Att komma hem från en bra dag som innefattar ledarskap och trygghet känns bra. En lång promenad i tystnad och tankar gav ett bra resultat hos mig som kommer bygga på mitt förtroende, trygghet och bemötande på bästa sätt. Jag växer som min blogg gör och allt runt omkring mig. Vi alla ser olika ut, har olika perspektiv och åsikter om små detaljer till stora avgörande saker. Det är helg okej att tycka olika och det är detta som bildar människan på det bästa sättet. Ingen är sig lik den andra och kan just de saker som man ska eller vill kunna. Vi lär oss, tappar bort, och lär oss på nytt. Allt i världen är en enda stor lärdom enligt mig. Och världen kan vara fin på olika sätt.

Jag sitter just nu med en kopp kaffe och en torr bulle faktiskt. Bullen var inte alls så god som jag hade hoppats på och nu känner jag mig besviken, men har ändå ett bra bemötande med mina besvikna intryck och tankar jag har. Bara för jag är konfirmationledare menar inte det på att jag kommer ändra sättet att se på saker och liknande. Det blir som en bubbla runt mig. Slut snackat om detta och dags att gå vidare till min packning. Jag drar till Mälarhusen där jag firar midsommar i år igen. Gött häng och fina bilder hoppas jag på. Jag önskar er alla även en fin midsommar med mycket blommor runt omkring er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan. Senast vi sågs var när jag var i Mälarhusen med mamma och pappa en dag. Hemma här i Lund händer inte så mycket mer än att jag är nästan 7 timmar i kyrkan som konfirmationsledare. Tidiga morgnar och trött på eftermiddagarna. Idag var jag så trött så jag la mig i soffan och sov en lång stund. Har nästen precis vaknat och ska fixa middag till mig och brorsan. Ibland skäms jag för att bloggen är tom lite från och till, men mina veckor nu är lite tomma och lösa sidor som jag pusslar ihop med ledarskapet.

Hemmaveckorna gällande konfirmationgruppen håller på hela veckan ut och sedan är det iväg till Tjurkö. Så det kommer bli fortsatt till och från med bloggandet från min sida. Men kan uppmuntra er att jag kommer dra till Hawaii senare och då banne mig blir det grymma bilder. Ha en fortsatt fin dag och vecka!

Likes

Comments

Tjena! Idag vaknade jag upp i fina Mälarhusen i strålande solsken. Frukosten är uppäten och jag ska börja packa ner mina saker för att bege mig till Lund senare idag. Det blir shorts för mig idag igen för att det är så fint väder och lever leker. Jag som aldrig brukar ha på mig kortbyxor men nu banne mig måste jag börja använda det.

Väl i Lund kommer lite gäster till oss, vi ska grilla, prata, planera och ha allmänt skoj tillsammans. Bra att tänka lite på annat innan konfirmationstiden börjar för mitt ledarskap. Känner mig taggad och allmänt peppad på livet för stunden. Ha en bra dag!

Likes

Comments

God eftermiddag! Väder idag har varit lite till och från med skurar av form regn och blåst. Så jag tog en längre sovmorgon och sedan chillade inne med att påbörja en Mandala och redigera lite bilder. Även ska jag kolla klart på sista avsnittet av Prison Break säsong 4. Den serien förgyller mina dagar och jag blir så taggad av den serien. Grillen ska på senare i kväll och det ska grillas kött och go dryck till.

Fredagsmys efter middagen och sedan ska jag packa smått till att vi ska åka till Mälarhusen under två dagar. Det här blir bra!

Likes

Comments

God eftermiddag! Att vakna upp till den dag där ens sommarlov börjar för i år är en dröm. Det finner sig inte in i mitt huvud att jag har fått sommarlov för att det har varit så mycket att göra i skolan och utanför skolan. Och planerna och uppgifter fortsätter att flöda under lovet. Men många av er får er student eller sommarlov på fredag så jag ska vara tacksam för lite fridagar för sommarlov. Det är två inlägg som jag har sagt länge att det ska vara uppe på bloggen men inte är det. Jag ber om ursäkt, men jag har inte gått in på min egen dator på flera dagar och bloggar just nu från min skoldator. Fråga mig inte varför, för att jag vet inte.

Den enda bokade saken jag har idag är sjukgymnasten som jag ska till klockan 14:30. En timme där och sedan hem igen. Mina tankar är lite överallt idag. Har mycket att tänka till om konfirmationsledar uppdraget, Hawaii resan, bio ska in med en kompis också, student som firades igår... ej jag tyvärr. Vad kan man säga? Mycket sker på en och samma gång och jag vill hellre landa mjukt i skorna och ha planerna klara än inte. Så på något sätt är det bra att jag är lite mörbultad i hjärnan vid den här stunden. Avslutningsvis vill jag bara önska er alla en fin sommar, och lov för er som ta det snart.

