Hey mennesker

I dag har blot være "endnu en onsdag", men en rigtig fed en af salgsen. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele den med jer.

Jeg har i dag været super glad og haft det mega hyggeligt, Solen har været fremme og jeg har set blomster. Jeg vil kort fortælle om de små gode stunder, jeg har haft i løbet af i dag, og så bare sætte billeder ind. Jeg håber at du vil læse med!

Dagen startede ud med gymnastik fra 8-12, hvilket var super fedt!
Efter en kort frokost, blev der afholdt DM kvalifikation for dans her på min efterskole. Det var helt vildt fedt at se med, og se alle de dygtige danseren. Vores danselinje var så god, at de gik videre til DM. SÅ sejt!
Senere på dagen gik jeg en tur til den lokale købmand med en god ven, vi nød solen, og selvfølgelig havde jeg solbriller på. Jeg var hoppet i en lækker nederdel, og havde kun en lille jakke på. Nu er sommeren i hvert fald rigtig på vej!

En anden ting! Jeg havde bestilt en pakke fra CoalCure, som er er 100% organisk tandblege. Den er ankommet, og jeg har prøvet den af. Jeg ved endnu ikke om det har virket, men det finder jeg ud af senere hen.

Det var egentlig det for dette indlæg. Nu vil jeg hoppe til mit "happy place" aka. min seng. Jeg skal lave nogle lektier, slappe af, og helt sikkert drikke noget te snart. Mange tak for at du har læst med!

God dag til alle!
Knus

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

En lille livsopdatering 

Hey mennesker!

Det er en hel del tid siden, jeg har lagt et indslag op herinde! Det er bestemt ikke fordi der ikke sker noget i mit liv, men jeg har bare ikke haft tid. Jeg er super aktiv på min Instagram, så der må i hellere end gerne følge med.

Her for tiden er jeg i fuld gange med opvisninger og alt muligt i forhold til det, men også i forhold til konkurrence i TeamGym. Jeg skal til opvisninger i stort set alle weekender her i marts. Vores første opvisning var d. 3 marts. I den weekenden havde vi en opvisning d. 3, to d. 4 og 1 d. 5. Det vil sige at vi havde 4 opvisninger i løbet af 2-3 dage. Vi starter fredag eftermiddag/aften og kører på indtil søndag når vi nu er færdige, om det så er formiddag eller aften. Det er super fedt at være en del af, og kunne være med til.
Weekenden efter, havde vi også fire opvisninger fordelt på sammen måde. Jeg må indrømmer at det er vildt hårdt, men det er det hele værd. Der sker så det, at jeg slår mig til en af opvisningerne (d. 11 marts).
Vi starter i Skælskør hvor mit knæ vælger at gå ud af led, hvilket betød at jeg ikke kunne være med tilden næste opvisning vi havde senere den dag, som var i Slagelse. Øv bøv, men sådan er det. Hellere passe på sig selv, end at gøre skaden værre! Dagen efter kunne jeg heller ikke være med, der var vi i Næstved. Jeg var ikke på gulvet, men jeg var selvfølgelig med ude blandt publikum.
Efter de to missede opvisninger, bliver jeg syg! Jeg tager hjem fra efterskolen og er hjemme fra tirsdag d. 14 og indtil søndag d. 19. Jeg går så yderligere glip af to opvisninger d. 18, hvilket er super ærgerligt.

