Header
View tracker

Jeg er nok ikke den eneste der er fan er smukke billeder om det er på bloggen eller instagram. bare for at pointere for folk derude så er mange billeder altså redigeret på den ene eller anden måde men sådan er den verden vi lever i altså skruet sammen. ovenover har jeg vist hvordan man lige kan gøre lidt ekstra ud af sit billede.

Faktisk kræver det noglegange ikke det helt store redigeringsprogram at gøre dit billede en lille smule mere smukkere, det kræver bare at man skruer lidt op for lyset og kontrast. jeg har lidt redigeringsprogrammer som jeg er vild med og som er gratis (WIN WIN)

MOLDIV

AFTERLIGHT

VSCO

disse træt kan altså gøre en smule, jeg er nok typen der er vild med der sker lidt på billedet og der massere farver det kan jeg godt lide så disse programmer fungere godt for mig.


hvis har nogle gode programmer som er i fan af, så vil jeg meget gerne høre fra jer! jeg håber i kunne bruge dette indlæg. Rigtig god torsdag aften.

Likes

Comments

Dagene går, jeg er begravet i min helt egen lille verden fyldt med skole og arbejdet. SÅ nu var det på tide at bruge noget tid hvor jeg kan slappe fuldstændig af, nemlig her. Jeg har sammensat lidt billeder fra forskellige steder jeg har været og oplevet og ej hvor ville jeg gerne afsted meget snart når jeg kigger tilbage på disse oplevelser.

Hvor er jeres favoritsted at rejse til og hvorfor?


Likes

Comments

Vi alle kender den tid på året hvor vi går og snotter og hoster, det bare ikke særligt sjovt overhovedet når man har travlt og ikke har tid til at kroppen siger stop. Jeg selv typen der meget ramt så nu smider jeg lige et par tips og tricks på bordet.

  • kogende vand med citron og ingefær
  • et varmt tørklæde
  • D vitaminer året rundt
  • frisk juice et par gange om ugen
  • gode søvn rytmer

Likes

Comments

Er jeg den eneste der savner at kunne gå med korte ærmer her om vinteren, elsker jul og vinter meget! men kan godt savne mit sommer tøj!

Likes

Comments