Heeeej! Det var längesen jag uppdaterade här. Idag så har jag spelat match mot ett lag som hette Tölö. Vi vann med 4-0. Jag gjorde ett mål men det var offside så det blev inte mål. Men två tjejer som är superduktiga i mitt lag gjorde 4 mål sammanlagt. Idag så tog jag fram min kamera och tog lite bilder! 💋 ses nästa inlägg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallu! Idag så har jag varit med en kompis, och det var Såå roligt, skrattade nästan HEEELA TIDEN!! men nu är jag väldigt trött, så nu ska jag dricka min smoothie som jag har mixat med frysta bär+ grädde, mjölk. Och jag ska titta på jocke & jonnas nya spökvideo, så det blir myyys!!

Likes

Comments

Men hej på er, jag ville bara uppdatera för att jag bara ville. Jag tog några bilder idag som jag blev ganska nöjd med. Om ni inte följer mig på mina andra sociala medier så kan ni gå och Checka min...

instagram, katarinaahallgren
snapchat, Katarina.044
musical.ly, Katarinahallgren

följ gärna mig för mer!! ♡

Likes

Comments

Det är kul att få blogga igen, jag kommer lägga upp massa bilder som jag har tagit. / ses nästa!

Likes

Comments

Halloj! Det var länge sen jag skrev på min blogg, men nu är jag tillbaka. Jag kände att ja bara ville börja igen, för jag tycker att detta är kul att liksom berätta tex om sin dag, eller en speciell dag, vad man har varit med om, allt det där. Men nu är jag iaf tillbaka.
Sociala medier

Musical.ly Katarinaahallgren

Instagram katarinaahallgren

Snapchat Katarina.044

Likes

Comments

Hej! Nu är det äntligen sommarlov. Har verkligen längtat. Ses nästa.

Likes

Comments

Hejsan! För 2 dagar sen så fick jag min nya telefon. Det är en iPhone 6s rosa. Ses nästa!

Likes

Comments