Header

Untitled #19


En lille indtjekning, jeg har sammensat en collage over mine yndlings make -up/forkælelse mærker-har i nogle favoritter?

Jeg er selv typen som er vild med den måde man kan lave naturlige looks.

Likes

Comments

Jeg har valgt at starte min egen lille serie her på bloggen, omkring bloggere som jeg er fan af, i denne uge er det Cecilie S.v, som jeg har lavet et interview med- JEG er fan af både personligt men også hendes blog hun giver bare mere end avokado madder og dyre tasker. Hun blogger om alt mellem himmel og jord også hun bund ærlig, alle de ting vi andre fortier nævner hun. Hvis du har lyst til at være en del af hendes univers kan du findes hendes blog HER! LÆS MED!

1. Nævn 3 ting som gør dig sindsyg glad og 3 ting som gør dig ked af det/ sur

3 ting som gør mig rigtig glad, er når jeg kan mærke på andre at de har det godt. Mad gør mig også rigtig glad, haha. Den sidste ting må nok være, når jeg bliver overrasket - normalt hader jeg at blive overrasket fordi jeg bliver så genert, men jeg kan godt lide at blive overrasket hvis det ''bare'' er at min veninde er kommet på besøg uden jeg vidste det, sådan nogen ting holder jeg utrolig meget af.
En af de ting som gør mig sur er når folk siger ''slap nu af, din hovedpine er ikke værre end du kan tage et glas vand'' - I den situation ku jeg dræbe. Værre er når jeg fortæller, at min hovedpine bliver værre når jeg har drukket alkohol - så får jeg: ''vi andre får også hovedpine af at drikke'' - Ja, jeg drak også en gang - da jeg ikke havde kronisk hovedpine, så stop med at gøre dig klog på hvad der sker i mit hoved og pas dit ejet ;-)

Når det var kun én ting, en anden ting som nok gør mig mere ked af det end sur er lidt det samme som før, men egentlig bare generelt når jeg ikke kan udtrykke mig ordentligt. Hvis der f.eks. er noget jeg mener dybt ind i hjertet og ikke kan udtrykke mig så andre tror på mig. Jeg har nemt ved at grine, når jeg står i sådan en situation.

Den sidste ting som enten gør mig sur eller ked af det er når mine kære har det skidt. Det kan påvirke mig meget.

2. Dit beauty tips?
Hm, den er svær. Jeg er lige nu inde i en periode hvor jeg sagtens kan gå ud uden make up og samtidig føle mig tilpas. Jeg er helt vild med naturlige piger, men egentlig er jeg også helt vild med en rigtig flot make up! Jeg må nok svare, at mit beauty tip må være en tur hos frisøren og få farvet + plukket øjenbryn, det er så herligt!

3. Hvornår og hvorfor begyndte du og blogge og hvad betyder det i din hverdag?
Jeg begyndte at blogge seriøst i Oktober 2016, hvor jeg skrev mit første indlæg som handlede om det at turde være sig selv og turde stå ved sine beslutninger, som man har det godt med. Jeg skrev mit første indlæg i sammenhæng med jeg var ved at droppe ud af Handelsskolen. Jeg begyndte at blogge fordi jeg ville ud med noget som jeg ikke følte jeg ku komme ud med til nogen personer i mit liv. Det er måske hårdt sagt, men jeg følte for at udtrykke mig på ''papir''.
Det betyder meget i min hverdag, at jeg blogger. Det er mit frirum. Det er her hvor jeg slapper allermest af. Egentlig tager jeg det også som mit arbejde.

4. Hvad har gjort mest indtryk på dig igennem livet?
Det som har gjort mest indtryk på mig igennem mit liv, må være tiden efter min farfar gik bort. Der er så utrolig mange ting jeg gerne vil fortælle ham, selv efter 10 år går jeg og ønsker jeg lige ku sige noget til ham. Én mand, så meget viden om alt, så meget kærlighed og endnu mere loyalitet. Jeg kan stadig tude over mit savn til ham.

5. Hvis du skulle sige noget til dit 16 årige jeg, hvad skulle det så være?
Det har jeg jo lige lavet et indlæg om! Virkelig spændene idé. Jeg vil helt sikkert sige til mit 16 årige jeg, at det ikke er så vigtigt at alle kan lide en. Det vigtigste er, at ens bedste veninde er der til at have det sjovt. Øv, hvor har jeg også lavet meget pjat som 16 årige. Var jo til 18+ fester hver weekend?! Det skal mine børn fandme ikke, haha

6. Hvad består din dagligdag af?
Min daglig dag består af at være i skole og tage på arbejde, hvorefter jeg tager hjem og laver aftensmad til Patrick og jeg. Det er en stille og rolig hverdag jeg har, hvilket jeg er super tilfreds med. Nogen dage er selvfølgelig mere stressende end andre.

7. Dit bedste køb du har gjort dig?
Mit bedste køb sådan generelt er nok mine nyeste sko, åh gud hvor jeg elsker dem. Jeg føler mig så hot i dem ;-)

8. Hvad er dit bedste råd du har lært igennem din livserfaring?
Det råd som jeg vil give videre til alle andre er en sætning min farfar sagde til mig kort inden hans død: Du skal nok klare dig. Det er en meget almindelig sætning, men jeg har simpelthen taget den så meget til mig at den er den sætning jeg lever på hvis lortet brænder på!

Likes

Comments

Untitled #18

Jeg synes det fede med sneakers at de både kan anvendes til dagligdag men også kan gøre et fest outfit fedt, jeg har samlet lidt forskellige som jeg er vilde med! Jeg elsker når der sker noget på ens sko og de har lidt farve især nu når foråret kommer.

Likes

Comments

Igen, står den på photobomb, fra paris. Jeg håber i har haft en dejlig weekend og starter ugen på en god måde i morgen!

Likes

Comments

girls night

Godaften, jeg er lidt ked af at mine indlæg altid bliver udgivet sent om aften men jeg arbejder så meget fortiden at tiden er knap og jeg først er hjemme kl. LORT! jeg er allerede på vej i seng efter en dag med 10 timer og i morgen skal jeg tidligt op og arbejdet igen men i morgen aften tager jeg en tur i byen med mine veninder og det glæder jeg mig til, outfitet her ville jeg have noget imod at have på, jeg synes en suit er fed at have på, så jeg har lidt i tankerne at jeg skal iføre mig et i morgen, har i lyst til outfit billeder på bloggen?
jeg sender god fredags energi afsted til alle.- God weekend.

Likes

Comments