Skrevet i : Graviditeten 17, Personlig

Jeg er kommet i den perioden av svangerskapet hvor det egentlig ikke er så lenge igjen, men det er litt for lenge likevel. Jeg er sliten om dagene, og savner den "gnisten" til å gjøre ting. Det er ikke så herlig å tenke på at det kanskje er åtte uker, mer eller mindre, igjen med denne magen som gjør hverdagslige ting litt tyngre å utføre. Føler meg heller ikke så flott lenger. Mer som en stor klump, haha. Allerede nå gleder jeg meg til å bli lettere i kroppen igjen.. Ikke minst å passe alle klærne mine. Ironisk at man alltid føler dette mot slutten av et svangerskap, men mange savner det uansett etter noen måneder.

Jeg skal prøve å slite meg mer opp fra sofaen etterhvert, ta mer bilder og skrive mer her. Akkurat nå er det bare så godt å ligge her og se på "Girlboss" og spise vaniljeis. Venter bare på litt motivasjon.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsliv

På søndag ble det en siste skitur denne ferien med alle samlet, da dro vi til vakre Kvitneset! En skitur gjennom skogen som er passelig å gå for meg med tjukkmagen, og ikke like mye vind der som på fjellet. Etter en fin tur dit, så dro vi hjem til svigerforeldrene mine hvor det ble servert skikkelig grillmat! Theodor fikk også utforsket i fjæra ved huset og kastet stein i vannet, noe han så og si alltid vil gjøre når han er der. Heldig liten gutt som har en så fin "lekeplass" hos besteforeldrene sine!

Jeg har ikke vært så veldig aktiv denne påsken, men jeg er fornøyd! Jeg har fått sånn passe med mosjon og formen har vært grei. Som bildene viser har været vært bare helt fantastisk, og det ser ut til å fortsette litt til. Men i går var jeg bare nødt til å bruke siste dagen av ferien på å få orden her hjemme, mens Theodor koste seg hos foreldrene mine. Så deilig at det faktisk er vår! Håper vi får en fin tid fremover med mange finværsdager og lek utendørs med Theodor, og siste innspurt av svangerskapet og "redebygging" for min del.

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsliv

I går pakket vi pulk, skiutstyr, og sekk med mat og klær i bilen og tok turen til Rauvatnet! Farfaren til Theodor har fjellhytte der, så vi dro dit for å gå litt på ski, nyte finværet, grille pølser og overnatte. Theodor måtte ligge i pulk for første gang i år, noe han absolutt ikke syntes var greit med det første.. Heldigvis gikk det over etter at vi hadde gått et lite stykke, og når vi kom frem likte han det så godt at han ikke ville ut av den. Det beste med å finne på sånt er jo å se hvor mye han koser seg! Rart å tenke på at dette faktisk er hans siste påske som "enebarn". Bra den har vært en suksess for han så langt og det er noen dager igjen. Forhåpentligvis blir det flere skiturer denne påskeferien 💙

Likes

Comments

Skrevet i : Baby & barn, Giveaway

Endelig har vi også påskeferie etter en halv dag på jobb og i barnehage! I morgen drar vi avgårde på hyttetur, så dagen har for det meste gått til å rydde her hjemme, besøke bestemor og bestefar, vaske klær og pakke litt. Men det aller første vi gjorde da vi kom hjem var å finne frem godis og popcorn og se to episoder av en helt ny serie! Den 19.april kl.17 begynner nemlig serien "Mikke og Racinggjengen" på Disney Junior. Det virket som om den absolutt falt i smak hos Theodor, for han satt til og med å skrattlo flere ganger! Og jeg har faktisk aldri hørt han le av et barneprogram før. Han blir som regel fort lei og vil se noe annet, men disse to episodene ville han se om igjen tre ganger. Det ser ut til at han endelig har funnet en serie han virkelig liker, og det lå jo godt an til det når den inneholder så kjente og kjære Disney-karakterer OG fart og spenning med racingbiler!

Disney Juniors animerte TV-serie ”Mikke og Racinggjengen“ er et actionfylt racingeventyr for 2-7-åringer. Her møter barna også kjente og kjære karakterer blant Mikkes venner, som Minni, Pluto, Langbein, Dolly og Donald. Mikke og gjengen driver en garasje i Racervik. På fritiden deltar de i fartsfylte og morsomme konkurranser med sine unike racingbiler, som er inspirert av karakterenes personlighet og som både kan forvandle seg i form og farge. Når de ikke er på veien, driver Dolly og Minni "Den Glade Hjelper", et foretak som gir en hjelpende hånd til folk i byen.

