Den 12:e april är det biopremiär för filmen fast and furious 8. Jag fick erbjudande att köpa biljetter redan innan dem släpptes. Ordinarie biljettsläpp var 23 mars. Eftersom jag behövde ordna en barnvakt först så kunde jag inte köpa biljetterna direkt vilket inte gjorde så mycket för det finns fortfarande en massa kvar.

Så här står det om filmen på SF.se

FAST & FURIOUS 8
Action, thriller 2 timmar 16 minuter
Med Dom och Letty på smekmånad, Brian och Mia förtidspensionerade och det övriga gänget på fri fot har alla i gruppen skaffat något som liknar vanliga liv. Men när en mystisk kvinna lockar in Dom på brottets bana, och dessutom får honom förråda de som står honom närmast, ställs de åter inför utmaningar som kommer att testa deras gränser till det yttersta.

Från Kubas stränder och New Yorks gator till det arktiska klimatet vid Barents hav reser vår elitstyrka i jakt på en anarkist som hotar skapa globalt kaos. Samtidigt måste de också få tillbaks mannen som en gång gjorde dem alla till en familj.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag körde stairmaster i en timme och 50 minuter samt lite mag övningar. Underbart och vara tillbaka på jobb, älskar det faktiskt...

På gymmet nu så ni får en kopia av snap update istället 😘

Japp deffat 4 kilo och det ska nu firas med ett extra pass. Musklerna syns nu mera. 22% fettprocent. Målet är 20 för att se hur mycket jag växt och sen blir det nog bulk men till sommaren upp flera kilo igen.

Ha det bäst mina fina! Kör hårt och skit i alla andra 😘

Likes

Comments

När du glömmer gömma undan nutella så kan det hå så här 🙈 nytvättade lilla Maja behöver nog ta ett nytt bad, se själva

Likes

Comments

Hej alla bloggläsare!

Jag vill väl börja med att tacka för att ni finns, för all fin respons jag får från er. Inläggen har minskat men läsarna har ändå ökat. Vardagslivet är oftast med var dag på snapchat mer eller mindre, inläggen skrivs så fort jag får tid. Tiden räcker dessvärre inte till alltid. Tänk om dygnet hade fler timmar. Jag har så mycket om dagarna och ännu mer som jag bara skulle vilja göra om jag bara hann.
Vi har haft maginfluensa här hemma som fortfarande pågår vilket har stoppat tiden. Jag har inte gjort mycket alls, förutom att jag legat livlös eller tvättat kräk och bajs. Jag har börjat se en ny serie, maraton av vampire diares och jag är helt såld...hoppas den varar i all evighet. Jag har alltid varit svag för vampyr filmer.

Jag känner mig ganska splittrad denna veckan...jag minns hur det var att bara vara mammaledig och att min dröm länge varit att va hemmafru. Den drömmen håller inte måttet tyvärr eftersom jag samtidigt älskar att jobba. Jag saknar jobb och det känns inte bra att vara borta men samtidigt så har jag ju inte valt att vi ska bli sjuka...family first, eller hur? Jag längtar till värmen, våren känns av och kanske om en månad är den som bäst. April månad väntar med en massa födelsedagar, först ut Marco den 7.

Magsjukan fick mig uttorkad och min kropp förlorade en hel del vätska som jag försöker återställa. Spegeln visar mig mindre muskler fast det nog inte är möjligt så fort. Det är nog psyket som leker med mig, det vill säga att man är blind. Precis som en person med anorexia som tror att den är tjock hela tiden så ser jag mig liten hela tiden. Det är en hobby, en besatthet, en livstil helt enkel. Hela min vardag går ut på att bygga mer muskler och inte tappa dem jag redan har. Jag skulle tatueras i helgen, något jag väntat på länge men jag låg livlös i soffan och fick avboka vilket innebär att jag får vänta några veckor till för ny tid. Det hänger en förkylning över mig som inte bryter ut ordentligt heller, jag har försökt stoppa den i en vecka eller lite mer nu med olika förkylningsstoppare. Hoppas kunna slippa bli förkyld för nu vill jag faktiskt tillbaka till mitt liv, till min vardag.

