I samarbete med Löwengrip C&C fick jag en förfrågan om att prova några produkter från Löwengrip care and color. Jag har provat tre helt fantastiska hår produkter. Som jag lätt kommer använda jämt.

Smooth My hair:En vårdande och värmeskyddande stylingskräm. Ger håret en fin finish med långvarigt lyster och hållbarhet. Denna produkt är perfekt till mitt rätt slitna och frissiga hår och ger håret en fin glans.

Doft: Väldigt friskt.

All time high dry spray:Är en torr, oförgad spray som ger håret volym. Ger håret en naturlig rörelse. En super produkt mellan stylingspuder och hårspray. Vill man som jag ha volym i hårbotten är denna produkt toppen.

Doft: Äpple och mysk.

Pixie dust hairspray: Ett hårspray som är lätt att styla håret med. Fixerar, ger stadga och gör håret naturligt.

Doft: Sweet caramel. Om jag kunde skulle jag äta upp sprayet doftar underbart länge.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår när jag var inne på Jotex och letade lite inspiration hittade jag denna coola skål/vas som fångade mitt intresse. Wow en detalj som ska finnas i mitt hem.

/K

Likes

Comments

Lite detaljer från vårt nyrenoverade kök 👌🏻galet nöjd med alla små detaljer. Från mörkt omodernt furu till ljust, vitt och modernt. Var en stund orolig över valet av svart fog men nu i efterhand älskar jag den. Vad tycker ni?

Likes

Comments

I Samarbetet med BGA fotobutik..

Man kan enkelt förändra ett rum med posters och prints. De kan ge ett rum karaktär och förstärka en stil och känsla.
Jag älskar att styla mitt hem med olika posters, har en del som jag byter i mellan. Just nu blandar jag gamla och nya svarta ramar med olika klämmor.


BGA Fotobutik har ett stor och fin utbud av trendiga posters. Jag tänkte visa er några av mina favoriter.

Pantent ritning Kamera.

Likes

Comments

Äntligen är dagen här då vi hade tid för Köksplanering på Ikea. Jippie som jag längtat. Nu är det inte länge kvar tills vi börjar riva ut det gamla gräsliga opraktiska köket. Det nya blir vitt. Veddinge luckor, stenbänkskiva och silver detaljer.

Typ såhär blir köket. 👌🏻

Likes

Comments

~TÄVLING på min Instagram KH0ME. I samarbete med @bganordic har jag fått äran att tävla ut ett presentkort på 500kr till en av mina fina följare.

Regler: Följ @bganordic & @kh0me
Tagga 2 vänner som borde delta i denna tävling. En vinnare dras den 24/8.
#tävling #khome #bganordic

Likes

Comments

I söndags var jag och mannen i Söderköping en sväng. I söderköping var det soligt och mycket folk. Vi valde att äta glass på smultronstället mums!. Wow säger jag bara för deras glass.

Så underbara stockrosor.

Likes

Comments

Idag har vi strosat runt i mysiga Gränna. Jag Gurra och min goa vännina Josefin som är här från närke. Finns så mysiga små butiker med både inredning och polkagrisar. Vi åt lunch vid hamnen och spelade äventyrsminigolv.
Hel mysig dag ♡

Likes

Comments

Detta lilla leende och skratt får vem som helst att bli lycklig. Tänk att mosters fina Thilda blivit så stor och fyller hela tre år. Tre år har denna lilla människa gett så kärlek. Dessutom är jag och Gurra gudförälder 💕

Vi bjöds på en riktig fin dag fylld med värme, kärlek, pussar, kramar, grillbuffe, dryck och tårta.

Likes

Comments