Header
View tracker

... jag vet inte vad som har kommit in i mig. Jag brukar vara en osjälvisk människa, men nu känner jag inget för någon.

Den här helgen har verkligen varit upp och ner för mig. En ren sörja om jag ska säga så till mig och min familj. Familje betyder mycket för mig, men lika mycket som man bryr sig och älskar människorna runt om en kan de vara lika jobbiga och spyfärdig som tror. Alltså jag har gjort stora fel i mitt liv under den här helgen, snedsteg jag får leva med under hela mitt liv och kommer ha i hjärnan under livets gång. Jag har aldrig varit så här sur, ledsen och må dåligt för tusen saker som jag har varit de senaste dagarna.

Inte viljat se någon i min familj, eller vänner. Plus tänkt hemska tankar som jag aldrig tror jag skulle kunna tänkt. Ni hör ju: jag är en människa som ni är. Jag är ingen perfektion. Min blogg är inte en perfektion och mitt liv är absolut inte det. Jag kämpar vidare med mitt humör och familjen. Jag vill alla väl i min närhet, men ibland kommer mina åsikter och tankar över... pang säger det bara.

Efter jag har tänkt fram och tillbaka om allt möjligt sitter jag här vid bloggen och skriver. Bloggen lever vidare och så gör jag och mitt liv också. Bra att man ha inspirationer i livet som hjälper än när det känns tungt.

Veckan som väntar blir jobbig. Många uppgifter som ska in i skolan, ett prov och en tung diskussion i svenskan. Hoppas jag hinner förbereda mig inför allt detta. Min ridning kommer i kläm igen. Jag önskar er alla en bra nästa vecka!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår laddade jag ner så extremt mycket musik och då var det mycket musik som var electro och liknande. Set är väldigt bra låtar att tagga upp till och liksom känna att man kan gå lite crazy av låtarna. Dessa två är några av mina favoriter och de blir nu månadens låtar. Kunde verkligen inte bestämma mig vilken av dessa två som var bäst.

Hoppas ni gillar låtarna lika mycket som jag gör.

Likes

Comments

View tracker

Hello!! Idag är dagen då jag säger grattis till min kära blogg. Idag fyller den 4 år tillsammans med mig som skribent. Attans vad jag är glad för min blogg och mina insatser. Era fina kommentarer har drivit mig framåt, och de dumma kommentarerna har bara stannat och åkt ut igen. Kärlek vinner alltid och min dröm finns forfarande. Tack verkligen för att ni följer med på den här blogg-resan tillsammans med mig. Ni fattar inte hur stör betydelse både bloggen, ni alla, min familj och vänner betyder för mig och mitt liv.

STORT TACK! Nu firar vi!!

Likes

Comments

När jag nu har tiden med mig tänkte jag besvara på lite frågor som ni har ställt till mig lite överallt på mina sociala medier. Jag kan säga en sak till er alla, jag uppskattar verkligen inte att ni skriver taskiga saker om mig eller mina kompisar. Ingen ska kunna få såna fula kommentarer och jobbiga saker som jag har fått under veckor. Dessa kommentarer har jag rapporterat och anmält.

Vad har du för kontakt med artisten Krista Siegfrieds?
- Krista är en finländsk artist som också har ett ursprung från Sverige. Hon har varit med i programmet sommarlov där jag intervjuade henne med mera. Även så hejade jag på henne i Eurovision 2013 där hon tävlade för Finland. Nu har hon varit med i mello en gång och kommer tillbaka till nästa år.

Varför har du så dålig attityd på dina sociala medier?
- ja ni. Alla är inte positiva till hundra procent. Men att jag har dålig attityd på alla mina sociala medier håller jag inte med om. Såklart är det bra att ni säger till och märker detta, och jag kommer ändra på saker och ting i bloggen. Men jag ändrar aldrig något på mig själv. Man kan inte gilla allt en människa gör men delar av det.