I pakken hvor vi fikk DVD med de første episodene lå det også mye annet stæsj! Theodor ble hoppende glad når det kom pakke på døra og den ble i følge han levert av julenissen, haha. Det var bl.a plastfigurer av hele gjengen og Mikke Mus-bamse, og alt det ville han pakke opp med engang og ha med seg i senga når han skulle legge seg. I dag fikk han endelig ta glede av resten av innholdet også 😄

I forbindelse med lanseringen gir jeg i samarbeid med Disney Junior bort dette eksklusive kitet som bl.a inneholder produkter fra serien, Mikke og Minnies førerkort og printouts av deres hjelmer, start-/stoppbannere, filmgodis og partyutstyr. Håper en heldig gutt eller jente vil få like mye glede av dette som Theodor ❤

Hvis du vil delta i giveawayen må du like og kommentere bildet jeg har lagt ut HER på Instagram (@kathinkah) Vinneren vil bli trekt helt tilfeldig i morgen eller på lørdag! God påske 🐣 #sponset #giveaway #disney #disneyjunior

Likes

Comments

Skrevet i : Graviditeten 17

Status denne uken: I går var jeg 30 fullgåtte uker og har nå begynt på svangerskapsuke 31! Det vil si at det er bare 10 uker igjen til termin 20.juni. I følge appen PregLife så har 74,6% av graviditeten passert.

Kroppen: Nå tror jeg det vil bli veldig merkbart tyngre for hver uke som går. Jeg har begynt å få en del kynnere når jeg står for lenge eller anstrenger meg. Magen er naturligvis blitt så stor at den er mer i veien nå. Det er ukomfortabelt uansett hvordan jeg sitter og ligger osv.. Sover også noe dårligere pga halsbrann og kramper om natten, og er generelt mer trøtt og sliten om dagene. Men bare å holde ut! Det er jo bare litt over to måneder igjen med dette før jeg får en fantastisk premie som jeg skal ha resten av livet.

Babyen: "Barnet er nå ca. 37 cm langt fra hodet til føttene. Veier ca. 1,6 kg i starten av uken og 1,76 kg i slutten.
Alle organene er snart ferdig utviklet (lungene er det organet som blir ferdig sist), og barnet trenger nå egentlig bare å gå mer opp i vekt. Barnet har nå ofte øynene åpne når det er våkent og aktivt, og lukker dem igjen når det er rolig eller sover." - Preglife app

Jeg kjenner at hun har noe mindre plass å bevege seg på. Nå er det ikke lenger kraftige spark i ny og ne, men rolige bevegelser med en eller annen kroppsdel som plutselig presser utover o.l.

Cravings: Ikke like mye sjokomelk som tidligere, men uheldigvis har jeg fått et så sterkt søtsug at jeg alt for ofte får lyst på sjokolade og smågodt.. Prøver å heller spise søt frukt, men ender opp med at det blir det og godis i tillegg uansett. Det er noe jeg vanligvis spiser såpass sjeldent at det rett og slett må være graviditeten sin skyld, haha.

Tanker: Jeg har stresset veldig lite med å få utstyr osv på plass dette svangerskapet, men er kanskje lurt å smått begynne nå. Men samtidig er det egentlig ingenting vi mangler som vi ha på plass før hun er her. Det meste kan vi faktisk se an behovet for etter at hun er født til og med.

Forskjell fra forrige svangerskap: Slik som jeg husker uke 31 forrige gang, så vil jeg si det er nærmest identisk denne gangen. Magen var kanskje litt større når jeg var gravid med Theodor, så har på følelsen at hun da er litt mindre enn det han var! Har time til vekstkontroll på tirsdag, så får høre da om det kan stemme og om hun blir beregnet til å være mindre rundt termin.

Likes

Comments

Skrevet i : Baby & barn

// sponset produkter

På grunn av at flere i familien min og meg selv inkludert har sensitiv hud, så lærte jeg av mamma at spesielt vaskemiddelet og tøymykner burde være parfymefritt og allergivennlig. Hun har brukt kun Neutral helt siden hun fikk barn for snart 25 år siden. Når jeg da flyttet hjemmefra og måtte kjøpe vaskemiddel osv selv, så ble Neutral et naturlig valg for meg også. Da kunne jeg være sikker på at jeg slapp kløe og irritasjon på huden. Jeg var også gravid med Theodor da, og som de fleste gravide vet er det sterkt anbefalt å vaske babyklærne med parfymefritt og allergivennlig vaskemiddel. Mange går senere over til vaskemiddel med parfyme igjen, men selv kommer jeg nok aldri til å bruke noe annet enn Neutral. Ikke noe jeg bare sier fordi jeg har fått noen produkter sponset, men vil helt ærlig anbefale flere å tenke over hva barn og man selv får på huden.

