Terve lukijat!

Hyvää joulua kaikille❤️ Täs se nyt on, se päivä mikä on odotettu koko vuos. Tää joulu on oikestaan eka joulu ku ollaa kotona. Ollaan joka vuos oltu mummilla, mutta hän on muuttanut vähä kauemmaksi pois joten emme menneet sinne enään :(
No mites teidän joulu on mennyt? Ja mitäs saitte joululahjaksi ;) ite sain paljon kivoi kamoi. Lemppari oli kyl järjestelmä kamera.
Mikä oli teidän lempilahja?
XOXO Katariina❤️

Likes

Comments

Terve lukijat!

Olimme siis kavereiden kanssa tänään viimeisillä jouluostoksilla. Aika huono aika ku joulu on jo ylihuomenna, mutta kyllähän sieltä kaupoista jotain kivaa löytyi. Oli aika vaikeaa löytää veljelleni lahjaa kun en oikeen tiedä mitä 8 luokkalainen poika oikein haluaa? Mitäs teidän mielestä olisi pitänyt ostaa?
Olihan minullekkin pakko ostaa jotain, niin ostin minulle 2 ip 6 kuorta ku mun kännykkä on ollu alasti jo pari viikkoo, niin tiesin et taviin ny jotain suojaa tähä kännyy.

Olen nyt kotona ja istun sohvalla ja silitän meiän koiraa. Katson tv:tä ja vaa chillaan :) Huomenna vielä joulusiivoukset ja sitten joulu lähestyy.
Mitäs te pidätte eniten joulussa?
XOXO Katariina❤️

Likes

Comments

Terve lukijat!

Nonni täs mä ny oon, istun mun sängyllä ja kirjotan tätä. Ku katon kelloo ja huomaan et se on 0.25 saa mut ajattelee et mitä hittoo mä viel täs hereil teen? Mut sit joku ihme iskee mun päähä ja kertoo et "katariina, nyt on loma! Valvo ja tee mitä lystää" Ei enään kokeita tai mitään koulustressiä pariin viikkoon. Kuulostaa aika hyvältä vai mitä?
Mutta onhan mulla jotain stressiä mitä kutsutaan "joulustressiksi". Ylihuomenna on joulu ja en oo ees ostanu puolet mun joulahjoista. Hups. No onneks sain mun kaverit mukaan huomenna ostoksille omppuun. Hetkinen? Nyt mä oon vaa ruvennu puhuu täs kaikest turhast enkä oo kertonu must oikee mitään! No mäpä kerron.
Moi, oon katariina Ehrnsten ja asun kirkkonummella joka siaitsee suomessa (ei kai) oon 15 vuotta ja täytän muuten 16 23.1 (elikkä aivan pian) mulla on 1 pikkuveli ja 1 isosisko. Pikkuveli on 8 luokalla, elikkä 1 vuosi nuorempi ku mä. Mun sisko on taa 20 vuotta ja asuu jo omillaan:)
Meillä on koira nimeltä Caro, joka on muuten maailman söpöin❤️ mä harrastan ratsastusta. Ratsastan 2 kertaa viikossa, esteitä sekä koulua. Käyn myös tallilla autamassa näitä uusia ratsastajia aina maanantaisin joten voi sanoa että viihdyn aika usein sielä. Se on kuin toinen kotini.

Nonni tässä taisi olla tarpeeksi textiä tältä päivältä. Olen ajatellut et kirjoitan tänne ainakin 1 kertaa viikossa ja kerron aina jostain kivasta tapahtumasta tai viikostani :) nähdään seuraavassa kirjoitelmassa.
XOXO Katariina❤️

Likes

Comments