Header

Den senaste veckan har uppdateringen blivit något otrolig dålig, men det har vart rätt mycket då jag jobbade i början av veckan. I tisdags kom även alla treors studentmössor till skolan vilket alla var så glada över, och som vice i student kommittén så är det rätt mycket att göra. I mitt paket fick jag iaf min student mössa som är jag så nöjd med, en student 2017 tröja, ett champagne glas, mobil skal osv. Kommer att komma ett inlägg med mer bilder och mer information!
I onsdags valde även jag och mina fyra klass kompisar, Moa ,Carro, Joje och Mike att åka hem till mig och äta tacos då vi hade en lektion så vi åkte och köpte tacos och åt det. Tills vi fick för oss att för oss att åka till Ikea och köpa massor för att göra om i min lägenhet men kommer även ett inlägg om det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!! Just nu sitter jag vid mitt köksbord och skriver på en konfliktanalys som ska lämnas in på söndag. Dumt av mig att ta tag i de i i princip sista sekund. Jag jobbar söndag 13-23:00 så hinner inte göra den då och imorgon blir de en tjej kväll med några kompisar vilket är så skönt inte haft de på evigheter. Konflikt analysen ska vara 2-4 sidor och jag har skrivit 2 och lite mer så är ändå rätt lugn. Om ett tag ska jag börja göra mig i ordning för att senare ikväll bli hämtad av Malin, hennes syster Nadja & hennes pojkvän Robin och två andra som jag aldrig träffat, så ska vi alla dra på. Ska bli så mysigt trots att jag har så mycket att göra!.

Likes

Comments

Efter ett kort pass på 5h ska jag äntligen röra mig hemåt, slutade 22:30 men har suttit och ätit och väntat på mitt tåg. Har även hittat en ny favo rätt på jobbet scampi E spinaci fast med kyckling!! Den var såååå god!

Likes

Comments

Efter en lång dag i skolan, ska jag nu till jobbet.
Är verkligen helt slut men jobbar ett kort pass till 22 så det är okej. Imorgon kommer det att se lika dant ut då jag går i skolan och jobbar på kvällen, skulle egentligen behöva plugga men får ta tag i allt plugg på onsdag då jag slutar 11:50 och har studiepass osv.

Likes

Comments

Det finns verkligen inget bättre än att använda RENA och/eller nya smink borstar. Men att gå och köpa nya smink borstar är ju inte alltid lika kul.
Så efter en lugn dag här hemma fick jag för mig att göra ren de borstar som jag använder mig av mest, och insåg hur lat jag faktiskt är som i princip aldrig gör det här!

Så tips för er som snabbt vill få rena smink borstar: DISKMEDEL. Det är billigt, finns hemma och gör jobbet!

FÖRE:

EFTER:

Likes

Comments

Kommer tyvärr bli kass uppdatering idag då jag har ett lång pass på 10 timmar idag, och eftersom det är lördag så blir det förmodligen otroligt mycket idag. (Vilket egentligen är skönt då tiden går så otroligt mycket fortare då). Så idag hittar ni mig på Vapiano på kungsbron, as always.

Likes

Comments

Idag var en kort dag, då vi började 12 och slutade 14:30.
Otroligt skönt om ni frågar mig, nu fick jag även besök av Bea i skolan så vi sitter och väntar på att Jonathan ska sluta sin ekonomi lektion för att sedan röra oss mot Salem där vi ska träffa annat folk.

Likes

Comments

Bloggen har verkligen haft en usel uppdatering och anledningen till varför det blivit så är för att skolan precis börjat igen, dvs uppsatser, läxor, redovisningar osv. Tiden har helt enkelt inte räckt till.

Det ska dock bli ändring på det!

Likes

Comments

Idag fick jag och min klass chansen att delta på en bartender kurs på bartender skolan i Stockholm, så jag och tretton (vi är 30st egentligen) andra tog oss till stan efter skolan för att va med. Och kan bara säga att jag älskade det! Det började med en kort introduktion där vi fick veta lite om skolan deras utbildning som är på en månad vad man gör på den osv. 

Vi fick lära oss att göra olika saker, gör trix med flaskor, göra olika drinkar, få ut exakta mått utan att mäta osv. För er som inte provat, GÖR DET!!

Likes

Comments

Just nu sitter jag inne i kungshallen med några av mina klass kompisar och Bea efter en rolig kurs. Kommer ett annat inlägg med massor av bilder och lite om kursen.

Likes

Comments