Neutral har også en del produkter til bruk på de minste, bl.a babyolje, dusjsåpe, salve og våtservietter! Dette bruker vi på Theodor nå og synes de virker gode. Med disse produktene vet vi helt sikkert at han ikke får på seg noe som kan gi hudirritasjon og øke risikoen for å utvikle allergi. Når jeg selv har sensitiv hud og faktisk har en arvelig hudsykdom i familien, så vil jeg være litt ekstra nøye med sånt.

En pakke med produktene og det fine babypleddet som er på bildet får jeg forresten gi til en bloggleser eller følger på Instagram! Det er det samme babypleddet Theodor har rundt dukken sin, og som lillesøster vil få når hun kommer ♡ Hvis du vil ha denne pakken er det bare å like delingen jeg legger ut på Facebook-siden til bloggen HER, eller like og kommentere bildet jeg legger ut HER på Instagram! Så trekker jeg en helt tilfeldig som får pakken tilsendt 😊 Det er produkter som man vanligvis får et skikkelig forbruk av med små barn, så hvis man ikke har eller venter barn selv er det en super gave!

Likes

Comments

Skrevet i : Graviditeten 17, Personlig

Jeg får jo som forventet spørsmål i ny og ne om hvordan jeg tror det vil bli med to små. Som regel svarer jeg "hehe, det kommer sikkert til å bli veldig slitsomt", fordi jeg vil ikke at noen skal tro at jeg bare ser for meg fryd og velstand. De jeg har snakket med som har to eller flere har også sagt at vi må forberede oss på at det vil bli mye, og det vil være tungt og slitsomt i blant. Jeg tviler ikke på det, men i likhet med da jeg gikk gravid med Theodor, så velger jeg å ha en positiv innstilling. Jeg vil ikke gå rundt å tenke at det vil bli alt for mye å takle, og da håpe på at jeg heller blir positivt overrasket. Vi har jo ikke noe annet valg enn å gjøre det beste ut av det uansett.

Planen var vel egentlig å vente til Theodor var i hvert fall 3 eller nærmere 4 år før vi i det hele tatt skulle vurdere å få en til, og en større plass å bo hadde absolutt vært greit å ha. Men meg og p-piller er ikke en god match. Jeg tenkte lenge å få satt inn p-stav, men utsatte det hele tiden. Tilslutt ble jeg gravid i juni i fjor. Fikk blandede følelser når jeg fant ut av det, men det sank gradvis inn og jeg gledet meg veldig etterhvert. Men tidlig i august da jeg var kommet til uke 10, så endte det med spontanabort.. Etter det prøvde jeg bare å fokusere på andre ting og overbevise meg selv om at det var "like greit". Men uansett hvor mye jeg prøvde å glemme det, så bare føltes det egentlig feil å ikke være gravid lenger.. Samtidig ville jeg ikke gå inn for å bli det igjen med engang heller. Det jeg ikke visste da og tenkte var veldig lite sannsynlig, var at jeg kom til å bli gravid igjen allerede på neste syklus. Og nå sitter jeg her syv måneder senere og kjenner på spark i magen fra en liten jente. Vår lille jente.

Det at jeg skal bli tobarnsmor i en alder av 21 år er helt rart. Noen tenker sikkert at jeg er gal, haha. Hvis hun kommer til termin, så er det bare 11 uker igjen til jeg faktisk er det. Altså tobarnsmor, ikke gal. Det har gått så lite opp for meg, at jeg tror nesten jeg vil kjenne et sjokk når hun først ligger i armene mine. Det er på en måte for godt til å være sant, så jeg tør liksom ikke helt tro på det før hun er trygt ute. Og selv om at det er bare 2 år siden jeg var hjemme med en nyfødt, så føler jeg også at jeg har glemt litt hvordan det er å ha en? Jeg er så vant med å være mamma til en 2 åring som snakker med meg, gjør rampestreker, bruker potte og skal være irriterende selvstendig til tider. Snart har vi alt det + en baby som må bæres rundt omkring, henge på puppen nesten hele døgnet og må bruke bittesmå bleier. Men herregud som jeg skal kose meg med henne. Trille i sommerværet, kle på henne små kjoler, fotografere henne hundre ganger om dagen, glede meg over utviklingen og hver milepæl, og generelt bare nyte babytiden fullt ut. Noen søvnløse netter, babyskrik og stress i hverdagen vet jeg jo er en del av pakken, men det er jo en grunn til at noen "utsetter" seg selv for dette flere ganger. Etter min mening er det så verdt det uansett.

