View tracker
View tracker
Postad i: Allmänt

I helgen köpte vi oss en julgran som vi satte upp igår, ska dock köpa lite fler vita dekorationskulor sen är det färdigt pyntat för i år.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Dålig närvaro här men mina dagar är tyvärr fullspäckade med jobb och skola. Just nu är jag och killen barnvakt för första gången. Föräldrarna är ute på ärenden & vi lyckades precis få lilla W att somna ❤️

Första presenten hon fick av oss var kaktus tröjan såklart!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Interior

  • Jag i söndags: Älskling jag vill pynta
  • Min kille: Vi pyntar med allt vi har i vinden.
  • Går till vinden och hittar totalt en tomte & en adventsljusstake.

Som ni märker har vi har inte lagt ner så mycket tid på pynt tidigare år haha. Idag tog jag iallafall tag i saken och köpte lite smått som verkligen piffade upp hemmet.

Jag är medveten om att julen är en stressig tid för föräldrar som har ont om pengar, skilsmässobarn som förhandlar om vart de ska fira och bär på skuld, alkohol som förstör många hem osv. men det är samtidigt världens mysigaste period där man förhoppningsvis får umgås med sina kära och det lyser i alla hem. Vintern skulle bli så lång och mörk utan denna högtid.

Likes

Comments

Postad i: Interior

Börjar äntligen få ordning på köket. Vår avokado planta är inte den finaste, men eftersom att vi har planterat den själva har vi svårt att göra oss av med den haha. Nästa inköp blir en diskmaskin!

Bordsskivan är tillverkad i vaxad alm och har därför sprickor och märken "naturligt".

Likes

Comments

Postad i: Interior

Idag har vi äntligen monterat upp vårt kära matbord som vi väntat på i månader, på matbordet vill jag ha långa & smala ljusstakar i gjutjärn som dessa nedan.

Likes

Comments

Postad i: Träning

Träningsvärken jag har i biceps & triceps är inte att leka med, det har varit en kamp att ta på/av jackan varje gång idag haha. Kvällens crossfit pass bestod av mycket ben, tacksam för det. Armhävningarna däremot tog emot som aldrig förr..

10min innan passet börja upptäckte jag att sportbehån saknades. Sprang och köpte första bästa & nu har jag plötsligt en nyfunnen favorit i träningslådan.

Hoppas denna söta kille låter oss sova inatt

Likes

Comments

Postad i: Interior, New in

Haft sån bra energi de senaste dagarna men idag försvann den helt. Skulle gått upp & tränat tidigt imorse men har sovit extremt dåligt i två dagar nu. Är hundvakt till min mammas hund hela veckan och vår säng är för hög för att han ska kunna hoppa upp, så varannan timme väcker han oss. Om jag hinner blir det träning ikväll istället men fram tills dess ska jag skriva på uppsatsen i skolan.

Blev helt chockad när jag fick höra att det är 1a advent redan på söndag, vart tar tiden vägeeeen. Har iallafall införskaffat mig fina glögg glas.

Likes

Comments