View tracker

Denna fina väska från Guess, fick jag av Jerry på vår fyra års dag. Såå fin tycker jag och vilken överraskning! ✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Usch vad tiden går fort. Har bara en vecka kvar i Jeppis nu, sen blir det Umeå igen.

Har varit sjuk i nästan två veckor, kaffat på kaffia och Robert's coffee, shoppat lite på JCenter, haft tenta, blivit observerad av universitetsläraren då jag hållit lektion för elever, firat mommo som fyllde år igår, "firat" halloween och mycket mera.

Likes

Comments

View tracker

Idag firar jag och J, 4 år tillsammans!! Tänk vad tiden går fort, helt sjukt!

Jag ser så framemot mycket fler år tillsammans, med min kärlek. ❤️😍😘

Egentligen brukar vi nu inte fira så jättestort årsdagarna, men nu passar vi på då vi är äntligen tillsammans på vår årsdag! Mat & bio it is! 🎉

Likes

Comments

Så skönt att vara tillbaka i Finland, och träffa alla nära och kära igen!

På natten till fredag då båten kom fram till Vasa hamn, väntade Jerry där på mig med blommor i handen! 😍

Igår lunchade jag och J i Krombi och fikade på Kaffia, så gott! Vi gick även lite på stan, och bara chillade. På kvällen blev det även en sväng till mommos och moffas!

Idag fyller min finaste (Jerry) år, så det har vi firat idag lite, men blir mera ikväll och även imorgon, då han har match idag och är därför borta hela dagen till kl 9. ❤️🎉

Likes

Comments

Hej!

Sitter just nu på båten, och om 40 minuter är jag äntligen i land, ska bli så skönt att vara hemma i Finland i fem veckor!!

Idag har jag bara packat, varit på ett möte och fikat med Becca. 👌🏼

Likes

Comments

Hej!

Sjukt länge sen sist, men har verkligen haft en tuff höst. Har helt enkelt inte orkat bloggat, även fast man haft lite ledig tid. Tänkte i alla fall berätta om "höjdpunkterna" under dessa två månader.

1. En dag då jag satt och pluggade på tenta knackade någon på dörren, och där stor Emma och hennes kille, Jerry. Vilken överraskning! 😍

2. Nollningen. Jag, Tobbe & Gurra från klassen var med på nollningen, eftersom de måste ha några äldrekursare. (Tredje nollningen för oss😅)

Och finsittningen.

3. Syrran var på besök i en vecka! ✨🙏🏼

4. Jag har fått jobb på ett lågstadium här i Umeå, som gympalärare! Har nog ännu min barn gympagrupp på kvällarna. 🙏🏼✨
Och matmarknaden i Umeå och för mycket fika & shopping.

5. Varit på Modo - Löven match (förra gången de spelade var 2001, eller något liknande!).

6. Varit på Döbelns park då Samir och Viktor var där och pratade en hel kväll, då de livesände världensbarn galan där! Roliga killar minsann, haha!

7. Så har jag haft lite tentor hit och dit, varit med fina vänner, sleepovers, varit sjuk och varit på lite väl tunga träningspass (lol).

På torsdag åker jag äntligen hem till Finland, och på måndag börjar den 5 veckors långa praktiken, SPÄNNANDE!! 🙏🏼

Likes

Comments

Hej!
Väldigt länge sedan, men tänkte ta upp bloggandet nu igen efter två månader haha!

I helgen var jag och Jerry till Tallinn. Vi tog tåget ner till Helsingfors på natten till fredagen och tog sedan färjan över till Tallinn kl 8 på fredagsmorgonen. Vi gick på stan hela fredagen, shoppade, åt god mat och kollade in gamla stan. Vi sov en natt på Pirita spa hotel, som var helt ok (rummen var helt basic).

Vi hade kollat in allt i Tallinn på fredagen så vi bestämde oss för att ta på lördagen färjan kl 10.30 till Helsingfors, så vi skulle få gå där en hel dag. Från 12.30 till 18.30 gick vi där i affärer, åt och fikade, riktigt lyckad weekend! Dessutom träffade vi Js kompisar på tåget hem, så de 4h tog riktigt fort då vi bara satt i restaurangvagnen och pratade.

Det här följde med mig hem från Tallinn & Hesa. Är så sjukt nöjd då jag hittade TVÅ par byxor som passade perfekt!! Har så svårt att hitta byxor då de oftast är för stora i buntarna och för spända i midjan.. Den lilla börsen och spännena köpte jag bara för att de hade så att ifall man köpte för 75€ fick man 20€ rabatt, och byxorna kostade annars 65€ så det var ju en bra deal!

Köpte Victoria's secret doftljuset i Tallinn och sminkväskan i hesa.

Likes

Comments

Instagram@katarinasaari