En vän till mig, hon är en kämpe 💪 idag har hon magrutor.

http://alerisplus.se/bloggarisa-efter-gastricbypass/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Lpg behandling var jag på idag alltså. Det var första dagen idag.

När jag fått mitt andra barn, Marcel för 8 år sedan så gick jag och behandlades med Lpg för att gå ner i vikt, inte samla på mig vatten, ta bort mina celluliter och än del bristningar.

Nu efter fem barn har jag lyckats komma i fin form men allt går inte att lösa med träning. Celluliter har jag lite grann på både ben och rumpa. På magen har jag en massa lös hud och lite bristningar. Så idag var jag på min första behandling och jag ser redan lite resultat. Benen är redan finare och magen gör ont, jag är fortfarande röd så här många timmar senare.

Så vad är Lpg?

Lpg hjälper kroppen att göra sig av med fett, lös hud och celluliter där träning och diet inte biter. Man blir slimmare, fastare och mer tonad. Det är den mest kända ickekirurgiska behandlingen mot envisa fettdepåer och det finns ingen metod som går djupare än LPG. Den är jätte populär bland modeller och fitnessintresserade. Dem flesta som tävlar inom bodybuilding behandlas med Lpg.

Man får ta på sig en sån där snygg nakendräkt som jag har på mig på fotot ovan. Sedan sätter behandlingen igång och det tar ca 35 minuter.
Behandlingsmunstycket är ungefär som en dammsugare som skapar ett vakum. Den rullas över kroppen och lyfter upp huden vilket stimulerar bindväven & fettcellerna därunder. Behandlingen underlättar och lymfdränaget så man blir av med vätska och de frigörs toxiner, så det är lite som en detox. Man ska dricka massor av vatten och äta bra i samband med behandlingen för att få bra resultat.
Efter behandlingen får man smörja sig med en speciell kräm.
Man måste göra några kontinuerliga behandlingar för att se stora resultat, ca 5-10 ggr. Allt beror på din kropp och hur du behandlar den. Jag ser som sagt redan lite resultat.

Bilderna nedan är efteråt. Där var jag har mest problem är jag rödast.

Salongen är jätte fin och Mona Lisa som jag behandlas av har arbetat i över 10 år. Det är även hon som jag gick hos för 8 år sedan. Salongen heter skönhetsateljen och den är jätte mysig, jag måste varm rekommendera den, nästan sugen på att testa andra behandlingar där just av den anledningen.

Jag tränar och jag har lyckats få en en fin kropp. Jag har stora mål och vill ju fortsätta inom fitessvärlden, det har blivit en del av mig liksom.

Jag är inte perfekt fast än att jag ser bra ut. På ett foto ser oftast saker ut så mycket bättre men här ska ni få se den nakna sanningen. Tänk nu på att detta är då en insmord mage efter en Lpg behandling så värre var det igår 😅

En del av er blir förvånade och en del lär tycka att det knappt syns 😅 men vi är alla olika och har olika mål.

Ser ni att jag är röd fortfarande, det gör lite ont nu typ som ett blåmärke. Jag är även svullen. Istället för att hålla dieten ordentligt nu så började jag idag med cheat 🤣 kunde inte motstå allt gott på rusta idag så det blev oreo, ballerina, dumle sen grillat bröd och tuggummi från barndomen. Vem minns dessa? Vilken var er favo? Min var shake 🙌

Jenka var populär men jag tyckte aldrig riktigt om den.

Kommer avsluta kvällen med fortsatt cheat och sen ska jag försöka skärpa mig.

Kram, önskar er en fin helg...skälv jobbar jag imorgon men vet att ni säkert är många som kommer njuta av det fina vädret under ledigheten.

Likes

Comments

God morgon fina dag!

Ligger kvar i sängen och ska strax upp och äta frukost, dricka kaffe samt tvätta lite innan jag ska iväg på behandling. Som jag längtat. Jag lovar att skriva senare vad det är för behandling, hoppas på att hinna göra det idag men jag lovar inget...det kommer ett inlägg för eller senare. Ni vet att det här med tiden är svårt. Jag älskar att blogga och skriva av mig men tiden räcker inte alltid till och jag har andra prioriteringar just nu.

Igår fick jag veta att jag fick godkänt i mitt senaste skolarbete och jag har endast ett kvar nu innan sommaren.

Jag har börjat springa, det skrev jag i förra inlägget. I tisdags sprang jag 10 min snabbare...10km på 60 min. Igår gick det inte lika bra, det blev en timme men jag fick gå vissa bitar för jag hade så ont i fötter och ben. Idag kan jag lätt glömma någon cardio träning blir vila eller bara styrketräning av övre kroppsdelar. Älskar hur jag har ont i delar av benen som jag aldrig haft tidigare. Jag kommer lätt fortsätta med löpning framöver, åtminstone ett tag.

