Hejsan!
Det var ett tag sedan sist, har inte haft något vettigt att blogga (som jag aldrig annars har) så har inte tänkt så mycket på bloggen, sorry! Hoppas ni trogna fans ändå stannar kvar <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Man skulle som kasta ringar och få poäng, jag lyckades få 60 poäng och vann en kortlek haha. Synd bara att man har en så tråkig kille som aldrig vill spela spel. Ah, förutom cs då.

Likes

Comments

Blus från h&m, jeans från thailandia, skor och jacka från Boohoo. Nu ska jag ut och äta lunch.

Likes

Comments

Skulle till Ica en sväng så vi passade på att gå till torget för att se vad denna årets skärgårdsfest har att erbjuda. Det var ju mycket mer spännande att gå omkring där när man var 14 haha, men vi stannade iallafall vid ett thaihak och köpte lite mat.

Likes

Comments

Nu är jag hemkommen från stan, blev en liten runda idag för vädret var sådär..
Jag köpte en vit skjorta, kan alltid va bra att ha en. Jag tänkte knäppa upp lite knappar och ha den off shoulder! Kan vara skitsnyggt. Sen fick jag också med mig individuella fransar och franslim hem, det var längesen jag gjorde mina egna fransar så vi får se hur det går.

Likes

Comments

Lunch i vanlig ordning på café 1344 idag, det enda jag bloggar om är verkligen mat haha.
Jag tror att festivalen här i Karlskrona började idag, vi ska gå och kolla lite på stan och jag ska köpa lösögonfransar så jag kan göra egen fransförlängning.

"Nu är jag mätt, jag får äta från din?"

Likes

Comments

Vart så hungrig och orkade inte laga mat, så jag beställde mig en pizza vilket jag typ aldrig brukar göra för man tröttnar så fort. Tryckte i mig halva och nu är jag mätt och belåten!

Likes

Comments

Jag sitter ute på balkongen och solar just nu, man måste ju passa på!
Det kom precis en kvinna och hämtade min matgrupp för jag vill köpa en ny med endast plats för 2 personer.

Vad tycker ni? Jag tycker den är skitfin och skulle passa perfekt i mitt kök.

Här sitter jag just nu.

Likes

Comments

Uppskattar verkligen mitt jobb där jag har möjlighet att vara ute i solen. Förra sommaren jobbade jag i hemtjänsten och där hade man varken tid eller fritid haha. Men det börjar närma sig de sista jobbdagarna här vilket är väldigt tråkigt då jag har trivts superbra! Jobbar som personlig assistent för er som inte vet, efter sommaren återgår jag till mitt restaurangjobb.

Nu sitter jag iallafall och dricker en kopp kaffe med fyra sockerbitar och halva mjölk hehe.

Likes

Comments

Det har hänt absolut noll de senaste dagarna. Har bara varit hemma så därför har jag inte bloggat för det finns inget att blogga om haha.
Just nu ligger jag bara i sängen och väntar på bättre tider. Oh juste, ska boka en resa till Mallorca, förmodligen i slutet av augusti yeeey!

Likes

Comments