Känns så himla skönt att ha fina Majsan hemma igen! Vi fixar alltid i ordning så sjukt nice frukostar eller brunchar ihop och dem blir alltid dunder! Efter en skön och utvilade kväll igår så vaknade båda vi upp med mycket energi. Vi var extremt trötta igår, vi gick och köpte lite godis på seven och sen satt vi på en film och båda somnade halvvägs in i filmen. Det var jätteskönt så man vaknade upp utvilad idag. Till vår brunch gick vi till ett nyöppnat bageri här i Gullmarsplan och köpte croissanter sedan ner till hemköp. Där köpte vi våra ingredienser till vår passionssmoothie som blev supergod! Recept nedanför! 👇 När vi skulle göra vår smoothie lyckades vi däremot få ut mer än hälften på golvet. Min mixer hade då lyckats gå sönder på ett eller annat sätt så när Maja lyfter upp den så bara åker allting ut överallt på hennes mobil, på golvet och lite i hela köket. Vi lyckades i alla fall rädda lite av vår smoothie och hennes mobil så det var ju lite tur i oturen. Vi kollade sedan på Jumper, pratade och åt vår brunch ihop sedan tog Maja bilen och åkte iväg på middag hos sin farmor. Tyckte lite synd om henne däremot eftersom hon blev så himla mätt efter brunchen och sedan skulle iväg på middag direkt men förhoppningsvis kommer hon lyckas få i sig något där med!

Passionssmoothie:

 • 5 dl Naturell Yoghurt
 • 1 Färskpressad Apelsin
 • 2 dl Tärnad Mango
 • 2 tsk Vaniljsocker
 • 1 tsk Florsocker
 • 3 Isbitar
 • 4 Passionsfrukter

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag legat och slappat exakt hela dagen. Ni som har mig på snapchat såg antagligen mina 100 snaps om hur skönt jag tyckte det var att vara ledig idag! Maja kom över runt 7-8 tiden och efter det har vi bara suttit och pratat konstant om lite allt möjligt. Vi har inte setts på jättelänge eftersom hon varit utomlands m.m så det har varit supermysigt ikväll att få spendera lite kvalitetstid med henne. Vi gick och köpte sushi vid 10 tiden precis innan dem stängde, så glad över att det var öppet! Dem ska ha öppet till 22.00 men dem brukar alltid stänga tidigare bara för att jävlas.. 😒 Vi hade tänkt dra på nattbio men Maja verkar lite skeptisk till den idén nu så vi får se hur vi gör med det. Hoppas alla ni andra får en trevlig lördagskväll, jag är i alla fall jättenöjd med att jag inte kommer vakna upp utan någon baksmälla imorgon!

Likes

Comments

Börja följ mig på snapchat! Uppdaterar inte bloggen lika mycket då det inte finns så mycket tid över men om ni fortfarande vill följa min vardag så är det bara att lägga till mig. Har öppen så alla kan se min mystory ingen kan däremot skicka snapchats till mig.

👻Snapchat: Katarinadiaz

​Ni kanske märker vilken effekt som är min favorit! 

Likes

Comments

Att lyckas med alla sina drömmar och samla ihop dem kan vara svårt utan en detaljerad plan med en bra uppbyggnad. Även fast det kan kännas läskigt att kolla så långt in i sin egna framtid som 5 år framåt så kan du lära dig bygga upp en plan i steg vilket kan göra det lättare för dig själv att se hur du kan lyckas med dessa mål. Lär dig välja ut rätt kategorier för din 5 årsplan, skriv upp det och börja jobba utifrån din lista!

1. Tänk på hur du vill ändras. En 5 års steg plan kommer innehålla en mängd olika kategorier beroende på hur du är och vad du vill ha utav ditt liv. Vad skulle göra ditt liv lättare? Vad skulle göra dig lyckligare?

 • Föreställ dig själv som du ser dig om 5 år. Vart ser du dig själv bo någonstans? Vad ser du dig själv göra? Försök vara så ärlig med dig själv som möjligt medan du föreställer dig själv detta.
 • Du kanske redan nu är nöjd med ditt liv och är lycklig och du kanske vill vara på samma ställe inom 5 år och att allt fortsätter som det gör nu. Om det skulle vara så, så fokusera istället på hur du ska fortsätta leva på det sätt du gillar och gör just nu.

