Hej,
Inatt så vart jag verkligen.. jag vet inte hur jag ska förklara. Ni skulle kalla mig för deprimerad, men jag har faktiskt inte en enda aning. Jag kände mig otroligt "sne".

Jag började må jättedåligt. När jag tänker på skolan så tänker jag på det samma, gamla, vanliga - GUD VAD TRÅKIGT!

För att vara helt ärlig så tycker jag knappt om de flesta lärare och en del i högstadiet. Jag får sån tanke av att inte gå till skolan alls, men till sist så gör jag det ändå.
Fast jag har slutat bry mig om gymnasiet.
Jag vet att det är otroligt dåligt att inte bry sig om gymnasiet, men detta som gör hela systemet så jävla dålig är att man måste ha godkänt i alla grundämnen + några ämnen till för att kunna söka till ett.
Seriöst?
Jag kommer aldrig kunna klara av matten. Det är verkligen mitt sämsta ämne och har alltid varit det. Jag kan knappt fokusera på att jobba i matteboken eftersom JAG VET att jag kommer inte ha någon användning av ekvationer och konstiga tal & metoder i framtiden. Det kan till o med vara ologiskt för mig.
Har du försökt då?
Jag försöker och försöker hela jävla tiden, men bättre blir man inte. Jag har också väldigt dåligt minne när det gäller kring matte och som sagt jag kan knappt fokusera på mitt arbete.
Har du inte nån extra stöd i matte?
Jag har haft det sjukt länge, men nu så har min matte stöd lärare blivit en mattelärare för mig och hela min klass.

Sen kommer vi in till arbetslivet, jippie!
Jobba, äta, sova, dö.
Det samma, gamla, vanliga rutinen.
"Gå upp gå till jobbet, jobba, jobba äta lunch
Samma sak händer imorgon, samma sak händer imorgon
Jobba åka, trick hem, sätta sig å glo
Det e, det e inget liv - det e, det e slaveri"
- Nebay Meles ur låten VSDB2

Vet ni vad? Jag vill vara rebell. Jag vill leva mitt liv fullt ut och inte leva ett liv där ingen action händer. Vi ska ju en dag alla dö så varför inte passa sig på och utforska livet och dess natur... Att leva.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
I lördags var jag på KTH tillsammans med mina två vänner som var med och tävlade i Lego League 2016! 👏
Jag var tvungen att vakna riktigt tidigt för att få följa med. Jag vaknade klockan 6, skulle möta mina vänner, ett gäng från 6:an som också tävlade på KTH, deras föräldrar och vår teknik lärare på skolgården klockan halv 8.
Vi allihopa åkte tillsammans till KTH eftersom vissa kan inte vägen dit. När vi var framme så var mina vänner och 6:orna först med att börja träna innan tävlingen skulle startas.
Medan mina vänner tränade så kollade jag runt lite eftersom jag aldrig har varit på KTH förut. I ett litet rum hittade jag en bokhylla med gamla böcker från tidigt 1900-tal, vilket är hur coolt som helst!
Några timmar senare kom 30 klasser från Stockholms län till KTH för att tävla!
Jag och mina vänner fick en varsin rosa Lego League t-shirt med nummer 9 på! 👊
Första tävlingen låg vi på 22:de plats.
Sedan kom våran vän till KTH och joinade gruppen.
Andra tävligen låg vi på 16:de plats.
Tredje tävlingen låg vi på 5:nde plats.
Sedan sjönk vi till 8:nde men vi hade tur och kom till kvartsfinalen!
Vi låg trea på både kvartsfinal och semifinal!

Även fast vår skola kom på tredje plats på semifinalen så fick mina vänner aldrig något pris tyvärr. :( Vilket dem verkligen förtjänar! Men jag är fortfarande stolt över dem även fast det har gått flera dagar sen! Åhh

Annars var det jätteroligt! Det var verkligen en upplevelse och jag är sjukt tacksam över att ha fått följa med! ♡

♡ 11/12/2016 ♡

Likes

Comments

Idag diskuterade jag och mina föräldrar om en teori som jag hade tänkt på. Det visade sig att dem också har tänkt på samma teori.
Såhär går teorin: Tänk om man långt in i framtiden har skapat en tidsmaskin som kan resa tillbaka till den tiden vi lever just nu. Och när den personen reser tillbaka till år 2016 kan den ändra på vår förflutna när vi ändå är döda i framtiden? Tänk om det finns en människa där ute som kommer från framtiden? Vad skulle det hända om människan förändrade vår tid? Tänk om det redan är förändrat? Tänk om vi har levt 2016 redan och så är hela det här bara en ändrad förflutna. Om det nu skulle vara sant så tror jag att vi inte skulle märka nting eftersom ingen vet vem som kommer från framtiden förutom den personen själv. Men visst låter det ganska häftigt? Men ändå läskigt! 

Jag hoppas ni som läser inlägget förstår vad jag menar. Men det är bara en TEORI som jag själv tycker att det är intressant och det behöver inte betyda att jag tror på det. 😜

Sedan kommer det en svår fråga som ingen riktigt kan svara på:
Vem bestämmer - Du eller hjärnan?
Hjärnan styr över oss men är det verkligen du som bestämmer?

Likes

Comments

Hej, jag är tillbaka!

Idag fick jag ångest och jag kände att jag behövde få ut mina känslor här. Ingen läser min blogg anywayDet är så att jag ska på språkresa nästa år på sommaren till Bournemouth som ligger i England. Jag ska alltså studera och bo hos en värdfamilj i tre veckor. Först när jag fick erbjudandet från min mamma så blev jag alldeles chockad. Det fanns bara två val - konfirmation eller språkresa. Tillslut bestämde jag, det skulle bli en språkresa. Nu ungefär en månad senare har jag så mycket ångest att jag knappt kan le! Tänk om allt går fel? Tänk om jag blir så himla nervös att jag knappt kan prata engelska där! Jag försöker verkligen tänka på positiva tankar istället. Min kusin har själv varit på språkresa till Tourcay som också ligger i England. Jag menar hon överlevde ju det? Så då borde jag också överleva! Dessutom bor hon också i England så lite stöd har man. Jag får se till att kontakta mina närmsta så ofta jag kan. Men det värsta är att jag känner mig verkligen obekväm vid främlingar men jag får väl stå ut med det.

Hur har det annars gått med mitt liv den senaste tiden? Både upp och ned. I got a new crush and some new friends. Det är väl bra, right? Men livet fortsätter och tiden går fort. Snart är jag i England och sedan är jag hemma igen. That's life.

Kram xx

Likes

Comments

​Hell-o! 

Det är någon som ringer mig fast den inte är i bruk. Konstigt, right? För ungefär två timmar sedan ringde personen mig igen och denna gång fick jag ta på den. Jag vågade knappt svara, det enda jag kunde höra var tv i bakgrunden. Samtalet höll ungefär fem sekunder sedan la personen på. :/ 

Har du varit med om något liknande? Kan det vara telefonsäljare? Skriv gärna i kommentarsfältet. ☀

Likes

Comments

Hell-o!
Jag har pluggat och renskrivit i flera timmar eftersom skolan börjar, boring! 💀 
Men jag kommer ändå få träffa mina underbara vänner igen. 🍻 Och #V 🌚SCAR
Godnatt 💞

Likes

Comments