Hey Guys!

Nu har jeg blogget i et stykke tid, og jeg ville da lige benytte lejligheden til at takke jer alle!

Det betyder utroligt meget for mig - alle der læser med, samt støtte fra venner og familie! Det er guld værd for mig, og så mega vigtigt, i forhold til at jeg holder min blog kørende.

Lige da jeg havde lavet min blog, var der jo ingen der kendte til den. Men så delte jeg det på Facebook og Instagram, og derved fik mit netværk kendskab til den. Jeg må indrømme, at jeg var hamrende nervøs for, hvordan både min familie og omgangskreds ville tage imod den. Det var både nervepirrende og utroligt spændende. Men nervøs, det var jeg, og hold da helt op hvor er jeg overvældet over de søde komplimenter jeg får fra mine venner, familie samt læsere!

Jeg er helt igennem overvældet og overasket over at det “bare var det?” Jeg havde regnet med mere negativ omtale, hvis jeg skal være helt ærlig. Nu ved jeg selfølgelig ikke, om der er lidt snak i krogene. Det skal der jo næsten være. Men glad, overvældet og vildt taknemmelig er jeg! Det kan ikke beskrives.

Tusind tak

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey Guys!

Mandag d. 16 oktober, første "officielle feriedag" var jeg en tur i Tivoli med min familie.

Vi var der primært for at kigge på halloween udsmykningen derinde, og at spise en lækker frokost på brdr. Price. Nu hvor vi ikke rejser i denne omgang, synes jeg nu stadig vi formår at hygge os herhjemme i Danmark. Meeeen, jeg ville uden tvivl hellere side på en strand i den varme del af verdenen, men når det nu ikke er muligt, nyder jeg bare ferien herhjemme.

Ellers har jeg ikke det store på hjertet for tiden. Jeg har planer om, at skrive et rimeligt dybdegående indlæg omkring, hvorfor jeg er begyndt at blogge. Hvad fik mig til det? Forfor egenligt, og hvad synes jeg om det? Hvordan har mine venner/familie taget imod det? Samt mange flere spørgsmål. Hvis i synes det kunne være spændende, interesant og/eller inspirerende at læse om, må i meget gerne dette opslag. Det betyder utroligt meget!

Håber i har en skøn ferie. Her er lidt billeder fra i dag!

Tak fordi i læser med!

Likes

Comments

Hey Guys!

Så blev det ENDELIG ferie! Det er virkelig tiltrængt efter 2 måneders skolegang haha!

Efter 7 ugers sommerferie, synes 2 måneders skolegang at være mega længe, så det er bare super lækkert med efterårsferie! Jeg har ikke de store planer - udover at arbejde og at ses med nogle venner og veninder. Desværre har jeg ingen rejseplaner, da der (muligvis og højst sansynligt) skal ske noget spændende til påske næste år. Og det glæder jeg mig til!

I dag har jeg været en tur til Lyngby med min mor, hvor jeg fik en masse lækre nye ting, som jeg er SUPER glad for! Uheldigvis, mistede jeg min Line & Jo ørering i en forretning, da den fløj af i forbindelse med, at jeg prøvede nogle bluser. Mega ærgerligt! Men heldigvis havde de den til rådighed, så jeg købte den og en anden med hjem.


​Smykker: Line & Jo, Valentino / Sweater: Samsoe Samsoe

​Jeg fik nogle super lækre ting i dag. Blandt andet det på billederne. På billedet af smykkerne ​de to øreringe der ligger på den pinke æske, ​har jeg købt i dag. Den lange, fordi det var den jeg mistede, og jeg måtte have en ny. Så så jeg den anden, og den er bare super flot! Den skulle også med hjem.

Dernæst fik jeg en marmorplade af min mor, som mine smykker, armbånd og kortholder ligger på, i min vindueskam.  Jeg blev inspireret af det på instagram, og jeg synes det ser mega fedt ud! Overvejde også men mørkere træplade, men synes marmor var flottere. Dernæst fik jeg 2 trøjer, en pink strik/sweater, og en blå langærmet.

Kan desværre ikke finde links til tingene, men det hele kan købes i butikkerne i dag.

​Håber i har en skøn ferie, og tak fordi i læser med! 

Likes

Comments

Hey Guys!

I efterårsvejret, kan vi alle bruge nogle lækre varme tørklæder. Der findes en masse slags, men de her fire er nogle jeg synes er virkelig fede. Jeg har set og mærket dem alle i virkeligheden - og dermed ved jeg, at de ikke kradser. Det er utroligt vigtigt for mig, fordi jeg ikke synes der er noget værre end kradsende tørklæder haha.

De her tørklæder går fra 800 til knap 6000kr. Og jo - jeg synes også det er latterligt mange penge, flere tusinde for et tørklæde. Men igen, kvalitet er vigtigt, så jeg kan gå med det længe. Derfor synes jeg også det er en fin investering.

