Endelig har jeg funnet en plass der jeg kan få sett alle episodene å sesongene med frustrerte fruer, så nå ligger jeg på sofaen å slapper av etter middag å føler spent med :)
Er bare kommet til sesong 1 episode 7 , har sett alle sesongene når det har gått på tv. Men er ikke alle episoden jeg har fått med meg når det har vært på tv, så jeg takker bare de ''game'' kompisene til samboeren min for at de fortalte om en side jeg kunne se det på :)
Er det mange av dere som har sett eller fulgt med på frustrerte fruer?

​En stykk gutt som er begynt å beite :D Han spiser toppen på en eller annen gress ting som jeg ikke vet hva heter også spiser han smørblomster :D Trur kanskje han har tatt feil av det å være hund og det å  være ei ku :P Han tok rett å slett helt av inni der i dag når vi var for å gå tur :D

Likes

Comments

Jeg er sikkert den verste person når jeg gjelde tålmodighet, for den eier jeg ikke i det hele tatt.
Å når noen sier til meg, smør deg med tålmodighet så er det lettere sakt enn gjort!
Jeg vil bare at ting skal gå fort, men dessverre så kan jeg ikke bestemme hvor fort tiden skal gå. Hadde man hatt en tidsmaskin så skulle jeg gjerne brukt den hverdag, men da kunne jeg jo ikke ha gledet meg til ting eller noe sånt så det hadde vell blitt kjedelig til slutt å dratt inn i fremtiden.

Men nå håper jeg at jeg er frisk snart så jeg kan føle meg som ett menneske igjen, for å være syk er ikke noe morsomt i det hele tatt, så nå skal jeg legg meg på sofaen å finne noe spennende å se på tv :)

Hva skal dere tilbringe resten av søndagen med? :)

Likes

Comments

Jeg kan ærlig si at er det noe jeg ikke kan så er det matematikk, det er langt i fra min sterkeste side!
Jeg klarte ikke å finne svare på hva 2.5% av 67.000 er, så jeg måtte spørre mine venner på Facebook ^^, føler meg så lite smart av og til! Men jeg kom frem til svaret når en venninne skrev det til meg :D

Likes

Comments

Hei dere, nå er det en veldig god stund siden jeg var innom her sist!
Det har skjedd utrulig mye, men skal ikke gå inn på det akkurat nå :)
Jeg lurte på om dere har noen tips til serier eller filmer man kan se på Dplay eller Netflix?
Jeg trenger noe å se på mens jeg ligger her syk å syns synd i meg selv :)
Så kom gjerne med det dere har av film/serie tips :)

Likes

Comments

ÅÅÅÅÅH hvor jeg gleder meg, det er bare 7 uker igjen til vi endelig skal ''pip'' også er det bare 12 dager igjen til min bestevenninne flytter hjem fra Trondheim å til Tromsø.
Jeg gleder meg så innmari masse til hun kommer, og jeg gleder meg nå innmari til jeg skal fortelle dere hva vi skal om 7 uker!
Så vi kan jo ha en lite gjette lek vist dere vil om hva som skjer om 7 uker , mens vi venter :) Men det er utrulig spennende på hva som skjer å hva vi skal gjøre!
Nå sitter jeg bare her å venter på at min fantastiske mann skal stå opp, er vist bare jeg som er en morgen fugl :)
-K


Likes

Comments

Dagen i dag startet tidlig, for min del gjorde ikke det noe!
Jeg får lenger tid å nyte den fine dagen med masse sol og varme.
Jeg misunner pappa og kjæresten hans i alle fall, de er på vei til Los Angeles i dag å skal være der til 15.Mai
Broren til pappa bor der han har bodd der siden han var 16-17 år gammel, jeg har ikke vært der selv enda.
Men nå holder jeg å samboeren min på å spare penger for å kunne reise dit å besøke familien min, som man ikke ser hver dag.
Jeg gleder meg allerede, for det om vi ikke har funnet ut når vi skal reise, men regner med det ikke blir før om en del mnd kanskje neste sommer :)
Men frem til da kan jeg bare drømme om å være der :)

Er det mange av dere som har vært i LA? :)

-K

​Tenk nå er all snøen som er i bakgrunnen på bildet forsvunnet, å alle har lagt om( stortsett alle) til sommerdekk, jeg har ikke gjort det, men blir sikkert den siste til å gjøre det også :P

Likes

Comments

Jeg er så sykt lei av å bo i denne leiligheten, jeg håper virkelig vi får oss noe bedre snart.
Er så lei av liten plass,skråtak over alt , alt for lite kjøkken å ikke plass til en oppvaskmaskin en gang!
Den eneste plassen som det ikke er skråtak er i dusjen å takk gud for det, så nå håper jeg virkelig at vi får en større leilighet,der vi kan ha oppvaskmaskin,større benk plass enn en kvart benk som vi har nå.
Så jeg kan begynne bake litt mer å har plass til å ha kjøkkenmaskin på benken osv!

Men nå kan jeg skryte av at jeg har ryddet badet å ryddet hele leiligheten, nå er det bare soverommet igjen, men det stresser jeg ikke med, da det bare er jeg å min samboer som skal være der inne!

Hvordan har dere det hjemme? Noen med skråtak?


Likes

Comments

Dagen i dag startet ganske tidlig, så jeg sto opp og kjørte avgårde til mamma :)
Så nå gjelder det å klare og huske å legge tv-en i bilen, strømledningen til dekoderen og sist men ikke minst må vi huske det viktigste som er farsedeigen som vi skal ha i bolle suppen :)
Nå skal jeg gå å kle på meg ansiktet "sminke meg" så er det bare å hive alt i bilen så kjøre å hente lillebror på skolen å dra på campingtur :)
Hva skal dere i dag? :)

Likes

Comments

Nå har jeg å mamma hatt besøk av ei kjempe trivelig dame, som skulle klippe pelsen på min firbente bestevenn!
Fikk dessverre ikke tatt etter bilde av han før han dro hjem sammen med bestefar, men kan få tatt bilder av han i morgen når vi skal dra til bestemor å bestefar for å spise middag :)

Etter han var ferdig klipt kom bestefar for å hente søppel så vi kjørte på søppelfyllingen med masse skrot, litt vårrengjøring er godt :)

Likes

Comments

God formiddag fantastiske lesere!
Jeg å min samboer kom hjem for ca 2 timer siden, vi var hos min pappa i natt å passet hunden så de ikke var alene så mange timer, de klarer seg 7-8 timer( en vanlig arbeidsdag) men blir litt lenge vist de skulle vært alene til i dag :)
Så da tok vi like godt en 40 minutters kjøre tur, kom oss ut av byen å bare fikk være oss og slappet av å koset oss med mange filmer!
Nå skal jeg bare nyte denne søndagen å slappe av med litt serier på netflix!

-K

Likes

Comments