732491_201314221950447x693

Godmorgon!
Vaknat på helt fel sida av sängen idag nog, känner mig nere och vill bara försvinna...
Har haft konstiga drömmar på sistone, har alltid ''superkrafter''!!
Jag var på siba med min syster där dem hade gjort om totalt och vi stod bakom en hylla till höger som om vi gömde oss och vi smygtittade på de som stog i hjälpkassan. Det var en lång hjälp kassa med en tjej och resten killar som var super snygga (har sett killarna på bild någonstans, det är jag hundra på!)
 
Det var mycket folk den dagen, alla frågade om hjälp. Själv var jag ute efter ett tält och min syster behövde stearinljus. Killarna bad oss att vänta tills dem hade hittat sakerna åt de andra kunderna och efter 10 minuter stog jag fortfarande och väntade. Trodde dem hade glömt bort att jag ens frågade efter ett tält, men just då kom dem med tältet jag var ute efter. Såg hur dom började kolla på oss efter det och glömma bort att jobba och även börja prata tyst med varandra, precis som jag och min syster gjorde..
Plötsligt frågade ena varför vi kollade och då svarade jag: Nej inget
Han: Ok ni ser bra ut
Jag: Oj detsamma
Han: Hur ska vi dela upp det här då, alla vi vill ha båda er
 
Pekade ut vem jag ville ha men han vägrade och sa att han ville ha min syster, för er som vet hur ryan reynolds ser ut, ungefär så såg han ut!!
Till slut fick jag någon jag tyckte var ful och min syster fick den snygga......
Då kommer plötsligt zombies in i affären och om ni har sett the walking dead som gick på tv11 förr så var det exakt såna som försökte infektera andra genom att bita dem.
Vi fightades mot alla och ingen i butiken, varken min syrra eller de andra överlevde förutom jag och killen som jag nu ska kalla för ryan reynolds.
Vi hade dödat alla inomhus och försökte komma på en plan snabbt som tusan eftersom det var FULLT verkligen FULLT med zombies utanför och de skulle snart tagit sig in hit med. Då kom jag snabbt på att man kunde sprida gift i luften som tog kål på dem inom en timma.. Jag spred giftet med mina superkrafter och bad honom att sätta på sig en gasmask innan vi också skulle dö, och hur gjorde man det då? Det var exakt som på habbo! Helt sjukt hur alla saker kombinerades i drömmen. Man tryckte upp '' byt kläder '' och sedan tryckte på gasmask och sparade så hade man plötsligt på dig den.
När vi väl hade lyckats med det så var jag på en BÅT(?!?!) tillsammans med honom och han hade bett mig att blunda hela vägen fram tills nu. Då öppnar jag ögonen och är i italien - ROM?!?! Jag började skrika av glädje för jag hade alltid velat åka dit. Jag gick runt med honom och vad jag minns var vi i duschen 24/7 och gjorde aldrig något annat och efter två dagar var det dags att åka hem och det var då jag vaknade upp...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sedan kl åtta på morgonen har jag hållit på och försökt att fixa designen nu, går framåt just nu.
Däremot är alla bilder från arkivet förstörda och kan ej ses..
Hatar blogg.se's nya system, får väl börja om helt nu
 
 

 

Likes

Comments

Till alla där ute som gillar action, rysare & sciene fiction, SE denna film. Jag tyckte att vissa delar var läskiga eftersom det var 3D, det var saker som flög in i ens ansikte jämt, kollade bort och blundade varje gång det hände... Min syster gjorde det inte bättre heller, hon hade mig bredvid och en man på andra sidan som hon också förmodligen skrämde upp varje gång hon blev rädd.. Hon armbågade mig precis varje gång, det var bara hon som hördes i hela bio salen!!
 
Vi gjorde ett stort misstag genom att beställa två popcorn och läsk i de största storlekarna, mer än halva hamnade i soptunnan, båda trodde att det var mcdonalds stort dom menade med stort :S
 
Detta inlägg skulle varit ute för flera dagar sedan men nu blev det som det blev.
 
 

Likes

Comments

Fyra låtar jag har fallit för detta år, även fast de blev så uttjatade..
 
Nause, ni är så jävla bra, älskar er, alltid gjort
 
En bra sommarlåt var denna, blev så uttjatat efter ett tag
 
Timbuktu, ni har rösten för allt. Älskaaaaarrrr eeeer
 
SHM ÅH, var ni tvugna att lägga ner?! Världens bästa september-låt
 

Likes

Comments

åh vad mitt bloggande ligger på topp! Sedan blogg.se förstörde allt så har jag inte haft någon lust att blogga längre... IT REALLY SUCKS!
Mina bilder är förstörda....................
 
här ser jag läskig ut, dumma spegel

Likes

Comments

I torsdags åkte jag ner till banken med pappa och skaffade mitt efterlängtade bankkort. 
Efter helgen så är jag rätt sjuk nu vilket leder till att jag inte kan gå till skolan.. Då får jag detta underbara brev i brevlådan!
 
Kortet har än så länge inte kommit men jag kan logga in på banken på internet! =)
 

Likes

Comments

Jag fick nog världens bästa födelsedagspresent av mina föräldrar och det är det enda jag ville ha. Den presenten räknas som 90 andra presenter tillsammans, men jag kan tyvärr inte berätta vad det är!
 
Efter att folk skrev massa skit och förföljde mig för 4 år sedan så lärde jag mig en läxa av vad jag ska skriva på bloggen och inte skriva. Detta är en av de saker jag inte får skriva och så får det bli nu.
 
Ska bli så otroligt kul, bara åtta dagar kvar!
 
SAKNAR GOTLAND

Likes

Comments

Då var det dags igen, imorgon fyller jag femton! Bara ett år kvar nu tills jag får övningsköra, fyfan vad härligt.
Däremot har jag ett prov att göra efter skolan som jag missade i torsdags p.g.a att jag var sjuk så måste ta igen det på MIN FÖDELSEDAG.. Mindre kul!
 
Är frisk nu, WOHO! En veckas döende var inte kul.
Dessa är de bästa halstabletterna jag någonsin sugit på

Likes

Comments