732491_201314221950447x693

Efter något år och ett par månader så har jag äntligen bestämt mig för att skaffa en skateboard som jag nu velat så länge! Jag kan åka en bit, första gången jag gick upp på den höll jag på att ta livet av mig, lyckat :):)
Jag HATAR färgerna och hjulen, färgerna ska ändras totalt på något sätt och hjulen får jag köpa till när jag har råd, dem jag vill ha kostar 600... Först ska jag lära mig åka sedan får vi se om jag fortfarande håller mig vid det :)
 
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu får ni äntligen en bild på stället där jag brukar springa en kort bit innan jag svänger höger och tar den långa rundan, here you go!

Likes

Comments

 Har under en lång period velat ha dessa, men morsan och jag vägrar komma överens.. Sånt gör mig arg!
WTF?!

Likes

Comments

Thaimat - Det äckligaste jag någonsin betalat för!
Äckligt som fan!
Mini beach
Visby
Boende
Kneippbyn eller knäppbyn som jag kallar det (för svårt uttal)
Oooch.. färjan hem!

Likes

Comments

Då var man hemma igen efter en ''resa'' till gotland! Tåget härifrån till stockholm tog ju knappt nå tid, ca 1 timme tog det, kändes som 20 minuter..
 
Efter två tåg och en färja så var vi äntligen framme! Färjan fram och tillbaka var ju det värsta, 4-5 timmars båtresa, usch!
 Dock var det en film på tvn inne i båten på vägen hem, hugo cabret, som jag velat se länge men hann bara se lite mer än halva innan jag somnade :(
 
Vi var även på kneippbyn och boda borg! Kneippbyn var mindre kul eftersom vädret gick åt helvete men boda borg var hur roligt som helst! För er som inte vet vad det är så är det ungefär som fångarna på fortet, det går på tid och det är olika rum och banor som du ska ta dig igenom innan tiden går ut, men du blir aldrig inlåst som dom blir. Vårt lag klarade 6-7 banor, det är ungefär vad man hann med i genomsnitt tror jag..
 
Iförrförrigår hade jag fått något riktigt äckligt på mitt ben och jag trodde direkt att det var ett myggbett eftersom det kliade så attans mycket. Nästa dag på tåget hem, tog jag ett närmre titt på det och även två andra i klassen, och dem tyckte att det såg ut som om jag hade fått en fästing som släppt eller att en broms insekt hade bitit mig..  När jag kollar på google bilder så tycker jag inte att det ser ut som det, och jag ringde även någon upplysningsgrej och dem säger att jag kanske fått en fästing som släppt och att jag bör kolla upp det..
Igår skulle jag egentligen gjort det, men jag är så lat! Det var min första skoldag och jag ville inte missa en enda lektion så jag tänkte gå dit i slutet av dagen och då hade dem stängt! Good job kashma..
 
Vadfan är det här?!

Likes

Comments

Då blir det gotland imorgon dårå med klassen! 3 dagars övernattning, not bad!
Har packat världens största väska.. Känns som om jag kommer vara den enda och skämma ut mig.. well well.. :):)
 
Och detta händer när man har tråkigt!

Likes

Comments