Hey babes - snup én kop te eller kaffe, og nyd dette indlæg.

"lad os snakke" bliver en såkaldt serie, jeg kommer til at have på min blog. Det er basically bare mine holdninger til forskellige ting, som nogle folk måske har en anden mening til - ellers er de enige. Men det er fordi, at vi alle ikke er ens og har forskellige meninger & holdninger!😉

Men i dette indlæg skal vi snakke om 2 emner: Kroppen & unge/alkohol.

Kroppen
er der meget snak om, da der utrolig meget snak om, hvordan ens krop burde se ud.

Her forleden så jeg nemlig et billede på instagram, af en utrolig smuk kvinde med de flotteste former.
Men det der gik mig på, var at i kommentarerne skriver fx "du er nød til at træne, og drop de cheeseburgers."
Og ikke nok med den, var der over flere hundrede kommentarer om det. Ikke kun formede kvinder får denne kommentar, men også nogle spinkle modeller.
Det går mig så meget på, hvor dømmende vores lille verden er blevet til.
Alle er smukke, og det er de på deres egen måde! Det kan sagtens være at man måske tænker "wow, spiser hun overhoved noget" eller måske omvendt "hun burde spise mindre, og træne mere," - Men lad nu please vær med at sige det højt, skrive det og hold det for dig selv. Hvordan får man det, når man giver en anden person sådan noget kritik? Eller tænk på en anderledes måde, og tænk på hvad nu hvis det måske var dig eller en du er utrolig knyttet med.
>ALLE ER SMUKKE, YOU ALL NEED TO GET IT.<

Alkohol er noget der fylder én hel del i de unges weekender, eller måske hverdag.
Der er utrolig mange fra alderen 13+ der går til fester, hvor der er alkohol indblandet.
Jeg kan huske at første gang jeg smagte alkohol, der var jeg omkring 13 - og det var én aften med 3 venner.
Jeg kan stadig huske den dårlige samvittighed, da jeg tydeligvis godt vidste at jeg ikke måtte drikke for mine forældre, men alligevel gjorde jeg det. Jeg kunne ikke tænke på andet, end hvor skuffet min mor ville have blevet hvis jeg fortalte hende det.
Mine forældre har altid været utrolig fornuftige, synes jeg selv, og derfor er jeg så taknemmelige for at have dem i min hverdag.
Jeg tror selv på, at de unge tror det er sjovere med alkohol indblandet - men tbh ved jeg ikke hvorfor, fordi jeg synes selv det er mere hyggeligt at sidde med sine venner/inder ædru, end at være fuld.
Der er flere gange hvor jeg har afvist tilbuddet om at tage med i byen og drikke sig skide stive, da jeg overhoved ikke ser nogen grund til hvad meningen er med at gøre det.
Der er da nogle begivenheder, eller særlige lejligheder hvor jeg måske drikker højst ét glas - men det er ikke sådan, at jeg bliver hamrende stiv og gør nogle ting.
Hvis man skal blive fuld, skal man også kunne lære at kontrollerer ens handlinger - hvilket der er ret mange unge der ikke gør, vil jeg selv sige.

Nå babes, det var alt for denne gang - jeg håber I har nydt at læse den første del af min serie.
- Jeg håber vi ses en anden gang.

xoxo


Likes

Comments

Jeg har altid villet starte en blog op, ligesiden jeg var helt lille.

Jeg har først for nogle måneder siden, overvejet virkelig at starte, men jeg starter nu da jeg føler dette år næsten er ovre, så det er ligesom en ny start. Men dette bliver mit første indlæg, og det handler egentlig bare om, at I skal lære mig bedre at kende.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Katrina, og jeg er 14 år gammel.
Jeg går i en helt normal folkeskole, med helt normale venner (hvis man kan sige det sådan,)
Jeg er en meget åben person, og har en mening omkring alting. Men jeg er måske ikke typen der råber alt højt hvad jeg tænker, men for det meste holder det for mig selv.
Min familie er opdelt i 3 lande - Grækenland, Iran & Tyskland.
Jeg er utrolig glad for at rejse, og komme ud for at opleve ting.

Nu ved I så nogle ting om mig, resten må komme på et andet tidspunkt. :)
Jeg håber at i vil følge med, da det vil betyde en helt del for mig.

- xoxo

Likes

Comments