Slänger in en snabb film. Jag jobbade idag en timme efter att jag kommit hem och hade Maja med mig...hur skulle jag kunnat lämna henne igen.

Ha tålamod! Ha det bäst så länge nu vill jag bara njuta av barnen.

Likes

Comments

God natt eller god morgon 3.30 är klockan jag ska mot flyget nu och ni får här en liten snap mer kommer senare 😘

Likes

Comments

Ont om tid hela tiden. Det är så intensivt så jag hinner inte skriva till er ju sorry.
Här får ni en sparad snap så får jag skriva till er när jag får tid.

Första filmen och här kommer andra...

Tyvärr så får ni ju inte alla snaps då dem hunnit försvinna men här får ni något åtminstone och vill ni se allt så adda mig på snapchat Miechowicz.k

Måste rusa! Ha det så fint ❤️

Likes

Comments

Hej alla!!!

Jag har det jättebra! Saknar ungar något otroligt. Jag hade inte klarat ett liv utan dem. Det var kul och avslappnade någon timme sen kunde jag inte släppa tanken hur mycket det hade varit att vara med dem istället.

Det regnade hela dagen igår fy. Jag har försökt uppdatera via snap så mycket jag kan. Tyvärr har jag varit sämre här på bloggen. Men det kommer i efterhand...

Över 18 km till fots igår i regn 😂 men det blev gjort och sett en hel del... mer till det när jag har mer tid. Ikväll eller när jag kommit hem igen. Jag har lite tid och idag börjar utbildningen yippy det blir kul och intensivt. En massa kändisar och mina idoler. Kommer säker upp nåt på snap.

Igår blev det ialla fall shopping, museum och bio bland annat.

Ha det så bra. Måste bli klar för utgång nu. Ut i ännu mer regn 😩 men imorgon blir det nog lite bättre väder

Likes

Comments

Halloj!
Så var dagen kommen...

Jag sitter nu och väntar på att gå på planet ✈️ till Warszawa där jag idag ska besöka stan och imorgon bitti ska jag på utbildning och träffa en massa kändisar 😍

Utbildningen är från 8.00-20.00 lördag och söndag. Men en del kan jag skippa då jag redan varit på den.

Ni som har snap kan följ lite där. Ska försöka uppdatera så gott jag kan.

Likes

Comments

Tre olika mag övningar med vikt.

Klicka nedan för inspiration. Puss på er 😘

Likes

Comments

Hej och hå vad jag mår bra!!!! Ni då kära läsare? Hur är det med er idag???

Toppen humör! Det betyder ju så klart gymmet för min del...och här är jag. Bröst idag. Blir förhoppningsvis vägning och mätning av fett till helgen och därför vill jag helst inte gå back med någon dag utan ger järnet. Blir ordentligt med cardio av den anledningen efter styrkepasset idag.

Så upp med huvudet allihop,, ingen höst deppa..iväg o h träna idag om ni inte är sjuka.

Ha det bäst

Likes

Comments

Dem delas in i olika klasser beroende på längd. Olika klasser har olika mål, regler och inriktningar.

Innan ni börjar med äcklande kommentarer vill jag påpeka att tjejerna inte ser ut så här till vardags...detta är alltså bara under tävlingen. För övrigt har dem allt från 3-10% mer fett på kroppen beroende på hur deras offseason ser ut. 17% är den hälsosamma gränsen.

Bikini Fitness

Denna klass är en nedbantad version av tyngre klasser för kvinnliga atleter. Domarna vill alltså inte se en hårdhet som är vass och typisk bodybuilding. Den typiska bodybuilding fysiken med synliga muskelfibrer och uppumpade blodådror är inget att eftersträva när man tävlar i Bikini Fitness. Dem som tävlar i bikini fitness och har alltså för hård eller stor muskelmassa förlorar.
Målet med Bikini Fitness klassen är en mjukare kvinnlig fysik. Mycket handlar om att framhäva ett klassiskt feminint ideal med tight midja, vältränade rumpor (som också är prio här), alltså tydliga kurvor helt enkelt. Bikini fitness atleter poserar även på ett mycket kvinnligt sätt och flexar inte musklerna på samma sätt som vid andra klasser. Även kropps färgen ska vara lagom brun, fräsch och frisk ska man se ut. Man bedömer helheten och där ingår även hud, hår, smink, styling, uttryck på scenen.

Fettmassa 10-14%

Här är tjejen som exempel vann guld i finalen på tyngre idag -171 klassen.

Body Fitness

Body Fitness klassen visar mer muskelmassa och tydligare muskeldefinition än Bikini Fitness, men den ska fortfarande vara kvinnligt mjuk och inte för hård. I denna klassen ska man fortfarande se dem kvinnliga formerna tydligt men stor rumpa, något större ben och axlar men smal midja.

4 olika flex rörelser.

Fett massan ligger här på mellan 8-12% och x formen är viktig. Synliga muskler men inte ådror.

Så såg tjejerna ut som idag vann på tyngre i grenen bodyfitness.

Women’s Physique

Women’s Physique är en lättare variant av kvinnlig bodybuilding. Till skillnad från dem mindre muskulösa Bikini Fitness och Body Fitness eftersträvar tjejerna här mer muskelmassa och tydligare definition.
Detta är en kvinnligare variant av bodybuilding, alltså mer feminina rörelser. Man får även posera fritt en minut och flexa kvinnligt.