Haha, Theodor fulgte ivrig med på en film samtidig som vi tok bildene, derfor blikket hans er helt låst i den retningen..

Hvordan Theodor vil reagere på at det flytter inn et nytt familiemedlem, og må dele på oppmerksomheten fra mamma og pappa, har jeg også tenkt en del på. Jeg kan ikke bare være inne i den babyboblen, men fortsatt tilfredstille hans behov også. Det er klart at jeg ikke vil være så underholdende for han når jeg sitter å bl.a ammer, men jeg skal prøve å inkludere han i alt annet. Han kan se på og hjelpe til når jeg skifter bleier og steller henne, hvis det i det hele tatt er noe han vil bry seg om. Jeg håper han vil føle seg som en storebror og få lyst til å "ta vare" på henne, selv om at han bare er 2 år og ikke helt forstår alt som skjer nå. Til jul fikk han sin egen Baby Born-dukke som han i ny og ne koser med, vil mate og skifte bleie på - det er jo et godt tegn da. Han overrasker oss stadig og skjønner kanskje mer enn vi faktisk tror. Men uansett om jeg må gi veldig mye oppmerksomhet til lillesøster, så har han pappaen sin som ser ut til å være den store favoritten også. Han er ikke mer avhengig av meg enn pappaen i det hele tatt. Jeg kan ærlig innrømme at Rolf Martin er noe flinkere til bl.a leggingen også. Guttaboys vil til en hver tid ha hverandre og vil kunne finne på ting, og så kan forhåpentligvis mamsen og lillemor gjøre mye av det man vanligvis gjør i barselperioden og resten av babytiden.

Det er åpenbart at vi som foreldre til enda et barn vil få enda mindre frihet til å dra ut og gjøre andre sosiale ting, i hvert fall sammen eller samtidig. Vi er utrolig heldige med mer enn nok av familiemedlemmer som passer Theodor, men det blir jo å be dem om "dobbelt så mye" å passe begge to. Vi kan heller ikke få barn og lene oss alt for mye på familiene våre. Men jeg har og har egentlig alltid hatt et usosialt liv.. Det var vanskelig for meg å takle i ungdomstiden, men forskjellen fra da og nå er at jeg nå trives med å være en del for meg selv eller bare sammen med mine aller nærmeste. Eller det å være sosial på jobb, på besøk hos familien og hjemme med guttene mine er i grunn nok for meg. Sånn sett er jeg kanskje helt ulik mange andre på min alder. Jeg er ikke bekymret for at jeg vil føle at jeg går glipp av noe og er innestengt, for jeg gjør jo akkurat det jeg har lyst til når jeg er hjemme med Theodor og etterhvert lillesøster også. Jeg håper selvfølgelig at jeg ikke vil miste det sosiale utenom jobb og familie fullstendig, for vennene mine betyr også utrolig mye for meg.. Men vi har helt forskjellige liv, og jeg skjønner at det ikke er like "interessant" å omgås meg lenger. I hvert fall ikke når jeg får enda en liten å tenke på og kanskje må drasse med meg overalt. Noen vil synes at det høres litt kjipt ut i så ung alder, derfor er det absolutt ikke noe som passer for alle. Men for meg er det midt i blinken og jeg har det utrolig bra som mamma.

Tiden får vise hvordan det faktisk vil bli for oss å være en familie på fire. Hvordan vi vil få alt til å gå rundt, om Theodor tar godt i mot lillesøster, om jeg faktisk kommer til å ha noe sosialt liv igjen, og om parforholdet til meg og Rolf Martin vil overleve dette også.. Haha. Det er umulig å forutse alt nå, men man kommer veldig langt med et godt grunnlag og som sagt en positiv innstilling. Viktig å huske på at alt vil ikke være "perfekt" hele tiden, men det er ikke nødvendigvis et stort nederlag. Det er bare sånn livet er.

