​Att jag har varit hemma snart tre månader, TRE?! Otroligt. Tiden springer iväg och jag jobbar som aldrig förr, pluggar lite smått inför HP och njuter av mina lediga helger. Har haft en toppensommar och blickar framåt mot hösten, mot kommande år, det ska bli kul. Det är mycket som ska hinnas med. Me like. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Två helger på landet har passerat. Första med en hel del blåbärsplockning och grill med Kristin och vänner. Den andra med en 12h(4mil) lång kajaktur till Häradsskär tillsammans med pappsen, Kristin o David. En båttur till en härlig klippa hann vi även med, där badades och solades det för fullt, fantastiskt! Nu laddar jag för min 6e jobbveckan på Runsvens centrallager. Yeey!!

Likes

Comments

From 29th of May:

It has been a week since I returned back to Sweden after 7 months overseas. For me it felt surreal, both to leave Australia and also that the whole journey came to an end. Time flies when you have fun, oh yes, it really does. It's strange to be back after such a long time away, but at the same time I couldn't be happier to meet all the familiar faces again.
It's been such an adventure, with a great start in Bali, three months of work in Melbourne and plenty of traveling around marvelous Australia. I feel so happy when I think about all the amazing places I've seen, all the crazy and lovely people I've met and all the new experiences and memories I've collected. This means a lot to me and I feel more wealthy than ever. I just want to say thanks to all the people who made this trip unforgetable and encourage everyone to travel, it's the best thing I've ever done. See you when I see you Oz. Cheers!

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig. Här kommer lite bilder från de sista dagarna down under. Den 18e maj befann vi oss i Kalbarri National Park, det var fantastiskt. Dock lite tråkigt väder, regn och rusk.

Likes

Comments

17e maj och vi vaknade upp till en fin soluppgång, tyvärr mulnade det på och vädret under dagen var inte lika fint. Vi åkte iallafall ca 1h söderut till Shark Bay(den mest västra delen av Aussie) där Shells beach och Monkey Mia finns. Shells beach var jättefint, det finns bara denna strand och en till i hela världen som är naturlig och endast består av snäckor. Monkey Mia åkte vi även ut till, men vi slopade att betala 10dollar för att gå ur bilen o gå runt, pga att vädret va så dåligt. Vanligtvis är det ca 8-10st delfiner som alltid kommer dit varje morgon som man kan mata, men vi skippade det. Vi va nöjda efter att ha sett alla delfiner på snorkelturen i lördags:)

Eftermiddagen spenderades vid en fiiiin lookout, där vi mötte tre tyska killar som skulle till samma camping som vi, ca 1h från lookouten. Vi bestämde att vi ses där. När vi är bara någon minut ifrån campingen ser vi att killarna har fastnat med bilen på en avfart som var ca 500m från den riktiga campinginfarten. Haha! Vi fick gå ut i den djupa, röda sanden och börja putta på bilen. Tillslut kom de loss som tur va och vi kunde rulla in på campingen.

Likes

Comments

Första bilden visar hur det är(var imorse) att vakna till soluppgången i tältet på taket av vår van. FINT. Visst?

Redan måndag den 16e, ojoj vad tiden flyger. Idag har vi hängt i mysiga Coral Bay som är fullt av turister och campare. Beatrice åkte iväg på en snorkel tur hela dagen och vi tre andra upptäckte stranden. Det vill säga sög upp massor D-vitamin hela dagen och rörde oss knappt ur fläcken, tog några dopp och kollade in det fina revet. Västkusten är så underskattad, det är rena paradiset. Åk hit, res runt om ni har möjlighet, bara gör det. Bilderna jag lägger upp är inte rättvisa. Det är 1000x finare. Magiskt faktiskt!

Eftermiddagen spenderades i bilen med skön musik, samt ett stopp för att gå i en totalt uttorkad flod och ett för att grilla kött o sötpotatis och även kolla in ett astronomi museum som hade kvällsöppet så man kunde kolla på Jupiter, mars och månen via mikroskop. Det var häftigt! Nu är vi på ytterligare en camping ute i outbacken mellan Coral bay och Shark bay, ett stort plus till denna då det äntligen finns en toalett! LYX!

Likes

Comments

15maj, idag bestämde vi oss för att ta sovmorgon. När kl va 9.30 vaknade jag o Mathilde och kom på att vi inte hade någon aning om när ut-checkning från campingen var. Det visade sig vara kl 10, vilket innebar skynda skynda snabbt packa ihop allt och åka där ifrån. Vi hann precis. Senare, efter lite frukost o morgonkaffe mötte vi Alexander från staterna och hans två kompisar. Vi bestämde oss för att trycka ihop oss 7personer i våran 4 sitsiga van och köra 45min till en fantastisk strand i Cape Range National Park. Det gick prima och vi hade en jättefin dag med mycket prat, sol och bad.

Efter några timmar där körde vi tillbaka, stekte känguru-burgare, duschade, vinkade hejdå till våra nya, trevliga vänner och körde vidare neråt mot Coral Bay. Där vi stannade ca 36km utanför på en free camping. Vi spelade lite kort och andra roliga spel innan vi somnade gott.

(2a bilden är från imorse när vi försökte organisera alla saker och en imu plötsligt kom och förstörde)

Likes

Comments