ved bassenget på hotellet. Det var lettere og bedre med tanke på Theodor. De eneste strendene vi var på var Marina Beach som lå ved "The Walk", og den som var i Aquaventure Waterpark. Blogginnlegget jeg skrev om "The Walk" og stranden kan du lese HER.

- SHOPPING -

Det er egentlig bare ett sted du trenger å dra for å shoppe - Dubai Mall. Verdens største kjøpesenter som kan virke for stort og innviklet ved første møte, men etter to dager skjønte jeg sånn høvelig hvor alt lå. De har gjort en god jobb med å organisere og gjøre det mest mulig "ryddig". Det hadde ikke fungert med et slik kjøpesenter hvis ikke. Det var skilt og informasjonsskjermer overalt. De hadde til og med egne ansatte som sto ved informasjonsskranker, så her var det nok av hjelp å få.

Det beste er jo selvsagt at du finner ALT av butikker der. Jeg kommer faktisk ikke på en butikk som manglet der. For å nevne noen var det Zara, Forever 21, New Yorker, Sephora og Victoria´s Secret. Dyre og kjente merker hadde også butikker der med egne dørvakter. Senteret må bare oppleves!

- ATTRAKSJONER -

Aquaventure Waterpark:

En veldig fin og velstelt badepark som ligger ute på en av palmene! Badeparken er en del av Atlantis The Palm Resort, et hotell som jeg absolutt kunne ha tenkt meg til å bo på en gang i fremtiden.. Hvis jeg skulle ta meg rå til det, haha.

Stranden der er også veldig fin, så her kan man både more seg i vannskliene og nyte solen ved havet. Blogginnlegget jeg skrev om dagen vår der finner du HER.


Dubai Mall:

Her må jeg nevne Dubai Mall også som en attraksjon. Eller senteret har flere attraksjoner. Det er her du kan dra opp til toppen av Burj Khalifa. De har KidZania, Emirates flight-simulator, skøytebane, akvarium, fornøyelsespark (som jeg irriterende nok fant ut akkurat nå) og en helt rå 4D-kino!

Aquarium & Underwater Zoo:

Et akvarium som ligger inne på Dubai Mall. Absolutt verdt et besøk, spesielt hvis man har med barn! Blogginnlegget jeg skrev om dette akvariumet kan du lese HER.

Ørkensafari:

Dette er noe jeg synes man MÅ gjøre når man først er i Dubai. Det var uheldigvis overskyet akkurat den dagen vi dro, så vi fikk ikke sett solnedgangen som visstnok er så fantastisk fin der. Men det var uansett en flott opplevelse som ble avsluttet med middag og show med magedansing! Blogginnlegget jeg skrev om ørkensafarien kan du lese HER.


Andre attraksjoner som vi ikke dro på, me
n skulle ha vært på var bl.a elvecruise, Jumeirah Beach Park, Wild Wadi Waterpark, Burj Khalifa, Mall of the Emirates og gullmarked. Vi hadde nok trengt en del flere dager for å oppleve alt..

- MAT -

Vi dro til Dubai Mall nesten hver kveld, og der spiste vi på restauranter som så spennende ut og ikke hadde alt for lang kø. Ene kvelden spiste vi veldig god mat på en mexicansk restaurant, der var det også billigere enn norske priser. En annen kveld spiste vi på Texas Steakhouse hvor det var helt stappet med folk og servitører som sprang rundt om hverandre. Der fikk vi svære porsjoner med valgfri biff og et lass med valgfritt tilbehør. Maten var utmerket, men det var stive priser og mye støy. I tillegg til en del restauranter var det også en "Food Court" på senteret. Der var det bl.a Pizza Hut, McDonald´s, Burger King, Subway og mye mer. Det er i hvert fall ingen fare for å bli sulten der.

