Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hittade denna på Facebook idag. Hur klockren är den? Kommer från nuntium.se in på länken nedan och läs.


http://www.nuntium.se/8-saker-att-tanka-pa-nar-du-har-ett-forhallande-med-en-stark-kvinna/

Likes

Comments

Hej tröttisar. Klockan är 24.00 och jag har redan sovit ca 2 timmar men blev nu väckt av lilla bebis Maja som fått hallucinationer av febern. Hon var kokande varm och jag fick snabbt kyla ner henne. Nu har hon äntligen lugnat ner sig men ligger fortfarande med kall handduk för att skynda på nedkylningen.

Tänkte att jag kunde passa på och säga hej till er här när jag sitter vid henne. Det är ju inte ofta som ni hör från mig längre och det av olika anledningar, en av dem största är ju ändå tids bristen.


Min helg har varit underbar...samtidigt som den inte varit helt bra så har den medfört olika känslor. Hösten medför olika känslor i sig. Det är en årstid som jag faktiskt gillar. Tycker det blir så mysigt då.

Kan inte riktigt minns vad jag gjorde i fredag men jag gjorde inte något speciellt, låg mest och vilade i soffan med barnen. I lördags däremot blev det mycket roligt. Flickorna började på balett och jag gick med dem. Det är en rysk lärare som vet vad hon gör och flickorna tyckte det var kul. Det var så jag själv blev sugen på att prova på, kanske jag gör nästa lördag.

Jag stack till gymmet och tränade efter deras balett träning. Det blev bröst och lite mage för min del. Idag har jag fått lida, känner mig så där sjuk som alltid efter ett alldeles för hårt bröst pass. Samtidigt måste det göras för att få bröstmusklerna att gå sönder och växa...hatar bara känslan efteråt och kan inte ens föreställa mig hur det känns efter en bröstoperation.

På lördagen efter gymmet åkte jag hem till en vännina med alla barnen. Vi hade inte setts på ett längre tag och jag hade ju nästan glömt vad jag älskar dem träffarna. Som vanligt hade dem huset fullt..där var 10 barn ihop med mina och flera vuxna. Ett riktigt jugge hem, något jag saknat. Hon bakade langos och vi hade nog inte kommit hem om inte Maja fick spasma av trötthet och vi fick nästan rusa hem efter ca 4 timmar.

I dag har det varit söndag med terminstart av kyrkskolan. Efter skolan var det föräldramöte angående första kommunionen, en massa att ta tag i och komma ihåg. Tur är att mina tre första gör det ihop och jag slipper göra om det varje år.
Vi började spm vanligt med mässa och det var ett en givande mässa som gav mig mycket.

Därefter blev det lite shopping, behövde lite nya myskläder nu inför den kalla vinterperioden. Jag får snart släppa fin kläderna och hoppa in i myskläderna.

Tanken var att jag därefter skulle träna men jag kände mig inte på g. Jag var trött med träningsvärk. Om det sedan bara var träningsvärk eller om det är förkylning det vet jag inte och därför blev jag kvar hemma bara.

Har ätit nåt otroligt mycket bara på senaste och har lovat mig själv att ta tag i det från och med imorgon. Får se hur det går. Svårast är ju kvällarna och det goda jordnötssmöret som jag är beroende av 😅

Men oj vilket långt inlägg det blev plötsligt. Ska försöka somna om nu när Maja blivit kall igen. Sov gott ni också. Kastar sist in en bild från helgen

Likes

Comments

Varför är det så att man fattar vad man mist när det är för sent?

Jag är en person som är godhjärtad, lojal och ofta alltför snäll. Framförallt är jag ärlig. Jag ger folk oftast allt för många chanser men sen kommer jag till den dag då chanserna tagit slut, mitt tålamod och jag känner att det inte finns något mer man kan göra förutom att gå vidare.

Den här känslan kan nästan vara befriande när du vet att du gjort allt och ändå valt att gå vidare. För någonstans måste olyckan få sitt avslut så är det bara. Åtminstone om du som person ska växa och utvecklas. Vill du leva ditt liv likadant från år till år eller vill du fylla ditt bagage med en massa erfarenheter?

Det har varit en bra helg och nu har söndag kommit med terminstart av kyrkskolan.

Likes

Comments

Varför bloggar jag inte på senaste... jag hade velat men ni vet det där med tiden. Det finns inte mycket fritid över till sådant och om jag ska vara helt ärlig så vill jag inte skriva just heller. Just nu händer det så mycket i mitt liv och det är oerhört känslofyllt. Tror att många just nu läser helt av fel anledningar och därför kommer det inte upp så många inlägg. Att skriva kring träningen och större ämnen kräver ändå mer tid och koncentration. Mitt huvud behöver nästan semester från sina tankar så därför blir det inte mycket sånt heller. Jag är glad om jag har ork och tid att träna.

På tal om känslor...tänk om man kunde styra dem? Men det kan man inte tyvärr.

Önskar er en fin fredag.

Likes

Comments

Jag är såååå jävla lycklig idag 🤗

Jag stängde idag vilket betyder att jag började sent men inte sov jag längre för det. Nej tvärtemot vaknade jag ännu tidigare för att träna. 5.35 ringde väckarklockan och 6.25 gick jag ut. Jag tog en PW till Malmö Live för att träna tabata med Johan min arbetskollega som även är pt. Han kör klasser för hotellet på Malmö live på onsdagar 7.00-7.30

Jag hann i tid och det var ett tufft pass men det var jätte kul, hann pushar en och det var kul att träffa andra tränings intresserade. Vi hade sol, utsikt över kanalen då vi tränade på bryggan där ute...helt underbart. Jag rekommenderar det skarp, kommer nog göra om det fler ggr.

På jobb smittade jag många med mitt humör...jag var helt euforisk och efter ett längre samtal med cheferna så kunde man inte stoppa mig. Minns inte när jag varit så lycklig tidigare faktiskt 😍

Det är så mycket som händer just nu...så många framtidsplaner och ett enormt pussel som byggt, jag utvecklas och stärkt. Det finns fortfarande bovar i mitt liv, energibovar men lyckan över väger och jag är starkare än någonsin och bättre blir det.

Livet kommer kanske inte bli som jag drömt men det kommer bli bra och det viktigaste är att jag är frisk och lycklig.

Ha en fin kväll!!! Tusen pussar till er 😘

Ni kan kika in på hans konto för fler bilder och videos.

Likes

Comments