Sain Butik-O:lta tuotetestiin pehmentävän jalkarasvan. Vegaaninen Neem-öljyä ja helokkiöljyä sisältävä jalkavoide on valmistettu Suomessa, Särkisalossa. Tuote on väriaineeton, eikä sisällä parabeeneja tai keinotekoisia kemikaaleja ja hajusteita. Hajusteena on käytetty vain puhtaita luonnollisia eteerisiä öljyjä. Olen kokeillut jalkavoidetta nyt reilun kuukauden ja olen rakastunut siihen täysin. Jalkani ovat nyt superpehmeät ja voiteen tuoksu on todella ihana ja tuo pientä ylellisyyttä arkeen. Jos etsitte hyvää jalkavoidetta ja haluatte tukea suomalaista pienyritäjyyttä, suosittelen lämpimästi tätä jalkavoidetta itselle tai vaikka joululahjaksi! Käy kurkkaamassa lisää ihania Saaren Taika tuotteita verkkosivuilta: https://www.saarentaika.com/

Ps. Kaikki Saaren Taika tuotteet on valmistettu ekologisesti, luontoa kuormittamatta.

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Kävin eilen katsomassa tämän uusimman Tuntemattoman sotilaan ja ei voi muuta sanoa kun, että oli kyllä tosi hienosti tehty elokuva äänitehosteita myöten. Oon aina kunnioittanut ja ihaillut veteraaneja siitä mitä he ovat tehneet meidän eteemme ja elokuvan ansiosta sain ehkä hieman enemmän kosketuspintaa siitä mitä he ovat joutuneet kokemaan. Kunnioitan elokuvan katsomisen jälkeen veteraaneja jopa entistäkin enemmän. En osaa sanoa kummassa Edvin Laineen vai Louhimiehen Tuntemattomassa sotilaassa on enemmän todentuntua. Kuitenkin kummatkin elokuvat ovat mielestäni tosi todentuntuisia omilla tavoillaan. Tarkoitus olisi mennä katsomaan tämä uusin Tuntematon taas parin viikon päästä. Niin saa nähdä tuleeko elokuvaan paljon uusia näkökulmia kun sen näkee toista kertaa.

Likes

Comments

Sunnuntaina lähdin perheen kanssa laivalle päiväksi ja otin samalla hieman lomaa sosiaalisesta mediasta ja voin sanoa, että ei tullut yhtään ikävä edes somea! Oltiin siis Viking Gracella.. niinkuin aina! :) Laivalla oli esiintymässä Diandra ja voi mikä ääni hänellä on livenäkin!♥

Likes

Comments

Perjantaina kävin aamulla kaupungilla pyörähtämässä ja iski niin hirveä nälkä, että oli pakko käväistä mun luottokahvilassa Pikku Paussissa (Kahvila sijaitsee aivan Seinäjoen keskustassa). Pikku Paussilla on aivan mahtavat valikoimat makeita ja suolaisia leivonnaisia ja "pikkupurtavia". Itse tykkään usein ottaa Pikku Paussissa suolaista vaikka olen niin pullahiiri kuin voi olla. Tällä kertaa otin broilerileivän ja voi että se oli hyvää.. Oon käyny Pikku Paussissa niin kauan kuin muistan, mutta nykyisen Pikku Paussin sisustus on aivan ihana ja viihtyisä ja mielestäni valikoimaan on tullut paljon enemmän vaihtoehtoja kuin ennen on ollut. Suosittelen käymään täällä jos Seinäjoella päin liikkuu!

Likes

Comments

Perjantaina lähdettiin sulhasen kanssa reissuun Etelä-Suomeen. Ensiks mentiin Saloon mun mumman luo ja yö vietettiin mun tädin luona Perniössä. Lauantaina käytiin myös Salon hautausmaalla paapan haudalla. Iltapäivällä lähdettiin Salosta ajamaan kohti Hyvinkäätä ja sulhasen isovanhempia, joilla vietimmekin yön. Sunnuntaina sitten ajelimme takaisin Seinäjoelle ja ei voi muuta sanoa, kuin ai että teki hyvää lähteä pieneen reissuun kun mitään yhteistä syyslomaa mulla ja mun miehellä ei ole.

Likes

Comments

Hei! Moni ei tätä varmaan tiedä, että mulla on ollut aiemminkin blogi, mutta poistin sen koska se ei vain millään sopinut silloiseen elämääni. Nyt hieman viisastuneena ajattelin alkaa taas päivittelemään ajatuksiani tänne.

Mutta ensiksi vähän tietoa musta. Eli oon Katariina ja 19v. Asun Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella. Opiskelen lapsi- ja perhetyön perustutkintoa (lukio/ylioppilaspohjainen) Lapualla ja sen takia asunkin viikot opiston asuntolassa. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily/ulkoilu, käyn myös satunnaisesti salilla.

Tänne blogiin tuun päivittelemään opiskelusta, työharjoitteluista ja vähän kaikesta ylipäätään!


Likes

Comments