Fett massan här ska ligga på endast 8-10%
Väldigt tydliga muskel separationer och något synliga ådror.

Men’s Physique

Detta är en manlig variant av den kvinnliga bikinifitness kan man väl säja. Som Bikini Fitness ska tävlande inte flexa musklerna, utan visa upp ett komplett paket på ett sätt som är mer avslappnat. Istället för poseringsbrallor, som är en förutsättning för Bodybuilding, har tävlande shorts som täcker stora delar av benen (nästan hela låren). En beach model alltså typ. Lagom mycket muskelmassa, för mycket muskler sänker placeringar.

Classic Bodybuilding

Är en hälsosammare variant av men's physique där man ska ha en proportionell vikt till sin längd. Men met like bodybuilding. En lättare bodybuldning där killarna är mindre helt enkelt.

Athletic Fitness

Athletic Fitness är en mer atletisk variant av bodybuilding och är till för allt från prestationsinriktade tävlingsmänniskor till ambitiösa amatörer. Klassen har ett tydligt prestationsmoment där tävlande tävlar i dips och chins, maximalt antal godkända reps är det som gäller...samt rodd eller hinderbana. Man vill här alltså vara bäst på att gör flest antal repetitioner av en övning.

Bodybuilding

Utan bodybuilding hade det inte funnits några fitnesstävlingar alls. Kanske inte ens någon fitnessindustri, som vi känner den idag, överhuvudtaget. När det kommer till tyngre klasser i bodybulding är det oerhört ohälsosamt. Där finns i princip ingen gräns för hur stora (dopade) tävlande blir, vilket är ett problem som växer i takt med proffsbyggarnas svällande GH-magar, dvs stora kulmagar.

Så vad tycker ni? Vet att några av mina vänner inte gillar min utveckling av muskelmassa men stöttar mig ändå för att jag gillar det. Någon är rädd för att jag ska bli för stor osv men hej det är min kropp och min vilja det är ju jag som bär den.

Nu har jag inga planer på att tävla, inte i dagsläget. Fast man blir väl något frästas av att titta på alla man följer ibland. Jag är för mesig och hade nog svimmat av på scen. Fast än jag skulle vara skit snygg så hade jag skämts så mycket så jag hade inte hållt upp min kropp på ett snyggt sätt och därmed förlorat. Vem vet kanske. Jag kommer säkert att arbeta mig in i en av klasserna sen får vi se om jag vågar på mig att tävla. Vem vet jag är kanske vågligare än vad jag tror, har ju varit med i miss Polonia och kom ganska långt ändå trots dåliga språkkunskaper.

Jag tänker inte avslöja vilken klass jag gillar eller strävar efter. Kommer komma fler inlägg om detta. Ni har ju sett vilka jag följer och mina idoler...vilka klasser är det tro?
Klurigt eller?

Ingen bild på bodybulding? Nä googla om ni vill. Jag gillar det inte eftersom det inte går på naturlig tillväxt. Tjejerna ser mer ut som män och dem har till och med en liten penis som klitoris...lovar, googla du om du är intresserad.

Ha en härlig kväll!

Och en reminder!!! dem ser inte ut så offseason. Men det kan jag visa er nån gång. Har redan i nåt ilägg visat er skillnad på nån tjej. Men kommer göra det fler ggr. Puss o kram

Likes

Comments

Hej alla glada.

Ni som redan varit uppe ett tag och sett snap..såg en trött katta i dag. Jag hade en tuff natt...massa knäppa drömmar som har och göra med allt jag gör och tänker på under dagen. Men jag får inte sova ordentligt och avslappnat och det stör min hälsa. Kände mig såklart förkyld i morse. Och jobb på schema, hade egentligen tänkt köra extra cardio innan jobb men jag avstod. Åt ordentligt istället, drack kaffe. Organiserade alla tabletter till resan. Sen stack till jobb trött som fan. Men fick sån härlig energi av tjejerna och bebisarna så jag stack hem fixade mig en återhämntnings dricka och nu är jag på gym. Benen avklarade fastän det var cardio jag tänkt köra 😅
Skönt i alla fall...fick energi..hoppas jag ej får sota för det imorgon. Åker fredag bitti och vill inte vara sjuk då. Men om jag tränat idag slipper jag oxå ha huvudbeskyr för att jag inte hunnit med all träning denna veckan. Det är bara måndag och jag har en träning bakom mig eller snart har jag det ialla fall. Skriver under min vila hahaha vilket jag inte heller bör göra så ajabaja gör inte som jag. Lägg ifrån telefonen på träningen.

Nu så var benen avklarade o fan vad skönt 💪 alldeles svettig och avslappnad och nöjd. Jag kör alltid lite mage efter varje träning. Det är även inräknat i mitt dagliga kaloriintag så vad säger ni...inte ska jag göra undantag idag...nädå 😉

Japp det blev mage oxå 😆👏👏👏
Duktiga jag ska ta 20 min cardio oxå 😜 så jag har en hel del dag fixat och slipper ha ångest.

15 min snabbt upp i uppförsbacke 17 grader
5 min kvar fy sen hem äta mycket 😘 ha det bäst mina fina läsare

Ibland ska vi inte tänka så mycket. Ut o träna bara o få bättre energi. Tack till tjejerna idag på nordicwellness som kom på mitt pass o för den härliga stämningen,

Likes

Comments