Söndag. Vilodag. Spadag. Jag älskar söndagar. Om man inte spenderar dem bakis, så är dem otroligt sköna. Har hunnit göra massor, tvätta, jobba, träna ett otroligt grymt ben/rump pass med mage på slutet samt haft en spadag hemma. Det bästa som finns är att avsluta söndagen med lite spa. För er som undrar så ser mitt spa hemma ut på följande sätt:

- Först ett långt härligt bad. Skrubba hela kroppen och smörj in med diverse oljor.
- Pedikyr och måla tånaglarna.
- Manikyr och måla naglarna.
- Fixa ögonbryn och sedan ansiktsmask. För att sedan smörja in ansiktet med olja.
- Till sist fixar jag håret inför morgondagen.

Söndagar är dagen då jag fixar mig inför veckan som kommer. Där man kan känna sig fräsch med nygjorda naglar och diverse saker. Någon mer som gör på följande sätt eller liknande? Kom gärna med era idéer!
Nu är jag redo för en ännu en jobbvecka. :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var denna jobbvecka över och den har gått fort måste jag säga. Startade med en studiedag i måndags och fick sedan träffa mina underbara elever efter tre veckors lov. Hur mycket man än längtar till loven under terminen så märker man att man saknat eleverna under loven. Vad vore en dag utan dem små liven som lyser upp ens vardag liksom. Förutom jobbet då så har jag hunnit träna en del och bara allmänt må bra. Idag är det fredag den 13:e men har lyckats ha turen uppe idag. Har spenderat halva dagen på studenternas för att stötta Uppsalas 5:or i en bandyturnering! Nu tänker jag vara tråkig en fredagskväll och sova, då den första veckan på en ny termin alltid är jobbigast. Godnatt! :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Det är söndag igen, vilket nu innebär att min (nästan 3 veckors) ledighet är avslutad och jag ska tillbaka till jobbet imorgon. Är väldigt taggad på att börja jobba igen och se vad denna termin har att erbjuda. Första veckan på det nya året har jag tyvärr spenderat sjuk, men ska inte klaga. Att ligga och kolla på serier är inte så dåligt faktiskt...

Likes

Comments

Startar det nya året med att skaffa en blogg. Här får ni följa mitt liv och sådant som intresserar mig.
Tills dess bjuder jag på en bild från nyår :)


Likes

Comments