Jeg er nu tilbage på skolen, ikke helt rask, men jeg kommer mig. Som jeg skrev noget om længere oppe, gør jeg også klar til TeamGym konkurrence. Hvis der er nogen der ikke ved hvad TeamGym er, er der tons vis af videoer og klip på Youtube.
Lige pt. går jeg på Stevns første hold på pige siden selvfølgelig. Vi er netop blevet færdig med vores rytme serie, så den skal bare terpes igennem indtil næste onsdag. Vi blev færdige med den i går (mandag d. 20 marts), og vi skal til test konkurrence på næste onsdag (d. 29 marts)!!!! Jeg er super spændt på hvordan det kommer til at gå, men jeg er også nervøs.
Jeg er glad for at være på holdet, og jeg er glad for at være på hold, med dem jeg er. Jeg nyder at lave TeamGym her nede på efterskolen, me jeg savner også at lave det der hjemme.
Jeg går også på et hold der hjemme som hedder GHG TeamGym Herlev. Der har jeg gået siden 2009 (er jeg rimelig sikker på) og før det gik jeg i HI. Det er begge klubber i Herlev super tæt på, hvor jeg bor. Jeg er, som sagt, på holdet der hjemme i år, men jeg skal hverken med til SM eller DM første runde, da jeg er på Filippinerne!! Jeg klager bestemt ikke, det må i ikke tage fejl af, men jeg synes dog at det er lidt ærgerligt.
(Jeg skriver et andet indlæg i forhold til rejse osv. til dem der skulle være interesserede)

Så som det står til lige her for tiden, så har jeg ikke helt vildt meget fritid, og/eller mulighed for at skrive lange, gode blogindlæg vildt tit. Jeg vil helt klar være bedre til det, jeg indrømmer at det ikke just er gået op af bakke, men jeg vil gøre mit bedste.
Jeg håber at i kunne lide mit indlæg og at det måske har givet jer et lidt bedre indblik i hvem jeg er, og hvad jeg laver. I må endelig skrive kommentarer eller kontake mig, hvis der er noget bestemt i vil vide, eller høre fra mig, jeg er altid åben. Tusind tak for at i har læst med!

God dag til alle!
Knus


Likes

Comments

Hey mennesker!

I går var det Valentins dag, og jeg ville bare lige fortælle lidt om hvordan min dag forløb og lidt info. Det skal lige siges at jeg går på efterskole med min kæreste, og at vi har været sammen i lidt over 3 måneder.

Jeg starter dagen ud på min efterskole ved at stå op kl. 6:50 og gå ned og spise morgenmad. Efter det har vi lidt tid inden der er timer. Jeg skulle så have engelsk, men det ændrede ikke på så meget (almindelig torsdags morgen)

Da vi så fik pause kl. 9:40, gik jeg ned til min kæreste som lå på sit værelse. Vi går så sammen op til mit værelse da han siger at han har en overraskelse til mig. Jeg bliver selvfølgelig super nysgerrig og glæder mig vildt meget til at se det! Jeg undrede mig dog meet over, hvad det kunne være, for seriøst, vi bor på landet. Efterskolen har en 'Min Købmand' omkring en kilometer væk, men ellers skal du mere end fem kilometer væk for at finde noget der minder om en by.
Jeg åbner spændt døren til mit værelser og spotter med det samme blomster på min seng! Jeg smiler over hele ansigtet og tjekker ud, hvad der ligger. Der var som sagt en buket blomster, men udover det, lå der sådan en biograf-boks for 2 og et mega sødt kort!
Jeg blev selvfølgelig overdrevet glad og det er jeg skam også stadig!

Efter det har jeg haft normale timer, træning og måltider.
Til frokost var der dekoreret med hjerter på alle bordene, så det var også super hyggeligt!

God dag til alle!
Knus

Likes

Comments

Hey mennesker!

Ja, der er nok ikke specielt mange der kommer til at se det her, men det skal jo starte på en eller anden måde. Jeg har simpelthen valgt at lave denne her blog. Vildt nok at springe ud i. Jeg tror at det bliver sjovt og spændene, så nu får vi at se om det er noge for mig.

Jeg har ikke prøvet noget lignenede før, så jeg prøver mig frem og ser hvordan det kommer til at gå.
Jeg har dog at der er nogen, der gider at se med her i starten alligevel, det ville gøre mig uendelig glad.

Det var sådan set det første opslag. Nu får vi at se hvad der sker senere hen!

God dag til alle!
Knus

Likes

Comments