Postad i: Kost, Träning

Förra veckan körde jag tre crossfit pass & ett gympass. I lördags vaknade jag dock med fruktansvärd smärta i vänster arm/axel. Har på senaste tiden kört tyngre än jag brukar så har förmodligen gjort någon felrörelse, överbelastat eller liknande. Kände däremot ingen smärta alls under träning förmodligen för att jag var varm.

Nu har smärtan blivit lindrigare men vågar inte anstränga armen än. Igår passade jag därför på att köra ben med fokus rumpa/baksida lår på gymmet. Utförde bland annat höftlyft med viktstång som är den bästa kontaktövningen för rumpan enligt mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: New in

Nya trådlösa hörlurar som jag fick i födelsedagspresent av mitt hjärta, nu kanske jag blir mer motiverad till att köra fler benpass på gymmet.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

I fredags blev vi bjudna på middag hos en av mina närmsta vänner. Jag fick välja mat eftersom jag fyllde i helgen och självklart önskade jag mat från Mellanöstern. Det var så gott & hon hade gjort allt så himla fint tacksam! 💗

Likes

Comments

Postad i: Interior

Längtar tills jag får hem denna fina stol, är kär!

Likes

Comments

Postad i: Kost, Träning

Veckans träning starta med 1h gym fokus baksidalår/rumpa. Imorse vaknade jag halv 6 för att hinna med ett tidigt morgon pass (30min grit strength). Har besök hos oss fram till torsdag så försöker vara tidseffektiv, blir dessutom svårt att hålla god kost med sällskap hemma haha.

Efter träningen imorse åkte jag iallafall hem & fixa till mig innan vi åkte ner till stan och lunchade. Därefter åkte jag till jobbet och nu kan jag inte annat än att längta efter min säng. Ser dock framemot imorgon eftersom jag är ledig och vi ska hitta på roligheter. Det jag däremot inte ser framemot är ett läkarbesök tidigt på morgonen..

Likes

Comments

Postad i: Träning

Avslutade veckans träning med 45min crossfit. Dagens pass var väldigt annorlunda men rolig då vi endast använde oss av en mecicinboll som redskap. Jag varvade mellan 8kg & 4kg.

I paret utförde vi 160reps av följande:

 • Situps med medicinboll
 • Wallballs med medicinboll
 • Totalt 14varv löpning (gemensamt) med medicinboll
 • Boxover med medicinboll

  Likes

  Comments

  Postad i: Allmänt, Träning

  Känns overkligt att veckodagarna går så fort, har iallafall haft en ganska stressfri vecka jämfört med hur mina senaste veckor har sett ut. Ikväll har jag varit på bio med Admira och sett en verklighetsbaserad film Lion. Fick verkligen hålla tillbaka tårarna flera gånger under filmen, så himla fin rekommenderar er starkt att se den.

  Träningsrutinerna flyter på väldigt bra justnu, denna vecka har jag hunnit med tre crossfit pass och en bodypump pass.

  Likes

  Comments

  Postad i: Allmänt, New in

  Igår bytte jag ut träning mot en smaskig middag på grekiska kolgrillsbaren tillsammans med familjen, eftersom min moster är här och hälsar på från Colombia. Som vanligt kan mamma aldrig hålla sig fram till min födelsedag så jag har redan fått både födelsedagspengar och dessa fina örhängen från SNÖ. Haha för gullig mamma jag har ❤

  Likes

  Comments

  Nu är jag äntligen nöjd med min hårfärg, tredje gången gillt. Tonade/nyanserade hos frisören för att dämpa ner det gula och få kallare toner i håret.

  Likes

  Comments

  Postad i: Allmänt

  Igår döptes min systers dotter och jag fick äran att bli gudmor. Tacksam att hon finns i våra liv💗

  Lite bilder från dopceremonin, wendy var så duktig och fin. Tyvärr var fokuset på bilderna inte alls bra.

  Likes

  Comments