Hey!

Jeg tror mange kvinder kan, nikke genkendende til, det samme problem som jeg har, nemlig at jeg køber alt for mange sko, også selvom jeg kun kan have et par på ad gangen.

Jeg faldt blandt andet for de lyserøde Nike suede Air Force 1 (Nike suede Air Force 1 830 kr. købt i Salling Young Fashion).

Min store kærlighed til Nike sneakers stopper ikke her, for det nyeste skud på stammen, er Nike Air Max 97 i bronze, som jeg længe har kigget på og endelig er de mine! (Nike Air Max 97 1400 kr. købt på Nakedcph).

Jeg var også nødt til, at eje den klassiske Vans old skool i sort og hvid, da jeg stadig havde mine helt gamle Vans fra folkeskolen, så det var på tide, at de blev skiftet ud (Vans old skool 649 kr. købt i Salling Young Fashion).

Sidst, men i hvert fald ikke mindst, har jeg købt et par fede røde støvler fr Vagabond, som jeg helt klart glæder mig til, at komme i! (Vagabond støvle 1099 kr. købt i Salling).

I må have en fortsat dejlig søndag aften derude!

- Kat

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Go´aften derude!

I dette indlæg vil jeg, komme med nogle fede bud til, hvad du skal tilføje til din vintergarderobe. Jeg har selv et par af de ting jeg vil vise jer, men det er jo klart, når de er en del af den perfekte vintergarderobe.

Den første del jeg vil vise er en vinterjakke fra Minimum, som har et pilot look, hvilket jeg har forelsket mig rigtig meget i.

Til jakken vil det være super fedt med en hue og det skal selvfølgelig ikke være hvilken som helst hue! Den hue jeg har udvalgt er en hue fra Acne Studios - den er nemlig en del af min egen garderobe.
I en vintergarderobe skal der også være en mere stilet og pænere jakke, som man vil tage på, når man skal i byen eller til arrangementer. Der synes jeg, at Modstrøm har lavet en virkelig flot jakke, som har et perfekt snit - i sær til mig fordi jeg er har så korte ben - og den vil gå til stort set alt, hvad man sætter dertil.
Sidst men ikke mindst, så skal man selvfølgelig have en, som jeg kalder, bamsejakke. En kort jakke, som ingen facon har, men som bare er behagelig, varmer og samtidig er pisse fed! Undskyld sproget. Der har Wood Wood blandt andet en i rød, men Tommy Hilfiger har også lavet en der er mindst lige så fed i både rød og sort.

Så hvis du ikke allerede har købt ind til den perfekte vintergarderobe, så kom da endelig i gang!

Fortsat god aften derude!

- Kat

Likes

Comments

Hey!

GIRL ISSUES!!!

Jeg har nylig forelsket mig i den her lækre oversize skjorte fra Moves. Det ligner fløjl, men nej det er faktisk bare bomuld. Jeg havde nogle dage inden købt de sorte bukser, som du ser på begge billeder. Bukserne er fra H&M og de passede perfekt til skjorten, da den lyserøde farve også er i blomsterne på buksen. Derfor var jeg jo nødt til, at eje skjorten og jeg tøvede ikke med, at købe den! Den kostede også kun 400 kr. så prisen var også med til, at overbevise mig en del ;-).

Og jeg ved godt, at det måske ikke lige er farven i forhold til, at det kun bliver koldere og koldere, men jeg er altså helt vild med farven og den bringer også lidt glæde når der er koldt og trist vejr udenfor. Derudover bliver jeg også lagt mærke til, både når jeg er på arbejde, men også når jeg bare går på gaden. Og jeg elsker når andre stopper op for, at spørge mig, hvor jeg har købt mit tøj henne.

I må have en rigtig dejlig torsdag! Jeg vil i hvert fald nyde min fridag, indtil jeg skal til møde med Tommy Hilfiger i aften :-).

- Kat

Likes

Comments

Hey du!

Alle ved, at det har været en elendig sommer i år! Så selvom jeg flere gange er faldet over flotte sommerkjoler, nederdele osv. så har jeg lige tænkt mig en ekstra gang om, for nu er det jo Danmark vi bor i. Så utrolig nok, har jeg de fleste gange lagt det fra mig igen, for jeg ved, at jeg ikke får det brugt. Og der er jo helt sikkert noget nyt der hitter næste år. Men nu er jeg en ung kvinde, som i nok har bemærket og jeg har et behov for at shoppe en gang i mellem..

Jeg er faldet over nogle bomulds sweats, både en hoodie sweat og en almindelig sweat. De er begge fra Wood Wood og fra The Low End-kollektionen, som nok er den fedeste kollektion jeg har set længe fra dem.

Jeg købte denne almindelige hvide (knækket hvid/creme hvid) sweatshirt med rød print hen over brystet.

Derudover købte jeg denne lyserøde hoodie sweatshirt med en lille detalje på hætten.

I må have en fantastisk weekend!

- Kat

Likes

Comments

Hey!

Jeg har seriøst et problem! Jeg kan simpelthen ikke lade være med at købe sneakers og jeg håber lidt, at jeg ikke er helt alene om det problem. Jeg har indenfor den sidste 1,5 måned købt fire par sneakers (tre af dem er fra Nike), hvilket jeg synes er mange, når jeg i forvejen har en del. Denne her gang faldt min kærlighed på et par Nike Air Zoom Spiridon i hvid og blå/turkis. Jeg købte dem for omkring en uge siden i min ynglings sneakers butik Naked i Aarhus. Så turen til Aarhus blev en dyr fornøjelse! Jeg købte derudover også en vildt fed hue fra Acne Studios, som har stået på min ønskeliste længe.

