När jag behöver släppa alla tankar så är träningen verkligen den bästa medicinen, ikväll joinade jag killen och hans vän till deras gym. Hade inte direkt någon plan innan & det var väldigt mycket folk vid maskinerna, så jag freestylade lite och körde ett crossfit inspirerat pass med viktstången.

Avslutade med bordspingis där vi körde turnering, haha så roligt även om jag var sämst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen slutat jobbet och är på väg till mamma för tacos & massa mys med prinsessan 😇

Likes

Comments

Tanken var att vi skulle göra friterade vårrullar ikväll, dock fanns inte vårrullsdegen på coop så istället gjorde vi vietnamesiska vårrullar med rispapper. Hade höga förväntningar på denna rätt men tyvärr blev både jag & killen besvikna. Det var okej men inte mer än så!

Likes

Comments

Vassleprotein (whey): 3st i smaken double rich chocolate, tar alltid en deciliter efter träning.

Kaseinprotein: 1st i smaken blueberry & 1st i smaken double chocolate almond, min favorit smak. En halv deciliter till frukost som är gott att blanda i gröten. Kasein tas upp långsamt i kroppen vilket gör att jag håller mig mätt längre under dagen.

BCAA: Aminosyror som jag tar under träning. I smaken sparkling lemonade, citron/lime.

Likes

Comments

Äntligen är den här, vår nya soffbord från ox denmarq i mässing/marmor som väger ynka 50kg haha. För tillfället ser denna del av vardagsrummet väldigt grått ut. Förhoppningsvis ser det bättre ut med nya prydnadskuddar och plädar.

Likes

Comments

Godmorgon! Helt sjukt att det redan är onsdag.. dagarna går extremt fort nu. Vid 6 tiden imorse åkte jag ner till gymmet & körde ett dunder pass med en av mina favorit instruktörer. Energin var på plats idag trotts att passet involvera mycket thrusters, en av de jobbigaste övningarna enligt mig haha.

Dagens upplägg 10-9-8-7-6.... och nedåt (antal rep) i tre olika block. Avslutade passet med 100m löpning medans ens partner stod i jägarvila, sedan turades vi om och körde ca 4-5varv.

  • BLOCK1 Thrusters, burpees, sprinter situps
  • BLOCK2 Stående rodd med viktstång, split jumps, kb swingar
  • BLOCK3 Thrusters, burpees, hand release push ups

Likes

Comments

Vid lunchtid körde jag 30min crossfit innan jobbet. Korta pass är verkligen guldvärt när man har ont om tid!

Dagens upplägg var AMRAP av följande
• 8 marklyft
• 8 Kettlebell swings
• 8 handstand pushups
• 8 squats (som en omvändfinne fast stående)
• 200m löpning

Likes

Comments

Måndagen starta med jobb därefter plugg i vanlig ordning.

Vid 17 tiden åkte jag till gymmet och värmde upp med 10min powerwalk på löpbandet. Sedan körde jag 1h crossfit som idag involvera mycket axelpressar. Känns riktigt skönt att vara igång efter en helg med mycket onyttigheter.

Likes

Comments