Idag är det en sådan söndag där man inte orkar med så mycket. Man är liksom inte så produktiv. Iallafall inte jag. Jag har verkligen otur när det gäller att bli förkyld. Den är verkligen på toppen på berget nu och jag vill verkligen bara bli helt bra och känna att jag blir människa igen.

Min eftermiddag blir att jag kollar på hästhoppning, går ut med Dixie en promenad och kollar in skolan lite för att hänga med så bra som möjligt. Det blir för dags att koka ett ägg till lunch och bara ha målet att bli helt frisk. Jag önskar er alla en fin söndag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Höstens färger och tecken är verkligen hos oss nu. Alen är så fin med alla färger och löven som ligger vid gångens kanter. Det är lite extra mysigt att gå med sin hund där när det är ljust. Men idag har det varit öppet hus på min skola där jag agerade ambassadör för hästlinjen. Gick väldigt bra och det är ett bra team och sällskap man har under dessa event. Nu tar jag helg och myser ner mig i soffan med tända ljus, lite choklad och naturgodis och kollar på något extra bra.

Även roligt att få vara med på Lunds gymnasiemässa som var i torsdags. Träffade många konfirmander som jag hade i gruppen när jag var ledare. Och det var roligt att så många kom till vår monter och bara ställde en eller fler frågor om just våra utbildningar bland annat. Tack för mig! Nu kör vi lördag på full volym. 🥂✨🍂

Likes

Comments

Jag känner i mitt liv att jag behöver en trygg plats att vara på. En plats som man känner att man kan leva fullt ut, äta gott och bra, vara med underbara människor och bara leva. Även att behålla självsäkerheten och gå framåt i livet. Som en 17 åring tjej som jag är vill jag fortfarande känna mig som en tonårig tjej som har så långt kvar och så många möjligheter öppna för mig i framtiden. Man får inte glömma vem man är som person och vilka människor man har runt sig.

Att njuta av en helg och sedan dra på ett fakesmile eller låssas vara någon man inte är kommer inte hålla för alltid och det är alltid du själv eller någon annan som ser igenom känslorna och ditt kroppsspråk. Det blir till att leva som tonåring och ha supporten och ge support till varandra lite extra mycket för att få den fina känslan av starkhet, godhet och minnen.

Likes

Comments

Godmorgon och hej på er! Vi välkomnar måndagen till oss på ett bra och trevligt sätt och börjar sminka sig till skolan. Nu när jag vaknade har jag verkligen märkt att det är lite mörkare på mornarna och att det är kyligt som attan utomhus. Det är ju nästan frost känns det som, man vågar knappt gå ut för att man är lite för rädd för att bli kall och frysa fingrarna av sig. Men ut och cykla till bussen ska man för att komma till skolan. Och jag bjudet in den här veckan bra faktiskt. Endast en jobbig engelskalektion idag och sedan en helt okej eftermiddag väntar. Bland annat ska jag efter skolan om jag orkar åka in till tehuset Java och köpa en temugg till, en sån extra stor om ni förstår. Så att man får plats med både lite extra tevatten och mjölk samtidigt.

Men den stora nyheten och roliga saken som händer i veckan är att jag egentligen dra på mig ridkläderna, knäppa ridstövlarna och ta på hjälmen för att rida för första gången på mer än ett halvår. Jag ler så mycket nu när jag skriver detta inlägg och verkligen får banka in det för att förstå att jag har blivit frisk! Såklart har jag fått klara besked från sjukgymnast och nära och kära att jag ska ta det väldigt lugnt och lågintensiv i början för att inte belasta för mycket på ben och fötter för att jag är svagare än vad jag har varit tidigare. Men som sagt, jag får rida!!! På både tisdag och onsdag ska jag vara med i en hoppgrupp och hoppas självklart att jag får rida stjärnan hon själv, Lola. Mer om detta och referat efter ridningen kommer komma upp på bloggen.

För att krydda på det här inlägget en extra bit ska jag bara tillägga att jag kommer ha studiedag på onsdag och får mycket tid över till bloggen och studier.... kanske! Ha en fin måndag och ta hand om er.

Likes

Comments

Bilden underst är min nyasts som är uppe på Instagram. En härlig soldag och mys i Hawaii, som en vanlig vardag, haha eller inte. Lyx deluxe i Hawaii kan man säga. Jag hade tanken att klicka in på min blogg via datorn idag, men det blev inte riktigt så för att jag inte har tiden att slänga upp något riktigt matigt inlägg på bloggen idag. Om några timmar, vid klocka tre åker jag och pappa till Kristanstad för att kolla på handboll där ingen minde än Jerry Tollbring kommer hem till staden och lirar. Roligt att få se honom, men även Kristanstad hemma igen, de lär ju få drämma på lite extra idag för att få sin vinst.

Efter matchen åker vi hem och myser, kollar på ett eller flera avsnitt av Hawaii five-O och bara har en underbar lat dag i regnet idag. Jag lär flytta lite kläder till brorsans garderob också i helgen för att min svämmar över lite. Men dagarna får komma som dom gör och jag taggar helgen som vanligt. Inget bestämt förutom handbollen idag kommer hända som det ser ut nu. Lyx helg på språng!

Likes

Comments