Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Spirulina pulver

Spirulina er en alge som du finner i både ferskvann og saltvann. Algen består av rundt 60 % proteiner, og er ellers stappfull av antioksidanter, vitaminer, mineraler, og essensielle fettsyrer.

Etter å ha brukt spirulina i en lengre periode merker jeg forskjell på både hår og negler. Spirulina har en sterk smak og det tar tid å venne seg til den.

Jeg foretrekker å bruke en liten teskje med spirulina i smoothien min. Jeg passer på å bruke veldig søte frukter for å slippe den bitre smaken spirulina har.

Likes

Comments

Jeg og venninnen min bestilte oss en spontantur til Paris, vi storkoste oss. Vi brukte tiden på å vandre rundt i smågater, dra på museum, besøke Eiffeltårnet og sightseeing. Paris er en fantastisk by som består av eldre arkitektur og historie. Vi besøkte nabolaget der Napoleon hadde bodd og vandret rundt i en av verdens dyreste gater. Det var en fantastisk tur og får du muligheten til å besøke Paris ville jeg absolutt gjort det.

Likes

Comments

Grønn smoothie er noe av det beste jeg vet. Denne er så utrolig god og forfriskende. 

I den har jeg mango, ananas, papaya og masse spinat. Jeg bruker også en teskje med spirulina pulver og blander det ut med 100 % appelsinjuice.

Tips: Alltid start med spinaten først slik at du kan unngå klumper.

Denne smoothien er proppet med blant annet Vitamin A, Betakaroten, Magnesium, Vitamin E og masse annet.

Likes

Comments

Det er ikke uten grunn at denne godsaken blir omtalt mye i media og på helse-blogger.

Avokado inneholder vitamin E og B6. (Vitamin E er en antioksidant som beskytter cellemembranen mens vitamin B6 er viktig for nervesystemet ditt). Avokado inneholder også sunt enumettet fett,fiber,kalium, og omega-3.

Hvis du er flink på å inkludere avokado inn i kostholdet ditt kan dette være med på å forebygge diabetes, overvekt og hjerte og karsykdommer.

Prøv avokado på Taco, Salat, Lag Avokado Fries, Avokado Brownie, Bland det inn i Smoothien din eller enkelt nyt godsaken for seg selv med masse lime på.

* Jeg er i gang med å lage youtube videoer som kommer til å vise hvordan jeg trener og spiser for å bedre helsen min og stramme opp kroppen min.  Jeg gleder meg veldig til å dele disse videoene med dere. 


Likes

Comments

Louis Vuitton Noe

Jeg kjøpte denne vesken som en 20 år gave til meg selv. Jeg gikk for en den største modellen samt en eldre versjon. 

Da jeg kjøpte denne vesken ville jeg at den skulle være så godt brukt som mulig. Jeg absolutt elsker den vintage looken, og slitasjene som gjør den litt røffere.

Vesken var opprinnelig designet for å bære fem flasker champagne. 


Likes

Comments

Hvordan du starter morgenen din kan ha utrolig mye å si for resten av dagen. 

Jeg starter alltid dagen med en kopp varmt vann med noen skiver sitron i.. Det er spesielt hyggelig å starte dagen med noe varmt i koppen mens jeg ligger å drar meg i sengen.

Sitron inneholder Vitamin C og styrker immunsystemet ditt. Sitron kan også hjelpe på pH-Verdien i kroppen din.

* Hvis du ikke liker smaken av sitron vil jeg anbefale deg å ta en liten teskje honning eller maple sirup i for å redusere det syrlige.


Likes

Comments

Skinnbukse.

Det er definitivt et plagg som går til både hverdag og fest. Buksen jeg bruker er ikke ekte skinn, men et stoff som er shiny.

Skinnbukse er et plagg du kan style på utellelige måter. Jeg prøver å tenke litt kontraster når jeg styler buksen. Jeg foretrekker å bruke den med en deilig strikket genser eller en svært enkel topp.

Jeg må ærlig si at det var litt skremmende å bevege seg rundt i en slik bukse blant folk, men nå elsker jeg det.

Likes

Comments

Jeg har den siste tiden fått en stor forelskelse for blonder.

*helst i rosa.* Det er noe romantisk ved det hele.

Disse bildene er tatt i forbindelse med Rosa sløyfe aksjon. Dette er en sak som brenner så sterkt i hjertet mitt.

Vær så snill å kjøp en liten sløyfe i dagligvarebutikken eller på kreftforeningen.no. Da er du med på å støtte brystkreftforskning og brystkreft relaterte prosjekter

Armbåndet er kjøpt i forbindelse med Lindex og Kreftforeningens samarbeid.

www.Kreftforeningen.no

Likes

Comments