Hey guys og velkommen til mit første hudpleje (generel pleje) indlæg!
Jeg synes at det var på sin plads, at vise jer, hvilke produkter jeg bruger til at pleje min hud. Dette vedrører både ansigt, krop og hænder. Jeg håber ,at i kan bruge det til noget inspiration omkring hvilke produkter, i bør investere i. Jeg vil desuden også give min anbefaling og anmeldse af dem alle.

ANSIGTSPLEJE:

1/her 2/her 3/her 4/her

Jeg har i en længere periode brugt cremen fra Rituals. Den er super god, og også virkelig populær, både iblandt bloggere go youtubere - der bliver den også oftest anmeldt i videoer. Den er utroligt god i og med, at teksturen ikke er for "fedtet", hvilket jeg selv ikke kan fordrage ved cremer, så der er rigtig lækkert. Den er heller ikke i en al for flydende tilstand. Den dufter godt og kan klart anbefales.

Væsken fra Sephora er en cleansing water som renser ens hud. Både makeuprester og generelt rengør ens porer. Den er også rigtig god, da den bestemt ikke er for parfumeret. Jeg har selv meget sart hud og kan derfor ikke tåle produkter, der indeholder for meget parfume. Det gør ingen af dem jeg nævner heldigvis ikke. Denne cleansingwater bruger jeg hver gang jeg har fjernet makeup, så jeg er sikker på, at jeg får fjernet alt. Burde også bruge den, inden jeg lægger nyt makeup. Det må jeg gøre!

Scrubmasken fra Plasir er også helt vil god! Plasir er ikke et mærke jeg er særligt bekendt med, udover disse 2 produkter jeg fik i gave. Men jeg er SÅ glad for dem begge! Scrubben er både kraftig men ikke for kraftig. Altså selve kornene i cremen er hverken for store eller små. Jeg synes selv, at større korn godt kan irritere min hud en del, og små er lidt ligegyldige. Kan klart anbefales!

Så når vi til creme nr. 2 som også er fra Plasir - igen, her er ikke bekendt med dette mærke. Men jeg må indrømme, at jeg har fået lidt af en addition til den! Efter jeg har opbrugt min creme fra Rituals, er jeg gået over til denne. Den fungerer så smadder godt i og med, at dens åbning er en pumpe og ikke en tube. Dermed er det en del nemmere at dosere, hvor meget creme man skal bruge. Den dufter godt, men igen ikke for parfumeret, og har en super god virkning. Jeg kan mærke, at min hud bliver meget blødere dagen efter jeg har brug den. Jeg bruger den oftest om aftenen inden jeg sover.

#nouw30daychallenge

Jeg var så heldig, at få denne Gucci Bloom bodylotion i julegave. Jeg havde på daværende tidspunkt slet ikke tænkt over at ønske mig den, da jeg aldrig har duftet til den eller prøvet den. Jeg har kun spottet den i Matas et par gange. Men jeg fik den, og det er jeg SÅ glad for!

Der er ikke voldsomt meget creme i den, til forskel fra de typiske flasker af bodylotion. Men jeg bruger heller ikke særligt meget af den af gangen.

Den dufter godt, er let at påføre og så er det da en super flot flaske, det kan vi vist ikke komme udenom!

Kan også anbefales! Super lækker bodylotion.

Køb den her

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey guys! Nu til mit første indlæg i nouws 30 day challange!
Og det skal omhandle secondhand luksus - online!

Jeg har selv lidt af en addition til luksusvarer, specielt når det omhandler tasker eller smykker. Men det er dog ikke altid, at pengepungen kan følge helt med.

Derfor synes jeg, at secondhand er en super god idé, hvis man ønsker at købe en designertaske eller anden mærkevare, til en bedre pris, en den oprindelige. Jeg synes også selv, at f.eks. 14.000 kr. for en taske er så sindsygt mange penge. Så når der kan spares, skal man selvfølgelig! Men jeg kan sagtens forstå, at det er lækkert at købe dem for ny. Man får hele oplevelsen og den er altså vigtig! Men seconhand er en smadder god ide, for at spare penge.

Jeg har reseachet lidt, udover Danmarks grænser for at finde de bedste online steder at shoppe preloved til jer. indenfor Danmarks grænser kan jeg anbefale DBA og Trendsales. Jeg har både solgt og købt på begge, og det fungerer fint. Dog bliver en del solgt til overprice vil jeg mene, men det afhænger jo af den individuelle sælger. Man kan sagtens gøre sig nogle gode køb!

Nok en af de største og mest populære online shopping for preloved er https://www.vestiairecollective.com. Jeg har set en del videoer, hvor forskellige bloggere og youtubere - eller andre, fortæller om deres købsoplevelse. Vestiare Collective fungerer ligesom Trendsales - bare worldwide. Man kan gøre sig nogle super gode køb og spare en del penge. Men der har også været nogle negative anmeldelser på både trustpilot og Youtube.

Majoriteten siger, at man kan stole på siden. Men igen - ligesom Trendsales er det jo en individuel sælger og ikke et brand i sig selv. Læs mere om, hvordan købsprocessen foregår her

Se også en anmeldelse på YouTube her, af den engelske blogger Lydia her

Jeg håber at indlægget var interessant at læse! Hvilke erfaringer har i gjort jer med online shopping? Negativt/positivt? Lad mig høre i kommentaren!


Likes

Comments

Hey guys! - Challenge accepted!

Da nouw udgav dette opslag om en 30 days of blogging challenge, havde jeg mine overvejelser, hvorvidt jeg skulle deltage eller ej. Men ved i hvad? Der kan ikke ske noget ved at prøve! - tværtimod!

