Perjantaina kävin aamulla kaupungilla pyörähtämässä ja iski niin hirveä nälkä, että oli pakko käväistä mun luottokahvilassa Pikku Paussissa (Kahvila sijaitsee aivan Seinäjoen keskustassa). Pikku Paussilla on aivan mahtavat valikoimat makeita ja suolaisia leivonnaisia ja "pikkupurtavia". Itse tykkään usein ottaa Pikku Paussissa suolaista vaikka olen niin pullahiiri kuin voi olla. Tällä kertaa otin broilerileivän ja voi että se oli hyvää.. Oon käyny Pikku Paussissa niin kauan kuin muistan, mutta nykyisen Pikku Paussin sisustus on aivan ihana ja viihtyisä ja mielestäni valikoimaan on tullut paljon enemmän vaihtoehtoja kuin ennen on ollut. Suosittelen käymään täällä jos Seinäjoella päin liikkuu!

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouwilla on ehkä Ruotsin paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Perjantaina lähdettiin sulhasen kanssa reissuun Etelä-Suomeen. Ensiks mentiin Saloon mun mumman luo ja yö vietettiin mun tädin luona Perniössä. Lauantaina käytiin myös Salon hautausmaalla paapan haudalla. Iltapäivällä lähdettiin Salosta ajamaan kohti Hyvinkäätä ja sulhasen isovanhempia, joilla vietimmekin yön. Sunnuntaina sitten ajelimme takaisin Seinäjoelle ja ei voi muuta sanoa, kuin ai että teki hyvää lähteä pieneen reissuun kun mitään yhteistä syyslomaa mulla ja mun miehellä ei ole.

Likes

Comments

Hei! Moni ei tätä varmaan tiedä, että mulla on ollut aiemminkin blogi, mutta poistin sen koska se ei vain millään sopinut silloiseen elämääni. Nyt hieman viisastuneena ajattelin alkaa taas päivittelemään ajatuksiani tänne.

Mutta ensiksi vähän tietoa musta. Eli oon Katariina ja 19v. Asun Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella. Opiskelen lapsi- ja perhetyön perustutkintoa (lukio/ylioppilaspohjainen) Lapualla ja sen takia asunkin viikot opiston asuntolassa. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily/ulkoilu, käyn myös satunnaisesti salilla.

Tänne blogiin tuun päivittelemään opiskelusta, työharjoitteluista ja vähän kaikesta ylipäätään!


Likes

Comments