Dyster dag och kväll, kyligt och mörkt. Gick igenom en del bilder ikväll och fann bland annat den här som jag tog när vi var overseas, Street Art från Toronto, Canada.. känns som om de beskriver kampen i det inre. Längtar tillbaka till landet över där! Kan verkligen rekommendera en resa dit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ooops bilden kom ju inte med innan, testar nu då, jag vill ju lära mig, bör nog skaffa lite hjälp av nån som fattar detta med att blogga,,suddig nää ville inte ha skärpa på spelarna bara. 

Likes

Comments

För några år sen drabbades jag av en utmattningsdepression. Den hade ju skickat flera signaler till mig långt innan men jag var ju så himla duktig på att bortse från dem och när den verkligen slog till med full kraft var den i styrka av full orkan. Jag föll som en fura långt ner i marken och trodde ett tag att jag aldrig skulle orka stiga upp igen. Men tappert kämpar jag fortfarande för mig och min familjs skull! Nu några år senare börjar jag smått inse att livet blir inte igen som det var förrut. Den här förgrymmade sårbarheten och skörheten den tycks ju spöka lite som den känner för, svår att beräkna när den säger ifrån att nu var det för mycket för mig. Jag har alltid velat mycket siktat högt, alltid på stjärnorna även om jag oftast alltid landat bland träden eller än lite längre ner vid roten. Men vad gjorde det det var ju så jag fungerade! Jag hade ju oftast väldigt roligt under tiden. Förstod aldrig att det kanske gjorde något illa i mig att fungera så. Men nu är det kanske siktet som måste ställas om. Jo det var ju det med skörheten den skapar numer ofta en inre stress som leder till oro som leder till ångest! I hate it! Så dagen började med stress och ångest, det är så små grejer som utlöser nu för tiden, tyvärr, just för vi skulle iväg och kolla dottern spela Kristianstad Arena Cup. Härliga idrottstjej som brinner för sin idrott och man vill ju så gärna vara med och se på. Men det blir allt lite stressigt här på läktaren. Man vill ju fortfarande vinna trots att jag inte spelar själv så har ju inte vinnarskallen försvunnit.. Heja heja, lycka till idag min älskade unge.

Likes

Comments

Nu när jag kommit en bit på väg i livet och alla dagar inte längre är lika kul som då man var 25 så tänkte jag att vi får testa att krydda till det med nått nytt. Kan livet bli roligare genom att starta en blogg? vi får väl se. När dottern behövde min hjälp för att komma igång med sin blogg blev jag också nyfiken på vad det innebar att blogga. Jag har alltid tänkt att det är inget för mig men det verkade ju ändå lite kul. So here we go! Vi får väl se vad som publiceras framöver, jag har liksom ingen plan för mitt bloggande ännu men tänker att det kan bli lite vad som mellan himmel och jord. För er som blev nyfikna på dotterns blogg kommer den länken här.

http://nouw.com/elsawrangemyr/category/allmant

Likes

Comments