Jeg synes, at det er en utrolig fedt konkurrence, i og med, at det kommer os alle til gode! Os bloggere, der ikke er vant til, at blogge på daglig basis som denne challange udfordrer os til, kommer til at lære utroligt meget! Om man vinder eller ej, så lærer vi alle noget, som vi kan bruge til vores fremtidige blogging! Jeg ser frem til 30 dage, med fuld skrue på og massere af indlæg, jeg håber i vil nyde at læse!

Jeg håber, at i løbet af de her 30 dage, at jeg vil udvikle mig meget her på bloggen, hvad angår indlæg, skrivning og hvordan i tager imod det. Jeg er super spændt!


Let's begin!

Hop selv ind ind deltag her; #nouw30daychallenge nouw.com/nouw30daychallenge

Likes

Comments

2017 har uden tvivl, været et af de år, hvor der er sket flest ting for mig. Det har samtidig været et utroligt hårdt år at komme igennem, da jeg har måttet givet slip på en masse ting. Det har været utroligt blandet, af positive og negative ting. Jeg glæder mig blot til det nye år, hvor der også skal ske en masse fantastiske ting.

Året startede ud med min første skiferie sammen med min årgang. Det var en super fed tur, og jeg fik fejret min 15-års fødselsdag på turen i Sverige. D. 12 maj blev jeg konfirmeret, hvilket var for mig, årets højdepunkt. Det var noget, jeg havde set frem til i mange år, og min dag var fantastisk. Jeg blev fejret af de skønneske mennesker i de bedste omgivelser. Jeg kunne ikke være mere taknemmelig.

Det ultimativt hårdeste i 2017, var da jeg mistede min farfar. Jeg har meget svært ved at beskrive det. Forfærdeligt, trist og sørgerligt, er det eneste jeg kan komme i tanke om. Savnet er så ubeskriveligt stort. Det får mig til at tænke, at vi virkelig skal huske, at sætte pris på de mennesker omkring os.

Nu til "kernen" i det hele. Jeg oprettede min blog, her på nouw, d. 29/09/17. Skræmmende men også en spændende begyndelse. Som jeg også har nævnt i et tidligere indlæg, er jeg så glad for modtagelsen af den. Det var SÅ nervepirrende, hvordan den ville blive modtaget. Men jeg er rigtig taknemmelig, og jeg glæder mig til at se, hvad 2018 byder på.


Jeg har lagt en del planer for 2018. Om de alle kommer i mål, må tiden vise. Der skal ske så mange ting, som jeg ser frem til!

Det er snart slut med folkeskole og tid til gymnasie - det glæder jeg mig til! Det bliver skønt med en frisk start et nyt sted. Nye mennesker, omgivelser og et helt andet miljø. Det er jeg spændt på! Bloggen kommer naturligvis til at fortsætte. Jeg har en masse idéer, jeg gerne vil dele med jer, i løbet af året. Jeg er super ivrig, efter at komme i gang! Det skal nok blive godt.

Nytårsforsæt kan vi ikke komme udenom - og jeg har en del. Men det bliver i et separeret indlæg.

Tak for 2017!

Likes

Comments

1/Here 2/Here 3/Here 4/Here 5/Here

Hey Guys! Nu nærmer de festlige begivenheder sig, og derfor fandt jeg lidt inspiration til jer! Håber super meget, at i kan bruge det til noget. Elsker selv alle de her items, og har klart tanker om at købe nogle af dem! - Det er samtidig en vildt god pris, sammenlignet med, at de alle ser super eksklusive ud!

Hvilken er jeres favorit?


Hey Guys! So, the festive occasions are just around the cornor, and therefore, i found some lovley items for you! They're availbale worlwide, and i hope you like them! I think they all look super exclusive, and the price is awsome as well! It doesn't need to be expensive, in order to look stunning!

Which one is your favourite?

XX

Likes

Comments

Amalie Fisher - Tina Maria - Amalie Brohus - Sandra Willer - Kayla Itsines - Maria Kragmann

#1 Amalie Fishers outfit på billedet er bare så flot! Leder selv efter noget lignende, og det er en fed inspiration!

#2 Tina Marias outfit er simpelthen så flot! Elsker farvetonerne og hun rocker den taske! Elsker booket!

#3 Smukke smykker og det flotteste cover på Amalie Brohus' billede. Klart et to-buy !

#4 Jeg er SÅ vild med tonerne på Sandra Willers billede! Smuk sweater og så flot en taske! Tosset med det!

#5 Kayla Itsines billede har jeg gemt, grundet min træning. Jeg har det til inspiration, da hun motiverer mig sindsygt meget!

#6 Jakken på Maria Kragmanns billede er så classy og vildt flot! igen, den har jeg i kikkerten! Fedt look!

Hvorfor gemt?

Det fremtræder forholdsvis tydeligt, at 5/6 af disse billeder er til inspiration når det kommer til mode, tøj, smykker og lignende. Elsker bare at gemme disse slags opslag, så jeg bliver inspireret til outfits og mine fremtide køb! Jeg har mange flere gemte, som jeg har planer om at vise i fremtiden. Det skal nok komme :)
Som sagt, er Kaylas billede til min trænings-inspiration. Jeg træner forholdsvis meget, og hun er en stor inspiration - netop fordi hun ikke bare er et kønt ansigt med en flot krop, men hun viser også utroligt meget personlighed i beskrivelsen på hendes billeder. Og det elsker jeg! At det ikke bare er et "pretty face" og en flot krop, men at der også er et menneske bag. Helt klart super motiverende!

Tak fordi i læser med!

Likes

Comments