Likes

Comments

Skrevet i : Graviditeten 17

Status denne uken: Jeg tror jeg bare skipper de punktene om termin, kjønn, navn osv, for dere som leser bloggen min vet sikkert til nå at vi venter en jente og at termin er 20.juni. Hvis ikke, så vet dere i hvert fall det nå, haha. I dag er jeg 27+3! I neste uke starter jeg på tredje og siste trimester. Herregud. I følge appen PregLife så har 67,8% av graviditeten passert.

Når det kommer til navn så tror jeg fortsatt at vi har bestemt oss. Vi har egentlig ikke snakket så mye om det, men jeg ramset opp hundre navn for Rolf Martin, og han likte ingen av de bortsett fra ett navn.. Det navnet liker jeg godt selv også, så det har liksom festet seg litt. Men vi burde vel se på flere navneforslag og snakke mer om det før hun kommer, slik at vi er helt sikker.

Kroppen: Nå kjenner jeg virkelig at jeg er gravid! Men formen er veldig bra for å snart være i tredje trimester av svangerskapet. Bollemagen har vokst skikkelig de siste ukene og begynner å bli litt i veien. Litt for tidlig å skulle klage nå da, for jeg vet hvor gigantisk den sikkert kommer til å være nærmere termin. Da er det jo ubehagelig uansett hvordan man sitter og ligger, dårligere søvn, må rulle ut av senga og få hjelp til å ta på sko osv.. Haha, men gravidmagen slik den er nå kommer jeg nok til å savne senere.

Hvor mye jeg har gått opp i vekt aner jeg faktisk ikke. Har ikke veid meg hjemme en eneste gang dette svangerskapet, og husker ikke hva jeg veide på forrige kontroll hos jordmoren. Så lenge hun sier alt ser normalt ut, så er jo antall kg helt likegyldig.

Babyen: "Barnet er nå ca. 34 cm langt fra hodet til føttene. Veier ca. 1,1 kg i starten av uken og 1,23 kg i slutten. Dersom barnet ble født nå, vil det ha gode muligheter til å klare seg." - Preglife app

En gang i natt våknet jeg faktisk litt til av skikkelig aktivitet i magen. Nå har det blitt mer tydelig at hun sover en del på dagen når jeg er i bevegelse, også når jeg da ligger helt i ro kvikner hun til. Men kjenner også noen små spark og bevegelser jevnlig i løpet av dagen, som om hun må si fra av og til at hun er der og har det bra, haha. Et godt og regelmessig bevegelsesmønster!

Tanker: Kom plutselig på her om dagen at jeg må jo få levert søknad om mammapermisjon nå! Påan igjen med det styret der. Må få fikset skriftlig bekreftelse fra lege eller jordmor om at jeg er gravid. Det er jo ofte lang behandlingstid, så dumt å ikke ha det i orden god tid før.

Forskjell fra forrige svangerskap: Hverdagen er absolutt mer travel denne gangen da jeg har et barn fra før av å ta meg av, og i tillegg jobber jeg 100%. Da jeg var gravid med Theodor hadde jeg jobb bare noen dager i uken, og hadde da mer tid til bl.a bloggen, egentid, forberedelser og å ligge strakt ut på sofaen når jeg følte for det. Vil ikke si at jeg er misfornøyd med hvordan hverdagen er nå, for jeg har det veldig bra, men klarer ikke å finne tid til å "nyte" dette svangerskapet like mye som forrige gang. Det hadde jeg egentlig ikke forventet heller da. Ukene går jo så fort unna nå!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsliv

Hei dere! Helgen har gått til jobb på lørdag etterfulgt av besøk, og i dag har jeg trengt å bare ikke gjøre noe som helst fornuftig, haha. Theodor har kost seg borte på overnatting hele helgen, så det har vært ganske stille og rolig her hjemme. Da han kom hjem igjen var det nesten som en orkan kom fykende inn døra. Han var rimelig overtrøtt og var overalt samtidig. Fikk bl.a tak i en kniv på kjøkkenet, og før jeg rakk å legge den på plass, så sto han og lo og hoppet oppå tastaturet til macen. Like etterpå var han på tur ut ytterdøra som han har lært å låse opp. Heldigvis ikke fullt så vilter han er til vanlig, men bare når han er overtrøtt. Det ble i hvert fall uvanlig tidlig legging på han i dag!