2. Tänk på dina personliga Goals i livet. Dina personliga goals är vad du hoppas på att utvecklas till eller lyckas med i ditt liv. Hur skulle du vilja utveckla dig själv personligen och vad vill du uppnå och vart vill du komma någonstans. Det är detta du ska fokusera att tänka på. Detta kan handla om saker från exempelvis att du vill börja bli mer utgående, börja dejta, träffa mer människor till att du ska plocka upp den dammiga gitarren där hemma och lära dig spela. Dina personliga goals och vad du vill uppnå kan vara lite allt möjligt. Det viktiga är att du faktiskt tar reda på vad just detta är och sedan ser till att få det att hända. I en 5 årsplan kan något av det du vill uppnå exempelvis vara:

 • Sluta röka
 • Börja träna mer
 • Starta upp ett eget företag
 • Kolla mindre tv

Det kan alltså vara nästintill vad som helst. Allt som du vill ändra, utveckla eller uppnå i ditt liv.

3. Tänk på det roliga. En viktigt del att tänka på innan du skriver upp din lista är att tänka på allt det roliga du vill ha gjort inom dessa 5 år. Vart skulle du vilja resa? Vad skulle du vilja ha gjort inom dessa 5 år? Roliga saker du kan vilja göra kan inkludera:

 • Sky-diving minst en gång
 • Gå på en blind date
 • Gå på en musikfestival
 • Tågluffa med dina vänner

Part 2 Skriva listan!

1. Var så tydlig som möjligt! Du kan försvåra detta för dig själv om du exempelvis skulle skriva på din 5 åriga plan "bli en bättre människa" för det finns många olika sätt att bli en bättre människa på och vad som skulle göra just dig till en bättre människa därav försök vara så tydlig med allt på din plan som möjligt. Försök att vara noggrann och specifik så kommer just din 5 åriga plan bli super och hålla mycket högre standard och det finns även en större chans till att du lyckas med dina goals. 

2. Leta ut dem viktigaste saker på varje lista. På varje kategori du lagt upp så försök försök välj ut det som du anser vara viktigast för dig just nu. Försök att inte få det till mer än en handfull med det du vill åstadkomma inom 5 år.

3. Vad kommer få dig att lyckas. Efter du rett ut vad det är du vill åstadkomma och strukturerat upp dina olika kategorier och listor så är det viktigt att du börjar tänka på hur du skulle kunna lyckas med det du vill. Det är som ni kanske förstår en av det viktigaste stegen i denna lista.

4. När ska detta ske? Försök sätta en tidslinje på när dessa saker ska hända. Om du exempelvis vill springa ett maraton så kanske du ger dig själv 2 år på att du ska göra det inom dessa två år framöver. Om du vill vara ännu mer specifik så kan du ju självklart kolla upp första bästa maraton du kan springa och boka in det i din kalender på direkten. Det viktiga är att du inte bara säger att du vill åstadkomma det du vill "någon gång" för då kan det bli så att det aldrig blir av istället.


Det viktiga med detta inlägg och det jag ville förmedla var att det är bra att lägga upp en framtidsplan. Även fast det kan verka skrämmande att kolla in i sin egna framtid så är det bra att göra. Jag vill även påminna alla om att ni kan åstadkomma vad ni vill i ert liv, det är ert liv och jag tror alla kan allt om dem bara vill det. Så låt aldrig någon trycka ner er, säga att det du vill åstadkomma är omöjligt eller att du inte är bra nog för det är bullshit.

Likes

Comments

Det var denna klänning som blev köpt i fredags innan min storebrors firande! Den är köpt på bikbok för endast 299 kr och jag själv älskar den! Blev definitivt en av mina nya favorit klänningar.

Jag personligen tycker just denna färg är fin nu när det börjar röra sig mot hösten men man fortfarande har lite av sommarfärgen kvar. Jag själv har precis börjat använda mig av mer variationer av färger när jag klär mig. Till en början körde jag mest på safe färger som svart, vitt och grått men sedan jag börjat använda färger har jag fått mycket komplimanger för det och jag rekommenderar alla som kanske inte vågar bära färgstarka färger att faktiskt börja göra det. Det får en att lysa upp på ett helt annat sätt! 

Likes

Comments

Bilder från innan min bror åkte ifrån mig.. Blev så himla ledsen började t.o.m böla som en liten bebis. Min bror är liksom allt för mig, eller ja rättare sagt min familj är det. Jag har även seperationsångest så det är inte en speciellt bra kombination om man säger så. Min hejdå kram till min bror varade i cirka en kvart innan han verkligen behövde åka iväg. Funderar däremot på att åka upp redan nu i helgen och hälsa på honom då han även har inspark nu i skolan så det skulle ju vara kul! En weekend i Sundsvall med alla högskoleelever låter ju inte speciellt dumt.