Jeg ejer ingen af de her tørklæder selv, men jeg har mit øje på det lyserøde fra Louis Vuitton. Jeg synes det er en flot farve, dog mere forårsagtig, men det kan sagtens gå! :)

Links til alle tørklæder:

Lala Berlin "Triangel trinity Classic fringed L Albastro" /5950 Kr.

Designers Remix "Kendall Scarf" /800 Kr.

Alexander McQueen "jewelled skull scarf" /2449 kr.

Louis Vuitton "Logomania Rainbow Schal" / 2828,26 Kr. (389€)

Tak fordi i læser med!

Likes

Comments

​Hey guys!

​I dag, søndag D. 8/10 har jeg været en tur til københavn med en skøn veninde. Jeg havde ikke de store planer, så en rimeligt spontan aftale var hyggeligt - og godt selskab!

Jeg havde planer om at købe noget nyt tøj, en jakke og et par støvler. Tøjet fandt jeg ikke - er ret kræsen med tøj for tiden, og synes det er svært at finde noget passende. Men en jakke fandt jeg, som i ser på det midterste billede. Den er fra sidste års kollektion, (tror jeg nok?) og den forhandles i den del forretninger. Jeg fandt den i Envii forretningen, til 1.000 kr - hvilket også er en hel fair pris. Jeg kan ikke finde den på nettet, men her er et godt alternativ, til samme pris.

Jeg har desuden længe manglet en kortholder - og jo, man kan sagtens finde andre til 80% af prisen på den her fra Valentino, som jeg købte i dag. Billede 1. ​Den er super rummelig, med plads til 4 kort samt et lidt større rum i midten til få sedler. Det er den perfekte størrelse for mig, så jeg ikke behøver at tage min større pung med alle steder. Jeg er helt vild med farven, synes den er utroligt flot. Måske upraktisk vil nogen mene, men jeg er glad for den! Køb den ​Her - ​bemærk anden farve.

Vi fik os en god frokost på Fars Dreng, som er et af mine absolut yndlingssteder at spise. Følg med på min instagram @KatharinaSchneider, ​hvor jeg opdaterer regelmæssigt, og er aktiv på min instastory.

​Endnu en gang, tak fordi i læser med! ♥


Likes

Comments

Tina maria, Sandra Willer & Maria Kragmann

Hey guys!

Tusind tak til alle der har læst med på mine seneste 3 indlæg! Det betyder super meget for mig!

Inden jeg begyndte på at blogge, for lidt over en uge siden, har jeg fulgt en masse bloggere og instagrammer - blandt andet Tina Maria, Sandra Willer & Maria Kragmann.

De var bl.a. nogle af årsagerne til at jeg begyndte at blogge, og det er de tre, som jeg får mest inspiration af, samt dem jeg ser mest op til i "bloggeruniverset"

Jeg går ikke så meget i dybden i det her indlæg om hvorfor jeg begyndte at blogge - men det kommer snart.

Min primære inspiration til blogging & instagram er som også nævnt overstående Tina Maria, Sandra Willer & Maria Kragmann. Jeg har fulgt dem alle længe, også inden jeg fik interesse for blogging. Jeg elsker at følge med på deres instagram og at læse deres indlæg på deres blogs. Dermed får jeg også virkelig meget inspiration til min egen blog. Blandt andet når det henholdsvis kommer til tøj, mode osv. men også de personlige indlæg, som jeg esker at læse. Så bliver det hele ikke så "firkantet" men også personligt. Jeg fik først kendskab til Tina Maria og dermed Sandra Willer & Maria Kragmann igennem hendes billeder på Instagram. Det er faktisk kun inden for et par år, at jeg har fundet det interessant at læse på blogs. Førhen var det primært instagram og youtube der fik min opmærksomhed. Men som sagt, kan jeg godt lide at læse med på deres blogs, og de er en kæmpe inspiration for mig, alle 3.

Links til deres blogs:

Tina Maria: http://tinamarias.com

Sandra Willer: http://blogbysandra.dk

Maria Kragmann: http://mariakragmann.com


Tak fordi i læser med!


Likes

Comments

​Hey Guys!

I dag var jeg en tur på strøget med 3 gode veninder - Det var super hyggeligt!

Jeg har længe gået og kikket på ringen "Miss Rubio Antique" fra Line & Jo - Lidt en ​"New York Skyline" ​Ring. Den er super populær og virkelig flot - så jeg besluttede mig for at købe den.

Er utroligt glad for den, selvom det er en ret så dyr ring. Det vil andre måske ikke mene, men det synes jeg haha. Jeg har helt sikkert fået flere idéer til andre smykker, fra Line & Jo jeg godt kunne tænke mig!

​Køb den her: http://www.lineandjo.com/product/1759-miss-rubio-antique / 1850 kr.

​Outfit:

​Smykker: Line & Jo ringe og øreringe. Valentino Armbånd

Blazer: Neo Noir

Bluse: Isabel marant tee

Bukser: Fiveunits

Sko: Isabel Marant Bobby i Taupe


​Tak fordi i læser med! <3


Likes

Comments