732491_201314221950447x693

Fyfan vilken konstig smärta jag har under höften?! Kan inte ens sitta med höger ben över vänster... Gör fruktansvärt ont.. Har haft så hela dagen, börjar bli rädd eftersom detta har hänt förut med :/

NU jävlar blir det valborg imorgon då efter tandläkarn! Ska käka ute på subway med syrran dårå och köpa jordgubbar. Det är ju en tradition har vi ju bestämt sen 2 år tillbaka ;)

Dessa stilar har jag haft under de 2 åren... Hur blir det iår? ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bra valborg man kommer få om 2 timmar.. Har huvudvärk, feber och är förskyld.
Tog 1 ibumentin och 2 ipren och endå så hjälper det inte? Förstår inte en sak och det är att varken energidrinkar eller tabletter påverkar mig på något sätt?! Har jag något skydd mot all sånt, men har väldigt lätt för att bli sjuk? Wierd..

Såhär får jag se ut idag ;)

Likes

Comments


Nu är det snart ett år sedan jag köpte kashmaizat.com och därför kommer den länken att sluta fungera! Jag har sett på min statestik att det är rätt så många som besöker bloggen varje dag och därför måste jag meddela detta!

IFALL länken inte fungerar längre, så kommer jag ändra till den gamla igen så fort jag ser detta. Men är det så att du vill kika in på bloggen innan jag har sett det, så kan du gå in på www.kashmaizat.blogg.se som är den riktiga länken!

Likes

Comments

Fyfan vad valborgen sög.. Min ''sjuka'' vägra gå över och det tog ut allt på dagen.
Jag käkade ju även på subway för första gången! Mackan var riktig för jävla god fast jag blev inte mätt.. Ville ha mer.. Men jordgubbarna mättade mig till slut.

Jävlar vad folk hade druckit iår! Hela stan luktade alkohol vart du än gick och fullisar kom fram till en vart du än satt. Satt vid ett bord för 4 och väntade på att syrran skulle beställa, så kommer massa fulla killar in i 20+ åldern och raggar på 95:or och det enda jag hörde tydligt var '' Jag har min bil någonstans i uppsala, kan jag få ditt nummer så lovar jag att ringa upp imorgon? '' HAHA, snubben vet inte ens vart han bil är!
Sen kommer en afrokille med sina vänner, och plötsligt går han och sätter sig mittemot mig? Jag kollade ut, och det var en halvmeter ifrån honom, och då går han och sätter sig rakt mot det stället jag kollar åt?! Like i don't wanna look at you, han var inte ens full?

Därefter kom 4 tjejer som var halvt packade och pratade om sprit och där satt jag och var helt snurrig och irriterad på att höra om alkohol vart man än gick... Gick liksom förbi killar som var helt borta och började glo och ta fram ansiktet framför ens egna ansikte när man gick förbi.. Äckel!!!
Sen satt jag och tog kort, när ett annat äckel i röd tröja kommer och börjar stalka oss? '' Ta kort på mig, ta kort på mig med!!! '' Och som bortförklaring sa jag: Den fungerar inte... Så sa han: Aja vi får ta det någon annan gång och börja skratta med mig när jag börja skratta och han stannade även kvar?! Han slutade inte förens vi gick...


Lägger upp denna bild endast för att jag älskar mitt hår där!! (Har inga fler bilder iår eftersom jag inte orkade, som sagt tog sjukan över)

Likes

Comments

Vad är det som dyker upp på internet egentligen.. Man går in på en hemsida och plötsligt kommer konstiga pop-ups upp med sånahär bilder?! '' Knulla 2 slynor om dagen '' Nice name, but still who the fuck would click on something like that..

Likes

Comments

Varför är jag alltid den som aldrig får det jag vill? Menar inte varje gång eller så, utan bara någon gång då jag verkligen vill ha det jag vill ha..

Nu är det ju så att vi har köpt en stor lägenhet i kurdistan där jag får ett helt eget rum som är enormt stort! Inte ens i närheten av lägenheterna i Sverige.. Denna är 10 gånger större än vad vi bor i nu! Sen vill jag ha ett rum som har en svart vägg och resten vita.. Så får jag inte det?! '' Det kommer se ut som ett emo rum och ingen kommer vilja köpa lägenheten av oss ifall vi någon gång bestämmer oss för att sälja det. (Vet upp till 100% att min förbaskade syster kommer att övertala dom till att inte göra som jag säger.) Sen sitter hon och pratar om dubbelsängar, att hon ska få en och inte jag?! Idiot! Jag ska ha minst lika mycket som hon.. '' Nej jag är äldre så håll käften '' to be honest, I DON'T GIVE A FUCK! Jag ska ha en dubbelsäng, så är det! Annars lovar jag att jag aldrig någonsin kommer åka tillbaka dit till ett fult rum idiotiskt rum och blir det så att jag åker kommer jag ta sönder allt och åka tillbaka!

Sånna väggar vill jag ha, och vet precis hur det ska se ut.. Vadå emo?! Nästan alla där är ju retards som inte har bra smak om dem inte köper en lägenhet med sånna tapeter vilket är sant, dem har idiotiska smaker där enligt mig..

Likes

Comments

Eh fick precis ett sms från folktandvården där det står att jag har tid IMORGON 07.40 hos dem?! Jag som såg framemot att få sova hur mycket jag vill under denna långhelg...

Drömde någon konstig dröm inatt som jag vet att jag har drömt förut en gång.. Exakt samma också! De senaste månaderna har jag bara drömt drömmar jag varit med om förut..?
Hatar att jag vaknar med ryck varje gång jag hoppar i vatten i drömmarna..

Likes

Comments

Då sitter man framför datorn igen och har inget att göra! Därför kom jag på att jag verkligen behöver skor.. Dessa som jag har nu är halvt sönder, fula och det känns som om jag går på marken barfota när jag går i dem?! Som om dem bara är ett extra strumpskydd fast hårdare..

Så kollar jag på massa hemsidor på internet och jag hittar inte ett enda par som är min stil?! Vissa är supersnygga, men det är alltid något som förstör.. Hittade t.ex ett par supersnygga låga skor som liknar converse, men så kommer en ful röd linje som förstör allt.. Letar dock inte efter converse skor eftersom dem är så uttjatade av allt och alla. Dessa skor är något som jag kommer ha i skolan, inte som mina vita converse som jag använder till t.ex stan!


Likes

Comments

Nu tänkte jag berätta om min läskiga period för 2 år sedan! Jag hade massa kärleksproblem och blev galen av en sak.. Jag såg hjärtan VART jag än gick! Och då menar jag överallt.. Jag hade även en bild på när jag blödde och torkade av det på en servett och det bildades ett hjärta (THE FUCK?!) men vettefan vart den har tagit vägen..
Däremot har jag en bild som jag tog nyss, och den här saken har varit där i två hela år :)

Ser ni vad det föreställer? ;) (detta är i badkaret) men jag har ingen aning hur den har skapats, det är varken ritat med penna eller något annat.. Kanske är smuts som format sig till ett hjärta? Det har ju hållt i två år..

Likes

Comments