Mitt deff går inte jätte bra, jag är så matsugen...det går åt rätt håll men inte i den takt som jag har planerat. Och proteinbars har jag blivit helt beroende av ju äter det varje kväll 🙄

Ha en fin dag...idag blir en rolig dag....hoppas på fint väder oxå bara 😘

Nedan följer mitt kvällsmål

Proteinpudding gjort på caseinpulver. Just nu är det svensktkosttillskott igen i smaken choklad. En klick propud och toppat med crunchy, hallon och blåbär. Innehåller 300 kcal och jag äter det oxå varje kväll...nyttigt och gott.

Likes

Comments

Hej! Har lunch nu och har satt på mig hörlurar för att koppla av lite.

Det är en bra dag sinnesmässigt och det är det viktigaste för då löser sig oftast resten. Har lite ångest kring jobb och skola men jag kan inte haka upp mig på det för då äter det upp mig.

Jag tränade en hel del förra veckan men denna veckan började med vila. Om det blir någon träning idag vet jag inte, jag hade så klart hoppats. Löpning är något jag längtar till just nu som mest. Jag testade mig på det i helgen 😍 10,5 km på 1 Tim och 10 min. Tycker det var ett bra resultat med tanke på att jag aldrig sprungit så länge på ett löpband förr. Sist jag sprang långt var nog för ett år sedan när jag brukade springa lite med vagnen men absolut inget jag någonsin mätt.

Sista veckorna har jag mest användt mig av stepmaister som cardio alternativ. Även på den har jag utvecklats en hel del men nu känner jag att jag gärna vill springa ett tag. Hade nästan glömt hur jäkla skönt det är och hur man får rensa sina tankar. Dagen innan jag löpte så körde jag ett tungt rygg och ben pass. Igår kunde jag knappt röra mig av träningsvärk, något jag inte har haft på ett bra tag så jag misstänker att det måste ha varit löpningen. När man byter träningsform så brukar man få träningsvärk. Det innebar att jag inte kunde träna igår men fick nytta tiden till tvätt och leka med barnen. Att jag tänker på löpningen och längtar till den är ju ett jätte bra tecken, det är så det ska vara med träning. Jag styrketränar så klart fortfarande men jag behöver köra cardio en hel del med, mår bra av det och så deffar jag just nu också ju.

För er som undrar vad deff är...det är inte att banta. Att deffa är så mycket svårare än så eftersom man ska minska i fett men inte i muskler.
Bulka däremot betyder det motsatta, man bygger massa...muskelmasssa och tar även på sig extra fett.


Detta var skönt, att sitta här med hörlurar, avslappnade. Jag är ganska stressad på senaste...men det har varit mycket. Känns bra idag eller just nu så länge jag inte fokuserar på det negativa.

Det var så mycket från mig just nu. Ha en fin dag...kram

Likes

Comments

För några dagar sedan visade jag återigen mina ansikts produkter från Glamglow på snapchat som fylls på hela tiden.

Allt började med att jag var sugen på en ny kräm och såg reklam för dreamduo. Började med att köpa den och detox masken. Efter redan första användning blev jag kär och ville ju ha fler av deras produkter. Jag har många men inte alla än, det kommer 😜

Jag köper dessa på kicks för ca 500kr stycket.

Idag blev fick jag faktiskt köpa kräm igen och köpte fixeringsspray.

Likes

Comments

Hej! Vilken fin kväll, vilken solig dag. Har jobbat länge idag men varit ute hela dagen. Har ont i huvudet och är väldigt trött men känner mig nöjd och lycklig. Det har varit en bra dag.

Barnen ligger i säng nu och jag sitter i soffan och funderar, smälter dagen. Vi var ju på möte i den nya skolan idag. Barnen var med och fick besvara lite frågor, dem var otroligt nervösa men väldigt duktiga. Vi var inte alls bereda på att dem skulle behöva prata mest men dem var sig själva och dem klarade sig fint trots att man såg att dem skämdes lite.

Vi fick se nästan hela skolan, klasserna och lärarna. Vi visst att vi skulle tycka om det men det vi inte visste var att det skulle vara kärlek vid första ögonkastet. Vi blev kära i skolan allihopa, i deras lokaler, utemiljö, personal, eleverna, pedagogiken...ja helheten. Vi är sålda. Det blir en väldigt stor förändring att gå från en sådan stor skola till en så här otroligt liten men det blir bättre i längden. Jag tror dem anpassar sig snabbt.