Likes

Comments

I fredags var det musik, margaritas och pina coladas som gällde! Vi skulle fira min älskade bror så alla kom över först för middag och drinkar innan vi skulle ut. Jag däremot missade ungefär halva hans födelsedag... Jag jobbade och allt drog ut på tiden så var inte hemma förrän vid 18.00 sen så behövde jag springa upp till globen och köpa en klänning och fixa mina bryn. Efter det blev det duscha och göra sig i ordning så jag var ungefär klar vid 21.00 och då inser jag att maten mamma gjorde till mig blev bränd så de enda jag kunde äta var potatis och sallad. Jag hade även ätit det till lunch då dem inte hade vegomat på lunchen på jobbet den dagen heller. Jag blev därav shit wasted vid kl 22.00 men ingen skada skedd! Det var kul ändå, kan ha hänt att jag sa lite saker jag inte borde ha gjort och kanske dansa runt lite väl mycket men vad gör väl det om 100 år! Det var i alla fall en kul sista utgång med min bror innan han åkte från Stockholm tidigare idag. Nu är han tillbaka i Sundsvall och jag saknar honom otroligt mycket!

​Kanske inte dem bästa bilderna men tycker ändå det var duktigt av mig att jag lyckades få några bilder från den kvällen överhuvudtaget! 😁

Likes

Comments

Idag fyller världens bästa bror 22 år! Han fick en tidig uppväckning då jag ville vara med men behövde gå till jobbet sen. Det var i alla fall en jättemysig morgon och han blev supernöjd med alla sina presenter. Han testade gant tröjan jag hade köpt innan jag gick och den var så sjukt snygg! Så nu är jag jätteglad och Påväg till jobbet och ser så mycket fram emot ikväll!

 • Vardag

Likes

Comments

Har sprungit runt i stan nu enda sen jag slutade jobbet vid 17.00 för att handla presenter till min älskade bror. Är fortfarande inte klar än men snart så! De är så de blir när jag och mamma är ute i sista sekund med dessa grejer som vi alltid lyckas vara. Snart blir de i alla fall hem, köpa sushi och sova och förbereda sig för att fira min bror imorgon är så himla taggad!

Likes

Comments

Tänkte faktiskt köra en grej som jag hittade på Kissies blogg som verkade lite smått rolig!

Om jag inte hette Katarina skulle jag heta... Tänkte först säga Isabel eftersom det var nära på att jag blev döpt till det men då min brorsdotter heter det skulle jag nog välja namnet... hmm... Vanessa eller Chloé.

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag byta med... Gud den är svår antingen Angelina Jolie eller Nina dobrev. båda dem är ju dröm! 😍

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag spela... Piano definitivt! Det är så enkelt att sjunga till det + så kan jag redan spela gitarr lite halvt och skulle mycket hellre kunna piano. Ångra att jag inte valde att lära mig det istället!

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle det vara en... Kanske litet tråkigt svar men skulle nog designa någon snygg kappa som ändå är ganska vardaglig men ändå så man ser uppklädd och stilren ut.

Om jag fick uppleva en dag en gång till skulle det vara... Min studentdag! Bästa dagen någonsin även fast jag blev av med rösten i en vecka och inte kom in på min egna slutskiva då jag inte hade någon biljett.

Om jag fick ändra tresaker med mitt utseende skulle det vara... Naturligt långa fransar, blå ögon och större underläpp. En cool grej med ögonfärgen är att den faktiskt går att ändra permanent nu! Tänkte skriva ett inlägg om det senare. Det heter BrightOcolor där man då genomgår en operation och byter ögonfärg, riktigt häftigt!

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle det vara till... Något inom TV vet inte vad däremot!

Om jag hade haft en superkraft skulle det vara... Jag skulle vilja kontrollera eld. Har velat kunna det sen jag var jätteliten och lekte lekar med mina vänner där vi låtsades att vi hade superkrafter då "paxade" jag alltid eldkraften!

Om jag var tvungen att bo i en annan stad i resten av mitt liv skulle det vara... Tänkte först säga New York men sen kom jag på att det är kallt där på vintern och flyr helst kylan så det blir nog LA!

Om jag bara fick äta en rätt varje dag skulle det vara... SUSHI!! 🍣

Om livet skulle ta slut på Söndag skulle jag... Råna en bank och leva lajf tills jag dog.

Om jag skulle gifta mig imorgon skulle det vara med... Leonardo Dicaprio eller Brad Pitt

En bild efter jag och min morbrors tjej fightat om vem som skulle få buketten och gifta sig härnäst.. Jag förlorade som ni förstår på mitt extremt falska smile över hur glad jag var över att inte ha fått buketten! 😪

Likes

Comments