Gillar din familj dig och tvärtom?
- Vi alla älskar varandra. Men såklart bråkar man ibland med människorna i familjen och detta löser sig med tiden. Vi alla är människor och vi accepterar varandra precis som vi är. Jag själv vet exakt vad jag ska görs för att få mina föräldrar mer positiva på olika sätt. Typ bädda sängen varje dag, gå ut med hunden på en gång, hjälpa till mer med maten och sånt. En familj är inte alltid felfri i handlingar man gör tillsammans och det måste kunnas lösas om man är en bra familj.

Det här tycker jag var väldigt tydliga och bra frågor från er. Ni är så snälla och duktiga som ställer utmanande frågor som jag får besvara på. Hoppas ni får en fortsatt fin fredag och helg efter det.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina. Igår kväll var jag i skolan och hjälpte till på gymnasiemässa på min skola. Riktigt lyckad kväll med många ansikten, frågor och kommentarer på skolan. Efter mässan igår åkte jag hem och åt middag med familjen. Inte den tidigaste middagen man kan äta på en vecka men jag fick mat och det är jag glad för. Kollade även på lite handboll på tv innan jag gick till säng. Så en ganska lyckad dag kan jag säga, men extremt trött var jag innan och efter skolan.

Dagen bjuder på aktiviteter också. Skolan först och sedan ska jag till sjukhuset och hämta ett par inlägg till mina skor som jag har fixat. Hoppas verkligen att de kommer hjälpa mina smärtor i fötter och underben. Jag kommer då bli extremt mycket gladare och snällare människa i längden. Äntligen ska jag till stallet efter jag har hämtat inläggen. Lola ska ridas lätt och jag ska pyssla om henne som attan för att jag har saknat stallet.

Stallet är en viktig avbrytande aktivitet för mig. Jag tänker liksom bara på hästarna och de kompisar jag har där och då.

Likes

Comments

Godmorgon! Att vakna upp nu och börja blogga känns ganska bra. Hade en ganska deep och på olika sätt jobbig chat med några av mina vänner. Hör ni?! Jag skriver vänner och de betyder allt för mig. Skulle aldrig klara mig utan dem. Det är alltid viktigt att ta hand om varandra och visa att man är nära dem även om man kanske inte alltid kan eller är det.

Den här låten jag skickar med er betyder lite för mig. Det är alltid inte lätt att hitta den perfekta kärleken i sitt liv, vissa kanske inte ens blir kära men kom ihåg att du alltid har en betydelse i livet.

Skolan väntar runt hörnet på mig och tar jag min cykel och cyklar till bussen. En vanlig dag i skolan för min del och efter skolan har jag inga planer faktiskt förutom att ta en promenad och tänka ut alla tankar jag har i mitt huvud. Ha en fin tisdag!

Likes

Comments

Fick en fråga här på bloggen som jag har tagit bort för att visa personen att jag tänkte svara på frågan. Man ser så himla mycket bilder på relationer på nätet, relationer med kille, tjej och kille, kille eller tjej och tjej. Jag dömmer inget kön här i inlägget och för er som tycker det, välkomna att tycka det.

Relationer behöver inte bara handla om kärlek. Det är allt från en familjesak, till kompisrelationer och liknande. För mig gäller nu familje och kompis relation på hög nivå. Det är så jag hittar mig själv och är en trygg tjej som kan visa mig publikt och vara stolt för den jag är. Jag skäms inte för att jag lyssnar på barnmusik, kolla på cinderella filmer, barnfilmer, inte gillar att ha smink på mig men skjorta och högre skor. Att trivas med sig själv är grunden till ett trevlig liv med någon annan eller som en individ.

Människor här på min blogg som kommenterar anonymt är inte sig själva någonstans. Såklart du som sitter vid datorn vågar att visa dig för mig, men inte säga samma saker. Men de man är med i vardagen speglar ens förtroende och attityd ganska mycket, jag går tillbaka till detta att ni får döma mig så mycket ni vill om ni inte samtycker.

