Hei og god onsdag. I dag tenkte jeg å dele en god nyhet med dere!! Jeg har fått et samarbeid med en side som heter coconut-lane. De selger blant annet deksler, notatbøker, plakater og solbriller. De har kjempemasse fint, så jeg anbefaler dere å sjekke dem ut! Jeg har allerede trykket hjem noen deksler og notatbøker, så jeg gleder meg til å vise dere dem. Hvis dere bruker koden katharina20 får dere 20% på hele kjøpet.

Du finner nettsiden deres ved å trykke her.


Bildene er tatt fra Instagrammen deres.

KW

Følg meg på instagram: katharinawulff

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei! I dag er det skikkelig høstvær, med både regn og vind. Høsten er en fin årstid med masse fine farger, men nå begynner det å bli helt mørkt ute og været har endret seg fra sol, til regn og uvær. Så da er det bare å tulle seg inn i pleddet og kose seg i sofakroken. Så i kveld har jeg slappet av med en kopp kakao og The Kardashians. Skjønner ikke helt hvorfor det er så spennende å følge med på den familien, men det er utrolig underholdende. Det skjer så mye i serie hele tiden, så det blir liksom ikke kjedelig heller. Jeg holder forresten på med sesong 13 nå, og jeg ser den på TV2sumo.
Hot chocolate weather!

Håper dere får en fin mandagskveld!

KW

Følg meg på instagram: katharinawulff

Likes

Comments

Hei! I dag har jeg vært på Frisk3, som er et treningssenter her jeg bor. Det har vært superlørdag, som vil si at det er masse morsomme gruppetimer med gjesteinstruktører. Så jeg startet dagen med Aim High Styrke og fortsatte med Booty Building, Puls Step og en dansetime. Så jeg har virkelig fått kjørt meg i dag. Nå skal jeg ligge på sofaen resten av kvelden og ikke gjøre noen ting. Jeg ble helt ekstremt sliten så nå skal jeg slappe av med god samvittighet.

Anbefaler virkelig å dra på gruppetime hvis du ikke har gjort det før! Det er kjempegod trening samtidig som det er veldig gøy. Det funker godt for meg og jeg blir mye mer motivert av å trene sammen med andre enn å trene alene.

Det var også gratis tapas, så det var digg!

Håper dere får en fin lørdagskveld<3

KW

Følg meg på instagram: katharinawulff

Likes

Comments