Vad gäller semester detta året så har jag bestämt att det inte blir någon längre resa, jag känner att jag inte orkar det med Maja och Marco än. Istället blir det lalandia och Legoland till sommaren bland annat. Sen får vi utvärdera det och fundera angående vintersemester.

Nu känner jag mig matt, trötthet, svaghet eller förkylning är svårt att avgöra. Så jag får avsluta och fortsätta vila så gott det går med småbarn hemma. Förhoppningsvis en tupplur ihop med dem nu. Värt ett försök åtminstone. Ha en fin dag.

Likes

Comments

Den kom redan ut i vissa affärer förra veckan och i slutet på den här veckan så var chokladen redan slut hos dem flesta återförsäljare.

Är den god då?, är väl den viktigaste frågan.

Ja! Den är god men jag förväntade mig nog mer smak, mer choklad smak. Å andra sidan så tycker jag den är helt okej och god för att vara en proteinglass som man kan äta med gott samvete.
Den är inte alls så söt och rik på chokladsmak som puddingarna är men jag är nöjd.

Jag tillhör dem som gärna äter en hel burk glass innan jag är nöjd. En burk på 350kcal med högt proteininnehåll gör att jag kan tillåta mig njuta av glass oftare, även vid en lågkalorikost.

Den ska inte jämföras med ben & jerry som i och för sig uppgår mot över 1000kcal per burk. Jag har smakat några stycken proteinglassar och denna får väl plus poäng för priset. Den kostar endast 42kr/burk.

Den finns i fyra olika smaker men jag har endast smakat choklad eftersom det är det jag älskar mest.

Likes

Comments

Hej på er!

Fredag idag och man bör väl vara glad för det. Jag är väl glad för att jag slipper ångest att jag inte är på jobb. Både jag och Marcel fick gå hem i tisdags och har varit hemma. Dem hade i och för sig studiedag igår men jag borde ha jobbat.
Det är magsjukan som har hängt efter oss sedan förra helgen. Det började med malvina, sen var det Marco och jag, Maja har varit lite lös i magen bara och Miranda har klarat sig helt. Marcel har varit lite dålig sen i onsdags och i natt började även han kräkas häftigt.

Jag kände mig bättre igår och imorse var jag klar för jobb 06.00 tyckte att jag mådde bra...stannade ändå med tanke på Marcel och tur det kanske för här ligger jag nu och mår äckligt illa igen.

Tänker på hur jobbiga graviditeter är, illamåendet. Fy och ändå har jag gjort om det om och om igen, 6 graviditeter...helt otroligt. Minns att jag alltid sagt aldrig mer, när jag mådde så här illa.

Vara gravid igen? Fy nä jag fattar inte hur man orkar må så här dåligt, jag börjar bli för gammal kanske.

Köpte en massa godis till mys ikväll, barnen äter inget...då mår dem inte bra. Själv har jag ätit för mycket och har världens ångest över det. Blir ju ingen träning till helgen.

Likes

Comments

Mammor tävlar, jämförs och vill vara så perfekta. Jag som perfektionist har också försökt vara den perfekta mamman tills jag vaknade upp en dag och insåg att barnen behöver mig och min kärlek.

Jag stressade så mycket efter det perfekta så jag blev sjuk och fick lära mig att prioritera min hälsa i första hand. För utan mig får inte barnen något bra liv.

Jag är sååå tacksam för allt skit som hänt i vårt liv för det har byggt upp oss och inte minst mig.

Hör ofta fortfarande personer som jämför sig med mig eller kommenterar hur vi gör saker osv men lägg av och tänk om. Försök lita på att jag gör det som jag anser är det bästa för mina barn.

Ta er tid att titta på denna filmen som jag snubblade över idag när jag letade efter en annan egentligen.


Döm inte andra! Ni vet inte vad dem går igenom.

Likes

Comments