I Lördags tog jag med min systerson för att se Marvel Universe Live på Malmö Arena. Det var en rolig upplevelse minst sagt! Han var jättenöjd och jag är glad över att vi gick! Här kommer lite bilder från dagen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har tänkt skitlänge på om jag ska ta upp detta eller inte. Men jag har tydligen då bestämt mig för att göra det. Ni som inte känner mig vet kanske inte att jag har kämpat med övervikt i forever. Jag har bland annat varit med i Biggest Loser och Du är vad du äter. Det har gått bra, det har faktiskt gått jättebra. Men jag kommer inte längre än där jag är idag, jag kämpar och kämpar men jag kommer ta mig fan ingenstans.

Jag vet exakt vad jag ska äta och hur jag ska träna. Om ni tror att jag är någon som trycker i mig pizzor och godis dagarna i ända så har ni jävligt fel. Det är väl förmodligen den förutfattade meningen dem flesta har när vi snackar om övervikt, men det är ett helt annat inlägg.

Jag har som sagt inte problem med vad jag äter, mitt problem är att jag har inget stopp. Absolut inget stopp. Jag behöver hjälp och det har tagit mig jävligt lång tid att komma fram till detta. Då jag är serb ligger det i mina gener att vara jävligt stolt och aldrig be om hjälp. "Kan själv" är något som ligger mig starkt om hjärtat. Jag menar, jag kan tom byta säkringar och glödlampor själv, ni förstår ju. Jag är halvt allsmäktig.

Men jag har efter jävligt många om och men tagit mig i kragen och tagit ett beslut. Jag ska göra en GBP, den 30/11 närmre bestämt på Landskrona Lasarett. Jag är så jävla glad, taggad och stolt över mitt beslut.

Jag är den första som skrek högt och hade jävligt starka åsikter om denna operation, negativa åsikter för att tala klarspråk. Men jag har läst på och snackat med så många människor om detta nu. Så jag har faktiskt ändrat min uppfattning.

Jag tänker inte snacka siffror, jag gör inte detta för att göra någon annan glad och helt ärligt zero fucks was given om vad folk ska tycka eller tycker om detta. Detta är ett beslut jag tagit för mig själv, för att jag ska må bra och det är faktiskt det enda jag bryr mig om.

Har ni erfarenheter så mottages tips gärna, svammel och neggodiler - get the fuck out of here.

Likes

Comments

När man har bloggat i tusen år och haft 10.000 olika bloggar så börjar "Välkommen till mina nya blogg" inlägget kännas lite like a broken record. Man förväntas skriva vad bloggen kommer handla om, lite sätta den i en kategori. Men helt ärligt, jag har ingen jävla aning vad det kommer handla om. Jag vet bara att jag svär jättemycket och att citatet 'Some people think I'm too much. They're absolutely right' beskriver mig jävligt bra.Likes

Comments