View tracker

Hej,
Jag har så mycket ångest, problem och stress. Kärleken är skit. Allt runt omkring mig är skit. Jag vill bara gråta tills jag drunknar, sova tills jag inte andas längre, glömma bort allt skit som jag har varit med om.

Jag har bestämt nu för att ta en paus från sociala medier ett tag även fast jag kommer skicka dagar på Snapchat fortfarande. Men jag kommer tyvärr inte öppna mina snaps.

Självaste idén tror jag det kan vara bra för mig faktiskt, vi får väl se helt enkelt. Jag vet inte hur jag annars ska må bra.

Ta hand om er, frivilliga (styrke)kramar. ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa!
I lördags var jag på KTH tillsammans med mina två vänner som var med och tävlade i Lego League 2016! 👏
Jag var tvungen att vakna riktigt tidigt för att få följa med. Jag vaknade klockan 6, skulle möta mina vänner, ett gäng från 6:an som också tävlade på KTH, deras föräldrar och vår teknik lärare på skolgården klockan halv 8.
Vi allihopa åkte tillsammans till KTH eftersom vissa kan inte vägen dit. När vi var framme så var mina vänner och 6:orna först med att börja träna innan tävlingen skulle startas.
Medan mina vänner tränade så kollade jag runt lite eftersom jag aldrig har varit på KTH förut. I ett litet rum hittade jag en bokhylla med gamla böcker från tidigt 1900-tal, vilket är hur coolt som helst!
Några timmar senare kom 30 klasser från Stockholms län till KTH för att tävla!
Jag och mina vänner fick en varsin rosa Lego League t-shirt med nummer 9 på! 👊
Första tävlingen låg vi på 22:de plats.
Sedan kom våran vän till KTH och joinade gruppen.
Andra tävligen låg vi på 16:de plats.
Tredje tävlingen låg vi på 5:nde plats.
Sedan sjönk vi till 8:nde men vi hade tur och kom till kvartsfinalen!
Vi låg trea på både kvartsfinal och semifinal!

Även fast vår skola kom på tredje plats på semifinalen så fick mina vänner aldrig något pris tyvärr. :( Vilket dem verkligen förtjänar! Men jag är fortfarande stolt över dem även fast det har gått flera dagar sen! Åhh

Annars var det jätteroligt! Det var verkligen en upplevelse och jag är sjukt tacksam över att ha fått följa med! ♡

♡ 11/12/2016 ♡

Likes

Comments

View tracker

Förra torsdags (den 20:e) hände något riktigt konstigt.
Detta hände under läxhjälpen.
När jag gick in i grupprummet blev det plötsligt knäpptyst, killarna satt på sina platser och började jobba tyst? Jag skulle bara lämna in en dator men okej.
Så när jag skulle gå förbi min föredetta crush och hans gäng som satt där och arbetade så började min föredetta crush fråga.
"Ursäkta men hur mycket är 1 liter vatten?"
Jag fick ögonkontakt med honom och blev helt stel. Hur skulle jag svara? Jag var alldeles för stressad för att tänka. Jag skulle vara klar med min deckare snart och redovisningen om narkotika (det var näst sista dagen på temaveckan) skulle hållas redan dagen efter! Men jag ville inte verka dum och säga jag vet inte. Men nu kommer det dummaste...
Jag sa hejdå och gick ut ur grupprummet.
Inget skratt kom från honom och hans gäng. Men dem snackade säkert om hur konstig jag är.

Men det konstiga är att han frågade mig.
Han lät riktigt seriös men kunde inte han bara googla eller nåt sånt?
Hmpf... :/
Jag är inte lika förvånad längre men det känns ändå så himla overkligt. Jag vet inte hur länge jag har crushat på honom, om jag fortfarande hade känslorna kvar för honom så skulle jag ha svimmat. Hädanefter tänkte jag hela tiden på det som hände. Jag var så himla säker på att gänget och deras klass kommer stirra och skratta åt mig dagen efter. Men allt blev som vanligt igen hahah.

Likes

Comments

Dag 5/5 - Temavecka
(Ofredande, sex, alkohol, narkotika, tobak)

Sista dagen på temaveckan! :(

Vi fick fortsätta med affischen i en timme och sedan började redovisningen. Innan jag och min grupp började redovisa så gjorde vi klart affischen i sista minuten. Vår affisch blev bara simpel. Text och rubrik, inget mer. Dessutom så var det en tävling, man skulle göra den finasteaffischen för att vinna! Ugh. Som sagt vi lät den bara se basic ut. Men annars gick redovisningen bra. Jag hade kommit ihåg all text som jag skulle kunna utantill. :)
Sedan som slut på dagen kollade vi på film efter lunchen. Vi kollade först på en bulgarisk komedifilm som var ganska rolig enligt mig men efter ett par minuter så bytte vår tekniklärare film eftersom filmen ansågs vara för "stark". :((

Årets temavecka var annars bra,, väldigt lärorikt! ♥
Evi going to sleeping xx

Likes

Comments

Dag 4/5 - Temavecka
(Ofredande, sex, alkohol, narkotika, tobak)

Den dagen på temaveckan så fick vi jobba i grupper. Man fick inte bestämma vilka som man fick jobba med.

