hej detta blir mitt första inlägg . Jag är en 14 årig tjej som bor i Linköping som hade tänkt att använda denna bloggen för att skriva om mig om ångest och livet i största anmälhet . så i mitt första inlägg tänkte jag berätta hur min anorexia började .

TW

Så allt började i början av 2016 då jag hade ett nyårs löfte att typ bli mer "hälsosam" ( jag vet att ingen följer sina nyårslöften men jag är så envis) Men ibörjan gick allt bra jag tränade mer , men det var för jag började älska långdistans och fick väldigt bra resultat . Sen slutade jag med skollunchen , efter ett tag frukost . Sen tränade jag mycket friidrott och kom hem sent så ingen såg direkt när jag åt middag häller /: när sommarlovet blev det väldigt tydligt för mina föräldrar hur mycket jag tränade & hur lite jag åt. Sommarlovet var sjukt jobbigt mina föräldrar hotade hela tiden om att dom skulle ta kontakt med bup osv , så jag började iaf äta tre gånger per dag . Men jag fick fortfarande träna så jag ökade ännu mer och droppade ännu mer i vikt . När jag började i skolan igen tog mina föräldrar kontakt med bup jag var helt förkrossad /: jag fick börja ta en näringsdryck om dagen som sen ökades till två och idag tar jag tre stycken . Hela 7an gick upp och ner jag började en ny skola där klassen var så dålig så jag blev bara sämre & sämre . Andra terminen bytte jag skola men mitt mående blev ännu sämra även om skolan blev bättre . så hela 7an var en bergodalbana det är inte förens nu när sommaren det börjar ljusna . Min ångest blir värre varje dag för jag måste öka maten typ hela tiden menmen . Min mamma stötar mig otroligt mycket så jag vet att jag kommer att klara detta (:

just nu för jag bara gå ca 30 min per dag annars bar vila vilket jag har svårt för . Till höst ska jag även börja mellanvården vilket helt ärligt känns extremt jobbigt och jag kommer inte heller kunna gå heltid i skolan . Vården har varit riktigt dålig här i Linköping , jag har inte fått någon hjälp förens nu ( kan skriva om det i etta annat inlägg) men lite kort så hade min läkare som betämmer vilken hjälp jag skulle få inte gjort något utan bara lagt allt ansvar på min mamma efetrsom hon är doktor . Men det har inte funkat jag har bara blivit sämre /: så nu är vi fått bytta läkare (: så nu måste jag bli frisk och ska använde denna bloggen so m hjälp . Följ gärna min resa och även min instagram @recoverybymaria

kram <3


Likes

Comments