Header

Jeg har længe været på udkig efter et par slippers med fur, synes det er rigtig fint men prisen er knap så fin synes jeg ofte, men nu fandt jeg disse til en lækker pris, de kan købes lige HER i lidt andre farver, jeg synes bare de lyserøde giver lidt et twist i den sorte garderobe som jeg ejer, er ved at være træt af sort og strik glæder mig til lidt farver.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Som overskriften lyder så skal vi i dag tale, om motivation!

jeg døjer selv med en meget svingene motivation og det synes jeg er knald hamrende svært, hvordan fastholder man den når man ingen resultater ser og hvordan driver man den. Først om fremmest er det sindsygt svært at være motiveret når man ingen resultater ser, det kan være i forhold til mange ting motivation er en stor del af hverdagen både på arbejdet, skolen og derhjemme. Hvis vi nu skal se den i forhold til kost og motion så ved jeg mange bliver meget kontrollerende i forhold til vægten, det er den forkerte måde at gøre det på mener jeg! først og fremmest små skridt af gangen, rom blev ikke bygget på en dag. Jeg tror mange tror tingene ændre sig fra dag til dag og det gør det bare ikke også ens spisevaner, tag det roligt og husk på at give dig skuldreklap for hvert enkel skridt, måske lav en dagbog hvor du skriver 10 gode ting ved dagen eller ved det projekt du har gang i så du har en motivation ved at læse i den. Andet du skal huske på i forhold til det at spise anderledes du vil kunne mærke kroppen har mere energi og det skal du bruge rigtig meget du skal se det som en motivation. Husk på det kan være en kæmpe rutsjebane tur men det handler om at motivere sig selv i den rigtig retning- på den sunde måde så husk også at spis et stykke kage når du er til fødselsdag eller fredag aften.

Likes

Comments

Som overskriften lyder, står den i dag på en dejlig plantebaseret morgenmad. Jeg understreger lige jeg ikke er veganer jeg prøver så vidt så muligt at spise plantebaseret fordi jeg rigtig gerne vil i fremtiden spise plantebaseret kost, derfor små skridt af gange og så handler det om at lærer alternative i forhold til det man plejer at spise.

til disse lidt tykke/amerikanske pandekager skal du bruge:

  • 1 moden banan
  • 2 dl boghvedemel
  • 1 dl mandelmælk
  • 1 tsk ren vaniljepulver
  • 0,5 del friskpresset appelsin
  • 1 tsk bagepulver


Til sidst kan du toppe dem med dine favoritter enten med noget frugt, nødder eller hvad man nu er til.

God Tirsdag!

Likes

Comments

1. Iphone cover- LINK // 2. solbriller-LINK // 3. badedyr-LINK // 4. Bikini -LINK //

Jeg er kommet lidt i sommerstemning måske lidt for tidligt men det er der intet i vejen med. Jeg har samlet lidt ebay funds til jer som skriger af sommer, jeg håber i kan bruge det til noget enten til fremtidig køb eller inspiration til sommer. det skide billigt de fleste ting og inden du shopper det hjem står der en dato for hvornår du modtager varen hvis du er ligeså utålmodig som jeg er.

Likes

Comments

Overskriften lyder måske lige lovlig voldsom, men kender i det, eller det ved jeg mange kender til at enten at haft en møg dag eller møg uge?

Jeg er ret følsom/sensitiv så nogle gange er jeg meget ramt fordi der nogle faktorer som påvirker mig, derfor kan jeg godt lide at sige at søndag når man går i seng så starter noget nyt, en ny uge hvor man kan nulstille alt og derfor er søndag også dagen man kan forkæle sig selv ekstra, det synes jeg i ihvertfald. Jeg kan godt lide at få renset hud, hår og negle søndag aften fordi oftest i hverdagen går tiden så stærkt at jeg ikke når det.

jeg har samlet lidt ynglings produkter på billedet, har i nogle gode søndags ritualer?

Likes

Comments