- MENNESKENE -

Over 40 % av innbyggerne i Dubai er fra India, og det er bl.a inderne som har de lavt lønnede jobbene. Det er de som kjører taxi, vasker, jobber på gatekjøkkene og restaurantene osv. På hotellet vårt jobbet det bare indere, og de var som nevnt lenger opp veldig hyggelige! Morsomt hvor opptatt de var av Theodor. De skulle tulle med han hver gang de så han, og tilbydde å lage barnemat når vi kom til frokosten. Faktisk så fikk han seg noen fans uansett hvor vi var. Det var opptil flere arabiske og asiatiske familier som ble fascinert av han og ville ta bilder av han. Haha, de syntes tydeligvis at en blond unge med blå øyne var helt spesielt.

Jeg følte meg også veldig trygg i byen gjennom hele oppholdet. Det var godt å vite at kriminalitet er nærmest ikke-eksisterende der. Tydeligvis går innbyggerne veldig godt overens, har det egentlig for bra til å risikere å bli utvist, og etter det vi erfarte så behandler de også turister godt. Det er altså en muslimsk politistat hvor en stor blanding av muslimer, hinduer, kristne, ateister osv fungerer optimalt!

- REGLER -

Noe av det jeg hadde hørt om Dubai før vi reiste var at det er strenge regler der. Man skal ikke vise for mye hud, kysse og klemme i offentlighet eller drikke alkohol utenom der de har serveringslisens osv. Vitende om det med bekledning så tok jeg bare med meg tynne lette tøybukser, jumpsuits, maxikjoler, t-skjorter og tynne cardigans. Altså klær som dekte skuldre, knær og utringing. Tenkte da at det kom til å bli alt for varmt med de klærne, men jeg hadde uansett ingen planer om å bryte regler der.

Det viste seg å ikke bli noe problem. På dagen var vi ved bassenget eller på stranden, og der hadde jeg uansett på bikini. På kvelden dro vi til Dubai Mall hvor det er romtemperatur eller kjøligere, så der hadde det ikke vært naturlig å være "lettkledd". Det kunne til og med blitt for kaldt. Der møter man også veldig mange kvinner i burka / niqab og menn i kandura (noen var sikkert sjeiker også), så det er bare rart å ikke skulle respektere deres etiske regler.. Det eneste som skal til er tross alt å bare kle seg litt anstendig. Når det gjelder klemming og kyssing i offentlig var ikke det noe vanskelig for meg. Man kan gjøre nok av det hjemme, og klarer å la være de timene man er på et kjøpesenter. Men vi så flere som leide hender, til og med to arabiske menn som var kledd i kandura og så ut til å være et par. Så ingen som ble arrestert eller skjelt ut for noe sånt.

En annen ting jeg har lest et sted er at det frarådes å dra dit hvis man er gravid eller har barn utenfor ekteskap. Dette var noe vi fleipet om før vi dro, at jeg og Rolf Martin sikkert ikke fikk lov til å dele rom eller å vise at vi var et par med barn sammen. Men også dette var jo null problem og tenkte ikke engang over det mens vi var der. Hvordan det er med amming på Dubai Mall vet jeg dessverre ingenting om, siden Theodor ikke hadde behov for det da vi var der. Men hvis jeg hadde trengt å amme der, så hadde jeg nok satt meg en plass hvor det ikke var så mye folk. Jeg ville ikke ha orket å ta sjansen på å få en slags reaksjon fra noen..

Jeg vil oppfordre å respektere reglene og gå kledd sånn høvelig anstendig. Men vil ikke si at det er noe å være nervøs for. Det er ikke så strengt at man må gå rundt å tenke over hva man gjør hele tiden osv.

Det er forresten 21 års aldersgrense på alle utesteder som serverer alkohol i Dubai. Det ble vi mint på når vi skulle på en sportsbar for å se fotballkamp.. Haha. Men ellers er det ikke akkurat vanskelig å drikke der. Det er kun hoteller som har serveringslisens, og derfor ligger også utestedene og de fleste restaurantene inne på hoteller.


​Håper dette innlegget gir bra nok info til den som måtte trenge det! 😄  Hvis jeg ikke har uttrykt det nok, så må jeg bare si; Dubai er en helt fantastisk by. Kjenner jeg begynner å bli litt reisesyk igjen etter dette..

