Sommer & sol

Det ser kanskje ikke sånn ut, men egentlig nyter jeg sola på verandaen med nesen i ei bok og soul på radioen og tenker at det er deilig at jeg for en gangs skyld har fri når slikt vær dukker opp på Vestlandet. Kvelden går til feiring av fine Vilde, og det gleder jeg meg til.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

What I would like to wear today..
Tee & Smykke Na-kd Veske, Jakke, Jeans & Headset Urban Outfitters

Skapet mitt er virkelig det kjedeligste som finnes, og det går for det meste i de faste favorittene når jeg skal kle meg i noe annet enn jobbuniform eller koseklær. Jeg elsker generelt å drømme meg bort, og antrekk er ikke et unntak. Det er dog utrolig vanskelig å kjøpe klær, da de sjelden sitter som de skal - eller som jeg aller helst ønsker, og det blir oftest med at jeg kommer hjem bare et måltid fattigere om jeg drar på shopping. Det finnes jo ekstremt mange nettbutikker, men siden jeg er 185 høy, er det veldig stor sjanse for at plagget blir for kort. Da er det greit at jeg kan kose meg med å lage kollasjer, og i det minste innbille meg hvor kul jeg ville følt meg, i tillegg til at det er penger spart til andre gøye ting. Always look on the bright side, eller hva? Gjett hvilke som er mine favorittnettbutikker, hehe :-)


Likes

Comments

Pikniker, roadtrips, fine mennesker, grillkvelder, konserter & festivaler

Jeg lengter etter noe jeg ikke har sett eller opplevd før. Eksotisk mat og spennende mennesker, fine strender og urbane sidegater. Planene for sommeren er først og fremst jobb, så noe veldig nytt og eksotisk blir det i alle fall ikke før 1. august. Og akkurat hva som skjer etter 1. august, det vet jeg ikke riktig enda. Det er så mange muligheter, og jeg endrer i kjent stil mening hvert femte minutt.

Det jeg vet er at i år drar jeg på Øyafestivalen for første gang, så om du eller noen du kjenner skal, rop ut! Ellers krysser jeg fingrer og tær for at det blir muligheter for å dra på utflukter her i nærområdet også, enten vi pakker med oss piknikkurven og drar til stranda, stapper bilen full av campingutstyr, eller rett og slett koser oss på terrassen med god mat. En ting som er sikkert er at det virkelig ikke er lett å finne en helg, eller ettermiddag for den saks skyld, hvor alle har tid.

God ettermiddag! Fikk lyst å titte innom før jeg tar med meg hunden og går meg en tur, så blir det onsdagspizza om litt. Tanken på fri i morga gjør meg såå glad, du aner ikke.


Hvilke planer har du for sommeren? Og utover høsten? Jeg er altså kjempenysgjerrig på hva andre skal ta seg til.


Likes

Comments

lukten av solkrem
kjøkkenskapet hos mormor
barbent i gresset
lyden av bølgesus
ekkoet av latter gjennom hele nabolaget
da pappa bar meg til sengs
da mamma hvisket godnatt
brødskiver med smør og sukker
solbleket hår og pannelugg

tenk alt det man husker
og tenk hvor mye mer som er glemt

meg den gang jeg var mye mindre og litt søtere

...

En kjent lukt, lyd eller smak. En gammel følelse du trodde du hadde glemt, helt til den nok en gang tar deg på skuldra. Får deg til å se tilbake på alt det fine som en gang var. Da alt var bra, vet du. For akkurat i dette øyeblikket har du glemt at solkremen svei i øynene og at gresset skjulte sånt som stakk deg under føttene. Fallet gjør ikke lenger vondt, og du husker bare at du reiste deg fra det med et stort smil om munnen. En sånn lengsel som er fortidens venn og nåtidens fiende, og jeg vet at den ikke skal få mye av min fremtid, men noen sekunder en sjelden gang tror jeg det er greit å avse til et så fint sted som barndommen.

Likes

Comments

...

De seneste dagene har gått med til turgåing, tedrikking, lesing og jobb. Den sekstende ble lillebror tenåring, og på nasjonaldagen innså jeg i år igjen at å få på bunaden er ikke bare bare. Det endte med at både jeg, Oda og Emma ble litt sent ute, og derfor var det nok ekstra deilig da vi endelig fikk samlet oss nede i naustet med både rundstykker, croissanter, kjøttpålegg, eggerøre, melon og jordbær. Det var i alle fall en veldig fin start på dagen før vi tok en aldri så liten fotoshoot og marsjerte oppover bakkene for å møte toget. Håper alle koste seg med god mat og godt selskap.


