Äventyr

Sitter i sängen med en stooor mugg kinesiskt örtte och kollar igenom bilderna från igår och längtar tillbaka! Smsar med Emilia samtidigt och vi har definitivt bestämt att vi ska tillbaka i år och då med en övernattning haha!

Igår drog jag och Emilia nämligen till Smögen (ni som kommer följa mig här kommer märka att det mesta intressanta som jag gör, gör jag med henne) och var där en heldag. Under den heldagen så hann vi köra fel 2(?) gånger på väg till Tingstadstunneln i Göteborg och vi lyckades gå vilse bland klipporna i Smögen..
Vi gick omkring i små butiker och tittade och bara myste och tog bilder vid Smögenbryggan. Vi hann även äta god mat och dricka vin (alkoholfritt eftersom jag körde) medan vi tittade på solnedgången. Det vi hann med mest av var nog att ta bilder så här kommer en liten bilfbomb av en del av allt.

Vi gick som sagt omkring i små butiker och kollade, finns så mycket fint verkligen! Sedan, som synes på bilderna till fina, fina Smögenbryggan och tog lite bilder. Sedan gick vi tillbaka till bilen och bytte om, eftersom solen var på väg att gå ner (och jag råkade spräcka min kjol på baksidan) och så köpte vi sallad att ta med att picnica med.

Kan det bli vackrare än så här!? Nej jag tror verkligen inte det..

Hur vackert är inte Smögen? Såg massa 'till salu'-skyltar och var tvungen att kolla Hemnet idag, 1,5 mille för en fiskebod direkt på bryggan, hur värt!!? Hade kunnat köpa den imorgon om det hade gått liksom.

Vi åkte i alla fall hemåt någon gång efter tolv i natt, det gick ganska fort att köra alla 20 mil hem och hur bra dagen än var och hur fint det än var så var det obeskrivligt skönt att tvätta bort sminket och lägga sig under täcket.

xx Kass

Likes

Comments

Äventyr

Sitter och planerar veckan lite, det kommer vara fullt med äventyr som Smögen, Helsingborg och kusinträff. Vi kommer säkert smyga in en massa småäventyr där emellan också så så länge så bjuder jag på bilder från de senaste två veckorna.

Favoritskor och väska en torsdagskväll utan planer // vin i solnedgången i Varberg // världens godaste mat på Hofsnäs med mamma

En dag på Tjolöholmsslott och sen till Kungsbacka för lite oskyldig shopping..

Jättegod pasta som var värd magknipen (ej glutenfri) // sitter antagligen och tänker på mat.. // allén av blommor ner mot havet

På stan med Emilia och samla inspiration till lägenheten. Första bilderna från Hjärterum i stan och sedan tog vi en fika på Bakgården.

Tre bilder från den magiska konserten med Håkan Hellström på Ullevi i fredags och ja det var verkligen MAGISKT

Sjukt lycklig brud som väntar på Håkan // promenad med Emilia på kransis // nya inköpen från Lush, luktar så gott så vet inte vad!!

xx Kass

Likes

Comments

Hej och välkommen till mig!

xx Kass

Likes

Comments