Header

jeg drømmer mig virkelig tilbage til duften af havet, brændte skuldre og ferie glæde. Jeg er hjemme i år og det virkelig mærkeligt at jeg ikke er afsted. Men sådan er det jo nogle gange, jeg starter nyt job op d. 1 august og får det hele skal forløbe som det skal med at stoppe på mit gamle og starte på det nye må jeg undværer ferie og det går også an, når jeg ved der venter mig en ny og stor mulighed. Billederne er fra min andet hjem, som jeg vil kalde Grækenland, min far er derfra så jeg har besøgt landet flere gange og jo ældre jeg bliver kan jeg også mærke at mine værdier og jeg hører til der, jeg elsker måden de holder sammen som familier dernede, deres tilgang til at alt ikke er handler om penge, nu hvor krisen har ramt dem, men at kærlighed er alt.

Hvor bruger i jeres ferie henne?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Som jeg har nævnt her på bloggen, elsker jeg at kigge tilbage på billeder - det giver så meget glæde! Jeg blev student i 2016 og noget helt særligt var galla, det var den bedste dag med som meget glæde, dans, grin, champagne og god mad! simpelhen en fantastisk aften som jeg bliver vanvittig glad over når jeg kigger på billeder derfra.

Likes

Comments

Vi brokker os over høje krav-men vi danner dem selv.

Jeg tænkt rigtig meget over krav den seneste tid, alle disse krav vi møder hver evig eneste dag. Jeg har altid selv været typen der flittigt delte læserbreve/artikler skrevet af min egen generation omkring de krav der bliver hevet ned over hovedet på os. Det handler ikke bare om krav til uddannelse, det handler også om krav til: de sociale medier, barbering, den sunde livstil, partner, skole, det sociale liv, klasse, penge, flest følgere, flest likes, dyreste tasker, bikini kroppen retter sagt hele det her glansbillede som bare ikke må krakelere fordi så ser det ikke pænt ud.

jeg har på det sidste set rigtig mange par på de sociale medier der gået fra hinanden og der bliver altid skrevet "vi gik fra hinanden som venner, det var en fælles beslutning og vi er stadig gode venner"! seriøst jeg ville ønske nogle skrev "han slog op med mig, og jeg hylet i flere dage, kunne knap nok rejse mig fra sengen, jeg havde lyst til at råbe og kaste en tallerken efter ham" for fuck (undskyld mit sprog) hvor ville jeg ønske at vi var bedre til også at vise den virkelig side af alting fordi det netop her vi skaber et krav om hvordan tingene skal være og se ud. Misforstå mig nu ikke selvfølgelig er der nogle der går fra hinanden som gode venner- men blot et eksempel på hvordan vi fremstiller verden og følelser.

jeg mener bare at jo bedre vi ligesom fremstiller hele vores liv, jo flere krav bliver der stillet til hvordan man skal se ud og være. Eksempelvis bikini kroppen, jeg har intet imod folk ligger billeder op i bikini men der bliver også redigeret hist og det her denne redigering bliver et virkelighed ideal, som alle tror de skal leve op til fordi de ser disse piger med mange følger og mange likes det dræner os for selvtillid, fordi folk tror man kun er lykkelig hvis man har denne krop og det vil jeg altså gerne lige sige det er man ikke, jeg kan fra min sige fortælle hele den process jeg har været igennem- jeg er pigen der altid har været tynd men har jeg været lykkelig?

NOPE! det har jeg ikke tværtimod, jeg var ulykkelig for jeg havde det ikke godt indeni og kunne blive pisse gal når mine veninder eller familie kommenteret på min vægt eller sagde "du har jo en pæn krop, du skal ikke brokke dig" JO for jeg er undervægtigt og jeg kæmper en indre kamp. Det jeg vil frem til er at lykken sidder indeni og ikke udenpå.

Jeg tror også det der med hvornår man skal det ene eller det andet er et kæmpe krav. Det der ur der tikker med uddannelse, børn, hus, mand osv. Jeg tror det vigtigt man husker på at tingene kommer når de skal komme vi har vores helt eget ur så når det ens tur så skal det nok komme. Jeg har en ting som jeg synes der har været svært fordi man kigger på sin omgangskreds hvor de er deres liv jeg er 21 år bor stadig hos mine forældre og det er jeg blevet rigtig glad for, for jeg er ikke klar og det er helt okay også drømmer jeg om andre ting end at flytte hjemmefra.

Likes

Comments

Jeg vil gerne vise jer mine yndlings ting fra badeværelset, jo ældre jeg er blevet jo mere er jeg også blevet klar over man ikke skal anvende hvad som helst på kroppen og ansigtet. Jeg anvender en rense mælk fra Rudolph care samt en lip balm derfra, alle hendes skønheds produkter er økologiske og det synes jeg har stor betydning de kan købes lige HER. Jeg anvender ikke kun kokos olie i min madlavning men også til ansigt og hår, plus til oil pulling som holder ens mund og tænder rene og sunde. Både olien og min fine bambus tandbørste kan købes på Greenos som er et online vegansk supermarked med masser gode varer og hurtig levering! du kan tjekke greenos ud HER!

Har i nogle produkter på jeres badværelse som i ikke kan undværer?

Likes

Comments