Man skulle göra en affisch om ett ämne som fanns med på temaveckan. Sedan skulle man redovisa muntligt inför klassen.
Man fick antingen välja mellan ofredande, sex, alkohol, narkotika och tobak.
Jag och min lilla grupp valde narkotika eftersom vi alla kunde bäst om ämnet.
Men det var väl allt.
Evi going to sleeping xx

Likes

Comments

Dag 3/5 - Temavecka
(Ofredande, sex, alkohol, narkotika, tobak)

Den dagen på temaveckan fick vi diskutera och lära oss om alkohol. Vi kollade också på film om alkohol och hade lite chill. Inget mer än det. :)

Likes

Comments

Uppdatering: Förlåt för att jag inte har bloggat dem senaste dagarna! Jag har haft jättemycket prov och läxor, det känns nästan som att jag inte har något tid för annat längre. Men nu är det höstlov, gud så skönt. Här kommer fyra inlägg som hände förra veckan!

Likes

Comments

Dag 2/5 - Temavecka
(Ofredande, sex, alkohol, narkotika, tobak)

Vår första lektion handlade om ofredande. Man fick kolla på en film om mobbning och sen diskutera om trakasserier. Självklart fick man ett par raster som varade i 10-15 minuter eftersom lektionen inte kan pågå i två timmar utan raster. Åh juste man fick också rösta fram bra ord som man kan säga ifrån.
Här är min klass 8D's topp 4:
1. Jag kommer bäsha in dig!
2. Stopp i lagens namn!
3. Rör du så dör du!
4. Lägg av!
Efter att man hade röstat fram så fick man ett rött band och man var tvungen att skriva nåt av dem orden och göra det till ett armband eller som rosa bandet fast ett rött band.
Jag valde att göra ett armband där det stod "Jag kommer bäsha in dig!" ;) vilket betyder "Jag kommer slå dig" hahahahaha
Efter lunchen och håltimmen så hade vi sexualkunskap som sista lektionen på dagen. Vi fick kolla på en tecknad film där man fick se private stuff... you know. Man fick också se olika sexpositioner vilket är toooo much information!
Men inget mer än så hände såå baiii ~☆

Evi going to sleeping xx

Likes

Comments

Idag diskuterade jag och mina föräldrar om en teori som jag hade tänkt på. Det visade sig att dem också har tänkt på samma teori.
Såhär går teorin: Tänk om man långt in i framtiden har skapat en tidsmaskin som kan resa tillbaka till den tiden vi lever just nu. Och när den personen reser tillbaka till år 2016 kan den ändra på vår förflutna när vi ändå är döda i framtiden? Tänk om det finns en människa där ute som kommer från framtiden? Vad skulle det hända om människan förändrade vår tid? Tänk om det redan är förändrat? Tänk om vi har levt 2016 redan och så är hela det här bara en ändrad förflutna. Om det nu skulle vara sant så tror jag att vi inte skulle märka nting eftersom ingen vet vem som kommer från framtiden förutom den personen själv. Men visst låter det ganska häftigt? Men ändå läskigt! 

Jag hoppas ni som läser inlägget förstår vad jag menar. Men det är bara en TEORI som jag själv tycker att det är intressant och det behöver inte betyda att jag tror på det. 😜

Sedan kommer det en svår fråga som ingen riktigt kan svara på:
Vem bestämmer - Du eller hjärnan?
Hjärnan styr över oss men är det verkligen du som bestämmer?

Likes

Comments

Dag 1/5 - Temavecka
(Ofredande, sex, alkohol, narkotika, tobak)

Första lektionen på första dagen handlade om narkotika.
En timme efter undervisningen gick jag och en grupp klasskamrater till ungdomsmottagningen där vi fick lära oss mer om sex ":-)"
Tillsist fick man ta med sig några kondomer frivilligt och ba hejdåå! ;D
Sedan gick vi tillbaka till skolan och hade lunchtimeee ~☆
Efter lunchen hade vi världens längsta håltimme innan vi gick till vår nästa och sista lektion som handlade om tobak. Man fick lyssna på vad läraren pratade om, köra kahoot och kolla på film. Ganska chill. Dessutom har jag verkligen saknat vår förra NO-lärare som undervisade om tobak.

Kortfattat men ah inget mer än så har hänt ^Skrivet den 17 Oktober.

Evi going to sleeping xx

Likes

Comments