I må have en forsat god aften og til jer der stadig har ferie, så husk at nyd den! Jeg vil i hvert fald nyde min!

Rigtig god aften!

- Kat

Likes

Comments

Hey du, ude bag skærmen!

Det er ved, at være et stykke tid siden sidst, men der er sket så meget på det sidste og jeg er endelig på banen igen. Jeg er blandt andet startet på nyt job og været en tur i Berlin - hvilket har været en dyr, men fed fornøjelse. På min tur til Berlin var jeg af flere omgange på Kurfürstendamm - som at være i shoppehimlen - her var jeg i Footlocker og jeg så med det samme de her Nike sneaks og jeg måtte bare eje dem! Modellen hedder Air max plus og kostede omkring 1500 kr.

Jeg var derudover flere gange i Zara, hvor jeg blandt andet købte de her to blazere. Jeg købte også en tredje blazer, som jeg købte ved deres udsalg. Jeg er kæmpe fan af Zara og jeg går altid derfra med en pose eller to. Jeg er en ung kvinde som godt kan lide, at gå i sort, så derfor er blazerne lige med til, at peppe det lidt op.

I må have en fortsat ud søndag aften!

- Kat

Likes

Comments

Hey!

Det er onsdag og det er min fridag - nååå nej, ikke alligevel jeg skal lige arbejde i en tre timer i aften. Grunden til jeg skal arbejde lidt i dag er, at jeg var nødt til, at bytte om på et par vagter for, at jeg kunne komme til håndbold - og hold op hvor var det godt! Det har været savnet!!

Min dag igår startede lidt hektisk, lige ind til, at jeg fik tilbudt et job, hvilket kom meget uventet, men på det hel rette tidspunkt, da jeg kun har to uger tilbage i min nuværende stilling. Det vendte mit humør 180 grader (i den positive retning) og jeg er et meget struktureret menneske så det, at jeg ved hvad min fremtid bringer, er bare så fedt! Derudover har jeg fødselsdag på søndag, så det var en ret god gave, at få på forhånd.

Nå, men nok med min gode nyhed, for jeg vil jo også rigtig gerne fortælle jer om min nye kærlighed - altså min taske ;-). Jeg fik tasken i svendegave efter som jeg havde ønsket mig den. Jeg fik den af min kusine og fætter og deres kærester og børn. Min kusine arbejder i Tiffany i Aalborg, hvilket på ingen måde er en dårlig ting, da jeg er kæmpe fan af deres brands. Tasken er fra mærket Núnoo og er i sort ruskind. Tasken har kostet 1099 kr. og har et rå look som jeg er helt pjattet med. Efter jeg har fået tasken, har både min veninde og min mor investeret i en Núnoo taske, så mit formål med, at inspirere andre, har rent faktisk virket. YES MAN!

I må have en fortsat god dag!

- Kat

Likes

Comments

Hey!

Jeg købte mig i går et par lækre sommer bukser med et overfedt blomsterprint - jeg har nemlig også nederdelen i samme print. Bukserne (og nederdelen) er købt i Tiffany Aalborg og prisen var lidt sprød, da de kostede 900 kr. Jeg har kigget på dem i et stykke tid og nu var det endelig tid til, at tilføje dem til min garderobe!

Her har jeg bukserne på en lidt blæsende og solrig dag på Hjallerup Marked. Derudover har jeg en tee på fra Only, sneaks fra Puma og en "læderjakke" fra H&M (total fake). Tasken vil jeg ikke afsløre endnu, så følg endelig med i mit næste indlæg.

Rigtig go' weekend til alle!

- Kat

Likes

Comments

Hej igen!

Kan du lide mine nye sommerkjole? Det kan jeg i hvert fald - den er bare så fin og jeg kan rigtig godt lide, at der er lidt 50'er stil over den - tænkte lidt på Grease, da jeg købte den.

Jeg er normalt ikke vild med, at binde noget lige over mine hofter, fordi jeg synes de er lidt brede og de bliver fremhævet rigtig meget. Jeg synes dog ikke det er så slemt, når jeg har den her kjole på - så tommel op for det!

Kjolen er fra Minimum og stod til 600 kr. og som billederne viser, har den hvide og lyseblå striber. Jeg købte den kort tid efter den landede i butikken og der var kun få tilbage, men det er jo klart når den er SÅ fin.

Hvis ikke du har fundet sommerkjolen, så er det her et rigtig godt bud på én!

- Kat

Likes

Comments

Hej med dig, ude bag skærmen!

Som lovet er her et indlæg om mine "nye" solbriller - de er jo ikke helt nye mere. Men jeg er stadig vilde med dem. Jeg købte dem for en måneds tid siden og det var én af de dage, hvor det ikke var meningen, at jeg skulle købe noget - TYPISK!

Solbrillerne er fra Mads Nørgaard og kostede kun 200 kr. så jeg slog til med det samme og det var også det sidste par der var tilbage - det var jo skæbnen der talte.

Så nu må sommeren og selvfølgelig solen meget gerne komme, for jeg er klar til at rocke de solbriller!

- Kat

Likes

Comments