Header

Jag skäms inte alls över att visa den här bilden, så här är minen på mig när jag ser att en person, spelare från ett vist handbollslandslag drar upp och bombarderar en motståndare med att den är tjock och att personen gör inget vettigt på planen med mera. Handboll är klassad som en av de renaste sporterna man kan hitta då det inte förekommer så ofta bråk, stök eller fyllor.

Att sedan se detta i tidningar att personen säger detta mot en spelare och person som han ska möta dagen efter är onödigt, dumt och rent äckligt! MOBBNING av all klass och olaga hot! Det är en vuxen lundabo som skriker ut detta och verkar vara stolt över att säga detta och när man idag kommer till klubben där det spelar och uppsnack med tränare och andra bara larvar kring om den här situationen att personen säger såhär- det är ju som inget har hänt! Jag blev så sur när en kille citerade detta och sedan bara skrattade lite malligt och säger att vi bara ska glömma bort det som står i tidningar och det som har sagt.

VUXNA SOM BARN SKA ABSOLUT INTE BEHÖVA LIDA ELLER MÅ DÅLIGT ÖVER NÅGOT NÅN SÄGER TILL ÄN! OAKSEPTABELT OCH SKA SÄGAS ATT DETTA KOMMER INTE GLÖMMAS.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er alla och god förmiddag. Det känns som att det var ganska längesedan jag var här på bloggen och gjorde ett inlägg. Och om jag ska vara uppriktig så vet jag inte vad det beror på. I måndags hade jag en dippa och visste inte alls vad jag skulle skriva så därför skrev jag inget alls, och sedan har väl det mönstret fortsatt hela veckan och nu vill jag tillbaka i mitt vettiga mönster, att skriva inlägg på bloggen.

I helgen på söndag eftermiddag drar jag till Lunds C för att ta tåget upp mot Norrköping med klassen och läraren. I Norrköping ska vi ha basmaskinskörning i tre dagar för det ingår i kursen naturbruk. Men nu kommer vi till det kluriga. Internetet. Det kommer inte finnas nät på tåget eller vid stugorna. Så jag kommer få improvisera lite och köra på lite tidsinställda inlägg med bilder, tankar med mera, Ni får gärna hjälpa mig när det gäller skrivandet att tipsa vad jag ska skriva om.

För övrigt är det jättefint väder här i Lund med solsken och blå himmel. Jag måste klä på mig för att jag har fortfarande pyjamas på mig och börja göra något vettigt av dagen. Ha en fin och solig dag

Likes

Comments

Bild från Sydafrika.

Godmorgon världen, bloggen och alla fina människor. Igår som många märkte blev det en hel del inlägg här på bloggen. Och det är vi alla glada för. Igår var liksom sista dagen som jag har det pluggfritt och liknande på min fritid. Imorgon börjar de lite större ämnena som svenska och idrotten och då måste jag ha huvudet på skaft och ta åt mig information, samt utföra.

Dagens tisdag bjuder på att jag ska till skolan. Tar bussen hem efter skolan för att gå ut med hunden samt äta lite mellis. Sedan blir det att kolla på handboll på tv före eller efter middagen och där har ni mina planer för dagen. Ni hör ju att det inte händer så mycket just nu i mitt lilla liv. Men en fotografering med lite nya klädesplagg ska också fotas idag. Så håll i er och förvänta er en bildbomb under veckan från fotograferingen. Hoppas ni får en bra dag och längtar efter bilderna lika mycket som jag gör.

Likes

Comments

Med ett eget beslut och darriga tankar har jag nu insätt en sak jag aldrig skulle kunna tror när jag började i akademin. Men slagfärdig som jag är och ledsen måste jag gå vidare och inse att det här måste ta ett slut, min smärta. Jag är liksom 17 år och har så här ont i både ben, fot och knäskål. Det är inte fullt normalt.

Tidigare i år berättade jag för er att jag har tagit en paus i akademin för att dämpa smärtan och sedan komma tillbaka när det känns rätt. Jag kan nu berätta att så kommer det inte bli. Resan med Lola och de fina kompisar som finns i stallet tar slut här och nu. Så mycket jag har lärt mig och så underbart jag har haft det.

Det här inlägget och beslutet berättar att jag slutar i akademin och resan med F och Lola men absolut inte hästarna och stallet. Det är tufft att missa träningar i akademin då det finns en stor planering för varje lektion. Och de lektionerna missar jag alltid pågrund av skolan, eller smärta med mera. Tråkigt men man måste någonstans ta ett vettigt och bra beslut, och detta beslut är mitt roliga och fastställda.

