Header

holiday

for første gang i mange år, bliver det ikke til nogle rejse her i sommerferien, skal dog heller ikke klage var en tur i varmen i april. Jeg har sammensat nogle items som jeg jeg synes ville være fede at have med ud og rejse. Har i nogle ting i ikke kan undvære i jeres kuffert?

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Jeg synes det vildt hyggeligt at kigge på tilbage på minder, de her billeder er taget sidste år og jeg synes simpelhen hele mit liv har forandret sig bare siden sidste sommer. Jeg er blandt andet ikke mørkhåret længere til den skarpelæser- jeg blev som sagt student sidste år og var på ø-hop i Grækenland. Kunne i tænke jer at læse om mine tanker om at blive student?

Likes

Comments

Jeg har samlet, de billeder som jeg føler er mine magiske øjeblikke hvert enkelt billede har en historie bag sig og det elsker jeg, plus de fuld af farver og glæde. Hvis du vil se flere af mine billeder kan du følge mig på instagram: @katerinabillis.

Likes

Comments

1. vandmelon drik.

seriøst lækkert om sommeren, og kræver ikke det store jeg plejer at skære lidt melon, og blendet det med lidt citron og isterninger.

2. ris-kiks med peanutbutter og banan

seriøst lækkert, og sødt når man har en sød tand, jeg har lige købt en peanutbutter med choko, så den glæder jeg mig til at prøve under.

3. toast med humus og grønt.

jeg rister et par skiver af noget fuldkorns toast eller rugbrød smør en omgang humus på så skære jeg tomat, agurk, løg og evt. noget feta.

Likes

Comments