Har haft en skön helg och är faktiskt redo för måndag imorgon!

I fredags hade jag min andra tenta i engelska, denna gång var det fonetik som gällde. Hade ju förra fredagen vokabulärtenta och båda tentorna gick faktiskt helt hyfsat!

Igår var jag och Becca på 50 shades darker och tyckte verkligen att tvåan var bättre än ettan som var ganska lame. Denna får 8,5/10p!

Idag avslutade jag gympasset med bastu, så otroligt skönt! Ikväll blir det filmkväll med Lena, vi ska se Soul Surfer, en av mina favoritfilmer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tycker det är hemskt hur tiden bara springer iväg. Det var ju precis början på januari och vips så är vi här, i medlet på februari. Nu lovar (lovar är ett starkt ord hehe) jag att försöka hålla denna blogg nå så när uppdaterad! Bara tråkigt att blogga om onödiga saker, så hoppas det händer något häftigt i mitt liva snart, haha!

Det var skönt att ha en långhelg hemma i Finland i Januari. Under den helgen hann jag gå på bio, hockeymatch (det har jag hunnit med även i Umeå som ni kan se på bilden), golfa, fira min bror som blivit 30, kaffa och bara njuta lite mera! Var även på ett vinterbröllop till Ylläs i januari som jag lovar att visa lite bilder från inom en snar framtid!

Men annars går allt helt bra. Hade första riktiga tentan i mitt andra ämne, engelska, i fredags och nästa fredag väntar en till tenta så det har varit en hel del plugg i januari/februari, men det är en sjukt kul kurs och jag trivs att ha engelska som mitt andra ämne, tror det blir en bra kombo med idrott, haha! 😇

Likes

Comments

Julen har varit mysig detta år, fastän julfeelisen saknades. (Hade kanske för mycket julfeelis i november..)

Vad har jag gjort under jullovet? Jobbat fyra dagar, tagit det riktigt lugnt, varit på massage två gånger, tränat, träffat vänner och varit ute på juldagen. Tyvärr har jag en hel del skolarbeten att göra tills nästa vecka, så får sitta med dem nu denna vecka.

Hoppas ni alla har haft ett fint jullov!

Tänkte visa er mina fina julklappar som jag fick. Så nöjd! Fick även presentkort och pengar, skall visa i ett senare inlägg vad jag köpt för en del av dem.


Hade önskat denna Dolce Gusto maskin av Jerry till julklapp. Den är så bra!! Gopron hade jag också önskat, men allt annat var "överraskningar", och sjukt bra sådana dessutom!!

Iittalas dessertskålar, sex genomskinliga och två röda! Så roligt att ha lite finare och inte ikeas, haha!

Likes

Comments

Denna fina väska från Guess, fick jag av Jerry på vår fyra års dag. Såå fin tycker jag och vilken överraskning! ✨

Likes

Comments

Usch vad tiden går fort. Har bara en vecka kvar i Jeppis nu, sen blir det Umeå igen.

Har varit sjuk i nästan två veckor, kaffat på kaffia och Robert's coffee, shoppat lite på JCenter, haft tenta, blivit observerad av universitetsläraren då jag hållit lektion för elever, firat mommo som fyllde år igår, "firat" halloween och mycket mera.

Likes

Comments

Idag firar jag och J, 4 år tillsammans!! Tänk vad tiden går fort, helt sjukt!

Jag ser så framemot mycket fler år tillsammans, med min kärlek. ❤️😍😘

Egentligen brukar vi nu inte fira så jättestort årsdagarna, men nu passar vi på då vi är äntligen tillsammans på vår årsdag! Mat & bio it is! 🎉

Likes

Comments

Så skönt att vara tillbaka i Finland, och träffa alla nära och kära igen!

På natten till fredag då båten kom fram till Vasa hamn, väntade Jerry där på mig med blommor i handen! 😍

Igår lunchade jag och J i Krombi och fikade på Kaffia, så gott! Vi gick även lite på stan, och bara chillade. På kvällen blev det även en sväng till mommos och moffas!

Idag fyller min finaste (Jerry) år, så det har vi firat idag lite, men blir mera ikväll och även imorgon, då han har match idag och är därför borta hela dagen till kl 9. ❤️🎉

Likes

Comments

Instagram@katarinasaari