Likes

Comments

Igår kväll fick jag igenom min blogg från start till nu. Alltså att jag gick till mitt absoluta första inlägg jag skrev här på bloggen. Jag kollade in brödtexterna som bara bestod av fyra rader, bilderna som var extremt dåliga och fula. Till sist funderade jag på om alla mina inlägg ser ut såhär? Och nej det gör de inte. Ni ser ju nu att det finns skillnader på bilderna, texten och innehållet i hela min blogg. Jag som person och bloggen växer tillsammans och blir äldre. Och det är den nakna sanningen.

Man är alltid en nybörjare på allt. Och när jag startade upp bloggen i november 2013 var jag 13 år och visst inte så mycket om det sociala här på internet. Det skrämmer mig att jag ens vågade lägga upp en bild på mig själv, men på något sätt visade det att jag var säker i mig själv och vågade visa mig på nätet. Det kommer alltid förbli så i alla sammanhang.

Till slut vill jag bara öppna mig för er och säga att jag på något sätt är förbaskat stolt över mig själv och min blogg. Att tro att jag skulle vara kvar i sammanhang som bloggandet eller liknande trodde jag aldrig.

Likes

Comments

Godmorgon! Jag känner för att öppna dagens inlägg med att tänka på världen. Det låter kanske lite fånigt eller långsökt. Men tänk på hur mycket ont vi har skapat i världen, men ändå så mycket godhet!

Idag är det måndag och första dagen på tre veckor jag tar bussen till skolan och salarna. Jag har haft praktik i tre hela veckor och därför inte varit i skolan på dom veckorna. Men nu är vi back on track och rivstartat första lektionen med att ha ett prov om hundens beteende. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte har pluggat så mycket. Men jag ska kunna få minst omdömet godkänt ändå!

Efter skolan har jag inga planer förutom att gå ut med hunden. Jag tar kanske en egen promenad eller så åker jag tillsammans med mamma och köper en baddräkt eller träningskläder. Vi får se vad eftermiddagen ger oss.

Likes

Comments

En liten reminder till er all och mig själv. Alla människor är människor, även om de ser helt annorlunda ut, är kortare, längre, vill färga håret, förutsättningar i livet, syskon eller inte, föräldrar eller ej, bråkig eller snäll individ. Vi alla är människor! Mobbning som förekommer i vardagen på arbetsplatser, skolor, gym och offentliga platser är förbjudet och dumt val. Lika dumt som allt som förekommer på nätet. Vi människor ska ta hand om varandra och vi lever alla i en värld och planet som vi måste ta hand om tillsammans! Vi ska hjälpa och le mot den vi ser var dag.

Tillsammans gör vi detta till en bättre värld. Mer glädje och känsla. #motmobbning

Likes

Comments

Det är ett blåsigt Lund idag med regnskurar och sol. Jag sitter mest inne och äter samt dricker då inte har så mycket annat för mig idag. Ska kolla på handboll om ungefär 40 minuter och sedan redigera lite bilder i vanlig ordning. Jag gillar verkligen min design på min blogg mer och mer och det hoppas jag att ni också gör. Det blir inte så mycket text i mitt inlägg idag, men bilderna kan tala om hur jag mår. Det är faktiskt lite tråkigt att inte ha Melodifestivalen att se ifram emot ikväll. Mer musik i lurarna då.

Likes

Comments

Nu har det skett lite ändringar i min blogg och design som ni ser. Jag vill kunna leverera en stilren och tydlig blogg men bra inlägg och fin design. Såklart kan jag alltid och kommer alltid kunna förbättra min blogg ett steg till. Men för stunden tycker jag att det blir fint såhär. Även har kategori och den modulen där uppe förvunnit då jag känner att det inte finns så stor nytta av den. Om ni använder den så sätter jag såklart tillbaka den på sin plats.

Det är väldigt mulet och regnar ibland. Just när jag gick ut med Dixie kom det en extrem skur med jättestora droppar som gjorde ont på huvudet och blåsten drog ikull mg nästan. Så det blev till slut att jag och Dixie sprang hem. Blöt som jag var satte jag mig och fikade med en god bulle och kaffe. Gott och onyttigt var det! Men som alla vet så är det fredag idag så det fick bli lite lyx och skita i vilken mat man tycker i sig idag... ungefär.

Ikväll kommer inget speciellt hända. Det blir att hänga framför datorn och tv:n kanske och spendera tid tillsammans med familjen. Imorgon eftermiddag blir det handboll på tv och fortsatt mys med familjen. Vet ni vad?! Jag älskar att mysa med familjen och det är därför det upprepas ofta här på bloggen. Ha en skön fredag <3

Likes

Comments