732491_201314221950447x693

Älskar min klass, im so so so so in love! Man kunde inte känt sig mer välkommen någon annanstans, denna klass är super!!! Har mer bilder men här är någon/några, nackdelen med dem är att de bor för långt bort :@
 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Frågan kom från någon som hette Anna har jag för mig och den var '' hur ser din nya klass ut inför gymnasiet? ''
 
Det har gått två dagar och igår kände jag på mig att det skulle bli något jävligt bra och idag blev det så mycket bättre! Lär känna folk, de är riktigt trevliga och roliga, har skrattat så mycket idag och fällt massa glädjetårar haha.
Blir nog tre jävla bra år!
 

Likes

Comments

Mig och pietro handlar detta inläggs rubrik om! Bloggen som jag pratade om är nu klar och till för att ni ska läsa och följa om ni är intresserade. Själv tänkte jag i början att jag skulle behålla den för mig själv och lägga upp saker som jag visar honom sedan men det blir lite mer skoj om ni får även vara en del av det! Någon hade frågat om vad min ring betydde, det finns upplagt där med. Kika in! Det står allt från dagen vi träffades tills då vi blev tillsammans och efter det har jag hoppat massa datum eftersom jag har tagit ut det mest speciella händelserna som skett eller som jag kommit på just då, kan hända att det har hänt fler saker som jag inte minns!
 
Nu är det 20 dagar, 15 timmar och 14 minuter tills den 12 september då det är min födelsedag, vilket betyder att jag får även den bästa presenten jag någonsin fått i hela mitt liv, jag har pietro här i fyra hela dagar! Can't wait. Ni kan ju tänka er hur det är att träffa någon ni aldrig har träffat men älskar så otroligt mycket och längtar hur mycket som helst, tänk er vår reaktion när vi ser varandra på flygplatsen för första gången! Kan nog vara en av livets bästa stunder om man har förhållanden på distans, exempel på andra bra stunder är ju då man får barn eller gifter sig men detta är speciellt!
 
www.fuffynuffi.blogg.se klicka där på länken för att komma till bloggen :-)
 
hittade ingen bild på bloggen just nu på honom som jag hade uppladdat men här är ivarjefall en bild på när min syster var i USA i sommar i tre veckor(!!!) hur fint som helst?

Likes

Comments

Detta får bli min outfit första dagen tror jag nog :-)

Likes

Comments

Detta gjorde jag på två dagar. Örnen på någon timme igår och ansiktet idag på några timmar

Likes

Comments

 Älskar att ingen av oss vet vad som hände här, vet inte vad jag gör med ansiktet och han har ingen aning om vad han gör på bilden haha... random screenshot! Är inte så värsta aktiv på bloggen eftersom jag skriver massa på den andra bloggen som handlar om mig och honom i dåtid, börjar närma sig nutid :-) Då kanske ni får tillgång till den med! 

Likes

Comments

mår bra, vid midnatt blir det 4mån med älskling

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR dessa. Just nu vill jag ha en fyrhjuling, funderade på moppe men jag är inte så inne i det plus att de lätt går sönder.......
 
Eller en stor svart husbil som de har i filmen meet the parents eller vad det nu hette, han med ben stiller i varjefall
 

Likes

Comments

Vissa människor gör en för jävla glad ibland, som dessa kommentarer. Ja, jag har gjort ett inlägg om alla såna kommentarer som jag har fått, men de förtjänar verkligen att få visas upp. Tack Klara, jag förklarar senare vad ringen betyder! :)
 

Likes

Comments