Malvina kommer att gå om 1:an och kommer inte börja i 2:an som väntat. Det finns bara plats för Marcel i tvåan och det är ju viktigast. Hon får plats i 1:an och det innebär att hon får börja om men med elever i samma ålder. Hon började förskoleklass ett år tidigare nämligen vilket passade henne jätte bra, och hon har klarat skolan galant. Den sociala biten har däremot varit svårare. Vi beslutade att göra så här och tror det blir bra för henne.

Nu gäller det att fixa med uppsägningar osv. Detta kommer bli så bra, hade själv velat gå på en så fin skola.

Likes

Comments

Snubblade över en film.... en bloggerska som filmat in sin förlossning. Hur jävla otrolig är hon?

Om jag får en sjätte barn så lovar jag er att filma 😜

Känsliga tittare varnas.

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag vaknade jag och såg mig i spegeln, ställde mig på vågen och bestämde mig för att göra en mätning. Trots allt slutade ju mensen för ett par dagar sedan. Borde egentligen vänta någon dag till med jag kände mig inte uppsvälld längre.

19,4 % fett som väger ca 10,3 kg

Otroligt, fast att jag ändå äter vad jag vill men kontrollerat.

Jag väger nu 53...så har nu gått ner över 5 kg. Jag vill ner till 17% fett för att se hur jag ser ut och eventuellt planera in någon framtid med tävlingar.

Jag kör inte på svältdieter, jag vill kunna äta gott och bra men jag ligger ju på ett lägre kaloriintag än vanligt. Kaloriintaget just nu ligger mellan 1600-2000 kcal. Jag har ökat vattenintaget och cardioträningarna istället för att minska maten mer eftersom jag älskar att äta och mår bra av att träna 😉

Likes

Comments

Hej!

Det har varit en lång dag. Jag har jobbat till 17.00 och klockan 17.00 var vi bjudna på konsert i matsalen utav malvina och hennes klass. Dem var så duktiga och hon var så lycklig och hade tränat länge. Jag såg hur mycket det betydde för henne. Hon älskar sin lärare och jag hade inte kunnat önska en bättre lärare till henne känner jag. Tyvärr tog hennes lycka snabbt slut när ingen ville fotograferas med henne. Jag har misstänkt ett tag att hon blir utstött i klassen men aldrig så pass. Hon fick inte ens vara med på en bild, min lilla prinsessa. Jag såg hur förtvivlad hon var, fast hon inte ville visa det riktigt. Hon är en kämpe. Väl hemma grät hon i min famn. Hon har alltid varit den som lekt mycket med pojkarna, hennes bästa vän bytade skola och nu vill oftast hennes killkompisar leka med andra pojkar.

På fredag ska vi besöka den nya skolan, barnen ska ju troligtvis börja någon annanstans och dem ser fram emot det allihop.

Idag fick jag väl mest en bekräftelse på att jag gör ett bra val, att byta skola. Inget barn ska behöva känna sig så här utfrusen och må så dåligt.

Imorgon är det studiedag, barnen är lediga men jag måste jobba. Hinner inte träna något idag, men imorgon ska jag definitivt försöka.

Nu närmar sig sommaren och en del börjar höra av sig angående pt hjälp och scheman. Jag försöker hjälpa så många som möjligt, det är så kul att se deras resultat och framsteg sedan.

Ha en fin kväll, vi ses på snapchat misstänker jag ändå senare 😽

Likes

Comments

Godkväll, jag ska inte skriva så mycket. Jag vill njuta av kvällen. Barnen har alla somnat hårt och jag vill äta kvällis nu och slappna av.

Måste dock visa er min fina dag

Det var säsongsöppning av stugan. Jag klippte nästan allt gräs, lär ha lite träningsvärk imorgon...bra träning.

Innan dess var jag så klart och tränade på gymmet..bröst och rygg.

Jag börjar se mer och mer resultat i jämförelse till förra året vilket får mig att vilja kämpa ännu mer. Får ofta frågan, hur orkar du eller hur hinner du? Jag undrar det själv många ggr men det handlar om prioriteringar helt enkelt. Träningen är en livstil med kost och allt därtill, utan det är jag inte lycklig därför kommer den högst upp på listan. Träningen håller mig frisk och glad. Jag utvecklas och når mina mål.

Därför är en lördag som denna guld värld när jag får träna ordentligt och sen tillbringa tiden med min dyrbara familj...vad mer behöver jag 💗

Ha en fin kväll.

Likes

Comments