Jeg har samlet enda flere snaps fra i fjor. Sittet i flere timer og sett på bilder og videoer, såklart med mange pauser hvor jeg har sett på serie osv også.. Er litt sånn kjedelig og tidkrevende å lage disse collagene, haha. Bildene fra våren og sommeren minner meg på hvor utrolig godt vi faktisk har det når det blir litt mer sol og varme. Ikke såå lenge igjen til vi har det igjen! ☀

- Snapchat: kathinkah 👻 -

APRIL


APRIL-MAI


MAI

JUNI

Likes

Comments

Contains affiliate links Skrevet i : Baby & barn

Noe av det som er veldig kjekt med å vente andre barnet, er jo at vi har mye babyutstyr fra før av! Etter å ha fått litt erfaring fra første gangen, så vet jeg jo bedre hva vi trenger, liker, hva vi savnet og ikke trenger. Det vi skal ta i bruk denne gangen også er i hvert fall bilstolen + basen (Maxi Cosi CabrioFix*), Voksi Move bilstolpose*, Stokke Tripp Trapp-stol* med Newborn set, Stokke badebalje* med støtte for nyfødte, lekegrinden og mest sannsynlig den samme barnevognen også.

Lekegrinden kommer vi nok til å montere opp mye tidligere, og så ha bunnplaten på øverste trinn med babygymmen oppi. Da vil det ikke komme skit fra gulvet på den og vi slipper å må bøye oss ned så mye. Synes det generelt blir mer ryddig også på den måten. Men helt i starten av babytiden skal vi ha en vugge hengende fra taket, før det blir tid for å aktivisere seg mer på babygymmen. Vuggen vi har er helt ny fra Kremmerhuset, og lekegrinden er denne (sponset) fra Jollyroom.no!

1. Selv om vi klarte oss fint gjennom babytiden til Theodor med de tingene vi allerede har, så var det noen ting jeg savnet som jeg vil ordne til denne gangen. Første på listen er en bedside crib*, og det pga vi har fått større seng og dermed mindre plass for en vanlig sprinkelseng. Liten vits i å montere den opp igjen uansett, da den sikkert ikke kommer til å bli brukt engang. Jeg vil amme og ha henne så nærme som mulig om nettene, men storebror som er en propell i søvne ligger jo også i sengen vår. Da tror jeg det blir perfekt å legge henne i en bedside crib, også kan propellen fortsette å sove mellom mamma og pappa - uten å utgjøre noen "fare" for babyen. Etterhvert skal vi jo prøve å få han i egen seng, men ikke noe vi skal tvinge han til før han selv er klar for det.

2. Til Theodor fikk vi en vippestol med vibrering og ikke vippefunksjon, men det likte jeg ikke noe særlig.. Denne gangen har jeg lyst på den populære vippestolen fra BabyBjörn*. Genialt at de kan ligge å bare gynge seg selv når de blir mer aktive.

3. Babygym fra Kids Concept*, bare fordi den er veldig fin å se på og ikke fordi den vi har (Skip Hop ABC Babygym*) er dårlig, haha.


4. Vi har Ergobaby 360 bæresele* fra før av, men vil trenge et spedbarnsinnlegg* til den. Jeg har lyst til å bære mer hjemme denne gangen, så tenker også på å kjøpe et bæresjal, slik som dette fra Baby K´Tan*. Synes det ser så koselig og godt ut for babyer å få den nærheten, også vil det jo være til hjelp hvis hun er en mer urolig baby enn det Theodor var.

5. Den manuelle ammepumpen* som jeg har fra Avent fungerte greit, men pumpingen går jo såklart noe raskere med en elektrisk ammepumpe*. Satser på at jeg da blir flinkere til å ha et lite lager med morsmelk i fryseren denne ammeperioden!

6. Hun må jo også ha en egen Tripp Trapp-stol*, for Theodor kommer nok til å bruke sin noen år til. Men det er litt kjedelig med to i samme farge, så har veldig lyst på en i grå! Har også tenkt litt på å heller kjøpe Stokke Steps*til lillesøster, men da kommer jeg til å bli alt for fristet til å kjøpe samme til Theodor.. Vil jo helst ha to stoler av samme type, haha.

(*adlinks)

Tror jeg har husket å få med alt her! I tillegg til disse tingene får hun kanskje sitt eget babynest og personlig leketeppe i samme stil som Theodor fikk, bare med rosa eller lilla detaljer! Det blir isåfall moren min som syr denne gangen også ♥

Hva har dere eller hva skal dere kjøpe av babyutstyr? 😊

Likes

Comments