Header

Dagens pass var kondition och ben!

Likes

Comments

Helloj !
Idag var jag och gymmade, körde benpass svin skönt efter två Tim. Innan gymmet gick jag och Amanda runt i port73 och självklar sa jag till mig själv att jag ska bara köpa skor och inget mer..men hittade ingen skor och hittade istället gym kläder.
Dessa två plagg för ändas 100kr
💸 Billigt som F*N 🤔
Svin sköna.Ska fixa ordning mig och äta meloner.
Bye.
🌸

Likes

Comments

Helloj!
Idag började jag med att vaknar upp innan 8 och går till jobbet. Första gången jag satt i kassan idag.. det var skit svårt men roligt. Det enda PLU- nummer jag kan var 94011 som är bananer
😂😂 Satt bara i en timme inte alls länge och lärde mig endå nånting.
Klockan halv 4 åkte jag och älskling direkt till gymmet och gymmade i nästan två timmar, körde ben idag, bara för igår körde jag mage.

Åkte och kollade skor men tyvärr fanns ingenting som jag var sugen på.. istället köpte jag nya tränings byxor, svin sköna och inte så dyrt -199kr.
Har man barn storlek så får man kläder mycket billigare. Får väl handla skorna på Nelly eller något.

Jag hoppas att du har haft en bra torsdag och godnatt 💪🏽

Likes

Comments

Godnatt.
Hej!
Förlåt för jag inte har bloggat igår, hade mycket att göra.
Vaknade upp och hade tänkt gymma men det blev tyvärr inget, jag, Firuz, hans tjej och älskling firade Valbo i Norrköping. Det var super mysigt.
Är nu hemma och är svin trött somnade runt 05:30...
skönt att vara hemma och bara ta de lugnt inför skol dagen imorgon. Slutar jo sent imorgon runt 17:00. Jag måste gymma efter skolan imorgon, har missat i två veckor nu på grund av att jag har varit sjuk och sedan var de röda dagar så var med kompisar istället för gymmet.
Imorgon blir de hårt träning, det blir ben och hårt mage
💪🏽
Godnatt ska kolla film eller nåt 🌸

Likes

Comments