God kväll! Hoppas ni alla har har en trevlig andra advent och mår bra. Idag har jag själv sovit ut och sedan fortsatt mitt inköp av julklappar. Åkte till Nova tillsammans med pappa på eftermiddagen för att köpa lite jag själv behövde men en present till min bror också som jag fick hem inslaget och allt. Vi fikade även på Nova innan vi åkte hem igen för att börja kolla på Nobelutdelningen och sedan middagen. Är det bara jag som älskar att se Nobel? Tycker att det är intressant att lyssna på och se alla gäster med mera. Riktigt fint arrangemang i Stockholm!

Snart ska jag äta middag och se vidare på Nobel, ska hinna med att kolla på damerna i Sveriges handbollslandslag som spelar idag också. Få titta parallellt mellan de två programmen. Önskar er alla en fortsatt fin söndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att sätta ett namn framför för att framstå som en större person eller att gå bakom en framgångsrik person hela livet ut gör inte din mening till livet som du har sett. Du måste som människa och som en förstående individ ta dina egna beslut, visa DINA framfötter och knyta de välbehövda kontakterna runt om i Sverige. Jag kan lova er om man har en plan och strategi till målet du har kommer allt fungera. En nära vän till min lärde mig att ljuset vi får varje dag har kraften att få minnet och tankegången ett steg närmre dit mål. Vision 2020 har han som det stora målet och framgången som människa och sina drömmar.

Med mina mål och framgångar via sociala medier vill jag såklart tacka för det jag har men ändå ta vara på varje möjlighet jag får från alla vänner, släkt och personer runt om mig. En möjlighet som denna att ha en av Skånes största ungdomsbloggar är en möjlighet som finns hos mig och kommer stanna kvar i hjärtat. Nu siktar jag mot nya mål och möjligheter tillsammans med bloggen. Skolan, att växa som person och möjligheten att knyta nya kontakter. Jag kommer aldrig sluta kämpa som människa och mina rättigheter. Men inte heller sluta se framåt och nypa åt mig tillgångarna och möjligheterna som kommer och går förbi lika lätt som jag blinkar. Tacksam!

Likes

Comments

Jag har kanske lite anledningar att be om ursäkt för varför jag inte har bloggat så bra, men antagligen kan ni anledningarna vid det här laget och därför tänker jag att vi hoppar över förklaringen. Idag hade vi prova på dag i skolan som innebär att det kommer besökare från andra skolor och får vara med på en profildag i vår skola. Vi hade två elever idag som fick vara med och aktivera våra hundar samt göra pälsvård och lite annat roligt. Tre timmar höll detta på och efter fick vi sluta för dagen. Både hundar och elever var ganska trötta när vi alla åkte hem.

Och nu har jag satt mig för att kolla på landskamp i handboll, Sverige mot Argentina spelar. Efter det blir det vegetarisk mat hemma som jag ser i fram emot och en kvällspromenad i regnet med söta Dixie får avsluta den här dagen på bästa sätt.

Så till morgondagen blir det att plugga på samhällskunskap och sedan åka till Ö och B för att handla in lite saker som julmust och annat roligt som man kan hitta där. Utvecklingssamtal vid klockan 14.00 med föräldrarna och mentorn och efter det blir det helg för min och familjen. Jag önskar er en fortsatt trevlig torsdagskväll! Kramar <3

Likes

Comments

​God eftermiddag på er! Sitter hemma och pluggar järnet för att få klart massor av uppgifter som ska in innan jullovet. Har gjort två uppgifter med totalt 8 sidor tillsammans. Mycket skrivande, reflekterande och jobb men det är sköt att få gjort uppgifterna så snabbt som möjligt och sedan komplettera om det behövs. Till plugget har jag tänt ljus, öppnat en burk pepparkakor och kaffe till det. Är så tacksam över att jag håller mig till min plan och får gjort det som ska göras.

Jag vet att det är många ungdomar där ute som har samma sak med att man har en hög med skoluppgifter som ska lämnas in innan lovet tar fart. Unna dig något bra och gott och sedan tar du undan mobilen och allt runt om dig och bara börjar skriva eller plugga till provet. Det hjälper ett tag iallafall och man känner sig ganska stolt över sig själv i slutet, det kan jag lova er.

I eftermiddag fortsätter jag såklart att plugga. I mellan detta ska jag gå en promenad med Dixie och borta igenom hans päls en gång för att det är så himla blött och äckligt väder ute så här års tid. Jag önskar er en fortsatt fin tisdag och ta hand om er under den mörka tiden. Fortsätt njut av december och dagarna som bara flyer fram och närmar sig den mysigaste högtiden vi har, JULEN.

Likes

Comments