732491_201314221950447x693

HEJ HOPPP!
Här sitter jag i skolan och slutar nuuu, hemkunskapslärare sjuk, uppgift på datorn och den gjorde jag klar precis. Klockan är kvart i ett åh vad skönt nu när jag drar hem.

Jo, datorn är fortfarande sönder, men vi lämnade in den på lagning så förmodligen fixar dem den nu :)
Tills dess, SEEYA!

if we ever meet again..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

TJA!
Åh jag förstår inte, jag drömmer hela tiden om att jag är gravid? :( Påminner lite om förut, ni som har följt min blogg har förmodligen sett inlägget förut och för er som inte har det kan kolla tillbaka på de gamla inläggen sen månader sen om ni är intresserade =)

Jag känner verkligen att jag har kommit in i verkligheten, att jag har gått ur det overkliga (datorn, surfat på olika ställen och vart helt inne i datorn).. Just nu är det ju sportlov så jag undrar hur det kommer gå i skolan nästa vecka.. Eller ja efter skolan då, eftersom jag förmodligen eller förhoppningsvis inte kommer vara lika trött för att pluggggaa!

SEEEYAA! ... if we ever meet again

ska gå och göra något med dessa hehehehe

Likes

Comments

watch it. och justja, min dator har precis gått sönder tydligen eller den vägrar att startas så i guess that it will be hard to write. Just nu sitter jag på syrrans dator men det lär jag inte få göra förmodligen varje dag eller varje vecka eller ens varje månad så byebbye och vi ses när vi ses! :D

& jag gjorde den här imorgse så jag vet att jag är kanske lite sent ute med det jag sa i den heheh

(O.B.S) Detta inlägg skulle vart ute igår men videon tog alldeles för lång tid och syrran skulle ha datttoooorn.

E jag tycker inte om hanna J så alla veeet

Likes

Comments

Jag har planerat för att göra videoinlägg också, så snart förmodligen kommer de ut det också! Som sagt så tråkar man dagarna runt, tar konsekvenser för något riktigt dåligt som jag gjorde hehehe, men det är riktigt skönt måste jag erkänna att kunna komma bort ifrån datorn.

Satt och gjorde ett armband av massa konstiga saker vi hade hemma, olika storlekar på kedjor, örhängen som jag gjorde till andra saker, look for your self!

Hinner inte vrida på bilden eller ändra storleken, g2g!!


Ser inte fint ut på bild men aja :)

Likes

Comments

Halluuuu!  I söndags låg jag i sängen hela dagen och kolla på tv. Sen så ser jag BIG BROTHER 2012 och jag måste bara säga, vilka jävla blåsta idioter tog in vissa av deltagarna?! Vissa som t.ex den där hanna lyxhoran och nadia, W T F?! Dom säger ju ni ska stanna där i 100 dagar men nadia har ju fan redan lämnat och hanna lär också lämna inom kort för hon kan ju fan inte ens kommunicera med folk, hon beter sig som en... fan vet jag. Marcel har ju fan rätt '' Det är fan ingen chans att någon betalar henne, snarare för att hon ska gå därifrån'' så jävla klockren, älskar honom och amandus, så jävla dösnygga!!

Likes

Comments

Har ni hört om den där språkresa tävlingen? Om inte, så handlar det om att skriva en text på sitt egna språk och sedan ha en översättning till det också på svenska. De bästa dikterna kommer vidare, och får åka till det landet som man har valt som språk som B språk, jag kommer få åka till england eftersom jag valde engelska/svenska som b språk, orkade inte med franska,tyska eller något sådant eftersom jag redan har kurdiska, bara onödigt. Jag satt riktigt länge igår och tänkte på massor, och något jag inte har berättat är att jag sen 8 åring har skrivit egna låtar, det började med riktigt usla och gått upp en nivå för varje år (då jag har blivit äldre och kunnat språket bättre d.v.s engelskan) eller att jag får bättre insperation. Jag satt och tänkte över massor som hänt mig, saker jag har klarat mig igenom, saker jag inte har klarat igenom, något jag har vart rädd för o.s.v. Dikten säger mycket, vartenda mening säger något om mig, och många har trott hittils att jag har kopierat texten eller något liknande men där vill jag påpeka att jag inte har det. Då är det ingen mening i att jag gör det här, kommer bara få fel känslor ifall jag skulle vinna eller något.

Jag vet inte helt ännu om jag ska fortsätta på den eller låta den sluta såhär:

När du förlorar dina drömmar, så finns det alltid andra vägar. När du hamnar i fel spår så gå tillbaka i dem gamla. När du känner att du har fallit i ett hål, försök klättra dig upp. När du lever i det mörka, se upp mot det ljusa. Det du vill ha, ska du inte gå i miste om. När du lever i ensamhet, så väntar någon. När ljuset försvinner och mörkret tränger fram, finns det en rädsla av att gå under.

