Första flygresan avklarad, nu sitter man på Kastrup i Köpenhamn och väntar på att nästa plan ska lyfta med destination New York.
Mer uppdatering kommer ikväll/ inatt :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

New York bokat den 6e April! Kommer bli galet kul laughLikes

Comments

Passar på att göra reklam för EFTERSÖKSAKUTEN UF.

Eftersöksakuten är ett UF företag som består av tre tjejer som går tredje året på Karlbergsgymnasiet i Åmål.

Företaget utvecklar en app som riktar sig till jägare.

Affärsidé:
”Denna unika app ska förse jägare med eftersöksekipage i närområdet på ett effektivt och snabbt sätt för att förkorta lidandet för det skadade djuret. Den enkla appen ska hjälpa jägare att handla rätt i händelse av skadeskjutning.”

Appen ska med hjälp av enkla steg hjälpa jägare att agera rätt i den pressade situationen som uppstår vid skadeskjutning. Istället för att förvärra situationen på grund av en osäkerhet kan jägaren med hjälp av applikationen gå rätt till väga med hjälp av instruktionerna och därmed snabbt få ett eftersöksekipage på plats.

För att få en tydligare bild på appen och dess funktioner har de valt att inrikta sig på Västra Götaland- och Värmlandsregionen till att börja med. Tanken är att de senare ska utveckla appen så den sträcker sig över hela Sverige.

Det finns bland annat reportage med de i tidningarna svensk jakt och svensk jakt nyheter, som även finns upplagda på deras facebooksida, där kan ni läsa mer om företaget och följa dess verksamhet.

De kommer framöver att vara närvarande på svenska rallyt i Karlstad och visa upp företaget och appen på ung företagsamhets mässa i Vänersborg den 21 Mars.

Klicka på bilden under och gilla deras sida på facebook och följ dem mer där om appens utveckling.
 

Likes

Comments

Varför köpa parfym i butik när man kan spara flera hundra genom att beställa på nätet?

Tipsar här om en otroligt bra sida med parfymer. Nordicfeel. Finns även hårvård, smink, mm.

Snabb leverans, fick det jag beställde efter två dagar. laughKlicka på bilden ovan för att komma in på hemsidan.

För tjejer: Burberry brit. 100 ml. 499:- (Butikspris 995 :-)

För killar: Paco Rabanne, 1 Million. 100 ml. 489 :- (Butikspris 730 :-)

Likes

Comments

Lugn dag, känner att jag börjar bli förkyld så jag lyckades somna några timmar förut. När jag vaknade så tyckte jag det var dags att beställa tröjan jag skrivit om tidigare från Careofcarl, så den kommer väl till veckan laugh (klicka på careofcarl så kommer du direkt in på hemsidan).

Har nyss blivit serverad tacos av älskling och ska nu krypa ner i sängen igen och äta glass och fortsätta dricka varm o´boy som jag fått för mig är bra när man är krasslig. Tur man har världens bästa tjej som gör allt man säger och tar hand om en angel

Hörs imorgon!

 

Likes

Comments

Då var man hemma efter några dagar i Stockholm, skönt på ett sätt men tråkigt ändå, nu är allt runt omkring en lugnt som det brukar vara. Idag sprang vi runt på stan igen för att hitta en tröja jag tänkte köpa, men den var slut överallt så får beställa den nu via nätet istället. Hann även med en fika innan den 5 timmar långa resan hem.

Sammanfattningsvis så har det varit tre trevliga och härliga dagar med shopping, bio, trerätters middag och lite annat laugh

Shopping

Tröja och jeans från Hollister, mössa från Henri Lloyd.

 

Likes

Comments

Idag blev det en heldag på stan med en del shopping från Hollister och Henri Lloyd. Lägger ut bilder på vad det är i påsarna imorgon.
Middag blev det på hotellets restaurang, kvällen avslutades med att kolla Ted på bio, den får bra betyg och rekommenderas absolut att titta på.
Nu efter en dag med långa promenader är det dags att mysa ner sig under täcket.
Morgondagen bjuder på lite mer shopping och en lång hemresa.
Godnatt!


Likes

Comments

Lugn dag i Stockholm idag. Kom fram till hotell elite plaza som vi bor på vid halv 3. Blev en sväng på stan, middag på restaurang Drottninghof och nu sitter vi i baren på hotellet och tar några drinkar!
Imorgon blir det en dag med shopping och bio på kvällen :) uppdaterar mer under morgondagen.

Likes

Comments

Godmorgon! Duschat, ätit frukost och nu väntar en tågresa på ca 4/5 timmar mot stockholm!

Likes

Comments

Första inlägget här på nattstad. Får se hur ofta jag uppdaterar, för det finns inte så mycket som händer när man bor i den lilla staden Åmål.

Just nu håller jag iallafall på att packa väskan inför några dagar i Stockholm med Sofia, Andreas och Fanny, åker imorgon och kommer hem på onsdag. Blir nog en del Shopping, god mat och andra roligheter.

Nej nu ska jag fortsätta packa väskan, hörs senare smiley

 

Likes

Comments