Header

Hey!

Jeg har seriøst et problem! Jeg kan simpelthen ikke lade være med at købe sneakers og jeg håber lidt, at jeg ikke er helt alene om det problem. Jeg har indenfor den sidste 1,5 måned købt fire par sneakers (tre af dem er fra Nike), hvilket jeg synes er mange, når jeg i forvejen har en del. Denne her gang faldt min kærlighed på et par Nike Air Zoom Spiridon i hvid og blå/turkis. Jeg købte dem for omkring en uge siden i min ynglings sneakers butik Naked i Aarhus. Så turen til Aarhus blev en dyr fornøjelse! Jeg købte derudover også en vildt fed hue fra Acne Studios, som har stået på min ønskeliste længe.

I må have en forsat god aften og til jer der stadig har ferie, så husk at nyd den! Jeg vil i hvert fald nyde min!

Rigtig god aften!

- Kat

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey du, ude bag skærmen!

Det er ved, at være et stykke tid siden sidst, men der er sket så meget på det sidste og jeg er endelig på banen igen. Jeg er blandt andet startet på nyt job og været en tur i Berlin - hvilket har været en dyr, men fed fornøjelse. På min tur til Berlin var jeg af flere omgange på Kurfürstendamm - som at være i shoppehimlen - her var jeg i Footlocker og jeg så med det samme de her Nike sneaks og jeg måtte bare eje dem! Modellen hedder Air max plus og kostede omkring 1500 kr.

Jeg var derudover flere gange i Zara, hvor jeg blandt andet købte de her to blazere. Jeg købte også en tredje blazer, som jeg købte ved deres udsalg. Jeg er kæmpe fan af Zara og jeg går altid derfra med en pose eller to. Jeg er en ung kvinde som godt kan lide, at gå i sort, så derfor er blazerne lige med til, at peppe det lidt op.

I må have en fortsat ud søndag aften!

- Kat

Likes

Comments

Hey!

Det er onsdag og det er min fridag - nååå nej, ikke alligevel jeg skal lige arbejde i en tre timer i aften. Grunden til jeg skal arbejde lidt i dag er, at jeg var nødt til, at bytte om på et par vagter for, at jeg kunne komme til håndbold - og hold op hvor var det godt! Det har været savnet!!

Min dag igår startede lidt hektisk, lige ind til, at jeg fik tilbudt et job, hvilket kom meget uventet, men på det hel rette tidspunkt, da jeg kun har to uger tilbage i min nuværende stilling. Det vendte mit humør 180 grader (i den positive retning) og jeg er et meget struktureret menneske så det, at jeg ved hvad min fremtid bringer, er bare så fedt! Derudover har jeg fødselsdag på søndag, så det var en ret god gave, at få på forhånd.

Nå, men nok med min gode nyhed, for jeg vil jo også rigtig gerne fortælle jer om min nye kærlighed - altså min taske ;-). Jeg fik tasken i svendegave efter som jeg havde ønsket mig den. Jeg fik den af min kusine og fætter og deres kærester og børn. Min kusine arbejder i Tiffany i Aalborg, hvilket på ingen måde er en dårlig ting, da jeg er kæmpe fan af deres brands. Tasken er fra mærket Núnoo og er i sort ruskind. Tasken har kostet 1099 kr. og har et rå look som jeg er helt pjattet med. Efter jeg har fået tasken, har både min veninde og min mor investeret i en Núnoo taske, så mit formål med, at inspirere andre, har rent faktisk virket. YES MAN!

I må have en fortsat god dag!

- Kat

Likes

Comments

Hey!

Jeg købte mig i går et par lækre sommer bukser med et overfedt blomsterprint - jeg har nemlig også nederdelen i samme print. Bukserne (og nederdelen) er købt i Tiffany Aalborg og prisen var lidt sprød, da de kostede 900 kr. Jeg har kigget på dem i et stykke tid og nu var det endelig tid til, at tilføje dem til min garderobe!

Her har jeg bukserne på en lidt blæsende og solrig dag på Hjallerup Marked. Derudover har jeg en tee på fra Only, sneaks fra Puma og en "læderjakke" fra H&M (total fake). Tasken vil jeg ikke afsløre endnu, så følg endelig med i mit næste indlæg.

Rigtig go' weekend til alle!

- Kat

Likes

Comments

Hej igen!

Kan du lide mine nye sommerkjole? Det kan jeg i hvert fald - den er bare så fin og jeg kan rigtig godt lide, at der er lidt 50'er stil over den - tænkte lidt på Grease, da jeg købte den.

Jeg er normalt ikke vild med, at binde noget lige over mine hofter, fordi jeg synes de er lidt brede og de bliver fremhævet rigtig meget. Jeg synes dog ikke det er så slemt, når jeg har den her kjole på - så tommel op for det!

Kjolen er fra Minimum og stod til 600 kr. og som billederne viser, har den hvide og lyseblå striber. Jeg købte den kort tid efter den landede i butikken og der var kun få tilbage, men det er jo klart når den er SÅ fin.

Hvis ikke du har fundet sommerkjolen, så er det her et rigtig godt bud på én!

- Kat

Likes

Comments

Hej med dig, ude bag skærmen!

Som lovet er her et indlæg om mine "nye" solbriller - de er jo ikke helt nye mere. Men jeg er stadig vilde med dem. Jeg købte dem for en måneds tid siden og det var én af de dage, hvor det ikke var meningen, at jeg skulle købe noget - TYPISK!