Likes

Comments

I dag skinner solen her på vestlandet, så jeg dro frem sykkelen og fikk tatt meg en liten tur. De sier jo at man aldri glemmer hvordan man sykler, men i det jeg satte utfor første bakken bare for å finne ut at bremsene ikke helt funka, ble jeg likevel litt bekymra for hvordan det her skulle gå. Det gikk bra. For meg som hadde på meg både ullgenser og svart kåpe ble det noenlunde varmt, men det var egentlig bare deilig ettersom at jeg føler kroppen min har vært konstant kald siden jeg kom hjem fra Filippinene. Tenker å sette meg i solveggen nå, uten ullgenseren.

Takk til dere som har tittet innom her de siste dagene x


Likes

Comments

...

Det var kanskje ikke helt meningen at både første og andre bilde her på bloggen av meg skulle være med ansiktet fullt av zinksalve og håret i tidenes kjerringknute, men noen ganger er man rett og slett heldig med selfielyset, og så føler man seg plutselig litt powerwoman til tross for at man egentlig ikke har gjort noe som helst fornuftig. I dag var nemlig en sånn dag hvor selv jeg måtte gi etter for en ørliten powernap, noe som egentlig aldri skjer. En ting er sikkert, og det er at denne jenta har aldri vært mer klar for helg!

Likes

Comments

I går gikk jeg og Emma oss en liten tur her på bygda, og det er rart med det, men det er sjelden så folksomt her som når man drar frem kamera og begynner å feste blomster i håret.. Likevel, se så vakker hun er! Og jeg synes jo det er supergøy når vennene mine stiller opp foran kameraet så jeg får prøve meg litt frem.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Likes

Comments

I dag har jeg hatt en ordentlig fin søndagsformiddag. Den har vært både rolig og produktiv, etter at jeg våkna av at sola lyste opp rommet mitt i 8-tiden. Har fått unna mye småting som har blitt utsatt den siste uka, gått meg en liten tur med podcast på øra og lest ut All the light we cannot see, som jeg forresten anbefaler på den varmeste.

Jeg har også laget meg en kopp te til nystekt bananbrød og sitter for øyeblikket å bare nyter det å ikke ha noe spesielt jeg må gjøre. NYT RESTEN AV SØNDAGEN

Likes

Comments

Jeg har aldri vært så god på begynnelser.

Eller, det var en løgn. Sånn halvveis. Jeg er veldig god på å begynne på ting, skjønner du. Gjerne haugevis på en gang. Men så finner jeg meg altfor ofte i å tenke at det her, det var ikke den beste måten å begynne på. Og så virker alt mot sin hensikt, og jeg lukker øynene for å slippe å fortsette. For det er jo fortsettelsen som er det egentlige problemet.

Det er når sola går ned og man kjenner hvor sliten man er i øynene, at hodet bestemmer seg for å arbeide på høygir. Når klokka nå nærmer seg halv 1 på natta ligger jeg fortsatt oppe, vel vitende om at vekkerklokka ringer 6:30, for å poste et innlegg som ingen ser og som alle ville klare seg veldig godt uten. Er det ikke rart? Til tross for at jeg får superkrefter når klokka bikker midnatt, foretrekker jeg egentlig de timene når sola står opp. Hodet føles litt klarere, og selv om tankene er de samme, gir de plutselig mer mening.

Egentlig følte jeg bare for å skrive. For jeg liker å skrive. Det er mye rart som kverner i hodet mitt, og selv om en stor del av det trives best i billige notatbøker bortgjemt i nattbordskuffen, er tanken på at andre kan lese og relatere til det jeg skriver både skremmende og fin. Jeg skal lukke øynene mine ganske snart. Klokka passerte halv for en stund siden nå. Faktisk har den passert 1 også. Det er helt klart den overambisiøse og inspirerte siden av meg som snakker nå, men jeg gleder meg til å fortsette med det her. Selv om jeg også er redd for at jeg har for høye forhåpninger. Det har en tendens til å være sånn, nemlig.

Jeg har aldri vært så god på begynnelser. Og jeg er enda mer håpløs når det kommer til fortsettelser.

Men jeg håper det her var greit. Jeg håper jeg fortsatt synes det er greit i morgen.

Likes

Comments

Instagram@katarinaroed