Postad i: Events

Idag har jag jobbat 9dar i rad och har dessutom blivit förskyld så ni kan bara gissa hur skönt det ska bli med ledig helg. Ser framemot att äta massa gott framför idol ikväll.

Bilder från Mekas babyshower i söndags 🍭💓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Förra veckan var inte speciellt rolig, jobbade 46h varav fyra kvällar och jag avskyr att cykla hem i mörkret. Idag har vi haft utbildningsdag som handlade om bl.a. depression och stress. Är det något jag måste bli bättre på så är det att stressa mindre. Anledningen till att jag oftast känner mig stressad är att jag inte prioriterar det som är viktigt och tackar ja till det mesta. Min dag avslutades iallafall på bästa sätt, med träning.

Just nu håller jag på att förbereda mig inför ett tolkuppdrag imorgon som jag hoppas ska gå bra. Innan dess ska jag på utbildning och på eftermiddagen ska jag försöka hinna träna innan bowling.

Likes

Comments

Postad i: Träning

Förra veckan körde jag totalt fem träningspass, i måndags valde jag att ta en extra vilodag efter en helg med alkohol. Denna vecka har iallafall sett ut enligt följande

Tisdag: Ben fokus rumpa/baksida lår ute på gymmet.
Onsdag: crossfit fokus marklyft.
Torsdag: Grit plyo svettig mjölksyrepass, hade glömt hur jobbig denna pass är haha. Avslutade iallafall med axlar ute på gymmet.
Fredag: Crossfit partner workout som innehöll bl.a. utfallsgång med viktplatta, benböj, boxjump over, enarms axelpress.

Bild från förra veckan

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Jag vet inte hur många gånger jag har påbörjat ett inlägg och inte lyckats publicerat det. Känns som tiden är en evig kamp och i nuläget är det mycket som pågår i mitt liv främst karriärsmässigt. Måste ta ett beslut inom kort och känner mig kluven i det. Har även påbörjat en kurs kring våld i nära relationer vilket är både sjukt intressant och aktuellt i dagens samhälle. Har även fyra arbetsrelaterade utbildningar denna månad och jag försöker suga åt mig så mycket jag kan.

Efter 10timmars jobb och träning ska jag äntligen inta soffan.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Igår var jag på födelsedagsfest hos ett gäng spansktalande och senare kom Krisha från Stockholm och överraska oss. Avslutade kvällen med en massa dans på hatten innan min älskade kom och hämtade mig. Idag fyller min systers kille Jonathan år och det firar vi med att gå filmen "det". Lyckades äntligen övertala min kille att gå på skräckfilm för han VÄGRAR annars haha.

Gynnings rosévin var över min förväntan.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Det som håller min energi uppe för tillfälligt är att det inte är allt för långt kvar tills vi åker iväg på semester. Annars har jag haft långa arbetsdagar denna vecka med en spänningshuvudvärk som bara blivit intensivare. Träningen har iallafall gått som det ska och jag känner mig motiverad.

Likes

Comments

Postad i: Kost, Träning

Igår avslutade jag veckans träning med en ny release av 60min bodypump. Är väldigt nöjd med förra veckan men skulle vilja fokusera mer på rumpa ute på gymmet denna vecka. Annars är det tyvärr endast benen som fortsätter växa och det vill jag inte.

När jag tröttnar på min morgongröt tillsätter jag antingen kanel, jordnötsmör och/eller propud, yummy.

Likes

Comments

Postad i: Events

I torsdags fyllde mitt gudbarn aka systersdotter ett år och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar lill tjejen. l lördags var det iallafall storkalas med såpbubblor, fiskedamm och massamassa lek.

I torsdags

Likes

Comments

Postad i: Träning

Måndag: Ben med bl.a. dropset av dumbbell sumosquats, utfall och donkey kickbacks.
Tisdag: Crossfit amrap - 10 boxjump over 10/10 enarms axelpress med hantel, 300m löpning
Onsdag: Crossfit tabata
Torsdag: Crossfit amrap - 5 chins, 10 pushups, 15 airsquats

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Idag vandrade vi i ca 2h och letade efter skogens guld, imorgon väntas kantarellsmörgås😋

Likes

Comments