Likes

Comments

Skrevet i : Theodor

Det er litt under èn måned igjen til gutten min begynner i barnehage! Ikke hvilken som helst barnehage heller, men den jeg gikk i selv. Jeg husker godt hvor mye jeg trivdes der selv, så mye at jeg faktisk ikke ville slutte der for å begynne på skolen.. Haha. I tillegg er det den nærmeste barnehagen fra der vi bor, så da var jo valget av barnehage i grunn veldig enkelt for oss.

Det viser seg også at noen av de barnehagetantene som hadde meg der, også skal ha Theodor! Vi har møtt dem og en gruppe fra barnehagen et par ganger på lekeplassen i borettslaget vårt. Så morsomt at de kjente meg igjen når de så meg der sammen med Theo. Jeg vet i hvert fall av erfaring at han kommer til å omgås helt supre barnehagetanter 😊

Papsen kom hjem igjen rett før helgen, så vi fikk en avslappende helg sammen alle tre! På mandag var det rett på jobb igjen, så da stilte morfar opp som barnevakt. Jeg kjenner at jeg gleder meg bare mer og mer til barnehagestart. Det vil bli en helt ny og bedre hverdag for oss. Vi slipper bl.a å organisere med familien om hvem som kan ha han de og de dagene. Det beste er selvfølgelig at han vil få leke med andre barn og være i aktivitet hele dagen! Herregud som han kommer til å kose seg. Han skal få sine første venner, dra på turer, lære masse nytt, leke hele dagen.. Det er så stort og fint for både han og foreldrene.

Jeg har også bestemt meg for å være ekstra nøye med rutiner etter barnehagestart. Selv om at jeg begynner på jobb senere på dagen, så skal han være i barnehagen fra kl.8 - halv 9. Først tenkte jeg at det ville være egoistisk av meg, men jeg skjønner nå at det vil jo uansett være best for han å være der under frokosten hver dag - i stedet for å komme på forskjellige tidspunkt. Det at jeg da vil få god tid til husarbeid, og bare å være alene før jobb, er en ganske så digg bonus. Rolf Martin slutter på jobb halv 4 hver dag og kan dermed hente han, så det vil heldigvis være null stress for meg å jobbe ettermiddager! Nå gleder jeg meg faktisk til å jobbe masse i høst og utover.

Likes

Comments

View tracker

Skrevet i : Baby & barn, Hjem & interiør

// sponset produkt
​

Det kommer stadig litt mer på plass på rommet til Theodor. Noe jeg har vært sikker på hele tiden er at han bare må ha et lekekjøkken! Det er noe jeg husker at jeg elsket å ha som barn selv. Etter at jeg og søsknene mine var ferdig med det så var det totalt utslitt og ble kastet. Nå har jeg da fått Woodlii Little Chef lekekjøkken fra Jollyroom.no! Et helt enkelt et som ikke tar så veldig mye plass på det lille rommet hans - perfekt. Foreløpig mangler han litt stæsj, sånn som forskjellig lekemat i tre. Skal også prøve å finne et passende lekekjøleskap å sette ved siden av!

Dette lekekjøkkenet, flere varianter og et drøss med andre flotte leker finner du her: www.jollyroom.no/leker! 😊

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsliv

Hei dere! De siste dagene har vært en smule hektiske siden jeg nå er alene med Theo og jobber hver dag i tillegg. Begynner å angre litt på at jeg ikke søkte om ferie i sommer, men får håpe at jeg kan ta meg litt fri neste måned. Evt. kanskje dra en uke til syden til høsten!

Grunnen til at jeg er alene med Theo om dagene er fordi samboeren har dratt på sydentur med kompiser. Hvis noen lurer på hvorfor, så er det vel fordi han er en livsglad 20 åring og pappa på fulltid resten av tiden. Har på følelsen at det kommer til å bli en litt slitsom uke for meg, men må bare gjøre det beste ut av det! Hvis så mange klarer å være super alenemor til vanlig, så burde jeg klare holde ut én uke, haha. Jeg skal også jobbe på Kremmerhuset hver dag, så heldigvis kunne nok av familiemedlemmer stille opp som barnevakt.

