Dag 2/5 - Temavecka
(Ofredande, sex, alkohol, narkotika, tobak)

Vår första lektion handlade om ofredande. Man fick kolla på en film om mobbning och sen diskutera om trakasserier. Självklart fick man ett par raster som varade i 10-15 minuter eftersom lektionen inte kan pågå i två timmar utan raster. Åh juste man fick också rösta fram bra ord som man kan säga ifrån.
Här är min klass 8D's topp 4:
1. Jag kommer bäsha in dig!
2. Stopp i lagens namn!
3. Rör du så dör du!
4. Lägg av!
Efter att man hade röstat fram så fick man ett rött band och man var tvungen att skriva nåt av dem orden och göra det till ett armband eller som rosa bandet fast ett rött band.
Jag valde att göra ett armband där det stod "Jag kommer bäsha in dig!" ;) vilket betyder "Jag kommer slå dig" hahahahaha
Efter lunchen och håltimmen så hade vi sexualkunskap som sista lektionen på dagen. Vi fick kolla på en tecknad film där man fick se private stuff... you know. Man fick också se olika sexpositioner vilket är toooo much information!
Men inget mer än så hände såå baiii ~☆

Evi going to sleeping xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag diskuterade jag och mina föräldrar om en teori som jag hade tänkt på. Det visade sig att dem också har tänkt på samma teori.
Såhär går teorin: Tänk om man långt in i framtiden har skapat en tidsmaskin som kan resa tillbaka till den tiden vi lever just nu. Och när den personen reser tillbaka till år 2016 kan den ändra på vår förflutna när vi ändå är döda i framtiden? Tänk om det finns en människa där ute som kommer från framtiden? Vad skulle det hända om människan förändrade vår tid? Tänk om det redan är förändrat? Tänk om vi har levt 2016 redan och så är hela det här bara en ändrad förflutna. Om det nu skulle vara sant så tror jag att vi inte skulle märka nting eftersom ingen vet vem som kommer från framtiden förutom den personen själv. Men visst låter det ganska häftigt? Men ändå läskigt! 

Jag hoppas ni som läser inlägget förstår vad jag menar. Men det är bara en TEORI som jag själv tycker att det är intressant och det behöver inte betyda att jag tror på det. 😜

Sedan kommer det en svår fråga som ingen riktigt kan svara på:
Vem bestämmer - Du eller hjärnan?
Hjärnan styr över oss men är det verkligen du som bestämmer?

Likes

Comments

Dag 1/5 - Temavecka
(Ofredande, sex, alkohol, narkotika, tobak)

Första lektionen på första dagen handlade om narkotika.
En timme efter undervisningen gick jag och en grupp klasskamrater till ungdomsmottagningen där vi fick lära oss mer om sex ":-)"
Tillsist fick man ta med sig några kondomer frivilligt och ba hejdåå! ;D
Sedan gick vi tillbaka till skolan och hade lunchtimeee ~☆
Efter lunchen hade vi världens längsta håltimme innan vi gick till vår nästa och sista lektion som handlade om tobak. Man fick lyssna på vad läraren pratade om, köra kahoot och kolla på film. Ganska chill. Dessutom har jag verkligen saknat vår förra NO-lärare som undervisade om tobak.

Kortfattat men ah inget mer än så har hänt ^Skrivet den 17 Oktober.

Evi going to sleeping xx

Likes

Comments

Det var ett tag sedan. Vad fick mig att komma tillbaka? Jo, det finns en bok som heter Girl Online skrivet av Zoella och självaste boken handlar om en tjej som har en anonym blogg som börjar bli känd. Den är helt klart min favoritbok! 

Så det här med att börja blogga... det menas att jag delar med mig en liten del av mitt liv tilll internet helt enkelt! (WORSHIP OUR POWERFUL INTERNEEEET!!) Oh god. I'll give it a try.

Juste, sedan har min fina vän Valeria också börjat blogga igen. :D Det får ni läsare inte missa! ;)

Evi going to sleeping xx

Likes

Comments

Hej, jag är tillbaka!

Idag fick jag ångest och jag kände att jag behövde få ut mina känslor här. Ingen läser min blogg anywayDet är så att jag ska på språkresa nästa år på sommaren till Bournemouth som ligger i England. Jag ska alltså studera och bo hos en värdfamilj i tre veckor. Först när jag fick erbjudandet från min mamma så blev jag alldeles chockad. Det fanns bara två val - konfirmation eller språkresa. Tillslut bestämde jag, det skulle bli en språkresa. Nu ungefär en månad senare har jag så mycket ångest att jag knappt kan le! Tänk om allt går fel? Tänk om jag blir så himla nervös att jag knappt kan prata engelska där! Jag försöker verkligen tänka på positiva tankar istället. Min kusin har själv varit på språkresa till Tourcay som också ligger i England. Jag menar hon överlevde ju det? Så då borde jag också överleva! Dessutom bor hon också i England så lite stöd har man. Jag får se till att kontakta mina närmsta så ofta jag kan. Men det värsta är att jag känner mig verkligen obekväm vid främlingar men jag får väl stå ut med det.

Hur har det annars gått med mitt liv den senaste tiden? Både upp och ned. I got a new crush and some new friends. Det är väl bra, right? Men livet fortsätter och tiden går fort. Snart är jag i England och sedan är jag hemma igen. That's life.

Kram xx

Likes

Comments

Nohate.se 👊
Under hela veckan har jag haft kul i skolan.
Vi sjuor har haft stadsvandring, hemkunskap, samarbete, dans, teknik, skriva dikt, en lektion om no hate och film. 😊
Hmm, vad har vi haft mer? Kan ej komma på eftersom det har vart hur kul som helst!
Ha en underbar helg 💞

Likes

Comments

​Hell-o! 

Det är någon som ringer mig fast den inte är i bruk. Konstigt, right? För ungefär två timmar sedan ringde personen mig igen och denna gång fick jag ta på den. Jag vågade knappt svara, det enda jag kunde höra var tv i bakgrunden. Samtalet höll ungefär fem sekunder sedan la personen på. :/ 

Har du varit med om något liknande? Kan det vara telefonsäljare? Skriv gärna i kommentarsfältet. ☀

Likes

Comments

Hell-o!
Jag har pluggat och renskrivit i flera timmar eftersom skolan börjar, boring! 💀 
Men jag kommer ändå få träffa mina underbara vänner igen. 🍻 Och #V 🌚SCAR
Godnatt 💞

Likes

Comments