Idag har jag gått i skolan som vanligt och det gick bra förutom att vi har extremt mycket just nu, med läxor och prov som ligger tätt in till.

Men jag kom hem och hade hoppträning kl 18.00-19.00 och de gick bra! Hon är väldigt trög i börjas så de blev några stopp i början men de gick bättre i slutet.

Problemet jag har men henne (min häst) är att hon kan bli väldigt lång och lite trög men hon är extremt fin när jag vågar ta lite fart och vågar att rida.

Många ryttare kan ha de rädslan att man inte vågar att rida lite snabbare och våga att smacka. De problemet har jag själv och de måste jag öva på! Men de går framåt.

Nu ska jag kolla på svenska Hollywood fruar som är så sjukt kul

Hoppas ni får en bra kväll:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag gått i skolan halva dagen och är nu på väg till tandläkaren, när jag ändå sitter på bussen kan jag berätta lite om min skolgång.

Jag började på min första skolan och gick där från f-4 och jag hade en ganska bra tid där men jag bråkade mycket med en tjej som kunde få ut sig mycket fula ord ibland, jag kunde också starta onödiga bråk.

När jag gick i 2 eller 3an så blev jag mobbad av en kille som gick i 9an då, han var riktigt taskig.

Han puttade in mig i en bil och jagade mig..

Jag slutade på den skolan och började på en Engelsk skola och de var bra till en början men sen började lärarna var riktigt dumma i huvudet! 

Slutade efter en termin och började på den skolan jag går nu och jag trivs riktigt bra! 

Lite kort berättat om min skolgång. 

Ha de! 

Likes

Comments

Hej!

Mitt namn är Katarina och är 15 år gammal! Jag har funderat ett tag på skaffa en blogg för att de verkar spännande och jag tycker att de är kul att skriva. Mitt liv handlar om hästar och de är de jag tycker bästa om, har haft hästar sen jag var jätteliten.

Har ett sto på 9 år som vi köpte för 1 år sedan.

Tycker även att de är kul med mode. Min blogg kommer att handla om hur min utveckling går med min häst och kommer även berätta om mina vanliga dagar.

Hoppas ni kommer gilla min blogg!

Likes

Comments