Natt til i dag har vi da hatt overnattingsbesøk! Det kan jeg jo ikke akkurat ha til vanlig, så måtte jo utnytte det nå når det først er ledig plass i senga. Så gudmor Karoline og jeg hadde en koselig kveld med film, tv-serier og masse godis, før vi tilslutt la oss sammen med snuppen! Haha, i morges var det da hun som ble plaget av en uthvilt og ivrig ramp. Jeg slapp faktisk unna for en gang skyld ✌

💙💙💙

Likes

Comments

Skrevet i : Friluftsliv

I går dro vi på en lenge planlagt tur til Rabothytta! Det var min og Theodor sin aller første tur dit. Selv om at vi ikke hadde det fineste været, så var det en flott tur. Jeg forstår virkelig hvorfor så mange lokale og turister drar oppover dit. Naturen er så vill og vakker, og hytta er veldig fin. Vi har bestemt oss for at vi må overnatte neste gang. Da skal vi få til en tur på breen også!

Jeg tok forresten helt av med fotograferinga, så her er det et skikkelig bildedryss 😄

Likes

Comments

Skrevet i : Baby & barn

​// sponset produkt

I det siste har lengselen etter en lett og praktisk vogn bare vokst seg større og større. En av vognene jeg har sett mye på er Beemoo Duo Premium. Den har jeg sett flere som har og skryter av, og den så ut til å passe mitt bruk! Nå har jeg heldigvis fått den sponset av Jollyroom, og den har allerede blitt flittig brukt. Jeg er såå fornøyd! Bare det stilrene og moderne utseendet er nesten nok for meg.


Noe av det beste er at det
ikke lenger er stress å ta med vogn i bilen. Det har derimot blitt som en drøm i forhold til hvordan det var med den store. Denne er så lett å slå sammen og tar mye mindre plass. I tillegg merker jeg stor forskjell når jeg går i butikker. På grunn av de svingbare hjulene fremme, så er den veldig enkel å manøvrere.

Jeg har ikke fått tatt bilder av bagdelen, men den ser ut til å være sånn passe romslig og behagelig! Den delen og adapteret til Maxi Cosi-bilstol vil nok da bli brukt av nestemann 👶
Lufthjul for å bytte ut de små foran fulgte også med. De var litt mindre enn de som er bakerst. Hvis jeg skal på lengre turer med denne vogna, så vil jeg nok heller ta på de hjulene.

Må også nevne at den kan gjøres enda finere med kalesjer og sitteputer fra Petite Cheríe. Etterhvert har jeg lyst til å "style" den litt med svart og hvitt mønster!

Hahaha, vet ikke helt om den fingeren der egentlig var tilfeldig.


​Jollyroom.no har et godt utvalg av alle typer barnevogner som du kan se her: www.jollyroom.no/barnevogner 😊

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsliv

Hei! Dere som følger meg på Snapchat (kathinkah) fikk kanskje med dere at jeg var i Trondheim i helgen? Haha. Jeg ble med bestevenninnen min som skulle fikse diverse med leiligheten hun skal bo i til høsten. Tilfeldigvis skulle også bestekompisen til Rolf Martin feire bursdagen sin der, så det endte opp med at vi reiste til byen begge to. Det vil si at Theodor var en hel helg uten oss begge for første gang - noe som gikk visst veldig bra for han! Han hadde bare smilt og kost seg hos besteforeldrene på begge sidene. Og foreldrene hadde det også veldig bra i bartebyen, utenom det lille savnet som dukket opp i ny og ne. På hjemturen satt vi å så på bilder og videoer av han, og konstanterte flere ganger at han er den fineste og herligste som finnes, haha!

Kjente at jeg bare var sliten og trøtt hele dagen igår, så det passer utmerket med fritt idag. Skal ha en dag hvor jeg bare tar det rolig og fokuserer på Theodor ❤  Kanskje bloggen litt etterhvert også.

Likes

Comments