Igår lyxade vi till det och gick till Rodel Alm och åt tvårätters och drack snaps👏🏽😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Senaste två dagarna har det öst ner regn, all snö regnar bort. Hemskt! Men avslutande neonfest har hunnits med(kul när alla går bananas med neonfärger) och en himla massa mys. Bland annat med våra veckisar som har varit på besök. Fanny och Isa.

Likes

Comments

WOW, vilken födelsedag jag hade i tisdags. Vi firade mig på kvällen den 6e med förfest hos oss och sen utgång. Alla härliga människor sjöng för mig vid 12 slaget. På tisdagsmorgonen vaknade jag av fin-sång 2,0 och pannkakstårta av mina roomisar. Som toppen på i:t så hade det kommit sååå galet mycket puder, ca 50cm. Så hela dagen blev det puderåkning, bland annat i Nassereinskogen. Fantastiskt!! Eftermiddagen och kvällen spenderades med boendet+några andra. Vi åt pizza och Alex och Rosanna bakade tårta. En mysig och perfekt födelsedagskväll 😃

Likes

Comments

Helgen och starten av denna vecka har varit fantastisk, massa puder och en drös med härliga bilder!

Likes

Comments

Bildbomb från dagens fantastiska åkning. Idag tog jag snowboarden och åkte en sväng i Stuben, för att sen möta upp Alex och Olle. Vi hittade 6-7st fina åk. Magiskt!

Likes

Comments

Ingen snö i kära st anton idag heller, men imorgon kommer det ett bra dump så på lördag blir det bättre åkning. Såå idag tog jag, Tove, Alex och Philip en roadtrip till Innsbruck och hade det himla trevligt. Mycket skratt och så lite nödvändig och mindre nödvändig shopping, en lunch på IKEA hann vi även med🙌🏽

Likes

Comments

Åkningen idag var inte mycket att ha tyvärr, jag och Tove kom tillbaka hem redan vid 12 och då storstädade vi lägenheten med grabbarna. Sen gick vi en sväng i byn och köpte lite nödvändigheter, kom hem igen och färgade håret på varandra. Ikväll kommer det lite folk hit då Anna fyller år. Trevligt, trevligt! :)

Likes

Comments

Ja det undrar vi alla, idag öser det ner regn. Fryspunkten ligger på 1900 m idag och det säger sig självt - det är till och med regn på topparna. Hemskt. All snö försvinner och det har istället blivit en innersittardag med film på löpande band och lite sushi där emellan. Helt okej det också. Man gör det bästa av situationen. Har även fått mina pjäxor uppvärmda och lite omformaterade då de klämmer på ett ställe. Hoppas dem känns aningen bättre nu.:) Knus

Likes

Comments

Senaste dagarna har varit väldigt lugna och sköna, som de flesta andra. I helgen firade vi Murre, Tove och Philip som alla har fyllt år senaste veckan. Det blev brunch, femkamp och afterski. Lyckat!

Igår blev det en heldag på skidor tillsammans med Jens, Seb och Corey. Vi åkte bort till Warth, det tog sin tid att komma bort dit. Men det var bra åk och inte mycket folk. Det blev ett oplanerat offpiståk då en lift var urfunktion. Men en väldigt lyckat alla hjärtans dag:)

Idag blev det balkonghäng i solen hela förmiddagen med grabbarna, det är såå varmt just nu och klarblå himmel hela dagarna. Nice, men mer snö skulle inte skada. Det kommer förhoppningsvis på fredag! Eftermiddagen tillbringades på brädan med Alex och sen Mooserwirt häng! Brabrabra dagar🙌🏽

Likes

Comments

Idag har det varit heldagshäng vid Gampenstugan med ett gäng sköna svenska säsongare. Beerpong stod på schemat och några timmar glassande i solen. Underbart!!:)

Likes

Comments