Solbrillerne er fra Mads Nørgaard og kostede kun 200 kr. så jeg slog til med det samme og det var også det sidste par der var tilbage - det var jo skæbnen der talte.

Så nu må sommeren og selvfølgelig solen meget gerne komme, for jeg er klar til at rocke de solbriller!

- Kat

Likes

Comments

Hej derude!

Jeg beklager rigtig meget stilheden på det sidste, men jeg håber jeg er undskyldt, når jeg fortæller, at jeg var til eksamen i onsdags og det gik fantastisk! Jeg var en glad og tilfreds ung dame da jeg var færdig og jeg blev overrasket med blomster og gaver af mine kollegaer og familie. Dagen sluttede også perfekt af, da Aalborg Håndbold spillede sig et skridt nærmere DM-finalen - kan i høre jeg er en håndboldtøs, med stort H? Haha.

Jeg havde valgt på min eksamensdag, at tage et mere afslappet outfit på - jeg ville ikke føle mig mere utilpas, så det skulle bare være komfortabelt og jeg var fuldstændig ligeglad med, at min mor højst sandsynlig ville tage billeder. Jeg havde en denim jakke på fra Monki, en t-shirt fra Ganni samt et par Modstrøm bukser med en blå stribe langs siden og mine FILA sneaks.

Der vil selvfølgelig ikke gå så lang tid igen - det lover jeg! Jeg har jo lovet jer et indlæg om mine solbriller og min sommerkjole, så det skal i nok få at se inden længe.

- Kat

Likes

Comments

Halløjsa!

Jeg lovede jer i fredags at fortælle lidt om mine nye sneaks, så det skal i selvfølgelig ikke snydes for. Jeg var i Påsken sammen med min mor og som jeg nævnte i mit tidligere indlæg, var vi en tur i Blokhus. Der er ikke så forfærdelig mange butikker i Blokhus, eller jo, der er bare ikke så mange butikker efter min smag - der er kun to-tre stykker jeg gider, men et virkelig hyggelig sted at være.

Én af de butikker jeg er fan af deroppe er Karina Degn, som er en lille butik der forhandler både tøj, sko og acc. Da jeg trådte ind i butikken i torsdags fik jeg øje på skoene med det samme og jeg gik meget målrettet hen i mod dem - altså hvis der var nogen, som var kommet imellem mig og skoene, så var de slået i gulvet.

Skoen er fra Puma og de koster sølle 749 kr. Jeg har set dem så mange gange på Instagram og hver gang har de fået et like. Min mor var i det meget venlige hjørne den dag og hun ville meget gerne give mig dem, så et kæmpe kys til hende! Og fredag fik jeg rig mulighed for at lufte dem og gøre mange andre misundelige, da vi var på en større vandretur i Aalborg med et enkelt pitstop.

Bonus info: De fås også i lyserød og neon gul.

I må have en fortsat dejlig onsdag aften!

- Kat

Likes

Comments

Hej med dig, ude bag skærmen!

Jeg er i disse dage hjemme hos min fantastisk mor, da min far og bette søs er taget til Prag i forbindelse med håndbold. Min mor og jeg har derfor valgt at lave nogle tøse dage ud af det og vi tog i går et smut til Blokhus. Der var jo desværre ikke så meget andet der havde åbent.

Vi satte os til at starte med, ind et sted for at spise, vi shoppede derefter en smule (det kan jo ikke undgås) og imens vi gik rundt og nød Blokhus og hinandens selskab, snakkede vi om alt mellem himmel og jord. Jeg har en mor som elsker at snakke, men altså det gør jeg jo også, så jeg har det ikke fra fremmed.

Jeg vil da også lige fortælle dig om, hvad jeg egentlig havde valgt at tage på den dag. Der var en smule koldt, selvom solen stod højt, så jeg valgte at tage en orange/rød strik på fra Envii og en Army/millitær jakke på, som faktisk er ved at have en del år på bagen og købt i Tiffany i sin tid. Jeg havde dertil taget sorte bukser på og mine hvide FILA sneaks.

I mit næste blogindlæg kan du læse om min gave fra min mor (og far). Så hold øje med bloggen!

Fortsat god Påske

- Kat

Likes

Comments

God aften ude bag skærmen!

Kan du huske, at jeg i et af mine tidligere indlæg, nævnte de hvide FILA sneaks? Og at de helt sikkert skulle på min ønskeliste? Jamen ved du hvad, jeg kan nu allerede slette dem fra min ønskeliste, for jeg var på en bette bytur fredag og de endte selvfølgelig med, at komme med mig hjem. Jeg kunne jo ikke stoppe med at tænke på dem, så jeg var simpelthen nødt til at købe dem. Der var kun et par tilbage i min størrelse, så det var jo skæbnen der talte til mig (og en lille smule sælgeren).

Jeg køber normalt mange af mine ting hvor jeg arbejder, men denne gang var jeg nødt til at bevæge mig udenfor og ind på Loftet, og jeg fik faktisk en rigtig god behandling (måske fordi jeg brugte penge).

Nu må vi se om det bliver mine nye favoritter? Jeg glæder mig i hvert fald allerede til at få dem på fusserne.

Min aften står desværre ikke på så meget, for jobbet kalder i morgen tidlig.. Men fortsat god aften til dig derude!

- Kat

Likes

Comments