Likes

Comments

Här får ni lite bilder från veckan. Den här veckan har börjat bra och kommer sluta bra. I måndags gick vi inte alls längre i skolan. Vi tog bara och spelade ett parti kubb i skolan, tömde skåp och sedan åkte hem. Vid klocka 11:00 var jag hemma hos mig igen. Och vad kan man säga om den lite kyligare dagen idag? Åkte till skolan och där hade vi olika stationer som vi skulle täck mot varandra. Mitt lag lyckades i ta prisplats men jag tycker ändå att vi hade en god anda och glöd. Efter skolan drog jag och pappa ner till Ystad och arenan där Sverige skulle ta VM plats i handboll. Och vad åker vi hem med?... en plats i VM i handboll för damerna. Grattis!

Sitter just nu i bilen och är påväg hem. Musiken dunkar och humöret är på topp även om jag är lite små trött i huvudet och kroppen. Imorgon sätter vi punk för det första skolåret för min del. Sommarlov närmar sig och imorgon är det dags!!

Likes

Comments

Godmorgon! Att vakna upp till söndag och inse att det är endast tre dagar i skolan innan man går på sommarlov är fantastiskt. Som jag har slitit för att få ihop material, texter och övningar till lärarna för att de ska kunna sätta betyg på mitt arbete. Men nu är det över för den här årskursen och nästa steg kommer i nästa klassår.

Idag ska jag börja dagen med att äta en god frukost. Jag gick upp lite tidigare idag än vad jag brukar för att jag ska då ihop bildmaterial till dagens bildinlägg på bloggen och min facebooksida. Mer om vad det är jag ska fota och hur miljön i bilderna blir får ni veta senare under dagen. Annars är de oklara planer som gäller idag. Jakten på avslutningsklänningen är fortfarande igång, men tror inte att jag åker och letar just idag. Steg nummer två blir att åka till Malmö och Emporia där Zara finns! Ha en fin söndag!!

Likes

Comments

Hello! Dagarna har bara sprungit iväg de senaste veckorna och jag känner att jag måste fylla min blogg med lite inlägg. Igår var jag och mamma en halvdag i stan för att äta lunch, fika och köpa en klänning till mig. Lunchen ser ni på bilden. En extremt god sallad med en smoothie till som gjorde lunchen guld. Vi hittade dock ingen klänning till mig. Jag provade säkert åtta stycken klänningar och hittade en som var helt okej men var lite dyr för kvalitén.

Jag åkte hem tomhänt och idag, nu sitter jag och kollar på Narnia innan jag ska se handboll på tv. Dixie ligger i stolen bredvid och myser rejält. Att ha godis och dryck bredvid som gör dagen så bra som möjligt känns också säkert och trevligt. Film myset fortsätter och jag önskar er alla en fortsatt trevlig helg.

Likes

Comments

Kvällarna blir längre, nätterna blir svalare, huvudet blir större, hjärtat slår snabbare och vibbarna blir större än mitt hus. Det är några känslor jag har inom mig just nu när det börjar närma sig skolavslutning och student för många. Den tanken som slår mig mest är att jag vill stå som student i år, jag vill att skolan ska ta slut på riktigt för mig och att resten av livet ska finnas framför mig som ett öppet fält. Men som många vet går jag bara första året i gymnasium och det skolåret håller på att ta slut för mig och resten av klassen.

Att sitta framför min skärm och tänka vad jag ska skriva om i sommar, vad jag ska visa er för något och ge er kommer inte bli alls svårt i sommar. Eller på något sätt blir det lite svårt då jag ska "jobba" som konfirmationsledare med ett gäng och åka ut på ett läger där det inte finns internet och tiden inte heller kommer finnas med mig som jag önskar. Men en uppmuntring är att jag och familjen drar ut till Hawaii efter konfan och det kommer bli helt underbart. Målet är att leverera bra inlägg med fina bilder dagarna runt. Hur nice låter inte det!?

Min dröm att åka till Hawaii blir sann och jag kommer aldrig bli samma tjej igen efter resan... eller jo kanske om ni fattar. Skoltrötta tjejen som sitter vid datorn just nu och skriver till er kan bara önska er alla ett fint sommarlov när just ert börjar.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Tanken idag var att jag ska sätta mig vid datorn och skriva en lista till er. Sanningen och frågor ska besvaras tillsammans med glädje och bilder. Innan jag börjar min lista för er tänker jag att jag berättar kort hur min dag ser ut. Sista dagen idag i skolan för veckan. Imorgon är klassen ledig och ingen skola. Men efter dagens skola går jag direkt till sjukgymnasten och jobbar av en timma där innan jag tar bussen hemåt och sedan tar ut hunden på en promenad. Hoppas verkligen inte att regnet öser ner då. Jag vill ju att både jag och Dixie ska komma hem säkra och levande. Så det var dagen i korta drag för mig. Nu börjar vi med listan!

Vad köpte du senast?

Jag köpte senast själv en stickad tröja från affären JOY.

Vilket är ditt bästa ämne i skolan?

Idrott helt klart.


Vilken är din favoritaffär?

Jag tror att det blir JC, Gina och Chiquell.

Vilka smeknamn har du haft?

Alltså allt för många! Katta, katten, kattis, kattan, fru katt till och med Katalina!

Det var några av alla frågor av listan som har bockats av. Mer kommer efter tiden och när jag känner att jag kan besvara dom bra och rättvist.

Likes

Comments