För er som tänker vad i helvete pratar hon om? Så menas med hela dikten: När du förlorar något, ska du inte ge upp. När du känner dig vilsen eller liknande så kan du alltid tänka på hur det var förut och försöka gå tillbaka till det. När du känner att du är nere eller inte vet vem du är längre, försök endå att hålla huvudet högt och ta dig igenom det. När du mår dåligt, tänk på något som gör dig glad. Det du vill ha, ska du aldrig vänta för länge på och du ska kämpa för det. När du är ensam, så finns det alltid någon där som skulle kriga för att få någon som dig. Och med det sista menar jag: När dina hopp försvinner eller allt går åt skogen, så känner du att du har misslyckats o.s.v.

Där har ni något som verkligen stämmer bra in på mig!

ahahahhahahahahahahhahah bild från när jag precis hade kommit till sverige

Likes

Comments

HALLILLULULUL! Yes i'm home, but that's because i'm not feeling that great..

woho tack äntligen så är min träningsvärk, och alla blåsor and shit över förutom mina skavsår :( jag dölängtar tills på söndag då jag får jogga igen woop woop

Hm tänkte faktiskt berätta om alla bilder jag lägger ut på mig. Ni vet väl att jag inte bara tar 1 bild så får jag till världens bästa? Utan jag tar tusen innan jag verkligen får till en bra haha. Sedan finns det bilder då jag inte orkat vara seriös, lipat, gjort konstiga grimaser and much more hahah.. Här är en av dem från valborg 2011, så jäkla awesome :)

En bild jag gjorde på 2 bild lektioner, failade hårt med färgerna men inte det som räknas så :D

SIR, YOU JUST GOT TRLOLOLOLED!!! A det är jag, men hahahhahahaha var tvungen bara

Likes

Comments

NEJ DET HÄR ÄR INTE OKEJ! såg nyss att jag har 6 blåsor (RIKTIGT JÄVLA FÖR JÄVLIGT STORA) och dem gör pissont och jag kan knappt gå... träningsvärk i hela kroppen, no fuckin joking, rumpan, axlarna ÖVERALLT!!! ska aldrig mer NÅGONSIN gå promenad igen efter igår, ni anar inte vad som hände mig hela dagen fyfan... Först vilse i en skog, sen inte kunna komma hem, och massa mer som jag inte orkar skriva nu är för jävla arg!!!!!!!

ÅH something good is MITT MOTHER FUCKING HISTORIA PROV BLEV FLYTTAD TILL 16 MARS ÅH ÅH ÅH FUCK YEAH!!!

söta gulan som gav mig en ros idag, eller ja hennes kompis kom med en ros från henne på hemkunskapen!!!!

:) för trött för att bry sig hur man ser ut, jävla högstadie idioter hur orkar ni vara så självfixerade :S du ska till skolan inte på någon jävla fest eller ut på stan


Likes

Comments

YO MO BRO!!!!!

The clock is fuckiiiiin' 07.55 och jag börjat niooo woop woop, nä ska skriva vanligt nu, beter mig som nå wierdo :(
Har friluftsdag idag och som sagt, jag tänkte ALDRIG någonsin välja kungsberget igen efter förra året... För er som inte läste bloggen då, så svimmade mitt på backen för att jag inte hade åkt slalom förut och gick DIREKT upp på en svartbacke, och då tänker man: eeeeh wtf? är hon blond eller? Men A så går det när man blir lurad upp dit :( Hade inget val så heheh. (Läs mer om detta på Arkiv> Februari 2011 tror jag det var, ifall jag har skrivit om det, vilket jag borde ha gjort)

Vad ska man ta med sig då på en lång promenad? Satt och hade panik igår och kom fram till spagetti med köttfärssås och en energidryck som guldems syrra köpte igår åt mig (OM DU LÄSER DETTA SÅ BETALAR JAG TILLBAKA DIG IDAG) Det är en sånn där dålig energidrink så jag bara piggas upp lite :D

Hm.. What else? ohright hade religionsprov i fredags, enligt mig gick det väl rätt så bra men han lär säkert kolla extra på mitt prov för han hatar mig så :) Eller ja, efter geografi provet hatar han mig som i helvete.

Ok så här ligger det till, man tänker wtf hon ska ha friluftsdag och kollaaaa vad hon har på sig?! A jo så tänker jag med, men jag hittade inte mina mjukisbyxor, jag orkar inte ta på mig 3-4 tröjor och 2 par byxor för att slippa frysa, så jag kör med 2 par leggins istället och denna, som är RIKTIGT varm :)

I JUST LOVE MY NEW SHOES!! Dem ser ju riktigt fula ut på bild but nono hun, dösnygga irl

Likes

Comments