Att sätta sig vid en blogg varje dag och skriva en åsikt om något eller någon är alltid inte lätt. Man tror att alla kommer läsa igenom texten och sedan samtycka eller inte tycka något. Men kommentarer speglar sig och ger av sig på olika människor. Dagens samhälle fungerar så att det alltid ska finnas en åsikt om allt. Ett omdöme eller en kommentar. Tråkigt med sant.

#motmobbning hjälper mig jättemycket i mitt positiva tänk. Att en människa skulle komma till mig och säga att jag inte har några vänner är inte alltid så trevligt. Men ta det som en käftsmäll och motbevisa de som säger så. Säg bara okej och gå - du själv vet vad du har och äger i ditt liv. Följ ditt hjärta och var nöjd med det. Det borde alla vara. Alla ska ha en chans att vara lycklig i ditt liv.

Likes

Comments

Dag två och sista dagen för Lunda mässan här i Lund. Riktigt intensivt men lärorikt och roligt har mässan varit. Ännu roligare när man fick träffa nya ansikten som går i skolan och som man inte har pratat med. Riktigt roligt att vissa av mina kompisar kom fram till montern och sa hej till mig. Muntrar upp mig med ett leende och prat. Allt med ambassadören är riktigt nyttig och bra för mig. Jag får tänkta på något annat än skola, skola & skola. Ramarna ramar in vem jag är, den som gillar att prata med nya människor och visa vem jag är.

Aldrig skulle jag kunna tänka mig att skriva något falsk, något jag inte står gör eller kränkande på min blogg. Finns ingen chans i mitt liv att en text i min blogg skulle vara felaktig info om mig själv. Snälla DU som kommentera så himla onödiga saker på min blogg, jag har en aning om vem du är och du har gått ut med Tunaskolan.... lägg dig inte i och var taskig och påträngande hela tiden. Detta är allmänt till alla och bloggen är en ganska personlig blogg, men ändå en publik blogg.

Är extremt stolt över mina texter jag skriver och jag skulle aldrig komma så här långt med bloggen, hästarna, skolan och självförtroendet utan min familj och de som är nära mig. Ni alla betyder guld mycket för mig. Tråkigt att det alltid ska finnas en udda person som ska vara taskig och slänga ut okloka svar. Skriv istället ett privat meddelande och klaga, bara på mig om du tycker du har det så roligt.

Som avslutande mening, vill jag tacka alla som står mig nära och för dessa två lärorika dagar som ambassadör i arenan. Tack!

Likes

Comments

Den här texten skrev Selena Gomez på sin Instagram efter att ha varit på rehabilitering i 3,5 månader. Stark som hon är bryr hon sig om alla runt om dig och sig själv lika mycket. Att ha en bra och stabilt självförtroende kan göra så himla mycket skillnad i sit egna liv, som andras lov runt om än.

Ni ser jättemycket text om min vardag, bilder om min vardag och årsintervaller som jag tycker och tänker. Utanför bloggen och sociala medier är jag den tjejen som bryr mig extremt mycket om de jag har runt om mig, mina kompisar, hästar, andra jag känner sämre men som inte mår hundra procent bra i livet. Att ge kraft och tid åt människorna man gillar kan göra ett eller flera levande leenden och kompisar för livet.

Jag tar själv inte mitt liv för givet. Det är ibland svårt i skolan men jag vänder bort kinden och fortsätter på mitt starka spår. Är riktigt osäker på hur många gånger andra har brutit ner mig genom en kommentar på sociala medier eller skolan. Att inte respektera mig som jag är trodde jag aldrig skulle kunna vara svårt för andra. Jag känner mig själv och vet att jag är snäll personer, men det är mycket annat i människor som tolkar just hur jag är som person.

Att vara självstark och självsäker i dig själv kan göra dit liv och väg lättare.

Likes

Comments