Header

Annat

Nu är det väl ändå dags att släppa taget om sommaren och välkomna hösten!

Likes

Comments

Inredning, Annat

Min lilla hörna börjar snart bli klar! 
Skrivbordet köptes på Ikea, måtten passade perfekt in där. Vilken tur!
Anslagstavlan fixade sambon till. Gallret köpte vi på Biltema som vi sedan målade vitt. Guld klämmarna är köpta på Lagerhaus. Större spegel ska dock upp på väggen men det får blir när jag väl har hittat en som jag vill ha. Har inte riktigt bestämt mig vilken stil jag vill ha den i.  Annars är jag supernöjd med hörnan!

Likes

Comments

För någon vecka sedan var min kära familj här på besök hos oss, ville visa dem fina Skåne så vi tog en roadtrip till Kiviks Musteri som ligger i vackra Österlen. Har ni aldrig varit där så rekommenderar jag en hel dag, det finns mycket att se runt omkring. Själva Kiviks Musteri är dock inte så stort men väl där kan man också ta en bit mat. Upplevelsen passar för hela familjen! Kan också rekommendera fiskrestaurangen vid Kiviks hamn. Efter vårt besök i Musteriet åkte vi dit och käkade, deras fiskburgare är så sjukt goda och mättande! Mums!

​Med mig hem fick jag med dessa godingarna. Deras sommarvin är så fantastisk god! 

Likes

Comments

Annat

Midsommar 2016
Vi hade stora planer inför midsommar men det blev inte som vi hade planerat, stress och jobb kom ivägen så vi körde istället en lugn, nykter midsommar med grillning hos våra vänner som bor nära eftersom mannen idag hade ett Dj jobb på ett bröllop så han behövde få vila ut och rigga inför det.

Så kan det gå när man har mycket på en gång, men det blev ju trots allt trevligt ändå.
Hoppas ni alla hade en fin midsommar!Likes

Comments

Annat

Vem jag är?

25 år, Göteborgare som är bosatt i Skåne. Sambo & förlovad med W, till sommaren firar vi 7år ​tillsammans.             Vi har precis köpt ett radhus i Lund och flyttar i Maj. Spännande!

Vad mer? Utbildad makeupartist, jobbar som säljare, kaffeälskare, konstnär och älskar inredning!

Det är det som jag kommer att dela med mig av till er.

Hoppas att ni kommer gilla det!


Likes

Comments